Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963277 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aynen Luce gelmiyorsa hatalarıyla Bilici kabul edeceğiz artık.
Korkma Bilic takip etmiyordur burayı . Yönetim olsan sevilmezsin @Anıl  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şu dandik maçta bile iki tane penaltı verilmedi ya . Bazıları hala herkesi üst üste koyarak yenmekten bahsetsin
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Lucescu gelecek.Bu konuda çalışma var.Hissediyorum. :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaşa en çok zarar veren şeylerden biri de şuan staddaki taraftar yapısı. Takım çok kötü ama bir taraftar bile protesto etmiyor tepki vermiyor. Hala şampiyon olmasan bile, sevemez kimse seni falan filan. Yazık gerçekten. Gerçekten sadece işin şov kısmında var bizim taraftar. Yeni stadla beraber değişmesi gereken ilk şey bu.

Çevrimdışı Alper1903

Su sekilde matematiksel olarak da 25 dakika sonra ligden kopuyoruz.

Çevrimdışı Anıl

Tolgay-Atiba değişikliği yaptı ya inanılır gibi değil :kop:

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Umut aşılayan arkadaşlar konyayada puan kaybederiz deyince laf ediyorlardı buyursunlar umut var mı

Çevrimdışı ebabil

yönetimde azıcık adamlık varsa şu dakikadan itibaren piliçi sokmaz tesislere.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaşa en çok zarar veren şeylerden biri de şuan staddaki taraftar yapısı. Takım çok kötü ama bir taraftar bile protesto etmiyor tepki vermiyor. Hala şampiyon olmasan bile, sevemez kimse seni falan filan. Yazık gerçekten. Gerçekten sadece işin şov kısmında var bizim taraftar. Yeni stadla beraber değişmesi gereken ilk şey bu.
:claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yönetimde azıcık adamlık varsa şu dakikadan itibaren piliçi sokmaz tesislere.
:claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Olsun Biliç önümüzdeki sezon daha başarılı olacaktır. Sağlık olsun
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Renton

Seneye stat bitmeyecek aynı tas aynı hamam bize yine hüsran olacak görebiliyorum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu kaya çilingir sofrası adlı küfür yokunu hangi sıfatıyla tv lere çıkarıp yorumcu yapıyorlar. Asıl tepkiyi Beşiktaş'lı geçinen bu yoksunlara göstermemiz lazım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Tolgay-Atiba değişikliği yaptı ya inanılır gibi değil :kop:

bende inanamadim... bide mustafa pektemek var yaw artik kizamiryorum resmen aciyorum bunlarin haline :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Renton

Armağan abi nerdesin sana ihtiyacım var şuan konuş biraz

Çevrimdışı Anil

Korkma Bilic takip etmiyordur burayı . Yönetim olsan sevilmezsin @Anıl  :lol:
Bu tezden yola çıkacak olursak burayı birileri takip ediyor ve yorumların ona göre şekilleniyor ? Benim kimseden çekindiğim yok.Bilicden bende çok memnun değilim ama alternatifi Şenol Güneş ise eğer Bilici 100 kere tercih ederim.

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Olsun Biliç önümüzdeki sezon daha başarılı olacaktır. Sağlık olsun

hasan abi kusura bakma ama bilicin son 3 hafta yaptigini ismail kartal yapmazzzzzzz agliyorum ya sinirden :s20: :s20:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

TRT sporda stadta bulunan ( sanırım badem bıyık ) spiker Başkanın ukraynada olduğunu ve Luce ile görüştüğünü söyledi. Doğru ise helal Başkan  :halay:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

hasan abi kusura bakma ama bilicin son 3 hafta yaptigini ismail kartal yapmazzzzzzz agliyorum ya sinirden :s20: :s20:
Ben mahsustan öyle yazdım. Üye olmayıp ziyaret edenler şimdi sırf bana tepki koymak için üye olacaklar  :lol: @Abu Ali Imran
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Fikret Orman hafta içi Ukraynaya gitmiş. Acaba neden???

Çevrimdışı Alper1903

Mesajimi kendimden kaynaklanan bir sebepten oturu atamamis oldugumu var sayiyorum.bilic son aciklamasinda bariz duygu somusuru yapti.

Çevrimdışı Anil

Çevrimdışı Deniz

22 yasindayim, kendimi bildim bileli Besiktas maclari izlerim,ilk defa bir hocanin bilincli olarak kazanmamaya calistigini gordum.3 haftadir puan kaybetmek icin her hamleyi yapti.yaziklar olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba