Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971758 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Şu Cümleler Futbol bilgisi olanlara gelsin...! Hala İnandına Biliç demek böyle bişe

Ligdeki hemen her takım, hakemlerin kötülüğünden yakınabilir. Ancak Avrupa’nın hiçbir kalburüstü liginde de final etabına girilmişken şampiyonluk mücadelesi veren takımlar üç maç üst üste kendi aleyhine skoru etkileyen hakem kararlarıyla böyle kolay kolay karşılaşmaz.

Herhalde bunlar da Bilic’in sorumluluğunda değildir. Tıpkı 66 maçtır deplasmanda oynamak zorunda kalmak gibi… Ya da tıpkı futbolcuların dört aydır maaşlarını alamıyor olması gibi… Böyle bakınca, son yıllarda genellikle 60 puanın altında kalan bir takımın hiç de kolay olmayan şartlarda en azından son ana kadar şampiyonluk yarışı verebilmiş olması da “bir şey” olarak görülebilir.

Geçtiğimiz yılki son dakika golüyle dramatik bir şekilde 2 puan kaybedilen Konya deplasmanında Bilic hakem kararlarından yakınıp, “Bizi öldüremezler!” diyordu. Dün itibarıyla Beşiktaş öldürüldü. Arsenal maçından önce de, “Kimse umudumuzu bizden söküp alamaz” diyen Bilic’te ise dün akşam umudun zerresi yoktu. “Türkiye’de işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorum. Seneye bana burada şans verileceğini sanmıyorum” dedi ve bu hikayenin de bitmek üzere olduğunun ilk işaretini verdi.

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

artık Bilic yok. bakalım ilerdeki olası başarısızlıklar kime yıkılacak? Hep diyorum günah keçisi bulup bütün suçu ona yüklemek yerine sorumlulugu olan herkese kapsamlı bir eleştiri vermedikçe bu kısır döngü sürüp gidecek.

Çevrimdışı ALI RIZA

artık Bilic yok. bakalım ilerdeki olası başarısızlıklar kime yıkılacak? Hep diyorum günah keçisi bulup bütün suçu ona yüklemek yerine sorumlulugu olan herkese kapsamlı bir eleştiri vermedikçe bu kısır döngü sürüp gidecek.
Seneye de Medya yığarlar olur biter bizde medya taraftarları olduktan sonra at gözlükleriyle bakmaya devam ederler...!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Seneye Ankara'da oynayamayacağız Osmanlıspor geldi.Olimpiyatta bir sezon heba olacak

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu sezonki şampiyonluğa son bile olarak bakıyordum ben..
Gs ve Fb'yi yakalamak yılların boşluğunu telafi etmek için son bilet.Onu da elimizden kaptırdık yazık oldu

Çevrimdışı eski inönü

Bilic'in hataları bu forumda yüzlerce kez dile getirildi. Ben de bir çoğuna katılıyorum. Özellikle oyuncu tercihleri ve maç içi değişiklikleri konusundaki eleştirilere. Ama Bilic'in sorumlu olmadıgı konuları da biz dile getirelim de bir yerde dursun;

- 2 senedir bütün maçlarını deplasmanda oynamak zorunda kalmak Bilic'in sorumluluğunda değil

- Türkiye'deki kirli futbol-siyaset ilişkileri ve bunun futbola yansımaları Bilic'in sorumlulugunda değil

- Galatasaray ve Fenerbahçe lobisi ve buna baglı olarak federasyonun, hakemlerin, medyanın Beşiktaş'ı aşağıya itmek için elinden geleni yapması Bilic'in sorumlulugunda değil

- Beşiktaş'ın gördüğü 10 kırmızı karta karşılık Galatasaray'ın gördüğü 0 (sıfır) kırmızı kart Bilic'in sorumluluğunda degil.

- Fenerbahçe'nin en az 4-5 maçı son 10 dakikada verilen penaltılarla kazanması Bilic'in sorumlulugunda değil.

- Son 20 sezonda 3 kez şampiyonluk yaşanmış olması Bilic'in sorumlulugunda değil

- Son 10 sezonun toplamında bu sezondaki kadar haftayı lider kapatamamak Bilic'in sorumlulugunda değil. ( 14 hafta )

- Rakiplerin yarı bütçesiyle mücadele vermek zorunda kalmak Bilic'in sorumlulugunda değil.

Bilic gidecek yenisi gelecek ama saydıgım maddelerin çoğu devam edecek. Gülümseyin çekiyorum  :photo:
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 17:59:28 eski inönü ]

Çevrimdışı Atkar

Twitterda hala Luce baba gelecek gibi haberler dolanıyor.Lucescunun geldiği varsayarsak bu kadroyla devam etmeyeceği kesin.Fakat ceza varken yeni kadro nasıl oluşturucaz ? Veya Lıcescu nasıl ikna edilebilir transfer yapmak bile zor iken.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilic'in hataları bu forumda yüzlerce kez dile getirildi. Ben de bir çoğuna katılıyorum. Özellikle oyuncu tercihleri ve maç içi değişiklikleri konusundaki eleştirilere. Ama Bilic'in sorumlu olmadıgı konuları da biz dile getirelim de bir yerde dursun;

- 2 senedir bütün maçlarını deplasmanda oynamak zorunda kalmak Bilic'in sorumluluğunda değil

- Türkiye'deki kirli futbol-siyaset ilişkileri ve bunun futbola yansımaları Bilic'in sorumlulugunda değil

- Galatasaray ve Fenerbahçe lobisi ve buna baglı olarak federasyonun, hakemlerin, medyanın Beşiktaş'ı aşağıya itmek için elinden geleni yapması Bilic'in sorumlulugunda değil

- Beşiktaş'ın gördüğü 10 kırmızı karta karşılık Galatasaray'ın gördüğü 0 (sıfır) kırmızı kart Bilic'in sorumlulunda degil.

- Fenerbahçe'nin en az 4-5 maçı son 10 dakikada kazandıgı penaltılarla kazanması Bilic'in sorumlulugunda değil.

- Son 20 sezonda 3 kez şampiyonluk yaşanmış olması Bilic'in sorumlulugunda değil

- Son 10 sezonun toplamında bu sezondaki kadar haftayı lider kapatamamak Bilic'in sorumlulugunda değil. ( 14 hafta )

- Rakiplerin yarı bütçesiyle mücadele vermek zorunda kalmak Bilic'in sorumlulugunda değil.

Bilic gidecek yenisi gelecek ama saydıgım maddelerin çoğu devam edecek. Gülümseyin çekiyorum  :photo:

Bir de Böyle Çek  :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı src35

- Beşiktaş'ın gördüğü 10 kırmızı karta karşılık Galatasaray'ın gördüğü 0 (sıfır) kırmızı kart Bilic'in sorumlulunda degil.

- Fenerbahçe'nin en az 4-5 maçı son 10 dakikada kazandıgı penaltılarla kazanması Bilic'in sorumlulugunda değil.

çok iyi bir bakış açısı; eleştirilirken gözardı edilenler açısından..

Çevrimdışı idil

Twitterda hala Luce baba gelecek gibi haberler dolanıyor.Lucescunun geldiği varsayarsak bu kadroyla devam etmeyeceği kesin.Fakat ceza varken yeni kadro nasıl oluşturucaz ? Veya Lıcescu nasıl ikna edilebilir transfer yapmak bile zor iken.

şu an ki tek sorun o zaten. luce kendi kadrosunu kurmak istiyor
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 18:23:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
O sorun da aşılır dün Dediğimiz gibi satarsın ba yı bedavaya Adriano'yu yani kendi forvetini getirir luce 10 milyon ile de transferini yapar 2003 te olduğu gibi

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı scape_bjk

Seneye yeni bir teknik adamla (artık dejavu etkisi yaptı bende) yeni stadımıza geçtiğimizde inş. keşke bilic kalsaydı demezsiniz arkadaşlar...

Çevrimdışı atalay

Lucescu, Moskova yolcusu.

Tahmin ettiğim gibi . Parayı seviyor adam.

Çevrimdışı Tolga

Lucescu S.Donetsk'ten neden ayrılıyor savaş var diye.

Savaştan dolayı kendi statlarında oynayamıyorlar ve Lucescu bu durumdan dolayı bezmiş durumda yoksa zaten ayrılma ihtimali olmazdı.

Bizim stadın ne zaman açılacağı malumken Lucescu'nun buraya gelip benzer sorunlarla uğraşmak isteyeceğini pek düşünmüyorum açıkçası.

Maddi sıkıntı konusuna ise hiç girmiyorum zaten.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

O sorun da aşılır dün Dediğimiz gibi satarsın ba yı bedavaya Adriano'yu yani kendi forvetini getirir luce 10 milyon ile de transferini yapar 2003 te olduğu gibi

Adriano'nun sözleşmesi Aralık'ta bitiyor @Çağrı :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Seneye yeni bir teknik adamla (artık dejavu etkisi yaptı bende) yeni stadımıza geçtiğimizde inş. keşke bilic kalsaydı demezsiniz arkadaşlar...
İnsallah demeyiz tabi ki.
Ama bilicin kalip gitmesi bizim elimizde degil west hamla haftalar önce anlastigini butun İngiliz medyask yazdi,bizim medya gibi kolpa degildir İngilizler.

Yani bilic bizi kafasinfa bitireli cok oldu.son 3 haftadaki performansi da bu nedenle olmali.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı scape_bjk

İnsallah demeyiz tabi ki.
Ama bilicin kalip gitmesi bizim elimizde degil west hamla haftalar önce anlastigini butun İngiliz medyask yazdi,bizim medya gibi kolpa degildir İngilizler.

Yani bilic bizi kafasinfa bitireli cok oldu.son 3 haftadaki performansi da bu nedenle olmali.
Dediğin gibi bir durum varsa ki resmi bi açıklama yok ama eğer gönderilip yerine biri gelecekse ve bu ligi tanımayan biri olacaksa şimdiden söyliyeyim geçmiş olsun... Ligi tanıyan biri olursa belki bi umut bişeyler olabilir.

Çevrimdışı Atkar

Adriano'nun sözleşmesi Aralık'ta bitiyor @Çağrı :icool:

10M'a Luce istediği kadroyu hayatta kuramaz.Adriano-Mbia(Mavuba)-Maxi gibi bonservissiz futbolcuları alsak bile daha çok oyuncu ister.Demba Ba-Pedro-Kerim-Ozi-Tolga-Ersan-Pektemek vb 25M avro kasaya girmeli ki anca biraz transfer yapabilsin.Adriano-Mavuba-Maxiyi takıma monte etsen yine Kaleci-Sol bek-Orta saha-Sol kanat-Stoper derken bütçe gerek.Lucescunun brezilyada kendi pazarı var ve Shakhtarda aldığı oyunculara bakarsak pazarından alıcağı her futbolcu en asgari 5M seviyesi olacaktır buda 25-30M para yapar

Çevrimdışı Yusuf

10M'a Luce istediği kadroyu hayatta kuramaz.Adriano-Mbia(Mavuba)-Maxi gibi bonservissiz futbolcuları alsak bile daha çok oyuncu ister.Demba Ba-Pedro-Kerim-Ozi-Tolga-Ersan-Pektemek vb 25M avro kasaya girmeli ki anca biraz transfer yapabilsin.Adriano-Mavuba-Maxiyi takıma monte etsen yine Kaleci-Sol bek-Orta saha-Sol kanat-Stoper derken bütçe gerek.Lucescunun brezilyada kendi pazarı var ve Shakhtarda aldığı oyunculara bakarsak pazarından alıcağı her futbolcu en asgari 5M seviyesi olacaktır buda 25-30M para yapar

Zaten gelmesi için yönetimin güzel projeler sunması lazım. Eğer geleceği parlak görürse bir sene parasız idare edebilir.

Çevrimdışı acan07

böyle bir senaryo mümkünmüdür acaba.

bilic derbyi kazanırsa eğer spor kamuoyundada  , taraftardada bilic kalsın imajı oluşacak . " yoksa transfer işleri yaş , yeni hoca takıma ayak uydurması zaman alıcak , adam stadsız gene iyi işler yaptı , stadla birlikte şans vermek lazım ,hem derbi şansızlığınıda kırdı." gibi muhabbetler dönecek. yönetimde bundan cesaret alıp yeni bir rüzgara yelken açma riskine girmeyip bilic ile yola devam edecek.

Çevrimdışı scape_bjk

böyle bir senaryo mümkünmüdür acaba.

bilic derbyi kazanırsa eğer spor kamuoyundada  , taraftardada bilic kalsın imajı oluşacak . " yoksa transfer işleri yaş , yeni hoca takıma ayak uydurması zaman alıcak , adam stadsız gene iyi işler yaptı , stadla birlikte şans vermek lazım ,hem derbi şansızlığınıda kırdı." gibi muhabbetler dönecek. yönetimde bundan cesaret alıp yeni bir rüzgara yelken açma riskine girmeyip bilic ile yola devam edecek.

lucescu veya şenol güneş gelmeyecekse bence en doğru muhabbet

Çevrimdışı Alper1903

Su derbiyi kazanmayi umursayan bir ben degilimdir herhalde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tabiki Umursuyoruz , Bu Maç bizim İçin Onur meselesi :iscrewy: :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı scape_bjk

Ben umursuyorum ama çıkıpta illa kazanacağız mantığı ile oynamamalıyız öyle sakin olmalıyız ki adamla çıldırsın

Çevrimdışı Alper1903

burak "Besiktas'i bana birakin" demis. Sahada futboluyla "sen hayirdir" diyebilecek adamlar ariyorum.

Bari bu kadarini yapsinlar da, yuzumuzu az da olsa guldursunler.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 19:35:29 GordonFreeman ]

Çevrimdışı ozan062

Ben umursuyorum ama çıkıpta illa kazanacağız mantığı ile oynamamalıyız öyle sakin olmalıyız ki adamla çıldırsın

acıkcası rahat kazanırsak veya güzel oynarsak cok daha fazla kızarım
niye yani derim acıkcası.. yapabiliyorken yapmamak baska birseydir...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi