Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970518 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Çok ekstrem durumlar var. 8 milyon euroyu zaten almıyor Adalı uzun süre de almayacaktır.

Lakin 2016 çok şeye gebe.

Olası adaylar Orman , Çebi , Adalı , Hasan Arat.

Arat aday olursa bunların hepsini yiyebilecek kapasitesi var. Ancak Fikret Orman'ı da kimse küçümsemesin o da iyi lobi yaptı 3 yıldır. En güçsüz aday Adalı burada. Çünkü Arat aday olursa Adalı'yı destekleyen kesim olduğu gibi Arat'a kayacak.

O yüzden Adalı her kimle olacaksa 2. başkanlığı hedeflemek zorunda.
hasan arat aday olursa kalıbımı basarım s.adalı ona destek verecektir o zaman bu blok çok güçlü hale gelir ama ben yine de f.orman kazanır diyorum çünkü bizim kongre 8 sene yd gibi birine tahammül etmişkten şu şartlarda f.orman istifa etmediği sürece biraz zor gider
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Bugün saat 17.00 da futbol takımımız A2 takımıyla hazırlık maçı yapacak.Maç BJKTV den canlı yayınlanacak  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

ben aratın başkan olabileceğinizannetmiyorum.daha öncede yazmıştım olimpiyat komitesindeki ikinci başkanlığı görevi nedeniyle beşiktaş başkanlığını yapamayacağını bu yüzden aday olmayacağını söylemişti.beşiktaşın zor zamanında görevden imtina eden birinin beşiktaş başkanlığı için adının geçmememesi gerekir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2014, 13:21:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ben aratın başkan olabileceğinizannetmiyorum.daha öncede yazmıştım olimpiyat komitesindeki ikinci başkanlığı görevi nedeniyle beşiktaş başkanlığını yapamayacağını bu yüzden aday olmayacağını söylemişti.beşiktaşın zor zamanında görevden imtina eden birinin beşiktaş başkanlığı için adının geçmememesi gerekir.

@MURAT abi haklısın yalnız böyle bakarsak çok kişiyi kaybederiz.

Kalkavan'ın söylediği bir şey vardı hiç sevmememe rağmen onda çok haklıydı.

Beşiktaş'a o durumda zengin biri aday olamazdı dedi. Kulübün 500 borcu var 180 milyon kısa vadeli icraya gidecek ödeme vardı. Ben aday olsam bankalar beni sıkıştırır madem başkansın şirketlerinden birini  feda et derdi ya da sürekli icra getirirlerdi dedi. Çünkü icra geldiğinde benim param olduğunu bileceklerdi ancak Orman geldiği için bunu yapamadılar dedi. Orman'da o para yok buna rağmen icra getirirlerse büyük miktarda bu kez zengin başkan olmadığı için  banka tepki çekecek ve Bjk li taraftarlar protesto edip o bankayı kullanmayacaklar banka da zarar edecekti dedi.

İşin özü bu. Bir de gerçek var. Bu durum düzeldikten sonra Orman'a yedirmezler o koltuğu acı gerçek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

@MURAT abi haklısın yalnız böyle bakarsak çok kişiyi kaybederiz.

Kalkavan'ın söylediği bir şey vardı hiç sevmememe rağmen onda çok haklıydı.

Beşiktaş'a o durumda zengin biri aday olamazdı dedi. Kulübün 500 borcu var 180 milyon kısa vadeli icraya gidecek ödeme vardı. Ben aday olsam bankalar beni sıkıştırır madem başkansın şirketlerinden birini  feda et derdi ya da sürekli icra getirirlerdi dedi. Çünkü icra geldiğinde benim param olduğunu bileceklerdi ancak Orman geldiği için bunu yapamadılar dedi. Orman'da o para yok buna rağmen icra getirirlerse büyük miktarda bu kez zengin başkan olmadığı için  banka tepki çekecek ve Bjk li taraftarlar protesto edip o bankayı kullanmayacaklar banka da zarar edecekti dedi.

İşin özü bu. Bir de gerçek var. Bu durum düzeldikten sonra Orman'a yedirmezler o koltuğu acı gerçek.
söylediklerinde haklısın ama dediğim gibi bizdeki bu kongre yapısı değişmediği sürece başkan kimse o kazanır şuan ki durum bu.

Çevrimdışı ozan062

söylediklerinde haklısın ama dediğim gibi bizdeki bu kongre yapısı değişmediği sürece başkan kimse o kazanır şuan ki durum bu.

istikrarı seven bir milletiz  :kop: :iscrewy::bawling:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

istikrarı seven bir milletiz  :kop: :iscrewy::bawling:

maalesef o istikrar bize 8 sene kaybettirdi :s20: :s20:

Çevrimiçi murat

hasan aratın mal varlığıyla alakalı bir bilgim yokçok mu zengindir yoksa orta halli bir zenginmidir bilmem benim bildiğim ve gördüğüm olimpiyat komitesi görevi için beşiktaş başkanlığı görevinden imtina etmiştir.ben zengin fakir ayırımı yaparak söylemedim.akıllı bi başkan ihtiyacımız var.

Çevrimiçi Necmi

kabul etsen daha iyidi.önemli değil.
Ben şahidim istemediğini :D ben ve çağrı kesinlikle istemiyorduk hatta anıllada bayağı dalga geçiyordu bu konuda
o zamanlar sen daha foruma üye olmamıştın :) @manyak1903

Çevrimiçi Necmi

Çok ekstrem durumlar var. 8 milyon euroyu zaten almıyor Adalı uzun süre de almayacaktır.

Lakin 2016 çok şeye gebe.

Olası adaylar Orman , Çebi , Adalı , Hasan Arat.

Arat aday olursa bunların hepsini yiyebilecek kapasitesi var. Ancak Fikret Orman'ı da kimse küçümsemesin o da iyi lobi yaptı 3 yıldır. En güçsüz aday Adalı burada. Çünkü Arat aday olursa Adalı'yı destekleyen kesim olduğu gibi Arat'a kayacak.

O yüzden Adalı her kimle olacaksa 2. başkanlığı hedeflemek zorunda.
Hasan Arat kazanır derken kulüp yapısını düşünmüyorsun bu gün adalıyı destekleyen gurup Arata kaymaz
seveni var ama sevmeyenide var o yüzden aday olsa bile kazanma şansını düşük buluyorum Rahmi koç Fikret ormanı destekliyor
bu değişmediği sürece Fikret orman kazanır

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

2016'daki seçimi önümüzdeki sezondaki olaylar belirler stat iyi kötü gelecek sezona açılacak ayrıca bu sene şampiyonluk gelir ve gelecek yıl şampiyonlar liginde boy gösterirsek kralı gelse Fikret Orman yine kazanır.

Çevrimdışı Deniz

Seçim için konuşmak bence çok erken daha seçim yapılalı 1 sene oldu şimdiden bu tarz konulara girmek çok mantıksız.2 sene daha var önümüzde zaman neler getirir bilinmez belki Fikret Orman takımı şampiyon yapar avrupada iyi işler yapar tek aday olarak girer belki de bunları yapamaz seçime bile girmez.

Bİzler şimdi futbol takımımızı konuşalım :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2014, 16:16:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Seçim için konuşmak bence çok erken daha seçim yapılalı 1 sene oldu şimdiden bu tarz konulara girmek çok mantıksız.2 sene daha var önümüzde zaman neler getirir bilinmez belki Fikret Orman takımı şampiyon yapar avrupada iyi işler yapar tek aday olarak girer belki de bunları yapamaz seçime bile girmez.

Bİzler şimdi futbol takımımızı konuşalım :)

Dediklerini yaparsa Fikret Orman Borç 300'e iner en az 5 aday çıkar @Deniz  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yatoraya

1-2 sayfa önce Oğuzhan yorumlarınızı okudum arkadaşlar ve hepimiz devamlılık konusunda endişe duymakta haklıyız.
ama ben Oğuzhan'ın geçen seneye göre fiziğini daha iyi buldum. salonda çalışıyor gibi geldi.
umarım maç temposunuda yakalarsa daha verimli olur.
bu gün bazı sitelerde Bilic'in Sivok'u sağ bekte denediği haberleri vardı.
bu konuda ne düşünüyorsunuz?
mevkii olarak bilmiyorum ama duran toplarda çok faydası olacaktır bence.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Deniz

Dediklerini yaparsa Fikret Orman Borç 300'e iner en az 5 aday çıkar @Deniz  :kop:
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

1-2 sayfa önce Oğuzhan yorumlarınızı okudum arkadaşlar ve hepimiz devamlılık konusunda endişe duymakta haklıyız.
ama ben Oğuzhan'ın geçen seneye göre fiziğini daha iyi buldum. salonda çalışıyor gibi geldi.
umarım maç temposunuda yakalarsa daha verimli olur.
bu gün bazı sitelerde Bilic'in Sivok'u sağ bekte denediği haberleri vardı.
bu konuda ne düşünüyorsunuz?
mevkii olarak bilmiyorum ama duran toplarda çok faydası olacaktır bence.
bence ismailden daha kötü bir tercih olur.sivok sonuçta bir savunmacı çok tempolu bir oyuncu da değil o bölgeden hiç hücum yapamayız sadece savunur o kadar

bu arada sivoku bazı maçlarda ön liberoda sıkıntı yaşarsak orada da deneyebiliriz diye düşünüyorum 4-2-3-1 de savunmanın önündeki adam olabilir veli-necip-atiba dan 2 si aynı anda olmazsa tabi
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, 18:27:01 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Sayfalardır Hasan Arat, Fikret Orman, Serdal Adalı seçilirse gibisinden konuşulmuş. Bu bana bir sözü hatırlattı. İnsanlar durumlarına göre fikirleri, olayları ve kişileri tartışırlarmış. Biz halen maalesef kişileri tartışıyoruz bunu tartışırken de en kötüsü zenginliklerini masaya yatırıyoruz. 111 yıllık klübe bilmeden hakaret ediyoruz, paralı insan peşindeyiz, zengin koca peşinden koşan kızlar gibi. O zaman ne gerek var ki en zengin kimse o başkan olsun.

Çevrimdışı ozan062

hasan aratın mal varlığıyla alakalı bir bilgim yokçok mu zengindir yoksa orta halli bir zenginmidir bilmem benim bildiğim ve gördüğüm olimpiyat komitesi görevi için beşiktaş başkanlığı görevinden imtina etmiştir.ben zengin fakir ayırımı yaparak söylemedim.akıllı bi başkan ihtiyacımız var.

en fakir baskan olur:)) ama sporun içinden gelmiş nadir baskanlardan olur bizimkiler hep işadaamı:)) dolayısıyla baya bi faydası olur...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ZEKI

BU sene Avrupadaki takimlarimizin puan durumu ve ülke katkıları. CL ye katilmak kafadan 4 puan bonus getiriyor.

Turkey   5 teams
                           Cup   qW   qD   qL   #W   #D   #L   Bonus   Points   Average           
                                    4   6   2   0   0   0   4   11.0   2.200
24   Galatasaray   CL   0   0   0   0   0   0   4   4.0   not out
80   Besiktas       EL   2   1   1   0   0   0   0      2.5   not out
107   Karabükspor   EL   1   2   1   0   0   0   0   2.0   
119   Trabzonspor   EL   1   1   0   0   0   0   0   1.5   not out
136   Bursaspor      EL   0   2   0   0   0   0   0   1.0

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2014, 23:10:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Ailton bizden ayrıldıktan sonra tam 11 takımda daha oynamış  :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2014, 23:12:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Hasan Arat'ın Yd'nin son yılında yaptığı konuşmadan ;

"mali kongreye (...) 400-500 milyon dolar borçlara geleceksin, onunla ilgili hesap vermen gerekirken “federasyon-fenerbahçe” diye insanları tahrik edeceksin, kulübü ana meselelerinden uzaklaştıracaksın... yok öyle şey! mali kongrelerde herkes konuşacak! eğer bunlar olmazsa gaz birikmesi olur, patlama nerede olur, bilinmez!

"o kadar şey birikti ki bu camiada, insanlar artık bıktı. ortaya kim çıksa bir şeyler söylese iki üç internet sitesi var, başlıyorlar o yolla saldırmaya.. (...) gençleri kullanıyorlar, dolduruyorlar, yazılar yazdırıyorlar! ama gelinen noktada kendi yalanlarına kendileri de inanamıyorlar... bunlar toplumsal meseleler, burası sizin kendi malınız değildir! hee; “ben bu kadar para verdim, gitmem” diyen varsa beşiktaş bir gün gelir, bunun diyeti neyse de öder! bu kaçınılmaz bir sonuçtur. satar savar, bu işten kurtulur! bu hiç zor bir şey değildir ve bir gün yapılacaktır. bu şekilde diyet ödemektense özgür bir duruşa sahip olmak, beşiktaşlı’ya daha çok yakışır!

"beşiktaş’ın beş kuruş parası olmadığı dönemleri hatırlıyorum, ben sporcuyken maaş alamadığımız dönemleri bilirim... ne oldu? beşiktaş kulübü kayıp mı oldu? “ben para verdim, burası benim” diyemezsiniz! burası, zamanında bir memur maaşıyla yüz milyonlarca dolarlık bütçelerin yönetildiği bir yerdir.

"ben gençlerimize çok güveniyorum. gençlerimiz para biriktirip üye olacak, çalışacaklar, bu işten menfaat beklemeyecekler, kimsenin adamı olmayacaklar, yalan yanlış şey yazmayacaklar, gerçekleri görecekler ve gerçeklere göre hareket edecekler... beşiktaş geçmişte nasıl altyapısıyla başarılı oldu, beşiktaş’ın kendi değişimini de gençler yapacak. ben iki bin kişiye karşı çıkıp konuştuğumu hatırlıyorum, tek başıma. isterlerse beş bin kişi getirsinler, çekinmem. bir yönetim, mali kongreye niye adam getirir? kendine güvenmeyen bir yönetim bunu yapar ancak."
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Hasan Arat'ın Yd'nin son yılında yaptığı konuşmadan ;

"mali kongreye (...) 400-500 milyon dolar borçlara geleceksin, onunla ilgili hesap vermen gerekirken “federasyon-fenerbahçe” diye insanları tahrik edeceksin, kulübü ana meselelerinden uzaklaştıracaksın... yok öyle şey. mali kongrelerde herkes konuşacak. eğer bunlar olmazsa gaz birikmesi olur, patlama nerede olur, bilinmez.

"o kadar şey birikti ki bu camiada, insanlar artık bıktı. ortaya kim çıksa bir şeyler söylese iki üç internet sitesi var, başlıyorlar o yolla saldırmaya.. (...) gençleri kullanıyorlar, dolduruyorlar, yazılar yazdırıyorlar. ama gelinen noktada kendi yalanlarına kendileri de inanamıyorlar... bunlar toplumsal meseleler, burası sizin kendi malınız değildir. hee; “ben bu kadar para verdim, gitmem” diyen varsa beşiktaş bir gün gelir, bunun diyeti neyse de öder. bu kaçınılmaz bir sonuçtur. satar savar, bu işten kurtulur. bu hiç zor bir şey değildir ve bir gün yapılacaktır. bu şekilde diyet ödemektense özgür bir duruşa sahip olmak, beşiktaşlı’ya daha çok yakışır.

"beşiktaş’ın beş kuruş parası olmadığı dönemleri hatırlıyorum, ben sporcuyken maaş alamadığımız dönemleri bilirim... ne oldu? beşiktaş kulübü kayıp mı oldu? “ben para verdim, burası benim” diyemezsiniz. burası, zamanında bir memur maaşıyla yüz milyonlarca dolarlık bütçelerin yönetildiği bir yerdir.

"ben gençlerimize çok güveniyorum. gençlerimiz para biriktirip üye olacak, çalışacaklar, bu işten menfaat beklemeyecekler, kimsenin adamı olmayacaklar, yalan yanlış şey yazmayacaklar, gerçekleri görecekler ve gerçeklere göre hareket edecekler... beşiktaş geçmişte nasıl altyapısıyla başarılı oldu, beşiktaş’ın kendi değişimini de gençler yapacak. ben iki bin kişiye karşı çıkıp konuştuğumu hatırlıyorum, tek başıma. isterlerse beş bin kişi getirsinler, çekinmem. bir yönetim, mali kongreye niye adam getirir? kendine güvenmeyen bir yönetim bunu yapar ancak."
şair burada diyor ki 111 yıllık klübe para vermiş olmanız -o para olayını ayrıca incelemek gerek- sizi bu klübün sahibi yapmaz. Burada en ciddi hata birilerinin klübe para vermesidir. Çok açık net birkez daha yazıyorum. Kimse para falan vermesin

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı ; bu Transfer kısmını açıp adını genişletip burayıda oraya dahil etseniz daha güzel olmazmı, orayı kapatınca öldü burası, tamam Kurallarda insan olmayınca kuralı napacaz dostum, bir alışkanlık vardı orda son zamanlarında stat takip başlığıyla kafa kafaya gelmişti milletin ayağı alışmıştı, bence kapatılmaması gerekirdi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Eylül 2014, 11:24:36
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı ; bu Transfer kısmını açıp adını genişletip burayıda oraya dahil etseniz daha güzel olmazmı, orayı kapatınca öldü burası, tamam Kurallarda insan olmayınca kuralı napacaz dostum, bir alışkanlık vardı orda son zamanlarında stat takip başlığıyla kafa kafaya gelmişti milletin ayağı alışmıştı, bence kapatılmaması gerekirdi.

@Kemal abi haklısın da bir şey değişmedi aslında yönlendirme de yaptım bir de. Sessizlik biraz milli maç arasından gibi geliyor bana maçlar başlayınca canlanır diye tahmin ediyorum biraz değerlendirelim önerin aklımda olacak teşekkür ederim
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli