Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972405 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Dün akşam adamlar bildiğin Sivas'In finalini alıp GS'ye vermişler. Tamkomedi, artık komedi bile denmez ya buna. Bİr de seviniyorlar adamlar. Ben olsam üzülürüm lan. DÜşünsene bir takımın var. Hakemlerin itelemesiyle KUpa ve Şampiyonluğu alıyor ve buna temiz diyip sevinebiliyorsun.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı scape_bjk

Yok yok, dilerim bugün devam kararı alınır. Bu insanlar, bu gereksiz romantizmden gereksiz bağlanmalardan vazgeçmediği sürece bizden cacık olmadığını en acı şekilde görmeliler. Ha görmek istemeyen zaten görmeyecek de, bir kısım görsün yeter. Onlara göre, varsın olmayalım onlarca sene şampiyon laylaylom..
İnsanlar belkide yıllardır yaşananı tekrar yaşamak istemiyordur olamaz mı? 20 yılda daha 3 şampiyonluk gördüm her yıl değişen hocalar ve değişmeyen başarısızlık bence bu açıdan bakmak gerek biraz da. Elimizdeki imkanlara bakacak olursak lucescu ve şenol güneş gelmeyecekse kimse gelmesin.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Twitter da, orada burada yazılanları gördükçe, biliçin kalması gerektiğine karar verdim.

Dilerim kalır, Dilerim kalır ki, sezon ortası o kalsın diye romantizm kasanların utanmadan, nasıl göndermediniz bunu dediklerini okurum. Yüzlerine çakarım bugün yaptıkları duyar kasmaları, romantizmleri.

sırf onların yüzlerine vuracaz diye Beşiktaşın bir senesini daha çöpe atamayız artık bu çark bir şampiyonluk gelmeden dönmez herkes bunu biliyor hatta üst üste 2-3 şampiyonluk lazım.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İnsanlar belkide yıllardır yaşananı tekrar yaşamak istemiyordur olamaz mı? 20 yılda daha 3 şampiyonluk gördüm her yıl değişen hocalar ve değişmeyen başarısızlık bence bu açıdan bakmak gerek biraz da. Elimizdeki imkanlara bakacak olursak lucescu ve şenol güneş gelmeyecekse kimse gelmesin.

Şampiyon yapan kalır, yapamayan gider.

bu fenerde gs de böyledir. 2 seneyi geçtim 1 seneye tahammülü yok adamların, bizim gibi romantik de değiller. Hagiymiş fatihmiş, aykutmuş, ersunmuş.. Tak bitti. Şampiyon yapamıyorsan şut.

Biz 2. olsak, şok geçireceğiz, artık bünye kabul etmeyecek 2.liği, reddedecek noktaya gelmişiz.

Ama istikrar için şart bi yerde , bu sene 4.de olabilirdik şimdi yalan yok. 3 fena değil!!

Çevrimdışı ahmetx

bizde 4. olan gider , 3. olana bir yıl daha şans verilir,  2. olanla sözleşme yenilenir , 1. olanda kendi istediği zaman gider. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

bizde 4. olan gider , 3. olana bir yıl daha şans verilir,  2. olanla sözleşme yenilenir , 1. olanda kendi istediği zaman gider. :D

Doğru, buna rağmen biliç yine sürecini doldurdu. 2. kere 3. olduk.  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Biliç değilde Mourinho olsa yine giderdi bu yıl ki performansıyla  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Baseli 8 puan geriden alıp şampiyon yapan Murat Yakın nasıl olur beyler ? Bu yıl Spartak da başarısız bir sezon geçirdi.

bielsa olur, jorge jesus olur, hemen hepsi olur. ama bizi, ilk sene yani önümüzdeki sene şampiyon yapacak adam lazım. Yani direk etki edecek. O yüzden herkeste luce isteği var, biliyorlar ki adam yaş tahtaya basmıyor, inanmadığı takıma gelmez.

Çevrimdışı ahmetx

Luce bir sürü şart koşar biz bonservisli oyuncu alamıyoruz bildiğim kadarıyla ..

Ya luce de bıraksın bu işleri. Adama gel şampiyonlar ligini al demeyecekler. Ligi kazan yeter diyecekler. 3-4 adam da yeterlidir. Onlarda free transferle alınır zaten

Çevrimdışı Renton

Ertuğrul sağlam > trabzonspor
Ersun yanal > beşiktaş

Sağdan soldan duydum
See you in another life,brother.

Çevrimdışı scape_bjk

Şampiyon yapan kalır, yapamayan gider.

bu fenerde gs de böyledir. 2 seneyi geçtim 1 seneye tahammülü yok adamların, bizim gibi romantik de değiller. Hagiymiş fatihmiş, aykutmuş, ersunmuş.. Tak bitti. Şampiyon yapamıyorsan şut.

Biz 2. olsak, şok geçireceğiz, artık bünye kabul etmeyecek 2.liği, reddedecek noktaya gelmişiz.

Ama istikrar için şart bi yerde , bu sene 4.de olabilirdik şimdi yalan yok. 3 fena değil!!
Bunun romantik olmayla alakası yok, adama stad vermemişsin 3. yapıyor. lucescu stadsız ne yaptığını hepimiz gördük. Belki lucescu olsaydı yine bu durumda olacaktık.

Çevrimdışı SDemirsoy

Ertuğrul sağlam > trabzonspor
Ersun yanal > beşiktaş

Sağdan soldan duydum
hakan gündoğar yazdı

Çevrimdışı tguesbb

Ersun Yanal > beşiktaş hoşuma gitmedi değil bu genç kadroyla yapacağı takviyelerle oldukça iyi işler yapabilir

Bunun romantik olmayla alakası yok, adama stad vermemişsin 3. yapıyor. lucescu stadsız ne yaptığını hepimiz gördük. Belki lucescu olsaydı yine bu durumda olacaktık.

tamam kalmalı biliç.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı yigitcan1903

Twitter da, orada burada yazılanları gördükçe, biliçin kalması gerektiğine karar verdim.

Dilerim kalır, Dilerim kalır ki, sezon ortası o kalsın diye romantizm kasanların utanmadan, nasıl göndermediniz bunu dediklerini okurum. Yüzlerine çakarım bugün yaptıkları duyar kasmaları, romantizmleri.
Adamlara çakacaz diye Beşiktaş yamulmasın :D
Gider gider

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Renton

hakan gündoğar yazdı
Ondan görmedim ya 1 ay öncede görmüştüm ertuğrul ts diye

Çevrimdışı Renton

Çevrimdışı Renton

Ve bilic dönemi kapanmıştır

Çevrimdışı ahmetx

Toplantıdan çıkacak sonucu şimdiden söyleyebilirim.
1.Kalan 2 maçta takımın başında Biliç çıkacaktır.
2.Gelecek sezonla ilgili takımın başında Biliç olmayacaktır, yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz.
3.Yurt içi ve dışından belirlerlenen isimlerle görüşmeler yapıldıktan sonra beşiktaş için en iyisine karar verilecektir