Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973028 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Futbolcumuz Jose Sosa’nın sol ön üst adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi.

Futbol Takımımız’ın bu sabah yaptığı çalışma sonrası sol ön üst adalesinde ağrı hisseden Sosa’nın Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde MR’ı çekildi.

Çekilen MR sonucunda Sosa’nın sol ön üst adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi.

Futbolcumuz Jose Sosa’nın tedavisine başlandı.

Hayırlı olsun gerçek Beşiktaş'lı oldu. Antreman sahasında %100 sorun var çok açık.Başkan stad yapıyoruz diye değiştirmemiş olabilir.
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2014, 19:34:00 Samo1903 ]

Çevrimdışı Anıl

Kimse kusura bakmasın da bu artık gerizekalılık boyutuna varmaya başladı. Her oyuncunun adelesinde yırtık oluyor, bunun çözümü bulunamaz mı yav ? Rezillik artık rezillik

Çevrimiçi Samet Ç

Kimse kusura bakmasın da bu artık gerizekalılık boyutuna varmaya başladı. Her oyuncunun adelesinde yırtık oluyor, bunun çözümü bulunamaz mı yav ? Rezillik artık rezillik
Çözüm çok basit antrenman sahasının zeminini değiştirmek basına değiştirildi diye lanse edildi ama değiştirilmedi.
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2014, 19:42:38 Samo1903 ]

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Sosa'da 2.derece yırtık tespit edilmiş,böyle şans olmaz arkadaş.  :s20:

Çevrimdışı Anıl

Sosa'da 2.derece yırtık tespit edilmiş,böyle şans olmaz arkadaş.  :s20:
Bu artık şans falan değil, o kadar para verip 5-6 oyuncu alıyorsun. Şampiyonluk hedefleyip her hafta bile bile sakat veriyorsun. Bunun adı salaklık :akuma:

Çevrimiçi Samet Ç

Sakatlıklara şans falan denmesin artık böyle diye diye hiçbir noktaya varamayız. Bu bildiğin yönetimin hatasıdır bozuk antrenman zemininde topçulara antrenman yaptırılmaz. Bu olayları yaşayıp da hiç bir önlem almayan tek kulübüz herhalde dünyada.
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2014, 19:52:31 Samo1903 ]

Çevrimdışı ozan062

hiç sasırmadım,, hatta sinirden gülmeye basladım artık bu denli delirmeye dogru gidiyorum,,,

bundan anlıyorumki 3 ihtimal var,,,

antrenman sahası
hocanın antrenman yuku
ve oyuncunun iyi ısınamaması

baska ihtimal yok,oyuncunun kendine bakamamasını gein onu sonraki haftalarda anlardık ama bu adam boyle gelip oluyorsa oyuncu değil baska odaklara bakmak lazım

bu zihniyet umarımki stada bulasmaz,, o stadında çimleri ayvayı yerse yandıkki ne yandık :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2014, 19:56:38 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Yemin ederim bıktım artık bu sakatlıklardan çıldırma noktasına geldim artık o antrenman sahasının zemini değişmez ise bu kadar dar kadromuz varken şampiyonluk çok uzak.! (Ünlem)

Çevrimdışı Kemal

Sosa enaz 4 hafta yok.

Hayırlı olsun. Artık ben bişey demiyorum, müstehak.

Çevrimdışı Tolga

sakatlıkların şanssızlıkla falan alakası yok arkadaş ya antreman sahasının zeminin de bir problem var ya da oyuncular kendilerine iyi bakmıyorlar bu kadar basit.daha önceden kondisyonerlerde sıkıntı vardı diyordum ama bilicin ekibinde bir problem olduğunu zannetmiyorum.bu sorunu eğer kökten halledemezsek bu sezonda geçen sezon gibi çoğu maçta oynatacak adam bulamayız gs geçen sezon 3 kulvarda oynarken 1-2 ufak tefek sakatlık haricinde sakat vermezken biz tek kulvarda oynayıp tonla sakat veriyorsak bu hiç normal birşey değil bunun nedeni bir an evvel bulunmalı yoksa işimiz çok zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Yemin ederim bıktım artık bu sakatlıklardan çıldırma noktasına geldim artık o antrenman sahasının zemini değişmez ise bu kadar dar kadromuz varken şampiyonluk çok uzak.. (Ünlem)

hadi değiştirelimmm biz nerde bu sure zarfında barınacaz?? yani o kadar ay beklendi beklendi simdi hamleye geçilse dahada vahimleşicek ortam,,

genç takımdık diyoruz bütün yaslılar sakatlandı anasını satayım:)) yaslıdan kastım tecrübeliler,,

sosa,ba, atiba,veli :))

Çevrimdışı MUSTAFA_

10 numarasız kaldık yönetime hayırlı olsun  :s20: :s20: :s20:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

hadi değiştirelimmm biz nerde bu sure zarfında barınacaz?? yani o kadar ay beklendi beklendi simdi hamleye geçilse dahada vahimleşicek ortam,,
Hocam değiştirmek zorundayız daha kötü olur ileri ki dönemde .

