Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968026 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şimdi protestoları izledim.

S.git biliç şeklinde toplu olarak 10 sn sürmedi küfür.

Sonra 1-2 kişi başlatmaya çalıştı yeniden ama devam eden olmadı.

Sonra o meşhur, beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur tezahuratı 10 sn, onun dışında Yönetim gitsin﹗ tarzı tezahuratlar.

Bu sırada biliç, cikletini çiğnemeye devam ediyor, rahat bir tavırla.

Yani burada ve sosyal medyada koparılmaya çalışılan kıyamet yersizdi, 10 sn küfür için kimseyi asmaya kesmeye gerek yok. Bana kalırsa küfür de sayılmaz o edilen şey!

Çevrimdışı ozan062

bilicin itibarı sıfırın altına indi
zaten 50bin liraya bile kabulum dese o oyuncu grubuyla birsey yapamaz artık
işte bu hale getirirsen ve mac sonu demeclerinlede bunu ateslersen
sonun budur... 5 tane dil 5tane bolumden mezun adam bunları yapamıyorsa ne deyimki simdi:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Sosyal medyada paylasmislar:
Besiktas,Adanademirspor,Liverpool kendi aralarimda bir lig kursalar yine sampiyon olan cikmaz diye..
Nedir bu kismetsizlik talihsizlik.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı adil arif

Şuna biri cevap versin kafi

1- Milan Lab projesi ile yola çıkan takım Avrupa'nın en fazla sakatlık yaşan + kas sakatlığı yaşayan takımına dönüştü.
 2- Öz kaynak düzenine önem verilecek dendi. Atınç dışında altyapıdan süre alan oyuncu yok. (Necip öncesinde de vardı)
 3- Rezerv takım daha nice vaatler havada kaldı.( Adana'yı filan geçiniz)
 4- 1 yılda stat vaadi verildi (2,5 yıl asgari)
 5- Hesap sorulacak dendi (Olmayacak işti ki olmadı)
 6- +500 milyon daha kulüp borçlandı.
 7- 120 milyon banka kredisi sadece 1 yıl içinde ödenmek zorunda (Kulüpte sıcak para akışı yok)
 8- Sportif başarı yok, amatör branşlarda küme düşen takımlar cabası.
 9- 3 kupalı basketbol takımı bile bu sezon play-off yarışının dışında kaldı (uzun yıllar sonra)
10- Beşiktaş'ın bir kuruşu boşa harcanmayacak dendi.( Süre alamayan oyunculara, menajerlere, tesislere adım atmayan teknik adama paralar saçıldı)
11- Ferrari'nin, Tabata'nın borcunun her fırsatta mağdurluğunu yapanlar; Pektemek'e, Ersan'a, Cenk'e ve daha nicesine yabancı kuralı kaldırılmasına rağmen paralar saçtı.
12- Kongre üyeleri muhalif ve sırf seçim zamanı oy kullanmasınlar diye üyeliklerini beklettiler.

daha yazarım da uğraşmayacağım ne başarılar ama 3 yıldır ŞL gelirlerini, Şampiyonluk gelirlerini bunların manevi hazlarını elimizin tersiyle ittiklerini. Küçük doğru takviyeler ile belkide tüm bunları gerçekleştirecek iken yapmadıklarını ve rakipleri güçlendirdiklerini saymıyorum bile.

Ya da Beşiktaş'ı en azından algıda olduğundan daha küçük gösterdiklerini...
Y.D ile mevcut yönetimi kıyaslamaya devam ederseniz yeni bir Y.D yaratırsınız.

Son olarak. Ben harbiden şaşıyorum ne yapabiliriz desen anlarım; daha iyisi kim desen keza öyle ama şu söylediklerim başlı başına gerçekleşmeyen vaatler ve skandallar iken halen F. Orman'ı başarılı bulanlar nasıl oluyor. ANLAMIYORUM.

O yüzden gelecek senede Şenol Hocayı şunu bunu piyon olarak kullanacaklarsa hiç yapmasınlar. Yazık etmesinler adamlara.

Kimse Fikret Orman' ı çok başarılı filan bulmuyor. Sıkıntı Orman' ın tek alternatifi olarak Adalı' nın gösterilmesi. Adalı ile Demirören Beşiktaş' tan ellerini çekseler Fikret Orman' ı destekleyen çok fazla insan kalmayacak. Proje sunan, fikirleri olan samimi bir başkan adayı çıksa ben de onu destekleyeceğim. Bazı Beşiktaş sitelerini takip edenler, 2,5 yıldır S. Adalı ve L. Erdoğan destekli olduğu söylenilen bu sitelerin tek amacının takımı alttan oymak olduğunu, takımın başarısız olmasını resmen arzuladıklarını görüyorlar. Benim gibi düşünenler, kendi çıkarı için takımı baltalayan adamların yönetime gelmesi durumunda "benden sonrası tufan" mantığıyla hareket edeceklerini, basit günübirlik başarılar için Beşiktaş' ı felakete sürükleyeceklerinden korkuyorlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sonra o meşhur, beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur tezahuratı 10 sn, onun dışında Yönetim gitsin﹗ tarzı tezahuratlar.

Yani burada ve sosyal medyada koparılmaya çalışılan kıyamet yersizdi, 10 sn küfür için kimseyi asmaya kesmeye gerek yok. Bana kalırsa küfür de sayılmaz o edilen şey!

Yani bencede.

Ana avrat sövmemiş adamlar. Bunca cefaya o kadarını da söyleyebilsinler artık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sozkul

Çare İbrahim Altınsay:biggrinking:

O ortaya çıkacak cesareti olmadığını çoktan kanıtladı @Factatum

Çevrimdışı talha

1- Milan Lab projesi ile yola çıkan takım Avrupa'nın en fazla sakatlık yaşan + kas sakatlığı yaşayan takımına dönüştü.
 2- Öz kaynak düzenine önem verilecek dendi. Atınç dışında altyapıdan süre alan oyuncu yok. (Necip öncesinde de vardı)
 7- 120 milyon banka kredisi sadece 1 yıl içinde ödenmek zorunda (Kulüpte sıcak para akışı yok)
 9- 3 kupalı basketbol takımı bile bu sezon play-off yarışının dışında kaldı (uzun yıllar sonra)
10- Beşiktaş'ın bir kuruşu boşa harcanmayacak dendi.( Süre alamayan oyunculara, menajerlere, tesislere adım atmayan teknik adama paralar saçıldı)
11- Ferrari'nin, Tabata'nın borcunun her fırsatta mağdurluğunu yapanlar; Pektemek'e, Ersan'a, Cenk'e ve daha nicesine yabancı kuralı kaldırılmasına rağmen paralar saçtı.
12- Kongre üyeleri muhalif ve sırf seçim zamanı oy kullanmasınlar diye üyeliklerini beklettiler.

daha yazarım da uğraşmayacağım ne başarılar ama 3 yıldır ŞL gelirlerini, Şampiyonluk gelirlerini bunların manevi hazlarını elimizin tersiyle ittiklerini. Küçük doğru takviyeler ile belkide tüm bunları gerçekleştirecek iken yapmadıklarını ve rakipleri güçlendirdiklerini saymıyorum bile.

Son olarak. Ben harbiden şaşıyorum ne yapabiliriz desen anlarım; daha iyisi kim desen keza öyle ama şu söylediklerim başlı başına gerçekleşmeyen vaatler ve skandallar iken halen F. Orman'ı başarılı bulanlar nasıl oluyor. ANLAMIYORUM.

O yüzden gelecek senede Şenol Hocayı şunu bunu piyon olarak kullanacaklarsa hiç yapmasınlar. Yazık etmesinler adamlara.

1 yılda stad zaten bitmezdi. Ama 2.5 sene de olmadı. Stad Aralık ayında 2. senesine girecek. Bırakın artık şu lafı.

Diğer yazdığın Milan Lab olayına girilmedi, buna neden olanlar sağolsun.

2-3. maddeyi 1 senede gerçekleştiremezsin biraz gerçekçi ve mantıklı yaklaşın olaylara. Altınordu bile 3 sene sonrasında yemeye başladı ekmeğini yatırımlarının. Ki onlar bizden çok daha ciddi br altyapı projesi işine girdi.

Yani şu kafayla devvam edersek niye altyapıdan adam çıkmıyoru daha çok duyarız. Kimse yatırım yapmazki altyapıya sen 2 yılda meyvesini yemek istersen. YD belki olacakları bildiği için bir bina bile dikmedi altyapıya. Adamlar altyapıyı düzeltmeye çalışıyorlar siz 2 sene bile olmamışken hani oyuncu nerde diyorsunuz.

Diğer konular ekonomist konular. Ben anlamam çok.

Ama proje işine bir kafa yorun artık bir sabır edin. 1 sene içinde altyapı düzültelim adamı çıkartalım messi olsun kafasındayız. Hele ki halen daha YD 'nin altyapıya yaptığı güzide yatırımların (!) silinmesini bekliyoruz. U21 fena halde kötü. U21 YD'nin 8 yıllık meyvesidir işte. Ama diğer kademelerde gözle görülür bir düzelme ve iyileşme bulunmakta.U19 ve U12 puan farkıyla şampiyon oldular. Diğer kademelerde bir şeyler çabalıyorlar. Sadece işlemesini bilelim. Altyapı'dan bir tane bile 11 elemanı çıksa yeterli. 3 tane yedek kapasiteye sahip eleman çıktı mı görevini görür zaten. Ama biz buna bile izin vermiyoruz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Mesele 10 saniye meselesi degil.topu topu 10 saniye kufur ettik diye her sene inonude en az 5 macimiz kapanip milyon lira ceza yemedik mi ?

Kufur etmeyeceksin arkadas etmeyeceksin bu kadar basit.tepkin varsa dogru durust goster.kufur de ne oluyor ,takim otobusune saldirmak ne oluyor .bunlari yapacaksan gelme stada,gitme takimi karsilamaya.

Kimse bilicten memnun degil hele ki son 3 haftada yaptiklari yuzunden nerdeyse kimse bilici sevmiyor.ama herkes sovecek olsa evin yolu bulunmaz.2 mac kaldi surda,2 mac sonra bilic Beşiktaş tarihinin en kotu derbi performansi yasayan hocasi olarak tarihe gececek.

Ama sovecek adam evinde sovsun renklilerin agzina malzeme verip takimin adini kirletmesin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sozkul

Basın da çıkan, fikret ormanın yat keyfi haberi dilerim yalandır.

Tatil yapmasına kimse karışamaz da, şu pozisyonda herşey batar, insanlar da 1 ay daha bekleyemedin mi diye sorar.

3,5 yıldır takımın başında olan bir başkandan söz ediyoruz,  12 kupa dağıtıldı bu arada, elimizde 0 tane var..
Alışmıştır artık oda...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1 yılda stad zaten bitmezdi. Ama 2.5 sene de olmadı. Stad Aralık ayında 2. senesine girecek. Bırakın artık şu lafı.
Mayıs'ta kazma vuruldu iyi ihtimal sene sonunda açılacak 2,5 sene demek. 2.senesine filan girmeyecek aralık ayında.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Dün gece, havaalanına giden herkesi alnından öpüyorum. Kimsenin adamı olmadıklarını göstermek için, takıma teknik direktöre yönetime herkese gerekli ayarı vermişlerdir.

Bu gözler neler gördü neler. hiç öyle duyar kasmayada gerek yok, samet aybaba olsaydı bu yaşananların sorumlusu, menemenine kırdığı yumurtaya kadar sövecek adamlar da yok biliçe küfür olmadı bilmem ne falan bırakın arkadaş.

Bu adamlar dün kaybettikleri maçtan maç başı olarak 10 ar bin euro kazandılar. 28 bin tl ediyor. 28 bin tl. Nasıl geçiniyorsunuz bilmiyorum ama, Türkiyenin %90 ı bu parayı 1 ayı geçtim 1 sene de kazanamıyor.

bu işin cilvesi bu, italyaya gidersen, tesis basıp yüzyüze gelip tehdit ederler, sahaya inerler. Arjantine gidersen, polis bile çıkaramaz seni staddan, ispanyada ramosta olsan arabana saldırırlar. Türkiye de S.git denmiş, vallahi helal olsun. Ben ilk duyduğumda ana avrat gidilmiş sanmıştım.

Çevrimiçi Samet Ç

Statın da temeli 2013'te atılmadı mı aradan kaç sene geçmiş 2 yıl ne zaman açılacak devre arası belki.

Çevrimdışı Anıl

Statın da temeli 2013'te atılmadı mı aradan kaç sene geçmiş 2 yıl ne zaman açılacak devre arası belki.
Temeli Aralık 13 te atıldı. 2 sene dolmadan stad açılacak.

Çevrimdışı src35

söylediklerinin çoğuna katılmakla beraber
acı ve gözyaşı vadediyorum demişti ki bence mantıklı sıhhi tesisatçıya taksiciye borcu olan kulüp için..

birde borç meselesi var, yd borçların bazılarını kayıt ettirmemiş borcu oldugundan az göstermek yolunu tercih etmiş. yani bıraktıgında öyle 500m falan degildi. kur farkını falan da eklediginde o kadar borçlandırmadıgını görebilirsiniz.

Çevrimdışı Renton

Ne zaman olacak bu yonetim kurulu toplantisi haberi olan var mi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı atalay

Diğer yazdığın Milan Lab olayına girilmedi, buna neden olanlar sağolsun.

2-3. maddeyi 1 senede gerçekleştiremezsin biraz gerçekçi ve mantıklı yaklaşın olaylara. Altınordu bile 3 sene sonrasında yemeye başladı ekmeğini yatırımlarının. Ki onlar bizden çok daha ciddi br altyapı projesi işine girdi.

Yani şu kafayla devvam edersek niye altyapıdan adam çıkmıyoru daha çok duyarız. Kimse yatırım yapmazki altyapıya sen 2 yılda meyvesini yemek istersen. YD belki olacakları bildiği için bir bina bile dikmedi altyapıya. Adamlar altyapıyı düzeltmeye çalışıyorlar siz 2 sene bile olmamışken hani oyuncu nerde diyorsunuz.

Diğer konular ekonomist konular. Ben anlamam çok.

Ama proje işine bir kafa yorun artık bir sabır edin. 1 sene içinde altyapı düzültelim adamı çıkartalım messi olsun kafasındayız. Hele ki halen daha YD 'nin altyapıya yaptığı güzide yatırımların (!) silinmesini bekliyoruz. U21 fena halde kötü. U21 YD'nin 8 yıllık meyvesidir işte. Ama diğer kademelerde gözle görülür bir düzelme ve iyileşme bulunmakta.U19 ve U12 puan farkıyla şampiyon oldular. Diğer kademelerde bir şeyler çabalıyorlar. Sadece işlemesini bilelim. Altyapı'dan bir tane bile 11 elemanı çıksa yeterli. 3 tane yedek kapasiteye sahip eleman çıktı mı görevini görür zaten. Ama biz buna bile izin vermiyoruz.
Benim işim altyapı sen ne diyorsun hocam. Ernst yerine Hasan Türk koşacaktı ya hani. 3 yılda hangisi koştu. Zaten altyapının gelsin A takıma oyuncu monte edeyim işi değildir ki. Altyapıya mevcut yönetim ne gibi yatırım yapmış? Yıllardır Tr'de jira eğitimi sahibi Emrah Bayraktar ile devam eden bir düzen var. Sonucunda da A takımda bu oyunculara şans tanıyacak ne bir hoca ne de bu oyuncuları geliştirecek bir sistem var. 3 yılda bunun şartları hazırlandı da biz mi gözden kaçırdık?

Çevrimdışı atalay

Buyurun borç ne kadardı, şimdi ne kadar; kime ne kadar borçlandık

http://www.cagdasbesiktas.com/

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güntekin Onay : Açın Samet Aybabanın kadrosuna bakın , Ne Sosa vardı , Ne Demba Ba , Oda 3.cu oldu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 12:41:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eski Yönetimden Kalan Borç 591 Milyon TL

Yeni Yönetimin Getirdiği Seviye : 881 Milyon TL (2014 Sonu)

Sermaye Artışı ve Hisse Senedinden Gelen Gelir : 145 Milyon TL

Bu Durumda 591 - 145 = 446 Milyon TL Üzeri Borçlanma Yeni Yönetimin

881 - 446 = 435 Milyon TL Borçlanma

Stada Harcanan : 125 Milyon TL Ancak Stadın Getirdiği Loca VIP Kombine Gelirleri 78 Milyon TL Borç Farkı : 47 Milyon TL

446 - 47 = 399 Milyon TL Stad Harici Borç Artışı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Sosyal medyada paylasmislar:
Besiktas,Adanademirspor,Liverpool kendi aralarimda bir lig kursalar yine sampiyon olan cikmaz diye..
Nedir bu kismetsizlik talihsizlik.

Türkiye'de Beşiktaş
İngiltere'de Liverpool-Newcastle
İtalya'da Roma
İspanya'da Valencia
Fransa'da Marsilya

Bu takımların hepsi büyük ama zor  klüpler,başlarını sıkıntıdan kaldıramıyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 12:43:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Türkiye'de Beşiktaş
İngiltere'de Liverpool-Newcastle
İtalya'da Roma
İspanya'da Valencia
Fransa'da Marsilya

Bu takımların hepsi büyük ama zor  klüpler,başlarını sıkıntıdan kaldıramıyorlar.

+ Schalke , Feyenoord , Sporting Lisbon ,
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 12:49:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Eski Yönetimden Kalan Borç 591 Milyon TL

Yeni Yönetimin Getirdiği Seviye : 881 Milyon TL (2014 Sonu)

Sermaye Artışı ve Hisse Senedinden Gelen Gelir : 145 Milyon TL

Bu Durumda 591 - 145 = 446 Milyon TL Üzeri Borçlanma Yeni Yönetimin

881 - 446 = 435 Milyon TL Borçlanma

Stada Harcanan : 125 Milyon TL Ancak Stadın Getirdiği Loca VIP Kombine Gelirleri 78 Milyon TL Borç Farkı : 47 Milyon TL

446 - 47 = 399 Milyon TL Stad Harici Borç Artışı

Kur artışına bağlayan olacaktır doğrudur bir kısmı kur artışı ancak unutulmasın bu kulübün Kartal yuvası dışı gelirleri de Dolar üzerinden arkadaşlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Samet Aybaba nın ne suçu vardı ??? Feda Sezonunda Geldi , Emre Ozkan , Erkan Kaş , Hasan Türk ve Sinan Kurumuş larla Derbi Kazandı ve 3.cu Oldu ! Ama Nedense Bu Camianın içinden birisi olmasına rağmen Biliç kadar değer görmedi onun kadar korunup kollanmadı !!!!
Hala Sosyal medyadaki Beşiktaş sayfaları Biliç 1 Sezon daha Kaldın diyor , Aklım Mantığım Almıyor Hala nasıl 1 Sezon daha kalsın diyebiliyorlar :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 12:52:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Samet Aybaba nın ne suçu vardı ??? Feda Sezonunda Geldi , Emre Ozkan , Erkan Kaş , Hasan Türk ve Sinan Kurumuş larla Derbi Kazandı ve 3.cu Oldu ! Ama Nedense Bu Camianın içinden birisi olmasına rağmen Biliç kadar değer görmedi onun kadar korunup kollanmadı !!!!
Hala Sosyal medyadaki Beşiktaş sayfaları Biliç 1 Sezon daha Kaldın diyor , Aklım Mantığım Almıyor Hala nasıl 1 Sezon daha kalsın diyebiliyorlar :akuma:

Bilic 1 sezon daha kalması sadece kadroyu tanıması açısından mantıklı görülebilir başka açıklaması yok.

Ama bu sezonki yıkımdan sonra hiçbir futbolcuyu motive edemez.

İş bitti yolun sonu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yedic

Stad - hakemler - sakatliklari bir kenara birakin Bilic 2 senede hamzaoglunun yarim sezonda yaptigini yapamadi. Kar topu gibi gazla baslayan sene yine eriyip gitti.. Taraftar bu kadar fedakarlik yapiyor ne dese hakli. Sadece Bilic in gitmesi sorunlari da cozmez, takimdan yollanmasi gereken en az 7-8 oyuncu var ve yerleri daha iyileriyle doldurulmasi lazim (Pektemek - Necip - Ersan basta) Yonetim suanki maddi durumda ne yapabilir orasi muamma.