Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974039 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Celal Kolot ise kaynak bir durucan
Ortalığı karıştırmayı sever
Şu adamın ağzından tek hayırlı haber çıkmaz mı ya. kesin o malum siteye konuşmuştur birde. Tolgay Beşiktaşı benimsediğini sahada yeterince gösteriyor ben ihtimal vermiyorum.

Aynen öyle malum site. Valla bende bilmediğim için bi sorayım dedim buraya. Ama geçenlerde de böyle bir haber çıkmıştı
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

+ Şu son 10 günde ülkemizde yaşanan futbol rezaleti başka bi ülkede olsa inanın yer yerinden oynardı.
Evet ya ; biz hala yok futbolcular ruhsuz yok TD yetersiz bunu konuşalım. Yönetim bu yüzden başarısız işte
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Futbol federasyonuna sormuşlar boynun neden eğri; demiş Türkiye'nin neresi doğru . Balık baştan kokmuş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Lobi gücümüz falan yok bizim onu kastediyorsan
Doğru transfer ve doğru hoca düzeltebileceğimiz kısımlar

O zaman 20 senede gelenlerin hiçbiri doğru hoca değildi ki her yıl değiştirmişiz.

Ya da Hamza çok doğru bir hoca olduğu için mi şampiyon oluyor?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı yigitcan1903

O zaman 20 senede gelenlerin hiçbiri doğru hoca değildi ki her yıl değiştirmişiz.

Ya da Hamza çok doğru bir hoca olduğu için mi şampiyon oluyor?
İyi de bizde bu güç yok işte
Hamza,Ahmet,Mehmet oluyorlar
Olsa sen de hoca getir kafana göre
Bu imkan yoksa elinden geleni düzelteceksin
Futbolcuların Akhisara Antebe hatta Karabüke oynamaması da mı saray ziyareti
Biz iğneyi kendimize hiç batırmıyoruz
Hep dış sebepler
Sorumluluk alan yok

Çevrimdışı ahmetx

Faik Gürses :Beşiktaş, ikinci defa gelen teknik direktörler hayal kırıklığı yaşayan bir kulüp. Diğer kulüplerin de ikinci kez göreve getirdiği teknik direktörlerle mutlu bir yaşam sürmedikleri apaçık ortada. Buna Avrupa’dan da örnek verebiliriz. Ertuğrul Sağlam, Rıza Çalımbay, Lucescu ve buna benzer Beşiktaş’ta çalışmış ama tekrar Beşiktaş’ın gündeminde yer alacak bir teknik direktör olmayacak. Beşiktaş denenmiş bir teknik direktörle yerli veya yabancı olsun yoluna devam etmeyecek.  Beşiktaş’ın başına Beşiktaş’ta denenmemiş bir yerli gelecek. Abdullah Avcı, Şenol Güneş, Sergen Yalçın isimleri öne çıkıyor. Beşiktaş Kulübü Yönetimi isim tespiti yapıyor. Beşiktaş, ayağını yorganına göre uzatmak zorunda. 3-5 Milyon Euro ile bir teknik direktör getirip Türkiye Ligi’ni hiç bilmeyen bir hocayla çalışma eğiliminde değil. Türkiye’yi tanıyan bir yerli ile beraber yakın zamanda nikah kıyılacak”
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu hafta cincon u yenersek ve fb de başakşehir i yenerse o zaman aynı puanı paylaşıp fb şampiyon oluyor. Bunu o kadar çok isterim ki. Neden derseniz.
Gs - Fb maçı 2-1 bitmişti ve fb ikinci golünü resmen dışarı çıkıp taç verilmeyen bir pozisyondan atmıştı. İkinci maçı fb 1 - 0 kazandığından ikili averaj fb de. Eğer bu dediklerim olursa gs li ahlaksızlar işte ilk maçtaki taça çıkan bu golü konuşup yırtınacaklar. Dilerim Allah'tan dediğim olur da hak yemenin insanı ne kadar acıttığının farkına varırlar. Bes beter olurlar. Amin
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu hafta cincon u yenersek ve fb de başakşehir i yenerse o zaman aynı puanı paylaşıp fb şampiyon oluyor. Bunu o kadar çok isterim ki. Neden derseniz.
Gs - Fb maçı 2-1 bitmişti ve fb ikinci golünü resmen dışarı çıkıp taç verilmeyen bir pozisyondan atmıştı. İkinci maçı fb 1 - 0 kazandığından ikili averaj fb de. Eğer bu dediklerim olursa gs li ahlaksızlar işte ilk maçtaki taça çıkan bu golü konuşup yırtınacaklar. Dilerim Allah'tan dediğim olur da hak yemenin insanı ne kadar acıttığının farkına varırlar. Bes beter olurlar. Amin
Aynen öyle abi katılıyorum ben de, Amin :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

İyi de bizde bu güç yok işte
Hamza,Ahmet,Mehmet oluyorlar
Olsa sen de hoca getir kafana göre
Bu imkan yoksa elinden geleni düzelteceksin
Futbolcuların Akhisara Antebe hatta Karabüke oynamaması da mı saray ziyareti
Biz iğneyi kendimize hiç batırmıyoruz
Hep dış sebepler
Sorumluluk alan yok
Katılıyorum.

Lobimiz yok evet ama iyi bir kadro ve iyi bir hoca ile bu lig de şampiyon olmak o kadar da zor olan birşey değil.

Antep-Akhisar-Konya maçlarında kaybedilen puanların saha dışıyla alakası yok gerçekçi olalım.

İşi son haftalara kadar getirmişken bir takım şampiyon olamıyorsa bu sadece saha dışı faktörlerle açıklanacak bir durum değil.

Gs ve Fb'nin lobisi çok güçlü buna katılıyorum ama bizim bu düzeni değiştirebilmemiz için güçlü yönetim, iyi hoca ve iyi bir kadroya sahip olmamız şart.

Başarı gelmeden lobimiz ne olur ne de güçlenir bu kadar basit.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

Katiliyorum, bir de gsnin uefa kriterlerine uyamama durumu var, sampiyon olup SL gelirlerini alamazsa isleri zor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ahmetx

Biz son 3 maçta adam gibi oynasaydık lobi filan halt etmişdi , Bursa şampiyon olduğunda bu lobiler neredeydi.Demem o ki takım istedi mi lobiyi de ,hakemi de federasyonu da ezer geçer.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 15:50:00 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Geovani

İstikrar 'ın başarının şartlarından birisi olduğunu düşünürüm hep,istikrarlı şekilde başarısız olmuş birisini de savunamayız...sevdik bilici duruşuyla karizmasıyla ama her maç standartlarında kalması ve inatçılığı bitirdi işini...Yigitcan a katılıyorum biz her sene dograniyoruz ama kendimize de bi bakmalıyız...biliç asla finalleri oynatan bir hoca olamayacak iki senede yapılan hatalardan dolayı biri açık ara şampiyonluk diğeri direk şampiyonlar ligi olmak üzere 60 70 milyon euro zarardayız...bu sene en üzüldüğüm maçlar 1.fener 2.eskişehir 3.balkes maçları ucundede açık ara hoca hatası vardı...artık bu senenin affı yok kesinlikle psikolojik olarakta kazanmış ve kazanmayı bilen bir hoca ve deneyimli ve kaliteli takviyeler yapma şartı var...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Katılıyorum.

Lobimiz yok evet ama iyi bir kadro ve iyi bir hoca ile bu lig de şampiyon olmak o kadar da zor olan birşey değil.

Antep-Akhisar-Konya maçlarında kaybedilen puanların saha dışıyla alakası yok gerçekçi olalım.

İşi son haftalara kadar getirmişken bir takım şampiyon olamıyorsa bu sadece saha dışı faktörlerle açıklanacak bir durum değil.

Gs ve Fb'nin lobisi çok güçlü buna katılıyorum ama bizim bu düzeni değiştirebilmemiz için güçlü yönetim, iyi hoca ve iyi bir kadroya sahip olmamız şart.

Başarı gelmeden lobimiz ne olur ne de güçlenir bu kadar basit.
@Tolgaozkhrmn  kardeşim sen hangi sezon maçlarından bahsediyorsun. Antep maçında 1-0 öndeyiz ve Ba'ya yapılan hareket penaltı ve kırmızı kart ve dakika 31 . Allahını seversen biz yapmayalım böyle
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

@Tolgaozkhrmn  kardeşim sen hangi sezon maçlarından bahsediyorsun. Antep maçında 1-0 öndeyiz ve Ba'ya yapılan hareket penaltı ve kırmızı kart ve dakika 31 . Allahını seversen biz yapmayalım böyle
İlk yarı maçı 3-0,4-0 yapacak pozisyonları da bulduk
Niye 1-0'da takılıyoruz?
Niye gol atınca-ki maçın başında atmışsın golü-duruluyoruz?
Hakem falan bunlar hep karşılaşacağımız şeyler
Ve hiçbir çözümü de yok mevcut durumda

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Üç maçta rakiplere gösterilmeyen 5 net kırmızı kart ve verilmeyen 3 net penaltı pozisyonu var. Saha dışıyla alakası yok demek fazla naif.

Ne kadar kötü oynarsak oynayalım, adil hakemlerle şu üç maçtan 9 puan alır, pazar günü şampiyonluk maçına çıkardık.

Şu an hasretle beklenen Lucescu bile bu saha dışı olaylarla başedemediği için kaçtı ülkeden.

Valla ben bu konuyu tartışmaktan sıkıldım. Bu kafayla her sene mayıs ayında rakipler saha dışında kazandıkları şampiyonluğu kutlarken biz yeni hoca adaylarını tartışırız.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 15:52:23 tristam ]

Çevrimdışı Yakup

lobi lobi diyerek belki de kendimizi kandırıyoruz.

mesela bir toraman , bir üzülmez , bir pascal , bir ilhan sahada olunca hakemler faul çalarken tartaklanıyordu. ben amatör oynayan biri olarak hakemlere korku salın derdi bizim hocamız peki ne oldu ya da nasıl oldu da oyuncularımız sahada hakem kararlarına itiraz etmez oldu. hiç bir itiraz sonucu değiştirmesin ama bir itiraz bir dik duruş sergilemek gerek ama ne yazık ki bu da yok. başkanımızın stadyum bitince bazı gerçekleri kitap yazıp orada toplayacağım demesi gibi.

yıllardır öğrendiğim gerçek masa başında güçlü durman için dışarıda da güçlü ve dik durman gerek ama ne yazık ki bu bizde uzun zamandır yok. taraftar ile ne ayzık ki yapmaya kalkınca cezai yaptırım ile bu işi çözen bir yapı da mücadele etmemiz imkansıza yakın.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

lobi lobi diyerek belki de kendimizi kandırıyoruz.

mesela bir toraman , bir üzülmez , bir pascal , bir ilhan sahada olunca hakemler faul çalarken tartaklanıyordu. ben amatör oynayan biri olarak hakemlere korku salın derdi bizim hocamız peki ne oldu ya da nasıl oldu da oyuncularımız sahada hakem kararlarına itiraz etmez oldu. hiç bir itiraz sonucu değiştirmesin ama bir itiraz bir dik duruş sergilemek gerek ama ne yazık ki bu da yok. başkanımızın stadyum bitince bazı gerçekleri kitap yazıp orada toplayacağım demesi gibi.

yıllardır öğrendiğim gerçek masa başında güçlü durman için dışarıda da güçlü ve dik durman gerek ama ne yazık ki bu bizde uzun zamandır yok. taraftar ile ne ayzık ki yapmaya kalkınca cezai yaptırım ile bu işi çözen bir yapı da mücadele etmemiz imkansıza yakın.

Artık gerçek şampiyonluğa oynamamız gerekiyor, gönüllerin şampiyonluğuna değil :)

Çevrimdışı Tolga

@Hasan Tahsin abi demek istediğim şu elbette biizm aleyhimize kolay hatalar yapılıyor ama sen Beşiktaş olarak eğer yarışın içerisinde son haftalara kadar kaldıysan çıkıp 1-0 ken 2-0 3-0 yapıp işi bitireceksin ve yarışta kalmaya devam edeceksin. :)

Antep maçında diyelim hakem yüzünden puan kaybettik Akhisar maçındaki puan kaybına ne demeli.

Takım adeta sahada yürüdü maç boyunca orada hakemlik hiçbirşey yoktu.

Maçı kazanmış olsak ondan sonraki kalan 3 maçı alarak şampiyon olma şansımız vardı ama başta Bilic olmak üzere takımın bu şampiyonluğa olan inancı yoktu biz bu yüzden kaybettik bu şampiyonluğu bu kadar basit.

Son haftalarda hep ne deriz iyi oyun fazla beklememek lazım ama mücadele etmezsen, istemezsen ve inanmazsan tepe taklak olursun işte biz de aynen böyle olduk.

Çevrimdışı yigitcan1903

Üç maçta rakiplere gösterilmeyen 5 net kırmızı kart ve verilmeyen 3 net penaltı pozisyonu var. Saha dışıyla alakası yok demek fazla naif.

Ne kadar kötü oynarsak oynayalım, adil hakemlerle şu üç maçtan 9 puan alır, pazar günü şampiyonluk maçına çıkardık.

Şu an hasretle beklenen Lucescu bile bu saha dışı olaylarla başedemediği için kaçtı ülkeden.

Valla ben bu konuyu tartışmaktan sıkıldım. Bu kafayla her sene mayıs ayında yeni hoca adaylarını tartışırız biz.
Çözüm ne o zaman?
Kabul et ya da etme hiçbir lobin yok
Mevcut şartlar bunlar
Sorunun bir tarafını halledemediğimiz gibi
Diğer tarafları da olduğu gibi kalsın istiyorsunuz
Her sene temcit pilavı olan şey esasında başarısızlıktan sonra
İşin masa başına ihale edilmesidir
Ellerinden geleni yapsalar da öyle doğransak içim yanmaz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Valla ben bu konuyu tartışmaktan sıkıldım. Bu kafayla her sene mayıs ayında rakipler saha dışında kazandıkları şampiyonluğu kutlarken biz yeni hoca adaylarını tartışırız.
Aynen......... Keşke şampiyon olduk ama hocamız kadromuz yetersiz, bunlarla devam edersek önümüzdeki sene şampiyon olamayabiliriz i tartışıyor olsaydık
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Lucescu aslında kaçmadı tam tersi kalmak istedi ama Y.D Del Bosque ile çalışmak istediği için onu gönderdi.

Benim anlatmak istediğim nokta şu zaten Gs ve Fb her zaman hakemler tarafından kollanan takımlar bizim böyle bir durumumuz yok.

O zaman ne yapacağız son 5-6 maça kadar yarışın içerisinde kaldıysak 1-0 bile olsa çıkıp o maçları kazanıp şampiyon olacağız.

Şampiyon olamazsak saha dışı olayları çözemeyiz çünkü kimse bizi umursamaz.

Yine söylüyorum bu iş en tepede yani yönetimde başlar.Güçlü yönetim, iyi bir hoca ve iyi bir kadro ile bu sezon şampiyon olamaz mıydık yani buna katılamayacağım.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin abi demek istediğim şu elbette biizm aleyhimize kolay hatalar yapılıyor ama sen Beşiktaş olarak eğer yarışın içerisinde son haftalara kadar kaldıysan çıkıp 1-0 ken 2-0 3-0 yapıp işi bitireceksin ve yarışta kalmaya devam edeceksin. :)

Antep maçında diyelim hakem yüzünden puan kaybettik Akhisar maçındaki puan kaybına ne demeli.

Takım adeta sahada yürüdü maç boyunca orada hakemlik hiçbirşey yoktu.

Maçı kazanmış olsak ondan sonraki kalan 3 maçı alarak şampiyon olma şansımız vardı ama başta Bilic olmak üzere takımın bu şampiyonluğa olan inancı yoktu biz bu yüzden kaybettik bu şampiyonluğu bu kadar basit.

Son haftalarda hep ne deriz iyi oyun fazla beklememek lazım ama mücadele etmezsen, istemezsen ve inanmazsan tepe taklak olursun işte biz de aynen böyle olduk.
Hadi bir kere daha yazayım. melo ile bizim defans oyuncularının öz güvenini kıyaslarmısın. Atiba çizgiye basmış, gökhan fak fuk demiş, veli makas almış vs vs vs atılmış. Biz sezon boyu hakemlerden dayak yemişiz abandone olmuşuz son maçlara takatsiz bırakılmışız. Şu bize 5 kırmızı verilen samsun maçından sonra takım ligi fenerin 25 puan gerisinde tamamladı. Bir maç bile çokşeye sebep olabiliyor değil mi ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Çözüm ne o zaman?
Kabul et ya da etme hiçbir lobin yok
Mevcut şartlar bunlar
Sorunun bir tarafını halledemediğimiz gibi
Diğer tarafları da olduğu gibi kalsın istiyorsunuz
Her sene temcit pilavı olan şey esasında başarısızlıktan sonra
İşin masa başına ihale edilmesidir
Ellerinden geleni yapsalar da öyle doğransak içim yanmaz

Lobin yoksa sorunun diğer tarafını değiştirmenin hiçbir fayda getirmediğini 20 senede gördük. Çözüm ne diyorsunuz, demek ki çözüm hocayı değiştirmek değilmiş, bu kadar basit. Ben bunu Bilic kalsın diye söylemiyorum, seneye Luce ya da Şenol Güneş ya da X kişisi geldiğinde ona da aynıları yapacak ve biz yine bunları konuşuyor olacağız, bu yüzden söylüyorum.

O zaman ne yapacağız son 5-6 maça kadar yarışın içerisinde kaldıysak 1-0 bile olsa çıkıp o maçları kazanıp şampiyon olacağız.

Şampiyon olamazsak saha dışı olayları çözemeyiz çünkü kimse bizi umursamaz.

Hakemleri de yenerek senede 2-3 maç kazanırsın ama şampiyon olamazsın. Bak son haftalara gelince adam gözünün önünde yarım metre dışarı çıkan topu bile görmüyor. Akhisar maçında rakibin görmesi gereken 3 kırmızı kartı göstermiyor, Konya maçında 2 penaltını vermiyor. O kadar kolay değil hakemi de yenmek. Neden hakemi yenmek zorundayız bunu tartışmıyoruz da hakemi yenecek hoca arıyoruz...

Çevrimdışı Çağatay

saha dışında, masa başında, hakemlerle, mhk ile kazandıkları şampiyonluktan sonra gidip avrupa da rezil oluyolar

neden? çünkü orada hakemler adil, olan yine türk futboluna oluyor.
Hope for the Best, Plan for the Worst