Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970838 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 15:26:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

işte o muamma. Acaba diğer kupa yarı finalistimi gider, yoksa lig sıralamasında 5. olan mı gider. muamma.

Düşün o zaman İspanya'da Barca Real Atletico Valencia yarı final oynasa hepsi de ilk 4 e girse çeyrek finalist mi gidecek Uefaya  :biggrinking:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Olur mu canım öyle şey :)

Onu net biliyorum yarı finalist asla gidemez 5. ye geçer hak ama elemesiz giden 3. olur onun çok örneği var çünkü.

O zaman sıkıntı yok. Sezonu 1 ay önce açmıyoruz. İyi ki 2. olamıyoruz.. Beyler havai fişekleri getirin, patlatalım.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 15:27:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Uefa'yı da seneye de Sevilla alır zaten inşallah önümüze erken çıkmazlar  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

O zaman sıkıntı yok. Sezonu 1 ay önce açmıyoruz. İyi ki 2. olamıyoruz.. Beyler havai fişekleri getirin, patlatalım.  :lol: :lol:
Perşembe maçlarıda şifresiz yayınlanıyor şamp gitseydik çarşambaları şifreliymiş  :evillol: :evillol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Uefa'yı da seneye de Sevilla alır zaten inşallah önümüze erken çıkmazlar  :kop:
Uefayı alan şamp gruplarına katılacak herhalde artık.Sevilla 3. olmaz inş gruplarda adamlar bugunu buldu uefanın

Çevrimiçi Samet Ç

Lig üçüncüsü olarak uefaya gitme hakkı kazanan 1 ön eleme oynuyor dördüncü olarak uefaya gitme hakkı kazananda 2 ön eleme oynuyor diye biliyorum ben ama kural değiştiyse bilemem.

Perşembe maçlarıda şifresiz yayınlanıyor şamp gitseydik çarşambaları şifreliymiş  :evillol: :evillol:

İşte, orada da sıkıntı var. uefa da tek olmamız lazım. İki takım olursa, yine birini şifreli birini şifresiz yapabilirler.  :icool:

Gerçi tivibu var bende, spor paketi çıktığında alacağım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 15:29:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Uefayı alan şamp gruplarına katılacak herhalde artık.Sevilla 3. olmaz inş gruplarda adamlar bugunu buldu uefanın

Onu bilmem de Şampiyonlar ligi play offunda seneye dehşet takımlar var Fener'i de bizim yanımıza gönderirler ona şüphem yok  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Olumlu haberler ardı ardına geliyor  :yerlerde:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 15:30:19
  • Beşiktaş / Bodrum
İşte, orada da sıkıntı var. uefa da tek olmamız lazım. İki takım olursa, yine birini şifreli birini şifresiz yapabilirler.  :icool:

Öyle zaten :D

Bir takım sadece şifresiz yayınlanıyor kalanlar şifreli tek olman lazım sadece bu sefer o da zor  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Fener geçemez playoffu şifreyi bize kitlerler valla üzüldüm.Şerefimizle uefa bile izleyemiyoruz yine hüsran bize

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 15:31:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Lig üçüncüsü olarak uefaya gitme hakkı kazanan 1 ön eleme oynuyor dördüncü olarak uefaya gitme hakkı kazananda 2 ön eleme oynuyor diye biliyorum ben ama kural değiştiyse bilemem.

Aynen öyle kupayı alan da direk giriyor normalde.

Ama kupayı alan ya da finalist uefa'ya gidemiyorsa hak 3.ye geçiyor diye biliyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 15:31:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener geçemez playoffu şifreyi bize kitlerler valla üzüldüm.Şerefimizle uefa bile izleyemiyoruz yine hüsran bize

Fener önce 3. elemeyi geçsin  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

fb geçer umarım elemeleri.

Gs tek başına yemesin o koca pastayı. adamları ihya ettik el birliği ile.  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Tolga

Onu bilmem de Şampiyonlar ligi play offunda seneye dehşet takımlar var Fener'i de bizim yanımıza gönderirler ona şüphem yok  :kop:
2. olmanın dezavantajlarından bahsederken bundan bahsediyordum.

Türkiye'den 2. olan bir takımın seri başı olmadan Ş.Ligi gruplarına kalması mümkün değil bunu söyledik diye topa tutulduk :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle kupayı alan da direk giriyor normalde.

Ama kupayı alan ya da finalist uefa'ya gidemiyorsa hak 3.ye geçiyor diye biliyorum.
Aynen öyle.

Çevrimdışı Deniz

Kupayi fb veya gs alirsa ki oyle duruyor uefaya diger giden takim biz oluyoruz yaniliyor muyum?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Fener önce 3. elemeyi geçsin  :evillol:
Para harcamadı adamlar bu sene teknik direktörlerini bekliyorum şimdi seneye kuracakları kadroyu çok merak ediyorum sürpriz yapıp gruplara kalabilirler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 15:33:48
  • Beşiktaş / Bodrum
2. olmanın dezavantajlarından bahsederken bundan bahsediyordum.

Türkiye'den 2. olan bir takımın seri başı olmadan Ş.Ligi gruplarına kalması mümkün değil bunu söyledik diye topa tutulduk :evillol: :evillol:

:D

Manu, Valencia, Roma, Leverkusen, Cska seç beğen al :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Kupayi fb veya gs alirsa ki oyle duruyor uefaya diger giden takim biz oluyoruz yaniliyor muyum?
Ulan dusundum de 10 gun once sampiyonluk hesaplari yapiyorduk simdi yaptığımız hesaba bak anasini satayim boyle isin..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Para harcamadı adamlar bu sene teknik direktörlerini bekliyorum şimdi seneye kuracakları kadroyu çok merak ediyorum sürpriz yapıp gruplara kalabilirler
Seri başı olamadıkları bir durumda gruplara kalamazlar ki seri başı da olamayacaklar zaten.

Fener'in de öyle aman aman bir kadro kurabileceğini sanmıyorum onların da sıkıntıları var maddi anlamda pek dışarı yansıtmasalarda öyle.

Çevrimdışı Renton

Manu hariç diş geçirilecek takımlar daha kadrolar oturmadan form tutmadan belli olmaz

Çevrimdışı Tolga

Ortaya karışık :kop: :kop:

Çevrimdışı Renton

Seri başı olamadıkları bir durumda gruplara kalamazlar ki seri başı da olamayacaklar zaten.

Fener'in de öyle aman aman bir kadro kurabileceğini sanmıyorum onların da sıkıntıları var maddi anlamda pek dışarı yansıtmasalarda öyle.
Valla sorun var mı bilmem ama borç yok adamlarda hücum hattı değişir full emenike-kuyt-webo olmaz seneye

Çevrimdışı Renton

Ulan dusundum de 10 gun once sampiyonluk hesaplari yapiyorduk simdi yaptığımız hesaba bak anasini satayim boyle isin..
Hayaller hayaller artık bizle ilgili yapılan capslere gülüyorum her sene aynı olay harbiden