Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963303 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

fener kloopun saç telini bile alamaz
geçelim efendim

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Alparslan

Biliç saha içi geometrisini ve modern futbolu bilen bir adam. Yalnız sıkıntı şurada. Winner bir teknik direktör değil. Neden derbi kazanamadı çünkü büyük takım teknik direktörü olmak başka birşey, iyi teknik direktör olmak başka. Hala unutamıyorum bu seneki gsaray maçında topu rakibe teslim edip takımı geri çekmesini. Gel beni yen dedi resmen. Çünkü malesef rakiplerinin kendisinden daha büyük olduğunu düşünüyor hala. Sen git tottenham arsenal deplasmanında önde bas. Gel galatasaray maçına geriye çekil. O gün benim gözümde bitmişti. Bize modern futbolu bilen ama beşiktaşında büyüklüğünü kabul edecek winner bir teknik direktör lazım. Bulabilirmiyiz kolay değil. Jurgen Klopp tarzında birisi belkide. Sadece 1 derbiyi kaybetmeseydik bile şu anki konumumuz bambaşka olabilirdi.

Çevrimdışı Deniz

Ben Klopp'un geleceğini düşünmüyorum ama gelirse...
Valla gelirse Şenol Güneş de baş edemez.Kloppun hakkından anca Lucescu gelir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

fener kloopun saç telini bile alamaz
geçelim efendim

Alırsa uçak biletlerimizi alıp Ukrayna ya gidiyoruz.Lucenin kapısında yatıp ikna edene kadar da dönmüyoruz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fener yalanladı ama kloppu getiriyor .Keşke bize gelseydi şu adam ya çok seviyorum  :bandit:
O ne layn :o_o: :o_o: :boom:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

geometriyi biliyordu fakat bu ersanın sürekli 11de olması ve
defansın sürekli değişmesi sebebiyle biz bir senedir bu geometriyi sahada goremedik bana sorarsanız
bu sebeble adam agırlıgını koyamadı takıma bu bariz belli,, o zaman niye 1.7 alırsın sen
ha dersenki ben hata yaptım 900 bine benle 5 yıllık anlasın eyvallah
herturlu uzatsın :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Valla gelirse Şenol Güneş de baş edemez.Kloppun hakkından anca Lucescu gelir..
Klopp'un her özelliğiyle baş ederiz aslında ama kaliteli yabancı oyuncu almak çok kolaylaşır Fener için o sıkıntı yaratır. Ama Avrupa'da TD piyasası çok karışacak bu yaz. Bence Klopp Türkiye'ye gelmez

Çevrimdışı ozan062

Alırsa uçak biletlerimizi alıp Ukrayna ya gidiyoruz.Lucenin kapısında yatıp ikna edene kadar da dönmüyoruz..

düsünmek istemiyorum aldıkları anda d*nlara yaparız:D

ama lucesiz dediğin gibide olmaz
gs yine terime doner soyleyim işte o zaman güzel bir lig olur:D

Çevrimdışı Anıl

Çüşşşşş

De Marke ‏@demarkesports 7 sn.8 saniye önce

SON DAKAİKA - Şampiyonlar Ligi finalini Cüneyt Çakır yönetecek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamlar Klopp'u getirecek gibi baya baya. Dün gece şansal da bişeyler söylemiş :ebebe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Klopp haberi doğru ise eğer getirirlerse başkan umarım karşısına Şenol ile çıkmaz. Fener bu arada çok sağlam adamlarla ilgileniyormuş. Adamların satacakları adamları var para akar bu yaz fenere işimiz iyice zorlaşacak o yüzden Tosic'le Şenol ile uğraşmayalım diyorum ben ama kime diyorum.

Çevrimdışı Deniz

Klopp fenere gelirse beni kendi halime bırakın.22 yaşındaydı ,gençti ,idealleri vardı dersiniz..

Çevrimdışı Alparslan

geometriyi biliyordu fakat bu ersanın sürekli 11de olması ve
defansın sürekli değişmesi sebebiyle biz bir senedir bu geometriyi sahada goremedik bana sorarsanız
bu sebeble adam agırlıgını koyamadı takıma bu bariz belli,, o zaman niye 1.7 alırsın sen
ha dersenki ben hata yaptım 900 bine benle 5 yıllık anlasın eyvallah
herturlu uzatsın :evillol:
Mesela Ersan değilki. 5 yabancı sınırı var zaten. İstesende istemesende ya ersan oynar ya risk alırsın Atınç oynar. Yerli anlamında stoper seçeneği zaten yoktu. Meseleyi kişiler üzerinden tartışmak anlamsız bence. Dediğim gibi winner olmak başka bir meziyet. Biliçte olmayan bu bence. Ama bana sivoku haftalarca oynatmadı dersen yerden göğe katılırım. Elimizdeki en iyi stoperi iyileştikten sonra düşünmediği gibi avrupa kadrosuna da almadı.

Çevrimdışı ozan062

Klopp haberi doğru ise eğer getirirlerse başkan umarım karşısına Şenol ile çıkmaz. Fener bu arada çok sağlam adamlarla ilgileniyormuş. Adamların satacakları adamları var para akar bu yaz fenere işimiz iyice zorlaşacak o yüzden Tosic'le Şenol ile uğraşmayalım diyorum ben ama kime diyorum.

yine genclerle doldurucaz takımı ben esas ona sinir oluyorum
baska bi cozum yok parayı aca onlara yetiştirebiliriz cnk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Klopp fenere gelirse beni kendi halime bırakın.22 yaşındaydı ,gençti ,idealleri vardı dersiniz..
:lol:

Seneye de Geçmiş olsun der sonuna yine bi üç nokta koyar geçeriz, alıştık :)

Çevrimdışı Deniz

Şenol güneş ismaili hamzayı her türlü tokatlar ama Klopp varsa orda duracan aga..
Klopp dünyanın en iyi 3 teknik direktöründen biri.
Adam taşı sıkıyor suyunu çıkartıyor.
Onunla bu ligde anca lucescu baş edebilir.

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Alparslan

Bence de lucescu en iyi seçenek gibi şu anda. Tabi ikna edebilirsen. Unutmayın biz bu sene uefa'dan anlaşma adı altında ceza yedik. 2 sene sadece free oyuncu alabileceğiz. Oysa bizim en az 2-3 tane üst seviye oyuncuya ihtiyacımız vardı. Seneye de başarı şansımız zor gibi. Stad bari çok gecikmese.

Çevrimdışı Anıl

Luce bizi sevmiyor çünkü o bir GSli @İdil :(

Çevrimdışı Türkay

Eğer Klopp gelirse biz bu yazdan başlayalım "Bazıları kupalara..." diye.

He Lucescu gelirse o ayrı  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Şenol güneş ismaili hamzayı her türlü tokatlar ama Klopp varsa orda duracan aga..
Klopp dünyanın en iyi 3 teknik direktöründen biri.
Adam taşı sıkıyor suyunu çıkartıyor.
Onunla bu ligde anca lucescu baş edebilir.
@Deniz abi fotoğraf yalanmış. GS-Dortmund maçı öncesi çekilen fotoymuş.

Çevrimdışı Deniz

Adamlar gitti basketin başına obradovic i getirdi.
Ayakta alkışlanacak bir başarı ile final 4 a kaldılar.
Yoksa fener rüyasında göremezdi o final fouru.
Şimdi de klopp gelirse ciddi başarılar elde eder.
Başarı istiyorsan vizyonlu winner adamla çalışacaksın.
Yoksa yerinde sayar da durursun.
İnşallah klopp fenere gelmez.Yoksa luceden başkası ilaç olmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

yine genclerle doldurucaz takımı ben esas ona sinir oluyorum
baska bi cozum yok parayı aca onlara yetiştirebiliriz cnk
Abi çok zor değil bu lig için kaliteli adamları almak aslında ama yönetimde bu işleri başarabilecek bir tane adam yok diyebilirim. 3 senedir gençleri doldurduk hadi buna tamamım da Ersan'a Pektemek'e Necip'e Cenk Gönen'e vereceğin paraları git free adamlara harca kafa yok kafa ne zaman başkanlığa spordan anlayan biri geçerse o zaman bizden bir şeyler olur önümüzdeki 3 sene için umudum yok açıkçası sıfır kupa bekliyorum belki Tr kupası alırız bir tane.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz abi fotoğraf yalanmış. GS-Dortmund maçı öncesi çekilen fotoymuş.
Hoaydaaaaa @anilt kardeşim seviyorum seni içime su serpmedin atlas okyanusunu döktün  :D :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Luce bizi sevmiyor çünkü o bir GSli @İdil :(
Rumen kardeşim adam
Benim Cluj'u tutmam gibi bir şey dediğin
Profesyonel adam kim iyi teklif verirse ona gider