Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968132 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı src35

adam zaten suçu kabullenmiş, kalmam mümkün degil başarısızım demiş

efendi gibi "biliç istifa" dersin olur biter..

Çevrimdışı sallapati

Bilic e küfredenlerin Allah belasını versin.. reziller

Çevrimdışı cisse557

Eğer Denizliyi getirirlerse getirdikleri gibi kendileri de gitsin. Allah'ım sen bizi neyle sınıyorsun birisinin ahını falan mı aldık kafayı yiyeceğim artık.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 02:08:25 cisse557 ]

Çevrimdışı sallapati

Havalimanında küfredenler ya adalının ya da demirörenin adamlarıdır

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu arkadaş, orada bir sürü psikolojisi var.

Nasıl her maç dangalakça, koy şu ..... xxx inşallah tezahuratı yapılıyorsa bilinç altı, bugün de 2 tane adam bağırmaya başlayınca diğerleride eşlik etmiş. Lütfen abartmayın şunu artık ya. Üzülmez falan az mı küfür yedi kapalıdan, adam işine baktı, duymadı mı ? duydu. Taraftar bu, efendisi de var, fanatiği de var. saatlerce sürmüş gibi ajitasyona gerek yok. Öfke kontrol problemi olan 2 adamın işi işte, o kadar.

Çevrimdışı Anıl

2015-2016 sezonu şampiyonu Beşiktaş olacak.

Burada dursun seneye bu zamanlarda uplarım :)

Çevrimdışı cisse557

Medenilikten kırılacaksınız.

Çevrimdışı Alper1903

2015-2016 sezonu şampiyonu Beşiktaş olacak.

Burada dursun seneye bu zamanlarda uplarım :)

Aslinda o 2014-2015 olacakti, nagmagbet sampiyon olarak tarihe gececektik...

Çevrimdışı Anıl

Aslinda o 2014-2015 olacakti, nagmagbet sampiyon olarak tarihe gececektik...
Hayırlısı böyleymiş...

Çevrimdışı Alper1903

Hayırlısı böyleymiş...

Aslinda hakkaten hayirli olmus olabilir. td degisikligi, belki yonetim degisikligi, 3 senedir hissetmedikleri taraftar baskisini bu gece hissetmeleri ilerde duzluge cikacagimizin belirtileri olabilir.

Çevrimdışı acan07

seneyede fenere 4. yıldızı takarlar , biz gene ortada kalcaz
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 02:08:06 acan07 ]

Çevrimdışı atalay

Şuna biri cevap versin kafi

1- Milan Lab projesi ile yola çıkan takım Avrupa'nın en fazla sakatlık yaşan + kas sakatlığı yaşayan takımına dönüştü.
 2- Öz kaynak düzenine önem verilecek dendi. Atınç dışında altyapıdan süre alan oyuncu yok. (Necip öncesinde de vardı)
 3- Rezerv takım daha nice vaatler havada kaldı.( Adana'yı filan geçiniz)
 4- 1 yılda stat vaadi verildi (2,5 yıl asgari)
 5- Hesap sorulacak dendi (Olmayacak işti ki olmadı)
 6- +500 milyon daha kulüp borçlandı.
 7- 120 milyon banka kredisi sadece 1 yıl içinde ödenmek zorunda (Kulüpte sıcak para akışı yok)
 8- Sportif başarı yok, amatör branşlarda küme düşen takımlar cabası.
 9- 3 kupalı basketbol takımı bile bu sezon play-off yarışının dışında kaldı (uzun yıllar sonra)
10- Beşiktaş'ın bir kuruşu boşa harcanmayacak dendi.( Süre alamayan oyunculara, menajerlere, tesislere adım atmayan teknik adama paralar saçıldı)
11- Ferrari'nin, Tabata'nın borcunun her fırsatta mağdurluğunu yapanlar; Pektemek'e, Ersan'a, Cenk'e ve daha nicesine yabancı kuralı kaldırılmasına rağmen paralar saçtı.
12- Kongre üyeleri muhalif ve sırf seçim zamanı oy kullanmasınlar diye üyeliklerini beklettiler.

daha yazarım da uğraşmayacağım ne başarılar ama 3 yıldır ŞL gelirlerini, Şampiyonluk gelirlerini bunların manevi hazlarını elimizin tersiyle ittiklerini. Küçük doğru takviyeler ile belkide tüm bunları gerçekleştirecek iken yapmadıklarını ve rakipleri güçlendirdiklerini saymıyorum bile.

Ya da Beşiktaş'ı en azından algıda olduğundan daha küçük gösterdiklerini...
Y.D ile mevcut yönetimi kıyaslamaya devam ederseniz yeni bir Y.D yaratırsınız.

Son olarak. Ben harbiden şaşıyorum ne yapabiliriz desen anlarım; daha iyisi kim desen keza öyle ama şu söylediklerim başlı başına gerçekleşmeyen vaatler ve skandallar iken halen F. Orman'ı başarılı bulanlar nasıl oluyor. ANLAMIYORUM.

O yüzden gelecek senede Şenol Hocayı şunu bunu piyon olarak kullanacaklarsa hiç yapmasınlar. Yazık etmesinler adamlara.

Çevrimdışı Kadir G.

Fikret ormanın önceki seçimlerde nasıl rekor farkla kazandığıda muamma. O kadar oyu olan kim var kongrede?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şuna biri cevap versin kafi

1- Milan Lab projesi ile yola çıkan takım Avrupa'nın en fazla sakatlık yaşan + kas sakatlığı yaşayan takımına dönüştü.
 2- Öz kaynak düzenine önem verilecek dendi. Atınç dışında altyapıdan süre alan oyuncu yok. (Necip öncesinde de vardı)
 3- Rezerv takım daha nice vaatler havada kaldı.( Adana'yı filan geçiniz)
 4- 1 yılda stat vaadi verildi (2,5 yıl asgari)
 5- Hesap sorulacak dendi (Olmayacak işti ki olmadı)
 6- +500 milyon daha kulüp borçlandı.
 7- 120 milyon banka kredisi sadece 1 yıl içinde ödenmek zorunda (Kulüpte sıcak para akışı yok)
 8- Sportif başarı yok, amatör branşlarda küme düşen takımlar cabası.
 9- 3 kupalı basketbol takımı bile bu sezon play-off yarışının dışında kaldı (uzun yıllar sonra)
10- Beşiktaş'ın bir kuruşu boşa harcanmayacak dendi.( Süre alamayan oyunculara, menajerlere, tesislere adım atmayan teknik adama paralar saçıldı)
11- Ferrari'nin, Tabata'nın borcunun her fırsatta mağdurluğunu yapanlar; Pektemek'e, Ersan'a, Cenk'e ve daha nicesine yabancı kuralı kaldırılmasına rağmen paralar saçtı.
12- Kongre üyeleri muhalif ve sırf seçim zamanı oy kullanmasınlar diye üyeliklerini beklettiler.

daha yazarım da uğraşmayacağım ne başarılar ama 3 yıldır ŞL gelirlerini, Şampiyonluk gelirlerini bunların manevi hazlarını elimizin tersiyle ittiklerini. Küçük doğru takviyeler ile belkide tüm bunları gerçekleştirecek iken yapmadıklarını ve rakipleri güçlendirdiklerini saymıyorum bile.

Ya da Beşiktaş'ı en azından algıda olduğundan daha küçük gösterdiklerini...
Y.D ile mevcut yönetimi kıyaslamaya devam ederseniz yeni bir Y.D yaratırsınız.

Son olarak. Ben harbiden şaşıyorum ne yapabiliriz desen anlarım; daha iyisi kim desen keza öyle ama şu söylediklerim başlı başına gerçekleşmeyen vaatler ve skandallar iken halen F. Orman'ı başarılı bulanlar nasıl oluyor. ANLAMIYORUM.

O yüzden gelecek senede Şenol Hocayı şunu bunu piyon olarak kullanacaklarsa hiç yapmasınlar. Yazık etmesinler adamlara.
Güzel yazmışsın dostum eline sağlık. Ama stat yapıyor destek çıkalım lütfen stat yapıldığında kupa mupa bırakmayacağız en birinci biz olacağız ah o stat yok mu bi olsun dünyanın en iyi takımı olacağız  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

hak etti diyeceğim  ama çok fazla oldu bu otobüse falan saldırıyorlar

az bile azz

adam son bir ayda nasıl mıcılırın dersini verdi tüm besiktaslılara

bir anda coken bir herif dünyanın en sabırlı taraftarınıda bu hale getirir

kızmayın siz taraftara,,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

İsmail Er bi seyler yazıo twitterda

yonetimin medya mensubudur o,,  pompalama gorevi onundur..
o adama laf yaparım burdada hem siteyi hemde kendimi zora sokmayım...

bu arada insallah Denizli gelir

Çevrimiçi Samet Ç

az bile azz

adam son bir ayda nasıl mıcılırın dersini verdi tüm besiktaslılara

bir anda coken bir herif dünyanın en sabırlı taraftarınıda bu hale getirir

kızmayın siz taraftara,,,
Ben taraftara kızmıyorum Bilic'e küfür edebilirler oyunculara da küfür edebilirler hakları ama ne takım otobüsüne saldırabilirler ne de oyunculara sahtekar diyebilirler nitekim taraftara bu tür hayalleri kurduran da bu oyuncular o zaman herkes helal olsun diyordu şimdi sahtekarsınız diyor tepkinin de mantıklı olması gerekiyor. Eğer suçlu veya suçlular aranıyorsa bu futbolcular değildir. Suçlu olan yönetim ve tddir gerisi fasa fiso

Çevrimdışı ozan062

Ben taraftara kızmıyorum Bilic'e küfür edebilirler oyunculara da küfür edebilirler hakları ama ne takım otobüsüne saldırabilirler ne de oyunculara sahtekar diyebilirler nitekim taraftara bu tür hayalleri kurduran da bu oyuncular o zaman herkes helal olsun diyordu şimdi sahtekarsınız diyor tepkinin de mantıklı olması gerekiyor. Eğer suçlu veya suçlular aranıyorsa bu futbolcular değildir. Suçlu olan yönetim ve tddir gerisi fasa fiso

misal ben hiçbir zaman umutlanmamıstım liverpool macından oncede sonrada
beni boyle derinden etkileyen birsey yok,ama herkesin durumu bu değil,,
dokunulmazlık verilirse oyunculara yonetime teknik ekibe bunlar yapılır acık konusayım stadımız olsaydı suan
taraftarlar sahayada inerdi,, yonetimin oldugu alanıda isgal ederlerdi daha fenalarını gorurduk
ama cok cok kızamayız bu insanlara niye cnk 20 senede 3 sampiyonluk ve yd e laf eden herif 3.5 senede hiçbir bransı
bastan yaratıp basarıya goturemedi,, hentbolde onun basarısı değil..
daha cok sey konusurumda...

yd sevici derler simdi banaD

Çevrimiçi Samet Ç

misal ben hiçbir zaman umutlanmamıstım liverpool macından oncede sonrada
beni boyle derinden etkileyen birsey yok,ama herkesin durumu bu değil,,
dokunulmazlık verilirse oyunculara yonetime teknik ekibe bunlar yapılır acık konusayım stadımız olsaydı suan
taraftarlar sahayada inerdi,, yonetimin oldugu alanıda isgal ederlerdi daha fenalarını gorurduk
ama cok cok kızamayız bu insanlara niye cnk 20 senede 3 sampiyonluk ve yd e laf eden herif 3.5 senede hiçbir bransı
bastan yaratıp basarıya goturemedi,, hentbolde onun basarısı değil..
daha cok sey konusurumda...

yd sevici derler simdi banaD
Konu nereden bakarsan yönetimin başarısızlığına çıkıyor bu durumda  oyunculara sahtekar demek mantıklı mı ? Birini illa sahtekar denilecekse kime denmeli kim bu taraftara bu hayalleri sattı ve hayal kırıklığına uğrattı taraftarın bunu ayırt etmesi gerekir oyunculara Bilic'e sallayıp da yönetimi savunanları da hiç anlamıyorum saçma sapan bir durumdayız hiç konuşmaya gerek yok bize sihirli bir değnek falan değmez ise biz hiç bir şey olmaz.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 10:17:11 Samo1903 ]

Çevrimdışı ozan062

Konu nereden bakarsan yönetimin başarısızlığına çıkıyor bu durumda  oyunculara sahtekar demek mantıklı mı ? Birini illa sahtekar denilecekse kime denmeli kim bu taraftara bu hayalleri sattı ve hayal kırıklığına uğrattı taraftarın bunu ayırt etmesi gerekir oyunculara Bilic'e sallayıp da yönetimi savunanları da hiç anlamıyorum saçma sapan bir durumdayız hiç konuşmaya gerek bize sihirli bir değnek falan değmez ise biz hiç bir şey olmaz.

onun için yonetim veya yeni gelecek yonetim,hocalar sunlar bunlar
hiçbir sekilde uzun vadeli plan yapmamalı
bunu iyi idrak etmeliler,, bize artık gunluk heyecanlar lazım, ve hemen sonuca gidilcek anlar yasanmalı gerekirse 5,10milyon zarar yapalım zaten yapmıyormuyuz..

Çevrimiçi Samet Ç

onun için yonetim veya yeni gelecek yonetim,hocalar sunlar bunlar
hiçbir sekilde uzun vadeli plan yapmamalı
bunu iyi idrak etmeliler,, bize artık gunluk heyecanlar lazım, ve hemen sonuca gidilcek anlar yasanmalı gerekirse 5,10milyon zarar yapalım zaten yapmıyormuyuz..
Aynen öyle zarar konusuna gelirsek 3 sene oldu hiç bir branşta başarı yok hentbolu ayırıyorum borç olmuş 1 milyar tl daha ne kadar batabilirsin ki bunun bir tık ötesi kulübün iflas etmesi gibi bir şey.

Çevrimdışı Factatum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gs'li eski bir hocamın yazdığı;
"Lig iki takımla oynansa Beşiktaş yine üçüncü olur.. Tebrikler Gonyaspor"

Ah ulan.. Yine şu renklilere malzeme olduk iyi mi. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Basın da çıkan, fikret ormanın yat keyfi haberi dilerim yalandır.

Tatil yapmasına kimse karışamaz da, şu pozisyonda herşey batar, insanlar da 1 ay daha bekleyemedin mi diye sorar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basın da çıkan, fikret ormanın yat keyfi haberi dilerim yalandır.

Tatil yapmasına kimse karışamaz da, şu pozisyonda herşey batar, insanlar da 1 ay daha bekleyemedin mi diye sorar.
FO da gidici onun da kredisi bitti Yeter vurdumduymaz tavırları

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★