Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979226 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gs'yi yenemeyiz ümitlenmeyin. Adamlar (!) şampiyonluk maçına çıkacaklar biz hedefsiz çıkacaz.
Kaos ortamından yararlanmıyoruz malum, aksine dağılıyoruz.
Erken bir gol gelirse halimiz yaman..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı scape_bjk

Asil sen hala sistemin teknik direktor oldugunu mu saniyorsun ,teknik direktörler hicbir zaman sistem olmaz sadece sistemin bir parcasi olur bugun barcaya bak portoya bak kim gelirse gelsin belli bir sistemin disina cikamazlar guardiolaya sistem sistem desiler dunku td luis enrique gozunun yasina bakmadi.ya da portoya kimi getirsen getir o takimin dunya futboluna kazandirdigi  oyuncu sayisi surekli artacak.
temelin slaven bilic oldugunu dusunmek benim dusuncdme göre ciddi yanlis olur bugun bilic ersanin eline bakmayip atinci bize kazandirsaydi,olcayin keyfine bakmayip kerimi oziyi kazandirsaydi ,mustafa pektemek gibi oyuncuya tapmayip cenk tosunu kazandirsaydi ,iste o zaman sistemi olurdu.
Tamam abisi hadi işine bak sen insanların görüşlerine saygıyı öğren önce... bilinçsiz taraftarmış hadi ordan

Çevrimdışı Alper1903

Olasi derbi galibiyeti camianin ve bizim hararetimizi bir nebze alir. Pek inanasim yok ama son kursunlar genelde isabetli olur. Gorecegiz...

Çevrimdışı Alper1903

Fakat hala bilic savunanlari asiri anlamsiz buluyorum. Ayrica o pankarttaki ima nedir ulan lafinizin nereye gittigini bilmiyor musunuz siz?
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 01:10:19 GordonFreeman ]

Çevrimdışı eski inönü

Beşiktaş hafta sonu Galatasaray'a patlayabilir. Hedefsiz olması avantaj çünkü baskı yok. Hele erken bir gol bulursa çok farklı olabilir.

Çevrimdışı Deniz

Tamam abisi hadi işine bak sen insanların görüşlerine saygıyı öğren önce... bilinçsiz taraftarmış hadi ordan
Sen saygiyi öğren önce,hadi eyvallah.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Valla ne kadar besiktas habercisi gazeteci varsa hepsi farklı konusuyor bu nedir ya adam gibi bir kisi yok guvenecegimiz bilgi veren
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Valla ne kadar besiktas habercisi gazeteci varsa hepsi farklı konusuyor bu nedir ya adam gibi bir kisi yok guvenecegimiz bilgi veren
Resmi açıklama yapılana kadar medyada çıkan haberlere inanmamak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Resmi açıklama yapılana kadar medyada çıkan haberlere inanmamak lazım.
Aynen oyle hepsi sallıyor shaktar resmi aciklama yaptida luce haberleri biter simdi daha gercekci isimler cikar

Çevrimdışı Ersan

Beşiktaş sayfaları Biliç'in kalması yönünde twitler atıyorlar falan. suçu yönetime yıkıyorlar. evet asıl suç yönetimdedir. fakat bu Biliç'in bizim için yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Futbol bilgisine ve Beşiktaşlılığına inandığım güvendiğim Güntekin Onay Beşiktaş Biliç'e birkaç gömlek büyük gelmiştir. Şu kadroyu Samet Aybaba olsaydı şampiyon yapardı. Biliç Beşiktaş'ı şampiyon yapamaz bizim için yetersizdir diyorsa. üstüne söz söylemem ben bu adamın Beşiktaş için yorumlarını doğru kabul ederim şaştığına tanık olmadım henüz Biliç konusunda da yanılmadı.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Tolga

Aynen oyle hepsi sallıyor shaktar resmi aciklama yaptida luce haberleri biter simdi daha gercekci isimler cikar
Zaten Lucescu'nun gelmeyeceğini uzun zamandır söylüyordum da orada kalmasına açıkçası şaşırdım yine de.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2015, 01:38:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dedik Şenol Güneş ile anlaştık diye  :bandit:

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed: @Tolgaozkhrmn   :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Senol gunes konusunda yonetim ikiye ayrilmis

Çevrimdışı Tolga

M.Denizli gelmesin sonra bak :kop: :kop:

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2015, 01:43:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı scape_bjk

hıncal uluç'un yazısı;
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/uluc/2015/05/21/galatasarayli-oldugumdan-utandim

Aslında olay bu bizim şampiyon olmamız sivas'ın Türkiye kupasında finale kalması gibi kimsenin işine gelmiyor. Hakemide yeneceksin söylemine katılmıyorum biz niye hakemi yenmek zorundayız ki adamlar hem daha fazla bütçeyle takım kurmuş hem de hakemi yen bu yoklukta oldu canım görürsem söylerim.

Çevrimdışı ahmetx

Tr de  Şenol Güneş olur ,Ertuğrulu şu an hiç bir takımın alacağını düşünmüyorum çünkü hükumetin yasaklı listesinde . :D . Lucescu 70 yaşına gelmiş uefa kupasını almış biri olarak bonservisli transfer yasağı olan bir takıma neden gelsin mantıklı mı sizce ?
güne kendimi alıntılayarak başlayayım ,ne demiştik Luce gelmez ....

Şenol Güneş olacak  :tabe: veya olmadı Abdullah Avcı gelebilir  :alala:,yabancı hoca olacağını zannetmiyorum. Biliçlede ilerleyen yıllarda yarım kalan besteyi tamamlamak üzere anlaşıp ayrılırlar. :super:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada renklilerin Cumhuriyetin ilanıyla bizi aralarına almak mecburiyetinde kaldıkları 1923 den itibaren şampiyonluk sayılarımız Biz :26 , Gs:30 , Fb :32

http://www.turkfutbolu.net/tumligler/istlig1.htm
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

twiter da böyle bir laf var, yapıldı mı bu gerçekten ?

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı yigitcan1903

twiter da böyle bir laf var, yapıldı mı bu gerçekten ?

Haberlerde de geçmiş

Çevrimdışı Deniz

Alen markaryan bilicle ilgili guzel konuşmuş
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Sportif Direktör olarak Hurma nın adı geçiyor .Trabzon - Samsun - Kayseri - Beşiktaş

Çevrimdışı Factatum

"Beşiktaş Başkanı Orman: Tartışılmayacak bir hocayla anlaşacağız"

Tartışılmayacak herhangi bir hoca biliyor musunuz? Söyleyeyim, Beşiktaş'ta Lucescu haricinde tartışılmayacak hoca yoktur. Ancak Luce olma ihtimalini zayıf görüyorum.

Başkan Denizli veya Güneş'i kastetmiş olabilir.