Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968863 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

2. de olamayacağımıza göre artık sezonu erken açmayacak olmamızı değerlendirmeliyiz.

hızla çözülecek hoca problemi ve transferlerden sonra takımın bir an önce bir arada oynamaya başlaması lazım

yoksa son günde yapılan (genelde yapılamayan ama neyse) transferlerle sezon açılmaması lazım

öyle ince eleyip sık dokuma işlerini de bi zahmet 6 ay öncesinden yapmış olmalarını öğrenmeleri daha ne kadar sürer bilmiyorum

kısacası biz geri dönülmez noktayı an itibariyle resmi olarak geçmiş bulunuyoruz, bundan sonra zaman ne getirir ne götürür hep birlikte görücez..

Artık gerçekten büyük takım gibi mi yönetiliyoruz bunu izlicez işte

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Renton

Kongre kararı çıkabilir yarın yönetim değişikliği için
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Önümüzde tamı tamına 23 gün var Lucescu'yu ikna ettiler ettiler edemediler bir daha ki sene de hüsran.

Çevrimdışı Kadir G.

Adamı boşuna yemişiz o daha kötü kadroyla daha hoş futbolla 3. oldu. Bilic efendi.....

Çevrimdışı Tolga

Yönetim hoca işini sezon bitmeden halletmeli yani kim gelecekse sezon biter bitmez imza atmalı ve transfer çalışmaları da buna göre şekillenmeli.

Çevrimdışı Çağatay

Kongre kararı çıkabilir yarın yönetim değişikliği için

hiç sanmam sadece biliçi gönderecekler yerine gelecek kişiyi söyleyecekler o kadar
stad bitmeden f.orman hayatta gitmez
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

hiç sanmam sadece biliçi gönderecekler yerine gelecek kişiyi söyleyecekler o kadar
stad bitmeden f.orman hayatta gitmez
Fikret Orman gitmez zaten öyle bir şey olursa daha doğrusu aday çıkmaz. Amaç yönetimi daha vasıflı kişiler ile doldurabilmek olabilir ama o da zor.

Çevrimdışı eski inönü

Geçen sene 29.30.31.32. hafta sonunda toplam 5 puan almışız. Bu sene yine 5 puan.
Tesadüf mü?
2 sezonun özeti. Ligin finalini oynayamamak  :s20:

Çevrimdışı halvetifarazi

kaç kere yazdım yine yazayım lucescu falan gelmez. Şota ayarında bir adam gelir.
Fikret orman gitmediği sürece sportif başarı beklemeyin. Sözden başka birşey yok. 3 yıldır yalan dolan. Seneye de devam ederiz.

Çevrimdışı Alper1903

Orman'in pabucun pahali oldugunu anladigini, ne yapip ne edip Lucescu'yu getirecegini dusunuyorum. Umarim yanilmam.

Çevrimdışı halvetifarazi

gerçi ben F.Orman'nın yapacağı stada da güvenmiyorum. Dur bakalım ilerde neler çıkacak stad hakkında şuan hiçbirşey bilmiyoruz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Önümüzde tamı tamına 23 gün var Lucescu'yu ikna ettiler ettiler edemediler bir daha ki sene de hüsran.
Senin avatarın ne güzel öyle genç adam :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Lucescu gelmez.Mevcut şartlara göre yorum yapın.Yönetimin vizyonu,misyonu yetmez.

Ya hayatımda duyduğum en saçma laftır şu vizyon lafı. Getirin 40m para bakın nasıl gliyor. Ne vizyonu ya. Para'dır işi çözen. Luce buraya öpücükle gelmez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 00:09:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yarın Bilic ile devam edilmeyeceği açıklanacak sadece fazlasını beklemeyin.

Derbiye takımın başında çıkarmayıp bir mesaj verebilirler.

Biz duygusal insanız, ben de fazlasıyla öyleyim. Bu kadar kızmama rağmen üzülebiliyorum da duruma.

Ama duygusallığa yer yok. Hemen gönderilmeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

En boş cümle senin ki olmuş.Para verin gelsinmiş.Mourinho neden PSG'ye gitmiyor açıklasana bana.

Gene para. Gene para. Mourinho PSG'ye gitmesi için belki kadroyu baştan aşağı bir daha değiştirmek isteyecek. Chelsea'den ne kadar para alıyor haberiniz var mı sizin? Adama 20m yıllık sözleşme önerdi Abraham. PSG o kadar vermeye razı mı? Futbol bu endüstriyel herşey para geçin artık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 00:12:12
  • Beşiktaş / Bodrum
2003'teki yönetimin vizyonu da misyonu da birdi. Şampiyonluk.

Çok büyütmeyin kavramları. Türkiye'de vizyonu misyonu olan bir kulüp bulamazsınız zaten.

Bir tane vardır o da Altınordu şuan. Kalan her şey para üzerinden döner. Burası Portekiz değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Şurada haşa nerdeyse taptığımız adam Bielsa bile sırf araplar 10m önerdi diye Marsilya gibi bir takımı sattı. Resmen sabote etti göndersinler beni diye. Para bu beyler. Maalesef para.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 00:13:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Gene para. Gene para. Mourinho PSG'ye gitmesi için belki kadroyu baştan aşağı bir daha değiştirmek isteyecek. Chelsea'den ne kadar para alıyor haberiniz var mı sizin? Adama 20m yıllık sözleşme önerdi Abraham. PSG o kadar vermeye razı mı? Futbol bu endüstriyel herşey para geçin artık.

Mou para olsa da gitmez oraya ama vizyondan filan değil.

Rekabetçi ortam yok orada 5 yıl üst üste şampiyon olsa ne olacak.

Fm oynarken bile Premier lig dışında sıkılıyor insan rakip çıkmıyor çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Paran olursa herkesi getirme imkanın olur yoksa getirebileceğin kişilere yönelirsin bu böyledir.

Parasal sorunlar varken Lucescu falan mucize olur.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Projeler pilot takımların meyvesini 2 sene içinde almazsın.Bu mantıktan uzaklaşmadıkça özümüze dönemeyiz biz.

Tamam Bilic kalsın 5 sene üstüste şampiyon olacağız,Gökhan Töre'yi 40 milyon euro'ya kerim frei'ı 20 milyon pounda satacağız..

Şampiyonlar liginde her sene en kötü çeyrek final göreceğiz...Hayali güzel valla

Taraftarı proje ayağına hayallerde yaşatıyorlar.Ama atı alan üsküdarı geçiyor Gs -Fb yanında esamemiz okunmamaya başladı dikkat edin bu kafa da bizi çok kötü yerlere sürüklüyor.Üçüncülüğe tepki koymayan bir taraftar gördüm bugün utandım,sıkıldım!

Çevrimdışı talha

Mou para olsa da gitmez oraya ama vizyondan filan değil.

Rekabetçi ortam yok orada 5 yıl üst üste şampiyon olsa ne olacak.

Fm oynarken bile Premier lig dışında sıkılıyor insan rakip çıkmıyor çünkü.

Mou'da gider hacı adama 40m önersinler tıpış tıpış gider bu sefer rekabet ortamı Avrupa olur.  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç