Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971692 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Adalı'ya da 10 milyon borç var bu arada ama sanırım istemiyor.

tamerede bi o akdar var,, onlara odenmiyor ama
kendilerine olan borcu sermaye arttırımında hemencecik kapadılar sonrasınıda hallediyorlar en buyuk borc en son 1milyon kusuratlıydı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Daha önce de yazmıştım bunlar üç çocukluk arkadaşı: Bilgili , Demirören, Orman

Yemin etmişçesine 110 küsur yıllık kulübün içine ettiler.

Çevrimdışı f_madida

http://www.serencebey.com/#!Hayal-K%C4%B1r%C4%B1kl%C4%B1%C4%9F%C4%B1n%C4%B1n-Ba%C5%9Fkenti/ccrb/555b26300cf298b2d3ca54ea

Şunu bir okuyun.

Baktim, cogu yanlis bilgiler ve ithamlarla dolu, 4 sezon diye tutturmus mesela...

Neyse, ne oldugunu ben cok acik goruyorum...Fulya gelirlerini peskes ceken zihniyet, stad gelirlerine de temlik koydurmak icin goreve talip olmus olan bu.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı atalay

Baktim, cogu yanlis bilgiler ve ithamlarla dolu, 4 sezon diye tutturmus mesela...

Neyse, ne oldugunu ben cok acik goruyorum...Fulya gelirlerini peskes ceken zihniyet, stad gelirlerine de temlik koydurmak icin goreve talip olmus olan bu.
Ha kardeşim ha olan bu.  :kop:

Merak etmeyin seneye de şampiyon olamayınca ilk taşı Fikret Ormancılar atacak.

Ergin Aslan kimdir;necidir bir araştır istersen. Tabii önce itham kelimesini araştır. Yaptığını yani

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı forzatunga

http://www.serencebey.com/#!Hayal-K%C4%B1r%C4%B1kl%C4%B1%C4%9F%C4%B1n%C4%B1n-Ba%C5%9Fkenti/ccrb/555b26300cf298b2d3ca54ea

Şunu bir okuyun.

eleştirdiği noktaların izahı defalarca yapıldı ama amaç anlamak değil eleştirmek olunca böyle yazılar çıkıyor ortaya.görüşlerine saygı duymakla beraber fikret orman'a çok büyük haksızlık yapmış.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 16:33:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Kendisi ciddi muhaliftir yalnız bunu bilerek okuyun.
Yapma şunu. Ergin Aslan'ı tanırım Y.D ye de muhalifti; Orman'a da haklı; haksız mı sen onu söyle!
Rakamlar ortada halen ama şöyle ama böyle diyen var. Şaka gibi.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 16:37:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Yapma şunu. Ergin Aslan'ı tanırım Y.D ye de muhalifti; Orman'a da haklı; haksız mı sen onu söyle!
Rakamlar ortada halen ama şöyle ama böyle diyen var. Şaka gibi.

Bir şey yaptığım yok ki?

Adam kötü demedim, adama ithamda da bulunmadım. Adam muhalif dedim bu.

Sabahtan beri yönetimi eleştiriyoruz burada sanki yönetimi eleştirenleri susturmaya çalışıyormuşum gibi bir hava vermeye gerek yok ki.

Taraftar yapısını hepiniz biliyorsunuz vur diyince öldürürüz biz.Şuraya bak yatlara katlara giriyor hemen millet.

Eleştirsin herkes ama eleştirsin sadece.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 16:39:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Tekrar paylaşayım rakamlar budur!

http://www.cagdasbesiktas.com/

100 takımın katıldığı UEFA Ligi’nde ilk 10 takımın bütçesine sahip olan takım, kupada 16’ya kaldı diye “takım buralara bu futbolcularla geldi” oluyor.

En basiti şu cümle. İlk 10 bütçeye sahip olmak ile ne oluyor? ilk 10 da olman garanti mi oluyor kupada?

Yazıda ağır olan kısımlar var haklı olan kısımlar var. O zaman City ne yapsın her sene şampiyon olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bir şey yaptığım yok ki?

Adam kötü demedim, adama ithamda da bulunmadım. Adam muhalif dedim bu.

Sabahtan beri yönetimi eleştiriyoruz burada sanki yönetimi eleştirenleri susturmaya çalışıyormuşum gibi bir hava vermeye gerek yok ki.

Taraftar yapısını hepiniz biliyorsunuz vur diyince öldürürüz biz.Şuraya bak yatlara katlara giriyor hemen millet.

Eleştirsin herkes ama eleştirsin sadece.
Ben Fikret Orman değil düşmanıma bile bel altı vurmam. Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez bir kez bile yazmadım zaten.
Ama tablo ortada ve gelecek karanlık. Rakamlarda bu. Halen savunmasını yapanları da anlamıyorum. Söylediğim sadece bu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 16:42:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben Fikret Orman değil düşmanıma bile bel altı vurmam. Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez bir kez bile yazmadım zaten.
Ama tablo ortada ve gelecek karanlık. Rakamlarda bu. Halen savunmasını yapanları da anlamıyorum. Söylediğim sadece bu.

Tamam buna zaten sabahttan beri hak veriyoruz belaltı vuramaya kalkanları da bizzat uyarıyorum çünkü çabuk gaza geliyoruz biz yapı olarak.

Ama eleştirenleri de eleştirebileceksek o zaman işler doğru yürür. Yazılarını okuyorum ben iyi Beşiktaşlıdır şüphem yok.

Ama hep doğru mu? Değil. Ağır olan kısımlar da var bunu belirtmeye çalıştım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

100 takımın katıldığı UEFA Ligi’nde ilk 10 takımın bütçesine sahip olan takım, kupada 16’ya kaldı diye “takım buralara bu futbolcularla geldi” oluyor.

En basiti şu cümle. İlk 10 bütçeye sahip olmak ile ne oluyor? ilk 10 da olman garanti mi oluyor kupada?

Yazıda ağır olan kısımlar var haklı olan kısımlar var. O zaman City ne yapsın her sene şampiyon olsun.
Anlamak istediğin gibi anlamışsın. ilk 10 bütçeye sahip olduğun yerde top 16 çok büyük başarı değildir diyor.
Hoca değil dediğiniz Carvalhal (soyunma odasında kafasına krampon yiyen,3 günde bir maç yapan, oyuncuların maaşını alamadığı takımın hocası) bile top 16 oynattı. Bunun nesi yanlış. Bu bir başarıdır ama efsanevi bir tarafı yoktur demek yanlış mı?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kendisi ciddi muhaliftir yalnız bunu bilerek okuyun.
Demirören güya Beşiktaş'lı , Namoğlu güya Beşiktaş'lı. Beşiktaş'a kıyak yapın demedik. Bu taraftar kendileri lehine haksız penaltı verilse hep bir ağızdan topu dışarı at diyecek kadar haysiyetlidir. Biz beklerdik ki adil olsunlar, kimsenin hakkını yemesinler.
Bu sene Beşiktaş şampiyon olsa kesinlikle Fikret Orman efsane başkanlar arasında yer alacaktı. Stadı olmayan göçebe takımı Süleyman Seba sezonunda şampiyon yapacaktı. Ne demiş Vıctor Hugo ...... Haysiyetsiz olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır ( Mealen   :) )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 16:47:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Anlamak istediğin gibi anlamışsın. ilk 10 bütçeye sahip olduğun yerde top 16 çok büyük başarı değildir diyor.
Hoca değil dediğiniz Carvalhal (soyunma odasında kafasına krampon yiyen,3 günde bir maç yapan, oyuncuların maaşını alamadığı takımın hocası) bile top 16 oynattı. Bunun nesi yanlış. Bu bir başarıdır ama efsanevi bir tarafı yoktur demek yanlış mı?

Mesele bu değil ki. Geçtiğimiz yol aynı mı? Rakipler, stadsız bunu yapıyorsun çok fazla kriter var.

Tabi ki büyük başarı değil ama takdir edilesi bir başarıydı. Yarım kaldı mı kaldı hepimiz kızdık.

Bu oyuncular da maaşlarını alamıyorlar. Şartlar o zamandan daha da ağır şuanda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Mesele bu değil ki. Geçtiğimiz yol aynı mı? Rakipler, stadsız bunu yapıyorsun çok fazla kriter var.

Tabi ki büyük başarı değil ama takdir edilesi bir başarıydı. Yarım kaldı mı kaldı hepimiz kızdık.

Bu oyuncular da maaşlarını alamıyorlar. Şartlar o zamandan daha da ağır şuanda.

Neyse bu perspektif meselesi ama sadece "rakipler aynı mı?" kısmına şaşırdım.

İngiltere'de oyunu bize en çok ters gelecek takım. Stoke
Son UEFA finalisti bizden bir sene sonra Gs'yi ŞL'de oyun olarak 2 maçta da tokatlayan Braga.
Bizim maçlar ile birlikte bizden sonra ki tüm maçları içeride dışırı da kazanan Atletico.

Grupta ki takımlarda Dinamo Kiev ve Tel Aviv
Herhalde şu bitik Partizan ve Asteras daha zorlayıcıdır.  :lol:

Unutmadan ekleyeyim aynı Kiev bizi bir sene önce iki maçta 8 yapmıştı.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 16:57:26 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 17:03:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Neyse bu perspektif meselesi ama sadece "rakipler aynı mı?" kısmına şaşırdım.

İngiltere'de oyunu bize en çok ters gelecek takım. Stoke
Son UEFA finalisti bizden bir sene sonra Gs'yi ŞL'de oyun olarak 2 maçta da tokatlayan Braga.
Bizim maçlar ile birlikte bizden sonra ki tüm maçları içeride dışırı da kazanan Atletico.

Grupta ki takımlarda Dinamo Kiev ve Tel Aviv
Herhalde şu bitik Partizan ve Asteras daha zorlayıcıdır.  :lol:

Unutmadan ekleyeyim aynı Kiev bizi bir sene önce iki maçta 8 yapmıştı.

Schuster'in yönettiği bir takımın 8 lik olması kadar doğal bir şey olamazdı sanırım.

Tel Aviv'in Astras'tan farkı var mı? Var Astreas daha iyi bile olabilir o Tel Aviv'den.

Braga'yı nasıl elediğimizi hatırlıyoruz sanırım hepimiz ilk 30 dk da o kırmızı çıkmasa neler olabileceğini rövanş maçında ecel teri dökerek görmüştük.

Kaldı ki Liverpool2u eleyip top16 yapmak ile Braga'yı eleyerek yapmak yine de prestij olarak bile kıyaslanamaz. Sadece rakamlardan gidersek Liverpool'da averaj ile Premier lig 2.si oldu geçen sene.

Son olarak birinde elde İnönü varken birinde Olimpiyat vardı bu bile fazlasıyla büyük fark.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Schuster'in yönettiği bir takımın 8 lik olması kadar doğal bir şey olamazdı sanırım.

Tel Aviv'in Astras'tan farkı var mı? Var Astreas daha iyi bile olabilir o Tel Aviv'den.

Braga'yı nasıl elediğimizi hatırlıyoruz sanırım hepimiz ilk 30 dk da o kırmızı çıkmasa neler olabileceğini rövanş maçında ecel teri dökerek görmüştük.

Kaldı ki Liverpool2u eleyip top16 yapmak ile Braga'yı eleyerek yapmak yine de prestij olarak bile kıyaslanamaz. Sadece rakamlardan gidersek Liverpool'da averaj ile Premier lig 2.si oldu geçen sene.

Son olarak birinde elde İnönü varken birinde Olimpiyat vardı bu bile fazlasıyla büyük fark.

1-Hocam hangi İnönü. Şu her sezon 17 maçta  12-13 galibiyet alamadığımız İnönü mü? Bir İnönü efsanesi aldı gidiyor.
 2-Zaten sezonlar kendi içinde bir konjonktür meselesi.

Fakat konuşmamızın çıkış kaynağını es geçme Beşiktaş'ın UEFA'da son 16'ya kalması bir başarı değil; ilk hedeftir.
Hele ki Hedefi 5 yıl içerisinde Avrupa şampiyonluğu olan bir kulüp Başkanı var iken.

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 17:12:15
  • Beşiktaş / Bodrum
1-Hocam hangi İnönü. Şu her sezon 17 maçta  12-13 galibiyet alamadığımız İnönü mü? Bir İnönü efsanesi aldı gidiyor.
 2-Zaten sezonlar kendi içinde bir konjonktür meselesi.

Fakat konuşmamızın çıkış kaynağını es geçme Beşiktaş'ın UEFA'da son 16'ya kalması bir başarı değil; ilk hedeftir.
Hele ki Hedefi 5 yıl içerisinde Avrupa şampiyonluğu olan bir kulüp Başkanı var iken.

Hocam o zaman stadı neden yapıyoruz? Yapmayalım kalsın fark yaratmıyorsa.

Ben de biliyorum durumu ama Olimpiyatın ortamıyla da İnönü'yü sanırım kıyaslayacak değiliz burada.

Tabi ki hedef değil. Olmamalı da lakin bunu söylerken durup şunu düşünüyor muyuz hiç?

Beşiktaş son 50 yılda kaç kez ilk 16'ya kaldı?

Bazen gerçekleri unutuyoruz. Evet bizim hedefimiz Final olmalı yarı final olmalı. Ama senin tarihini okuyan bir yabancı senin en iy ihedefinin ilk 16 olduğunu söyleyecektir sana.

Biz henüz doğru düzgün emekleyemiyorken koşmak hedef diyoruz. İyi güzel olsun tabi koşalım koşmalıyız ama daha ayağa kalkamıyoruz.

Biz şuan için kendimizi çok fazla büyütüyoruz acı gerçek bu.

Öyle yazılıp çiziliyor ki sanırsın her sene bir Türk takımı Final oynuyor.

50 yılda 1 kupa, 1 yarı final birkaç çeyrek final var koca Türk tarihinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Hocam o zaman stadı neden yapıyoruz? Yapmayalım kalsın fark yaratmıyorsa.

Ben de biliyorum durumu ama Olimpiyatın ortamıyla da İnönü'yü sanırım kıyaslayacak değiliz burada.

Tabi ki hedef değil. Olmamalı da lakin bunu söylerken durup şunu düşünüyor muyuz hiç?

Beşiktaş son 50 yılda kaç kez ilk 16'ya kaldı?

Bazen gerçekleri unutuyoruz. Evet bizim hedefimiz Final olmalı yarı final olmalı. Ama senin tarihini okuyan bir yabancı senin en iy ihedefinin ilk 16 olduğunu söyleyecektir sana.

Biz henüz doğru düzgün emekleyemiyorken koşmak hedef diyoruz. İyi güzel olsun tabi koşalım koşmalıyız ama daha ayağa kalkamıyoruz.

Biz şuan için kendimizi çok fazla büyütüyoruz acı gerçek bu.

Öyle yazılıp çiziliyor ki sanırsın her sene bir Türk takımı Final oynuyor.

50 yılda 1 kupa, 1 yarı final birkaç çeyrek final var koca Türk tarihinde.

İyi buraya geldiğimiz iyi oldu sandalye çek şöyle yamacıma  :lol:
Ben zaten Beşiktaş'ın olduğu yerde hedef finaldir diyen sürrealistlerden değilim.
Kulüp başkanı diyor (Adamın gol diyor)
Ayrıca stat niye yapıyoruz diyorsun.
Yahu İnönü'de kötüydük stat yapmayalım diyen olabilir mi?
Niye İnönü'de kötüydük ve niye bu kadar anlam yüklüyorsunuz diyorum
Eğer güçlü iç saha oyunları oynayıp, taraftar ve camia olarak hakemi baskı altına alamaz, kaliteli isimler o sahayı dolduramaz; doğru oyunu oynayamaz isek merak etme Vodafone Arena'da da 17 maçta 12-13 galibiyet alamayacağız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 17:20:18
  • Beşiktaş / Bodrum
İyi buraya geldiğimiz iyi oldu sandalye çek şöyle yamacıma  :lol:
Ben zaten Beşiktaş'ın olduğu yerde hedef finaldir diyen sürrealistlerden değilim.
Kulüp başkanı diyor (Adamın gol diyor)
Ayrıca stat niye yapıyoruz diyorsun.
Yahu İnönü'de kötüydük stat yapmayalım diyen olabilir mi?
Niye İnönü'de kötüydük ve niye bu kadar anlam yüklüyorsunuz diyorum
Eğer güçlü iç saha oyunları oynayıp, taraftar ve camia olarak hakemi baskı altına alamaz, kaliteli isimler o sahayı dolduramaz; doğru oyunu oynayamaz isek merak etme Vodafone Arena'da da 17 maçta 12-13 galibiyet alamayacağız.

:biggrinking:

Kulüp başkanı çok fazla şey söylüyor insanları motive etmek için onları zaten ayakları yere basanlar hangisinin mantıklı olduğunu ( Sanırım yüzde 10'u ) anlıyordur :D

Haklısın stad ile oyuncu ve antrenör de buna uygun olmalı zaten şuanki Arsenal futbolu ile benzer şeyler yaşanır belki 1 adım ötesine geçer sadece İnönü'nün.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Mükemmele yakın bir maç yazısı;  http://fourfourtwo.com.tr/2015/05/19/besiktas-nasil-olduruldu/
Şu Cümleler Futbol bilgisi olanlara gelsin...! Hala İnandına Biliç demek böyle bişe

Ligdeki hemen her takım, hakemlerin kötülüğünden yakınabilir. Ancak Avrupa’nın hiçbir kalburüstü liginde de final etabına girilmişken şampiyonluk mücadelesi veren takımlar üç maç üst üste kendi aleyhine skoru etkileyen hakem kararlarıyla böyle kolay kolay karşılaşmaz.

Herhalde bunlar da Bilic’in sorumluluğunda değildir. Tıpkı 66 maçtır deplasmanda oynamak zorunda kalmak gibi… Ya da tıpkı futbolcuların dört aydır maaşlarını alamıyor olması gibi… Böyle bakınca, son yıllarda genellikle 60 puanın altında kalan bir takımın hiç de kolay olmayan şartlarda en azından son ana kadar şampiyonluk yarışı verebilmiş olması da “bir şey” olarak görülebilir.

Geçtiğimiz yılki son dakika golüyle dramatik bir şekilde 2 puan kaybedilen Konya deplasmanında Bilic hakem kararlarından yakınıp, “Bizi öldüremezler!” diyordu. Dün itibarıyla Beşiktaş öldürüldü. Arsenal maçından önce de, “Kimse umudumuzu bizden söküp alamaz” diyen Bilic’te ise dün akşam umudun zerresi yoktu. “Türkiye’de işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorum. Seneye bana burada şans verileceğini sanmıyorum” dedi ve bu hikayenin de bitmek üzere olduğunun ilk işaretini verdi.

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 17:29:23 ALI RIZA ]