Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968020 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Bu Pektemek değilmiydi milli takıma seçilen, kafasını gözünü yara yara oynayan. Bence Biliç takımı sabote etti. Gönderirken bile yalakalık etmemek lazım, havaalanı falan . Beşiktaş'ın çaresi Öz Beşiktaşlı teknik direktörlerdir.

bu iş "öz" lerle olmuyor profesyonellerle oluyor
her kademede hemde sadece td ile de iş bitmiyor
yönetici kavramının da içinin doldurulması lazım
bir şirket nasıl yönetiliyorsa bu da aynı mantık aslında
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ahmetx

Bu sefer güzel şeyler olacak gibi bir his var içimde hayırlısı bakalım.. :)
Nasıl iyi şeyler sportif direktör olacak mı diyorsun mesela ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Bu sefer güzel şeyler olacak gibi bir his var içimde hayırlısı bakalım.. :)
:photo:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nasıl iyi şeyler sportif direktör olacak mı diyorsun mesela ?
Yok abi genel anlamda konuştum. Artık herkes herşeyin farkında. Seneye de şampiyonluk kaçarsa neler olacağının, stat gecikirse neler olacağının, düzgün transferler olmazsa neler olacağının, yeni stada yaraşır kadro kurulmazsa, o stadda da hala başarısızlık devam ederse neler olacağının herkes farkında artık :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı doctore

yahu hem şampiyonluk, avrupa, sportif başarı falan diyoruz hemde Pektemek diyoruz. bu nasıl bir tezattır. inanın her oynadığı maçta dört gözle izliyorum oynadığı futbolu acaba milletin görüp benim görmediğim birşeyler mi yapıyor bu adam diye. abi kafayı yicem Pektemek dendikçe. bu takımın futbolcusu değil bu adam. bu takımın futbolcusudur diyenin vizyonundan şüphe ederim. Pektemek kafasını gözünü yarmış, Necip çok efendiymiş, Cenk çok fedakarmış, cenk tosun melake gibi çocukmuş. bu kriterlerle mi başarılı bir takım kuracağız biz.  :alala: :alala: :alala: :alala:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ahmetx

yahu hem şampiyonluk, avrupa, sportif başarı falan diyoruz hemde Pektemek diyoruz. bu nasıl bir tezattır. inanın her oynadığı maçta dört gözle izliyorum oynadığı futbolu acaba milletin görüp benim görmediğim birşeyler mi yapıyor bu adam diye. abi kafayı yicem Pektemek dendikçe. bu takımın futbolcusu değil bu adam. bu takımın futbolcusudur diyenin vizyonundan şüphe ederim. Pektemek kafasını gözünü yarmış, Necip çok efendiymiş, Cenk çok fedakarmış, cenk tosun melake gibi çocukmuş. bu kriterlerle mi başarılı bir takım kuracağız biz.  :alala: :alala: :alala: :alala:
gerçekten inanılır gibi değil ,hangi hoca aldırdıydı bunu bize ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Alper1903

Dun macta yasadiklarimizi sakin kafayla dusundum de Allah besiktasi sevmiyor herhalde bunun baska bir izahi yok :D

Çevrimdışı ahmetx

Dun macta yasadiklarimizi sakin kafayla dusundum de Allah besiktasi sevmiyor herhalde bunun baska bir izahi yok :D
ya da biz de bir cenabetlik var  :D

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Cenk Tosun kumaşı iyi bir golcü.Bence bu takımda her zaman iş yapabilir.Aldığı paranın oyuncusu değil orası ayrı
Pektemek'e gelince o adam futbolcu bile değil.Hiçbir şey değil o direkt ziyan

Çevrimdışı Deniz

Cenk Tosun kumaşı iyi bir golcü.Bence bu takımda her zaman iş yapabilir.Aldığı paranın oyuncusu değil orası ayrı
Pektemek'e gelince o adam futbolcu bile değil.Hiçbir şey değil o direkt ziyan
İnan bana cenk tosun aldigi paranin oyuncusu.iyi bir td gelsin onun neler yapacagini hepimoz gorecez.senede 20 gol atacak o cocuk buraya yaziyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İnan bana cenk tosun aldigi paranin oyuncusu.iyi bir td gelsin onun neler yapacagini hepimoz gorecez.senede 20 gol atacak o cocuk buraya yaziyorum.

Bitirme konusunda Demba Ba ayarında üstüne gidilse ondan iyi bir oyuncu bile olur belki.Ama ilk kontratı için çok para alıyor.Aslında Pektemekle kıyaslayınca senelik 10 milyon falan alması lazım

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ya da biz de bir cenabetlik var  :D
Bizde Değil Mustafa pektemekte cenabetlik var @ahmetx abi :iscrewy:
Devre arasında Arkadaşlarla konuşurken dedimki , Biz iyi oynuyoruz gol atarız ama Mustfa Pektemek girene kadar attık attık , Atamadan Mustafa Pektemek girerse Maç biter , Sabaha kadar oynasak atamayız dedim nitekim adam girdi 5 Dakika sonra yedik , Sahi bakıyorum maçlara ne zaman Mustafa pektmek oyuna girse 10 dakika içinde Gol yiyoruz :akuma: Sorun Mustafa Pektemekte :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Bizde Değil Mustafa pektemekte cenabetlik var @ahmetx abi :iscrewy:
Devre arasında Arkadaşlarla konuşurken dedimki , Biz iyi oynuyoruz gol atarız ama Mustfa Pektemek girene kadar attık attık , Atamadan Mustafa Pektemek girerse Maç biter , Sabaha kadar oynasak atamayız dedim nitekim adam girdi 5 Dakika sonra yedik , Sahi bakıyorum maçlara ne zaman Mustafa pektmek oyuna girse 10 dakika içinde Gol yiyoruz :akuma: Sorun Mustafa Pektemekte :bandit:

O Mustafa Pektemek'in girmesinden çok Tolgay'ın çıkması yüzünden. Adam 4 maçtır ikinci yarı oyundan alınıyor 4 maçtır puan kaybediyoruz  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

kuslar dediki luce türkiyeye gelmiceğini netleştirmiş

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mehmetthedum

Yedek 3.golcü olarak ömer şişmanoğlu dönerse, ve skorer bir emenike gibi ama daha karakterli bir genç afrikalı kanat forvet bulunabilirse,

Pektemek ve töre gider, töreden kazanılan para bunların maliyetine yeter ve artar bence.

Hatta ba da satılabilirse, fernandao tarzı öküz kategorisinde vücutlu bir genç santrafor iyi gider.

İlk yarı ilerde boğuşurlar, 2.yarı cenk-ömer-oğuzhan hamleleri gelir. Dün akşamdan sonra kerime sağ açıkta ısrar etmek ve töre'yi gönül rahatlığı ile satma kararı alınabilir.

Hem kadroyu yenileyip hem genç tutmak hem de para kazanmak amacımız olmalı. Tabiri caizse club brugge-anderlect formülü bize yol verir.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tolga

kuslar dediki luce türkiyeye gelmiceğini netleştirmiş

Bilindik bir haberdi bu zaten :icool: :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O Mustafa Pektemek'in girmesinden çok Tolgay'ın çıkması yüzünden. Adam 4 maçtır ikinci yarı oyundan alınıyor 4 maçtır puan kaybediyoruz  :bandit:
Tamam işte Ne zaman Tolgay çıkıp Pektemek girse 10 dakika içinde topu ağlarımızdan çıkarıyoruz :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

ve secimden sonra yeni hoca belli olacak

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı mehmetthedum

Atibayı sağa alıp , serdarı veya direk necipi çıkartmıyor., Halbuki hepsi oralarda denendi daha evvel, yabancısı değiller o mevkilerin. Ama adam ilerde top ile gidip çoğalmak ve mevkileri ileri kaydırmak yerine, sadece forvette pres yapınca olacak sanıyor. Ve bunu 4 maç üst üste yaptı. Aslında trabzondan beri tolgayı itina ile dışarı alıyor.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tolga

ve secimden sonra yeni hoca belli olacak
Seçim hemen olacak o zaman.

Çevrimdışı ozan062

seçim ne zamanki?

Seçim hemen olacak o zaman.

niyetleri cok cabuk yapmakmıs
simdi tabiki kendi kritiklerinide yapsınlar netleştirsinler o sekilde bu hafta acıklanır bence

ysariusta

• Ziyaretçi

Seçim saçmalığına girmemek lazım. Sezonu kapatırız. Yapılan herşey boşa gider. O boşluk boşta kalmış biri tarafından doldurulur. Seçim kararı sinirli bir adamın höykürüşü oysa sakin kaldıkça iyi işler yaptı bu yönetim. Ne zaman öfke acele yanlışlıklarla dolu kararlar aldı. Seçim sabotajdır

Çevrimdışı Kemal

Ba tosun Şişmanoğlu bu takimin forvet ihtiyacın keser
daha çok alarm veren geri 5 limizi var oraya önem verilmeli
o defansa gol atmayana madalya verecek yakinda tff

Çevrimdışı Tolga

niyetleri cok cabuk yapmakmıs
simdi tabiki kendi kritiklerinide yapsınlar netleştirsinler o sekilde bu hafta acıklanır bence
Olacaksa hemen olması mantıklı aslında hoca ve transfer işleri aksamamış olur böylelikle.

Peki yeni yönetimde başkanın dahil etmek istediği güçlü isimler var mı :)