Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3962714 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Demiyim diyorum da Gignac İngiltere yolcusu. Gerçekçi hedef koyun. Gs ve Fb'de alamaz.Tabii yıllık 5 milyon vermezler ise. Son 2 sezondur uçuyor. İngiltere'de ki kontratları burada veremezsiniz. Seneye en kötü Valencia, Roma, Juve, Atletico filan yapar. Ya da Gomis gibi İngiltere de orta sıralarda bir takımdan iyi bir kontrat kapar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 01:13:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 01:14:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Demiyim diyorum da Gignac İngiltere yolcusu. Gerçekçi hedef koyun. Gs ve Fb'de alamaz.Tabii yıllık 5 milyon vermezler ise. Son 2 sezondur uçuyor. İngiltere'de ki kontratları burada veremezsiniz. Seneye en kötü Valencia, Roma, Juve, Atletico filan yapar. Ya da Gomis gibi İngiltere de orta sıralarda bir takımdan iyi bir kontrat kapar.

İngiltere'deki kadar veriyoruz yahu.

Ba mesela burada 3.5 alıyor bunun için orada 6 milyon pound alması lazım. Yani haftada 120.000 pound.

Sterling bu paraya City'e gidecek aslında baya iyi para veriyoruz oyunculara burada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

İngiltere'deki kadar veriyoruz yahu.

Ba mesela burada 3.5 alıyor bunun için orada 6 milyon pound alması lazım. Yani haftada 120.000 pound.

Sterling bu paraya City'e gidecek aslında baya iyi para veriyoruz oyunculara burada.
Farkındayım ama siz şunun farkında değilsiniz. ŞL'de oynamıyoruz. Ayrıca orası Preimier Lig. Gomis 7,5 milyon pound kazanıyor. İngiltere'de Reading bile oyunculara yüksek maaşlar veriyor. Onca şöhretli oyuncu Qpr'ı kara kaşına kara gözüne tercih etmedi. Keşke gelse Gignac'ı yıllardır beğenirim lakin bu oyunu oynadığım sürece ondan da verim alamayız. Adam "kutu" golcüsü. Alıp-götüren tipte bir oyuncu değil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Farkındayım ama siz şunun farkında değilsiniz. ŞL'de oynamıyoruz. Ayrıca orası Preimier Lig. Gomis 7,5 milyon pound kazanıyor. İngiltere'de Reading bile oyunculara yüksek maaşlar veriyor. Onca şöhretli oyuncu Qpr'ı kara kaşına kara gözüne tercih etmedi. Keşke gelse Gignac'ı yıllardır beğenirim lakin bu oyunu oynadığım sürece ondan da verim alamayız. Adam "kutu" golcüsü. Alıp-götüren tipte bir oyuncu değil.
Katılıyorum. Adam bi bakacak kaç senedir şampiyon olamamış takım. Türkiye Liginin 3. büyük takımı diyecek hemen. Niye gidiyim hedefsiz bi takıma diyecek.

İyi ikna etmek lazım. Maaş, yeni stat, iyi takım vs. güzel anlatılması lazım
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 01:33:35 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Mevcut yönetim Feda sezonunda bile 15 milyona yakın bonservise para harcadı.

Hiç öyle yama transferlerine gerek yok. 6 tane elzem pozisyon var.

Kaleci, Stoper, Sağ bek, Sol bek, Orta Saha, Sol Kanat.

Cech, Samba, Maxi, Fuchs, Tino, Danny

Bütün enerjinizi, sinerjinizi, paranızı, zamanınızı şu adamlara harcayacaksınız. Bu adamların maliyetini toplasan (maaş + bonservis)
Sezer Öztürk, Dentinho, Boral, Pektemek, Ersan, Motta, Akyüz, Sİnan K., Dany, Akgün, Necip vesairenin maliyeti etmez. 20 tane "yama" transfer: 0 katkı, LUCE ve şu kadro "şampiyonluk". Zaten şu kadroda şampiyon olmaz ise bravo bize.

Cech

Maxi                                 Samba                                              Sivok                        Fuchs

Tolgay                                Tino

Sosa

Töre                                                                                                                        Danny
                                                                                Demba

Bazı adamları alamayız muhtemelen daha iyi talipleri olur. ŞL oynayamıyoruz diye kabul etmeyebilirler; parayı öncelikli düşünmezler falan da. Biz kulüp olarak şu kadroya bakıp bu kadroyu kuramayız diyorsak yanmışız.

Şu yazdıklarım içinde Cech ismine ihtimal vermesem de eğer Chelsea ile bir yakınlık varsa bir ihtimal diyorum. Diğer isimlerin hiçbiri de Beşiktaş'ın alamayacağı oyuncular değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 01:39:46
  • Beşiktaş / Bodrum

Bütün enerjinizi, sinerjinizi, paranızı, zamanınızı şu adamlara harcayacaksınız. Bu adamların maliyetini toplasan (maaş + bonservis)
Sezer Öztürk, Dentinho, Boral, Pektemek, Ersan, Motta, Akyüz, Sİnan K., Dany, Akgün, Necip vesairenin maliyeti etmez. 20 tane "yama" transfer: 0 katkı, LUCE ve şu kadro "şampiyonluk". Zaten şu kadroda şampiyon olmaz ise bravo bize.

Cech

Maxi                                 Samba                                              Sivok                        Fuchs

Sosa

Töre                                                                                                                        Danny
                                                                                Demba

Bazı adamları alamayız muhtemelen daha iyi talipleri olur. ŞL oynayamıyoruz diye kabul etmeyebilirler; parayı öncelikli düşünmezler falan da. Biz kulüp olarak şu kadroya bakıp bu kadroyu kuramayız diyorsak yanmışız.

Şu yazdıklarım içinde Cech ismine ihtimal vermesem de eğer Chelsea ile bir yakınlık varsa bir ihtimal diyorum. Diğer isimlerin hiçbiri de Beşiktaş'ın alamayacağı oyuncular değil.

Süper kadro olur ama tabi ki bu kadarı olmaz.

Tino ve Cech dışında olası görünüyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Tino'da olası Spartak kuyruğuna teneke bağlayıp satmayı düşünüyor. Bu sene Genoa'ya kiraladılar zaten. Pedro, Tolga, Ömer vesaireyi satıp maksimum 3,5 - 4 milyona alınır. Maaş işini bilemiyorum zira Rusya'da iyi para kazanıyordur.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Cech

Sosa

Demba

Güzel yazmışsın ama hiçbiri olmayacak.
Sene başında olacağına dair umutlarım vardı,bu yönetim akıllıdır planlamıştır diyordum ama o paracıklar Ersan-Pektemek-Veli gibi oyunculara gitti
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 01:52:06 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Özellikle SolKanatta artık Olcay-Motta ikilisinden kurtulmalıyız.

Evet hakkaten kadro mükemmel. Şu durumda böyle kadro kurmak kusursuza yakın bir iş olur. Ama tabiki ümidimiz yok :D
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 01:51:51 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Güzel yazmışsın ama hiçbiri olmayacak.
Sene başında olacağına dair umutlarım vardı,bu yönetim akıllıdır planlamıştır diyordum ama o paracıklar Ersan-Pektemek-Veli gibi yetersiz₁ oyunculara gitti

Armağan abi ?? :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 01:53:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Armağan abi ?? :D

Yok bu daha kötüsü ben daha tek olumlu şey göremedim 1 aydır  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yok bu daha kötüsü ben daha tek olumlu şey göremedim 1 aydır  :D
:evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

24 Haz 2013:  Ulan yine aynı film. Forlan kaka derken fatih tekke, edu. Bielsa favre vs derken amatör biliç. Gitti bir sene daha.

2 sene önce attığım twit.. Haklı çıkmaktan nefret ediyorum ama %99 haklı çıkıyorum ya.  :lol:

Çevrimdışı Anıl

24 Haz 2013:  Ulan yine aynı film. Forlan kaka derken fatih tekke, edu. Bielsa favre vs derken amatör biliç. Gitti bir sene daha.

2 sene önce attığım twit.. Haklı çıkmaktan nefret ediyorum ama %99 haklı çıkıyorum ya.  :lol:
Bu sefer çıkma be abi :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu sefer çıkma be abi :D

açıkcası biraz da olsa yanıldım. 1 sene demiştim 2 koca senemizi hiç etti.

Çevrimdışı Anıl

açıkcası biraz da olsa yanıldım. 1 sene demiştim 2 koca senemizi hiç etti.
:bawling:

Çevrimdışı atalay

Bir sürü antrenör saydım ama gerçekten şampiyon olmak istiyorsanız reçete belli: "Luce".

Birincisi bu adam geldiği an beraberinde bir güven ve kredi ile gelecek taraftar nezdinde. Ki bu 7 senedir şampiyon olamayan bir takım için muazzam bir şey. Yeter ki yönetim yapamadığı bir kaç basit şeyi yapsın güçlü dursun, Luce'ye anahtarı teslim etsin, Beşiktaş'ın hakkını kimseye yedirmesin. Luce, parayı sever. 3,5 - 4 vereceksin. Ama karşılığını da alacaksın. Bu sene kesin ayrılacak ya Rusya'ya gidecek gibi ya da 5 büyük ligden bir şampiyon adayı ile bir maceraya girişecek. Daha kolay olanı seçip bize gelsin. Hala başarılı olmak istiyorsa. Yönetimde bir zahmet ikna etsin. Hem "yeşil" ile hemde proje ile. Tabii varsa. Benim hiç umudum yok o ayrı.

Çevrimdışı ahmetx

Ben dahil hep Biliçe odaklanıyoruz ama mesele sadece Biliçle ilgili değil ,GS de Fatih Terim gidiyor Mancini geliyor,Mancini gidiyor Hamza geliyor ya şampiyon ya da ikinci.Fenere bakalım Avrupa yasakları olduğu halde Aykut gidiyor Ersun geliyor,Ersun gidiyor İsmail geliyor ya şampiyonlar ya da 2. oluyorlar peki nasıl oluyor bu tabii ki kaliteyle,koyun Biliçi bu iki takımın başına muhtemelen o takım şampiyon olacak sonuç değişmeyecek biz yine 3. olacağız.Sosa gibi Ba gibi Tolgay gibi oyuncu sayısını arttırmamız lazım , bu yıl transferde biraz kımıldamıştık tekrar başa sarmasak bari.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben dahil hep Biliçe odaklanıyoruz ama mesele sadece Biliçle ilgili değil ,GS de Fatih Terim gidiyor Mancini geliyor,Mancini gidiyor Hamza geliyor ya şampiyon ya da ikinci.Fenere bakalım Avrupa yasakları olduğu halde Aykut gidiyor Ersun geliyor,Ersun gidiyor İsmail geliyor ya şampiyonlar ya da 2. oluyorlar peki nasıl oluyor bu tabii ki kaliteyle,koyun Biliçi bu iki takımın başına muhtemelen o takım şampiyon olacak sonuç değişmeyecek biz yine 3. olacağız.Sosa gibi Ba gibi Tolgay gibi oyuncu sayısını arttırmamız lazım , bu yıl transferde biraz kımıldamıştık tekrar başa sarmasak bari.
Saracaz
Taahhüt verdik uefaya
Daha sert bir feda dönemi olacak
CL ye de gidemiyoruz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 10:16:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Saracaz
Taahhüt verdik uefaya
CL ye de gidemiyoruz

Daha fazla Abartmadan güzel bir kahve yap kendine :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Saracaz
Taahhüt verdik uefaya
CL ye de gidemiyoruz
sınırlama yokken de çöp tabir edilen elemanlarla kadroyu dolduruyor veya değerinin çok üstünde paralar veriyorduk mesele transfere karar verenler  ve kulübün transfer mekanizmasının sağlamlığı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Abartma değil transfer dönemi başlayınca görücez

Çevrimdışı yigitcan1903

sınırlama yokken de çöp tabir edilen elemanlarla kadroyu dolduruyor veya değerinin çok üstünde paralar veriyorduk mesele transfere karar verenler  ve kulübün transfer mekanizmasının sağlamlığı
Öyle bir mekanizma yok
Menajer tavsiyesiyle hareket ediyorlar

Çevrimdışı Renton

Nihayetinde haklı hocam oyuncu satıp para kazandığımızı hatırlamıyorum trabzon bile son 5 senede falan 20-25 m oyuncu satmıştır biz sürekli veriyoruz satmayı bilmiyor kulüp bu uefa anlaşmasından sonra nasıl olacak bakacağız ama serbest kalacak oyuncular çok kaliteli ordan çökmek lazım 2-3 tane
See you in another life,brother.