Çevrimdışı Tolga

ek olarak antreman metodlarında da sorun olabilir ya da sağlık ekibinde de sorun olabilir bilmiyorum fakat şundan eminimki bu sorun bu sezonda başımızı çok ağrıtacak ve çözümünü bulamazsak şampiyonluk gene yarınlara kalır açıkça söyliyeyim zaten kadro dar bir de olanlar sakatlanıyor olacak iş değil :s20:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

En az 1 ay yok,Oğuzhanda 1 ay sonra sakatlanır kesin yine hüsran ..  :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

10 numarasız kaldık yönetime hayırlı olsun  :s20: :s20: :s20:
10 numara var takımda Fikret Orman çıkar 2 gol bir asist yapar. (Saygısızlık yaptığımı düşünebilirsiniz ama yönetim kendi taraftarına karşı saygısızlık yapıyor feda dedi arkasında durduk yalan söyledi veya söylemek zorunda kaldı ses çıkarmadık ama bu kadarı da pes.)

Çevrimdışı Tolga

10 numara var takımda Fikret Orman çıkar 2 gol bir asist yapar. (Saygısızlık yaptığımı düşünebilirsiniz ama yönetim kendi taraftarına karşı saygısızlık yapıyor feda dedi arkasında durduk yalan söyledi veya söylemek zorunda kaldı ses çıkarmadık ama bu kadarı da pes.)
yok kardeşim ne söylersek söyleyelim farkeden birşey olmuyor herkes gene bildiğini okuyor çıkıp biri de demesin bu işin fıtratında var diye beklerim yani

Çevrimdışı ozan062

Hocam değiştirmek zorundayız daha kötü olur ileri ki dönemde .

dimi yani bu uzun maratonda bizim en büyük düşmanımız medya diyordukya aslında uzakta değil evimizde var problem onu çözdükmü tamamdır yoru yarılarız yeminle

Çevrimiçi Samet Ç

yok kardeşim ne söylersek söyleyelim farkeden birşey olmuyor herkes gene bildiğini okuyor çıkıp biri de demesin bu işin fıtratında var diye beklerim yani
Aynen öyle hocam her antrenmandan sonra neredeyse 1 gazi veriyorsun geçen seneden beri bunun nedenini hiç mi merak etmiyorsun çözemedim bizim bu yönetimi.

Çevrimiçi Samet Ç

dimi yani bu uzun maratonda bizim en büyük düşmanımız medya diyordukya aslında uzakta değil evimizde var problem onu çözdükmü tamamdır yoru yarılarız yeminle
ben kötü bir şey demiyorum ki sezon oynanırken değiştiremeyiz doğrudur ama devre arası değiştirilebilir

Çevrimdışı okansosa

yazın takım kamptayken değiştiremediler mi şu zemini !
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ozan062

ben kötü bir şey demiyorum ki sezon oynanırken değiştiremeyiz doğrudur ama devre arası değiştirilebilir

yokbe hocam bu sefer mersin stadının çimleri gibi olur:)) bu çim mekanizması heryerde aynı değilmidir,, fazla değil 1milyonliraya mal oluyor:))  utanmasam ben vericem sunun parasını be:))

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Eylül 2014, 20:19:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çözüm çok basit antrenman sahasının zeminini değiştirmek basına değiştirildi diye lanse edildi ama değiştirilmedi.

Değiştirilmiş dostum ama henüz geçilmemiş oturmamış zemi cumartesi geçilecemiş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

arkadaşlar önce burada tartışılması gereken sorunun asıl kaynağı nedir yönetim ve teknik ekip bunun peşine düşmeli eğer dendiği gibi çimlerde bir sorun varsa şu ana kadar 10 kere halledilmeliydi bilmiyoruz tabi sorunun kaynağını böyle biraz afaki konuşuyoruz gibi oluyor hep profesyonelleşmeden bahsediyoruz fakat uygulamaya hiç geçemiyoruz sorunları ya öteliyoruz ya da doğru teşhis edemediğimizden gerçek çözümü bulamıyoruz bu da doğal olarak başarılı olmamızı engelliyor kulüp olarak.

Çevrimiçi Samet Ç

Değiştirilmiş dostum ama henüz geçilmemiş oturmamış zemi cumartesi geçilecemiş
Hocam bu doğruysa güzel haber. İnşallah doğrudur.