Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968870 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Tamam Bilic kalsın 5 sene üstüste şampiyon olacağız,Gökhan Töre'yi 40 milyon euro'ya kerim frei'ı 20 milyon pounda satacağız..

Şampiyonlar liginde her sene en kötü çeyrek final göreceğiz...Hayali güzel valla

Taraftarı proje ayağına hayallerde yaşatıyorlar.Ama atı alan üsküdarı geçiyor Gs -Fb yanında esamemiz okunmamaya başladı dikkat edin bu kafa da bizi çok kötü yerlere sürüklüyor.Üçüncülüğe tepki koymayan bir taraftar gördüm bugün utandım,sıkıldım!

Yav Proje bilic değildir. Eğer siz projeden anladığınız buysa zaten terimleri konuşmak saçmalıktır. Proje dediğin Altınordu'dur Lyon'dur Juventus'tur Almanya'dır. Belçika'dır.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

RUH !

Şu adamların en büyük özelliği neydi? Dikkat çekmemiz gereken nokta hep orasıydı ama maalesef hep batırdık o kısmı.

Çevrimdışı sallapati

velinin sakatlığı bizi bitirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş bir takım daha kursun onu polyannacılar,sevinmek için sevmedikçilerle bu lig için fazla şerefliyizciler tutsun. Amatör kümede bu takımı desteklesinler. Diğer takımı da daha rekabetçi ve şampiyonluğa inanan bir düzeye getirsinler. Biz burada haftalar önce bu takımdan bir cacık olmaz, Bilic'le bir noktaya varamayız dediğimizde karamsar, düşman, takımın kötülüğünü isteyen ilan edildik. Ne dengesiz bir taraftarımız var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadaş saçmalamazsan sevinirim moralim bozuk trollük de bir yere kadar.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Aynen yoksa arenaya 4 puan onde gider kupayi kaldirirdik..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 00:26:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
RUH !

Şu takımın sonuna bile yetişemedim buna yanıyorum.

95'i hatırlıyorum Ertuğrulun gollerini Daumun kupayı kaldırışını.

Ama şu takım tarhimizin en iyi takımı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynen yoksa arenaya 4 puan onde gider kupayi kaldirirdik..
Bilic'i kovarken yanında Mustafa Pektemek'i eşantiyon olarak mı versek? İstediği takıma götürsün bu da bizim hediyemiz diye?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 00:27:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Pektemek'i aldığı bu maaşla takasa da sokamayız artık yandık ki ne yandık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu takımın sonuna bile yetişemedim buna yanıyorum.

95'i hatırlıyorum Ertuğrulun gollerini Daumun kupayı kaldırışını.

Ama şu takım tarhimizin en iyi takımı.
Bu takımın haldır huldur saldırdığı maçları TRT'de babamla beraber izlerken aşık olmuştum. O takımın ruhuyla şu an oynayan takımın ruhu arasında büyük farklar var. O takımın bir şekilde galip geleceğini bilirdiniz, mağlup bile olsa sonuna kadar saldıracağını ama şimdi acaba bugün 1 gol atabilir miyiz diye düşünerek maçları izliyoruz. Nereden nereye.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Pektemek'e verilen bu şans Cenk'e hadi onu geçtim Ömer'e bile verilseydi çok daha skor üretirdi. Bu ne abi Demba Ba dışında çift hanelere geçmiş golcü yok. 5 gol atan forveti ne yapayım ben, atsan atılmaz satsan ki bu parayı verecek takım yok piyasada satılmaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sahaya boyle cikarsan boynun yere gelmez!
Rıza'nın Recep'in yüz ifadelerine iyi bakın... Ben bunu görünce dedim ki "Beşiktaş budur abi..."

Kara Kartal budur. Beşiktaş budur. Ruh budur. Şampiyon budur.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Beşiktaş'ın kendi evinde Torku Konyaspor'a yenilmesinin ardından Beşiktaş Yönetimi, Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Bilic'in sezon sonuna kadar görevinin başında kalıp kalmayacağını tartışıyor.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Kapalı kapılar arkasında yapılan görüşmelerde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Bilic ile sezon sonuna kadar devam edilmesi gerektiğini Yönetici arkadaşlarına bildirdiği, ancak Yönetim Kurulu Üyeleri'nin çoğunun Galatasaray maçı öncesi yolları ayırmak istediğini başkana ilettiği öğrenildi.

Beşiktaş Yönetimi'nin Bilic ile Galatasaray maçı öncesi yolları ayırıp, ayırmayacağı merak konusu olurken, yapılacak görüşmeler sonrası kararın verileceği gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı talha

Rıza'nın Recep'in yüz ifadelerine iyi bakın... Ben bunu görünce dedim ki "Beşiktaş budur abi..."

Kara Kartal budur. Beşiktaş budur. Ruh budur. Şampiyon budur.

Valla kaç haftadır şu ruhu gösteren üç adam Tolgay-Sosa-Günay.  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biliç'e sallıyolar havalimanında
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Bilice salliyorlar sallamasina ama icim burkuldu adamin yuz ifadesine agladi aglayacak  ayip oldu
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Bilice salliyorlar sallamasina ama icim burkuldu adamin yuz ifadesine agladi aglayacak  ayip oldu

Aynen acıdım ya
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 01:09:03 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

hak etti diyeceğim  ama çok fazla oldu bu otobüse falan saldırıyorlar

Çevrimdışı talha

Ortası yok bizimkilerin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kimse kusura bakmasın hiç ayıp olmadı. Kendi ellerimizle geçen sene 2.liği bu senede şampiyonluğu verdik. Bu başarılarla şu an büyük düzlüğe çıkabilirdik ama Bilic efendi elinin tersiyle itti takıntıları yüzünden.
Otobüse saldırı büyük ayıptır onun haricindeki tüm insancıl protestolar normaldir. Fiziksel her türlü saldırıya karşıyım.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 01:08:55 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Renton

Gereksiz bu kadar 10 gun oncesine kadar her sey bilicti antep macinda 1 top girseydu iceri boyle seyler olmayacakti ama buyuk ayip oldu adama
See you in another life,brother.

Çevrimdışı acan07

bilice bunu yapmaları gerçekten olmadı işte .

Çevrimiçi Samet Ç

Gereksiz bu kadar 10 gun oncesine kadar her sey bilicti antep macinda 1 top girseydu iceri boyle seyler olmayacakti ama buyuk ayip oldu adama
aynen öyle her şey iyi giderken taraftarın çoğunluğu Bilic'i alkışlıyordu şimdi otobüs tekmeliyorlar yazık tepkini göster küfür edeceksen et ama otobüse saldırmak nedir

Çevrimdışı talha

Bazen diyorum herşeyi sıfırlasak mı. Mesela stad falan olmasın. Kan emicilerden falan şu taraftar profilinden kurtulmak için bir amatör takımdan sıfırdan mı başlasak.  :evillol: