Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3962755 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hala biliç şakşakçılığı yapanlar olabilir diye okumuyorum yorumları, kalp kırma yeri değil burası, hele hele beşiktaşlıların kalbini kırmayı hiç istemiyorum. Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hala biliç şakşakçılığı yapanlar olabilir diye okumuyorum yorumları, kalp kırma yeri değil burası, hele hele beşiktaşlıların kalbini kırmayı hiç istemiyorum. Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar.
Ekip tamam olmuş  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

İlac belli;

Gidip lucescuyla görüşeceksin ikna etmeye çalışacaksın.

O olmazsa senol hocaya imzayi artıracaksin,ilhan mansizi ibrahim uzulmezi ve zagoyu da yardimci yapacaksin.

maxi fusch danny +2 stoper alacaksin.

Yeni sezona hazirlanacaksin.bunlari yapmazsalar dahancok kafamizi duvarlara vururuz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Volkan Başaran

Herşey devre arasıjnda yapılan 2 saçma sapan transferle başladı..

Miloseviç, Opare..

Bu zihniyet seneye de devam ederse seneyede bundan farklı bir sezon bizi beklemiyor..

Yok Prodl, Yok Günayla devam, yok motta aslında iyilerle kendimizi 3. büyük gibi görmeye devam edersekte bu şampiyon olamama sorunu uzun seneler devam edebilir..

Beşiktaş artık oyuncu yetiştirme yeri olmadığını anlaması lazım. 3 kuruş para kazanacağız diye Şampiyonlar Liginden gelecek 30 milyon eurodan oluyoruz..

Buna rağmen "SABRET!" derlerse de, gidecekleri güne kada "Sabrederiz" olur biter..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Herşey devre arasıjnda yapılan 2 saçma sapan transferle başladı..

Miloseviç, Opare..

Bu zihniyet seneye de devam ederse seneyede bundan farklı bir sezon bizi beklemiyor..

Yok Prodl, Yok Günayla devam, yok motta aslında iyilerle kendimizi 3. büyük gibi görmeye devam edersekte bu şampiyon olamama sorunu uzun seneler devam edebilir..

Beşiktaş artık oyuncu yetiştirme yeri olmadığını anlaması lazım. 3 kuruş para kazanacağız diye Şampiyonlar Liginden gelecek 30 milyon eurodan oluyoruz..

Buna rağmen "SABRET!" derlerse de, gidecekleri güne kada "Sabrederiz" olur biter..
:claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 22:41:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mesajimi kendimden kaynaklanan bir sebepten oturu atamamis oldugumu var sayiyorum.bilic son aciklamasinda bariz duygu somusuru yapti.

Mesajın hakaretten dolayı silindi.

Besiktasarena.com bitmiş.

Mesajın konu uzayacağı ve tamamen kişiselleştirdiğin için silindi.

Yeterli mi arkadaşlar?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

maxi fusch danny +2 stoper alacaksin.

Önce gideceksin Peter Cech alacaksın sonra diğer transferlere bakacaksın. Beşiktaş gibi bir takımın kalecisinin bugün yediği gol affedilir gol mü Deniz ? Günay önce olsun, sonra gelsin. Bende olmasın , artık bu çocuk yetiştirme sevdamızdan ciddi ciddi bıkkınlık geldi..

Ozzy pişsin
Kerim Pişşin
Atınç pişşin
Pedro pişşin
Cenk Pişşin
Günay Pişşin

Arkadaş pişmesini ben yapmayım ya. Bugün mangal yapmak istemiyorum. Hazır gelsin etler. 3 kuruş fazla olsun ama gelsin, ağız tadıyla yeyip başka işlere bakalım. Biz mangalı yapana kadar bizim yan esnaf 3 bonfile parası kazanıyor farkında değiliz.
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 22:46:12 Volkan Başaran ]
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Renton

ANÇ hala kaleci almayacağız kaderlerini bizim sayemizde çizsinler diyor e onlar kaderini çizsin güzelde beşiktaş ne olacak
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anil

Yeterli mi arkadaşlar?
Benim için yeterli değil.Kişiselleştiren ben değilim

Çevrimdışı Alper1903

Yeterli mi arkadaşlar?

Istedigin kadar sil, hakarete canim istedigi zaman devam edicem, banlanirsam da banlanayim zerre umrumda degil. Bu daha yeterli...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 22:48:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim için yeterli değil.Kişiselleştiren ben değilim

Cevabını verdin. Cevabına cevap da gelmedi tekrar yazdın ve genele vurdun.

Olayları uzatmayın hoşunuza gitmiyorsa cevap vermeyin moderatöre şikayet et butonunu kullanın gereğini yapalım bu kadar basit.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 22:49:30
  • Beşiktaş / Bodrum

Istedigin kadar sil, hakarete canim istedigi zaman devam edicem, banlanirsam da banlanayim zerre umrumda degil. Bu daha yeterli...

Hakarete burada devam edemezsin.

Hakarete sonuna kadar izin veren siteler var orada devam edebilirsin biz burada kişileri sevmesek de onlara hakaret edilmesini önlüyoruz, önlemeye de devam edeceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Factatum

Maalesef öfkeden yine gözü dönmüş bizim taraftarın. Hal böyle olunca realist düşünemiyor.

Lucescu winner bir karakter. Türkiye ve Ukrayna'da kazanamadığı zamanlarda nasıl öfke patlamaları yaşadığını gördük. Adaletsizliğe hiç gelemiyor. Ukrayna ve Türk futbolundaki pisliği iyi biliyor. Dolayısıyla rekabetçi kadro kuramayacağı, istediği transferleri yapamayacağı, adil şekilde yarışamayacağı yarışın içine girmesi zor ihtimal.

Dolayısıyla; borç içinde, bonservisli oyuncu transfer etme yasağı olan, federasyon ve hakemler tarafından doğranan bir takıma yani Beşiktaş'a gelmesini çok zayıf bir ihtimal olarak görüyorum.

Keşke yanılsam da siz haklı çıksanız.

Şenol Güneş maceradır Beşiktaş için. Yönetim, Beşiktaşlı simsarlar en ufak hatasında F.Orman'ın ensesinde olacağını bildiği için tercih etmez. Biz Lucescu, Klopp, Di Mattio falan derken Sergen'le sözleşme imzalarız. Ha kötü mü olur? Bence olmaz.

[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 22:53:54 Factatum ]

Çevrimdışı Attila

Su Klopp Fener'e gelirse onumuzdeki yil bir rakipten kurtulmus oluruz. Ben buradakilerin aksine gelecegine cok sevinirim. Keske gelse de sistem oturtayim derken en az 1 sezonu hic etse, zaten ondan sonra da Super Lig'deki diger kariyerli teknik direktor mezarligina gomerler kendisini. Yurtdisinda hic calismamis bir adamin gelip Aziz Yildirim ve Fenerbahce gibi bir kulupte basarili olma sansi sifir. Adam sandiginiz gibi bir sihirbaz falan da degil, iyi ve caliskan bir teknik direktor ama sistem oturtulurkenki olasi kotu sonuclarda hem cok isine karisip, kustururler hem de kesinlikle sabretmeden kicina teneke baglarlar.

Biz onun bir benzeri; Parma mucizesinin yaraticisi Nevio Scala'yi getirmistik zamaninda da, ligi 4. bitirmistik. Hatta Nevio scala'nin Cok kotu olan bir Dortmund macerasi da var. Yollari kesismis, umarim kaderleri kesismez.
Senol Gunes

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 22:54:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Maalesef öfkeden yine gözü dönmüş bizim taraftarın. Hal böyle olunca realist düşünemiyor.

Lucescu winner bir karakter. Türkiye ve Ukrayna'da kazanamadığı zamanlarda nasıl öfke patlamaları yaşadığını gördük. Adaletsizliğe hiç gelemiyor. Ukrayna ve Türk futbolundaki pisliği iyi biliyor. Dolayısıyla rekabetçi kadro kuramayacağı, istediği transferleri yapamayacağı, adil şekilde yarışamayacağı yarışın içine girmesi zor ihtimal.

Dolayısıyla; borç içinde, bonservisli oyuncu transfer etme yasağı olan, federasyon ve hakemler tarafından doğranan bir takıma yani Beşiktaş'a gelmesini çok zayıf bir ihtimal olarak görüyorum.

Keşke yanılsam da siz haklı çıksanız.

Şenol Güneş maceradır Beşiktaş için. Yönetim, Beşiktaşlı simsarlar en ufak hatasında F.Orman'ın ensesinde olacağını bildiği için tercih etmez. Biz Lucescu, Klopp, Di Mattio falan derken biz Sergen'le sözleşme imzalarız. Ha kötü mü olur? Bence olmaz.

Lucescu da farklı bir durum var.

Bonservis olayını şöyle aşabilir.

Sattırır Demba'yı 10 milyona yaklaşık Adrianoyu bedavaya getirir kalan parayla ama free ama bonservisli dalar piyasaya.

Ama bunu ister mi? Sanmıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Cevabını verdin. Cevabına cevap da gelmedi tekrar yazdın ve genele vurdun.

Olayları uzatmayın hoşunuza gitmiyorsa cevap vermeyin moderatöre şikayet et butonunu kullanın gereğini yapalım bu kadar basit.
Moderatörleri kime şikayet edeceğiz :D

Çevrimiçi COB

Kendi kariyerinde kedi olali bir fare tutabilecekken Bilic kendi eliyle sampiyonlugu ve sampiyonlar ligi'ni elinin tersiyle itti. Overrated bir hoca, bunu ilk geldigi gun de soylemistim, zaten bizden sonra ancak Ingiltere piyasasi kaldi, orada da 1-2 yil kalmadan Championship te takim calistirmaya baslar, olmazsa da Dogu Bloku'nda takim calistirir...

Benim asil uzuldugum, teknik direktore ragmen futbolcularin nasil bukadar aciz oynayip hicbir reaksiyon bile gosterememeleri...

Ayrica West Ham United ta forvet olarak Mustafa Pektemek'i gormek istiyorum...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 22:56:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Moderatörleri kime şikayet edeceğiz :D

Yöneticilere :D

Onlarla da sorunun varsa birbirlerine :D

Çare tükenmez burada birbirinize girtmeyin yeter boşa zaman kaybediyorsunuz o anlık sinirle :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 22:57:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Kendi kariyerinde kedi olali bir fare tutabilecekken Bilic kendi eliyle sampiyonlugu ve sampiyonlar ligi'ni elinin tersiyle itti. Overrated bir hoca, bunu ilk geldigi gun de soylemistim, zaten bizden sonra ancak Ingiltere piyasasi kaldi, orada da 1-2 yil kalmadan Championship te takim calistirmaya baslar, olmazsa da Dogu Bloku'nda takim calistirir...

Benim asil uzuldugum, teknik direktore ragmen futbolcularin nasil bukadar aciz oynayip hicbir reaksiyon bile gosterememeleri...

Ayrica West Ham United ta forvet olarak Mustafa Pektemek'i gormek istiyorum...
:hosgeldin
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 23:00:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Lig tv eyyamın ayarını iyi tutturamadı derbiyi daha heyecanlı hale getirse 30 milyon kişi izlerdi kafadan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hosbulduk, tesekkurler...
Profile yaş yazmanız mümkün mü ? Sizin gibi yaşını yazmayan arkadaşlardan bunu istesem çok mu şey istemiş olurum  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Lucescu da farklı bir durum var.

Bonservis olayını şöyle aşabilir.

Sattırır Demba'yı 10 milyona yaklaşık Adrianoyu bedavaya getirir kalan parayla ama free ama bonservisli dalar piyasaya.

Ama bunu ister mi? Sanmıyorum.
Adriano'da free idi değil mi ? De bunları düşünebilecek bir yönetim var mı ? Luce'den başkası yalan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 23:04:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Adriano'da free idi değil mi ? De bunları düşünebilecek bir yönetim var mı ? Luce'den başkası yalan

Evet boşta bir Pektemek maaşına oynar :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Togay_1981

Yalnız tüm sezonun emeği 1 haftada oynanan 3 maçta gitti yönetimden tek bir ses çıkmadı ne hakemlere ne takıma. Geçen yıl 2.lik gitmişti bu yönetimin güçsüzlüğünden bu yılda şampiyonluk gitti. Ya bilerek yapıyorlar yada bilmediğimiz başka şeyler var.