Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979804 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 11:49:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bursa dağılacak zaten Şenol Güneş bunun farkında.

Josue Fernandao Ozan hepsi gidecek. En baştan toplamak zorunda kalacak takımı.

Onun yerine her türlü bizi seçecektir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bursa dağılacak zaten Şenol Güneş bunun farkında.

Josue Fernandao Ozan hepsi gidecek. En baştan toplamak zorunda kalacak takımı.

Onun yerine her türlü bizi seçecektir.

fernandao ve josue zaten kiralık ozanı orda bırakmazlar

şener bjk dısında fb gs trabzon hatta kasımpaşa için cok sayılmayacak bi tutara serbest kalma maddesi var..

şenol güneş dünki açıklamalarında zaten  bjk den teklif gelsin  giderim tarzı konustu..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen öyle Onurcum güzel şeyler olacak hocanın ağırlığı var en önemlisi yaşı itibariyle bu kulübün ağırlığını da 3. kulüp değil 3 kulüpten biri olduğunu da bilecek ona göre konuşacak onu kavramayanı adı kim olursa olsun kulübeye çekmeyi bilecektir.

Volkan bu kadar formdayken 45 dk kötü oynayıp disiplinsizlik yaptı diye yenik olduğu maçta ilk yarı aldı oyundan ağzını açamadı Volkan Bursa da maçı kazandı.

Aynısı Töre'ye yapılabilmiş olsa Töre sezonu formda bitirecekti.
Çok merak ediyorum gençlerimizde nasıl bir etki yapacak Şenol Güneş :eyes

Töre'de, Frei'da, Oğuzhan'da biliyoruzki çok daha fazlası var, umarım kendilerini geliştirirler :tabe:

(Ben yönetimden hala korkuyorum "seneye de devam" diycekler diye :by2: )
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ali Gültiken başkana sallamış.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ali Gültiken başkana sallamış.
Ali Gültiken kim oluyor. Zamanıyla faal top oynarken Beşiktaş'ımızın hakkını yiyen ahmet çakar ile aynı programa çıkıp hocam hocam diye yağlama yapan biri işte. Sırf topa iyi vuruyor diye kimseyi Beşiktaş'la özdeşleştirmemek lazım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İntegral Forex sponsorluğu bırakmış.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Herkesin gıpta ile bakacağı, 'keşke ben de Galatasaraylı olsaydım' diyeceği bir tribün şovu olacak"

:kop: :kop:

Şovunuzu öpiyim lan bunlar kendini ne sanıyor ya :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 12:53:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bilic ve sezon geneli ile ilgili köşe yazım.

http://haber.besiktasarena.com/haydi-kalk-ayaga-yuru-gunese.html

Güzel bir yazı olmuş @Çağrı kardeşim. Özellikle istikrar konusu. Bazıları başarısızlık ta bile istikrar istiyor. Büyük düşünmemiz lazım. Madem Beşiktaş'ın başkanı olmuşsun yöneticisi olmuşsun biz taraftar olarak en iyisini isteriz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 13:04:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Güzel bir yazı olmuş @Çağrı kardeşim. Özellikle istikrar konusu. Bazıları başarısızlık ta bile istikrar istiyor. Büyük düşünmemiz lazım. Madem Beşiktaş'ın başkanı olmuşsun yöneticisi olmuşsun biz taraftar olarak en iyisini isteriz

@Hasan Tahsin  abi teşekkür ederim o kadar kötü bir son oldu ki yazı yazasım bile gelmedi malesef 2 haftadır anca tamamlayabildim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bursa ve deplasman derbisi :alala: ne alaka
bursa kimki maçları derbi statüsünde olacak
büyük maçlara küçük takımlar korkmadan çıkar çünkü kaybedecek bir şeyleri yok
nasıl bir tutabilirsinki zaten küçük takımları büyük maçlara çıkartmak için hoca motivasyonuna gerek yok.
Yanlış ölçü alıyorsunuz Şenol hoca gelir başarılı olur veya olamaz bunu ayrı tarafa koyuyorum ama Beşiktaşa hocalık yapmak
ne Bursada nede trabzonda hocalık yapmaya benzemez. Şenol hocanın soğukkanlı olması artıdır Basın başka hocalarla uğraştığı gibi şenol hocayla uğraşmaz
taki Beşiktaşta başarılı işler yapana kadar işte o zaman Beşiktaşın hocası olmak ne demekmiş öğretirler ona işte o zaman büyük takım hocasımı anlarız.
hep değerlendirirken istanbul takımı ve diğer takımlar farkını düşünmüyorsunuz. Evet ligi ve Beşiktaşı tanıyan bir hoca olması nedeniyle tercih edilir
çünkü şu an hiç tanımayan bir hocayla riske girmek göze alınacak bir durum değil yabancı transferini bilmiyor demekte garip bilmek zorunda değilki hocanın işi bu değil
hocalar yapılanma yapmaz yapılanmanın içinde yer alır. Bir hocadan dünyadaki bütün oyuncuları tanımasını bekleyemezsin kulüplerin scoutları bunun için vardır. hoca istediği nitelikleri belirler scoutlarda bu nitelikteki alabilecekleri oyuncuları sunarlar. Doğru ve sağlıklı yapı budur. Hocanın görevi oyun içinde taktik yapıyı sağlamaktır oyuncunun form durumu bile hocaya ait değildir kulüpte onlarca insan bunlar için maaş alıyor. hoca sadece takvimi belirler Ekip çalışmasını yönetir. Zaten Türkiyede hoca yapması gereken işler dışında her işi yaptığı için esas yapmakta sorumlu olduğu işi düzgün yapamıyor

Bursaya demedim deplasman derbisi diye. Onu diyen bilici eleştiriyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

Böyle tahminlerle, önyargılarla eleştiri yapacaksak işin içinden çıkamayız. Nereden biliyorsunuz Bilic'in takımı Bursa seviyesinde gördüğünü? Size kendisi mi söyledi?

Ofansif oynamak = şampiyonluk değil. Schuster bu ligin tarihinde görülen en ofansif futbolu oynatıyordu, üstelik elinde ligin en iyi kadrosu vardı ama sezonu bitiremedi, o takım da Antep'in bile arkasında 5. oldu.

Dünyada bir tane örneği var mı iki sene evinden uzak kalıp şampiyonluk yarışını 30. haftaya kadar lider götüren takımın? Varsa direk o takımın hocasını getirelim zaten. Hala söylüyorum, bu statsız olma durumunu çok hafife alıyorsunuz. Sadece taraftar desteği açısından değil, aylarca 3 günde bir şehir şehir gezerek, dinlenme fırsatı bulamadan maçlara çıktı bu takım.

Bursa'yı 5.likten yukarı taşıyamayan hocanın Beşiktaş'ı 3.lükten yukarı taşıyacağına inandıran şey nedir?

Bursa maçına derbi diyebiliyorsa o seviyede görüyordur. Gs ve fb den aşağı gördüğü aşikar zaten onu söylemeye gerek yok.

Ben schuster gibi delice hücum oynasın yazmadım. Bilicin hücumda bireysellik dışında hiçbir planı yok. Gökhan alıp götürecek ki gol olsun mantalitesi bıu. Aksi düşünceniz varsa kanıtlayın. Bizim takım set hücumunu bilmiyor hala kontra atak oynuyoruz. Büyük takım oyunu mudur bu şekilde oynamak. Üzerine gelmeyen takıma kontra atakla yüklen(eme)mek. Hoş Real madrid de büyük takımlara karşı böyle oynuyor ama küçük takımlara da seti kurabiliyor. Bizim beklerimiz orta saha çizgisindeyken onların ki son çizgide geziniyor fark bu.

Stadsız oynamasını hafife almıyorum. Gs bir sene 8. oldu ortalık yıkıldı sonra 2 sene üst üste şampiyonluklar kupalar çeyrel finaller geldi. Stad açılınca böyle olacağımızı düşünüyor musunuz? Olamayız. Yine de bilic bu sene erken kopsaydı bir izahı olabilirdi. Ama 30 nın yarısını lider götürdüysen 29. haftada lidersen şampiyon olmamak onun suçudur. 3 maçta inanılmaz hataları o yaptı. Durumu bilmeyen biri takımı sabote ettiğini düşünür o kadar kötü oynattı. Sırf egosu uğruna.

Şenol hocaya gelirsek ben bursayı 5. likten yukarı taşıyamayanı değil tranbzonu şampiyon yapıp 3 kerede iki istanbul takımını geçip 2. olmuş adamı Beşiktaşa istiyorum. 2. lik başarı mı demeyin bizde o da yok.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Bursa'yı 5. likten yukarı taşıyamayan hocanın mantığıyla gidersek Akhisardaki hangi başarısı Gs yönetiminin Hamza Hamzaoğlunu takımın başına getirmeye inandıran şey oldu? Bunu cevaplarsanız Şenol Hoca için onlarca neden sayabilirim size.

Siz Galatasaray'ı Hamza'nın şampiyon yaptığını mı düşünüyorsunuz?

Bu kadar olaydan sonra Bilic'in kalmayacağı aşikar. Benim mesajlarımın ana teması da Bilic'i savunmak değil. Forumda Lucescu gelsin, Şenol Güneş gelsin diyenlerin isimlerine iyi bakın, seneye mayıs ayında Lucescu gitsin, Şenol Hoca gitsin diyenler aynı kişiler olacaklar. Ben buna karşıyım.

Şenol hocaya gelirsek ben bursayı 5. likten yukarı taşıyamayanı değil tranbzonu şampiyon yapıp 3 kerede iki istanbul takımını geçip 2. olmuş adamı Beşiktaşa istiyorum. 2. lik başarı mı demeyin bizde o da yok.

Şenol Güneş Trabzon'u ne zaman şampiyon yaptı? 2011'den bahsediyorsanız adamın 82 puan topladığı sezonda bile şampiyon olmasına izin verilmedi ki benim günlerdir burada anlatmak için yırtındığım konu da budur. Saha dışında güçlü değilsen 82 puan bile yetmiyor işte şampiyonluğa, biz hala çorap değiştirir gibi hoca değiştirelim.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 13:37:46
  • Beşiktaş / Bodrum

Forumda Lucescu gelsin, Şenol Güneş gelsin diyenlerin isimlerine iyi bakın, seneye mayıs ayında Lucescu gitsin, Şenol Hoca gitsin diyenler aynı kişiler olacaklar. Ben buna karşıyım.

Bu çok ağır ve tahmini zor bir genelleme bence biraz daha düşünmelisin üstünde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bu kadar olaydan sonra Bilic'in kalmayacağı aşikar. Benim mesajlarımın ana teması da Bilic'i savunmak değil. Forumda Lucescu gelsin, Şenol Güneş gelsin diyenlerin isimlerine iyi bakın, seneye mayıs ayında Lucescu gitsin, Şenol Hoca gitsin diyenler aynı kişiler olacaklar. Ben buna karşıyım.

Şenol Güneş Trabzon'u ne zaman şampiyon yaptı? 2011'den bahsediyorsanız adamın 82 puan topladığı sezonda bile şampiyon olmasına izin verilmedi ki benim günlerdir burada anlatmak için yırtındığım konu da budur. Saha dışında güçlü değilsen 82 puan bile yetmiyor işte şampiyonluğa, biz hala çorap değiştirir gibi hoca değiştirelim.
Senol güneş gelsin 2. Senenin sonuna kadar sesimi cikartmam.tipki bilice oldugu gibi.
2. Senenin sonunda hala basarisizsa o zaman gitsin derim.yani tipki yine bilice oldugu gibi.benim ismimi simdiden not alabilirsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Bu çok ağır ve tahmini zor bir genelleme bence biraz daha düşünmelisin üstünde.

Genelleme değil, tecrübe. Bizim taraftarın sabrı bir yıllık, 20 yılda değişen 19 hoca bunu açıklıyor.

Senol güneş gelsin 2. Senenin sonuna kadar sesimi cikartmam.tipki bilice oldugu gibi.
2. Senenin sonunda hala basarisizsa o zaman gitsin derim.yani tipki yine bilice oldugu gibi.benim ismimi simdiden not alabilirsin.

Umarım bu sözünün arkasında durursun. Benim için Bilic konusu gittiği gün kapanır, yeni hocayı desteklemeye başlarım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 13:56:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Genelleme değil, tecrübe. Bizim taraftarın sabrı bir yıllık, 20 yılda değişen 19 hoca bunu açıklıyor.

Umarım bu sözünün arkasında durursun. Benim için Bilic konusu gittiği gün kapanır, yeni hocayı desteklemeye başlarım.

O taraftarın sabrı değil yönetimlerin sabrı.

Bilic 2 yıldır burada ve önemli olan 5 yıl burada kalması değil. Bir şey yapabileceğinin işaretini göstermesi.

Bundan daha iyi bir lig sezonu geçirmeyecek 28. haftalar itibari ile  Bilic.

Olacağı bu. Mesele bunun sonunu getirememesi. Geçen sene aynı şekilde son 5 maç sonunu getirememesi.

Olmayan bir şeye ısrar etmek ile istikrar ile devam etmek aynı şey değil. Adam bunu yapamayacağını gösterdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

O taraftarın sabrı değil yönetimlerin sabrı.

Bilic 2 yıldır burada ve önemli olan 5 yıl burada kalması değil. Bir şey yapabileceğinin işaretini göstermesi.

Bundan daha iyi bir lig sezonu geçirmeyecek 28. haftalar itibari ile  Bilic.

Olacağı bu. Mesele bunun sonunu getirememesi. Geçen sene aynı şekilde son 5 maç sonunu getirememesi.

Olmayan bir şeye ısrar etmek ile istikrar ile devam etmek aynı şey değil. Adam bunu yapamayacağını gösterdi.

Yönetimler taraftarın gazını almak için ilk olarak hocayı değiştiriyorsa taraftar da en az yönetim kadar suçludur. Ben bu 19 hoca arasında taraftarın kalsın diye ısrar edip yönetimin zorla gönderdiği bir isim hatırlamıyorum. Lucescu giderken bile savunanı kalmamıştı, 11 puan farktan şampiyonluk veriyorsa gitsin deniyordu.

Bilic'te siz o ışığı görmemiş olabilirsiniz, ben de gördüm diyorum. Bu konuda hiçbir zaman anlaşamayacağımız için tartışmayı sürdürmek gereksiz.

Şenol Güneş hem 95/96'da, hem 10/11'de Fenerbahçe'ye yenilerek şampiyonluğu kaptırdı, öyleyse o da sonunu getiremiyor?

Çevrimdışı Deniz

fenerle kupada biz eslesmis olsak,bizi kendi evimizde 2-1 yenmis olsalar, olmaz ya bilicle kadikoyde 2-0 one geçmiş olsak 3. Yu atmaya mi giderdi yoksa takimi geriye mi yaslardi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

fenerle kupada biz eslesmis olsak,bizi kendi evimizde 2-1 yenmis olsalar, olmaz ya bilicle kadikoyde 2-0 one geçmiş olsak 3. Yu atmaya mi giderdi yoksa takimi geriye mi yaslardi?

Varsayımlarla eleştiri olmaz, en başta burada hata yapıyorsunuz.

Kupa maçının motivasyonuyla lig maçınınki aynı değil. Bursaspor'un ligde bu sene dört büyüklere karşı galibiyeti yok, 8 maçta 5 mağlubiyet 3 beraberlik.

Çevrimdışı Deniz

Dogru olan da bu.Turkiye sartlarinda hocaya 2 sene kredi verilmelidir.iki seneden once eger felaket bir sonuc almamissa ilk sene hicbir hoca gonderilmez, gonderilirse ciddi hata yapilir.

Çevrimdışı Deniz

Varsayımlarla eleştiri olmaz, en başta burada hata yapıyorsunuz.

Kupa maçının motivasyonuyla lig maçınınki aynı değil. Bursaspor'un ligde bu sene dört büyüklere karşı galibiyeti yok, 8 maçta 5 mağlubiyet 3 beraberlik.
Bilic 7 derbide 0 galibiyet 5 maglubiyet 2 beraberlik aldi.ki oyunculari kupa macina mi yoksa lig macina mi motive etmek daha zoe dersen %100 kupa maci daha zorludur. 2. Lig takimi kayseriye elendigimizde bunu görmüştük.

Çevrimdışı Kadir G.

Onu yönetim düşünecek hoca değil. Şampiyonluğu kaptırıyorsa çekip gidecek. Hoca oynatıyorsa benim için sıkıntı yok. Biz saha dışına kalmadan saha içinde veriyoruz zaten şampiyonluğu. 4 yıl 12 kupa 0 başarı. Harcanan paralar amatör branşlara harcansa eminim her branşın ikişer tane avrupa kupası olurdu. Futbolda formayı koy 3. lük zaten değişen bir şey yok. Gerçi tarihin en iyi basketbol kadrosunu dağıtan. Sponsorun verdiği parayı futbola akıtıp adamların maaşını vermeyen, hentbola sahip çıkmayıp avrupada yetim gibi bırakan insanlardan bunu beklemek hata.

Çevrimdışı yigitcan1903

Kadıköyde 2-0 öne geçsek
Biliç de yatardı kalenin önüne
Ama 2-2 ile elenirdik yine

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 14:57:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Yönetimler taraftarın gazını almak için ilk olarak hocayı değiştiriyorsa taraftar da en az yönetim kadar suçludur. Ben bu 19 hoca arasında taraftarın kalsın diye ısrar edip yönetimin zorla gönderdiği bir isim hatırlamıyorum. Lucescu giderken bile savunanı kalmamıştı, 11 puan farktan şampiyonluk veriyorsa gitsin deniyordu.

Bilic'te siz o ışığı görmemiş olabilirsiniz, ben de gördüm diyorum. Bu konuda hiçbir zaman anlaşamayacağımız için tartışmayı sürdürmek gereksiz.

Şenol Güneş hem 95/96'da, hem 10/11'de Fenerbahçe'ye yenilerek şampiyonluğu kaptırdı, öyleyse o da sonunu getiremiyor?

Şenol Güneş bunları Trabzon ile yapabildi kendin söylüyorsun.

Trabzon ile Beşiktaş bir değil. 95'i saymıyorum bile ben üstünden 20 yıl geçmiş. Ama son 2011 ve bu sene Bursa büyük takımı büyük takım gibi oynatabileceğini fazlasıyla gösterdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli