Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3960678 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Çok çok iyi kadro? Adam romanyanın bilmem ne takımından pancuyu getirdi, takımın yıldızı oldu. Sergen zaten malum.

Cordoba-Ronaldo bunlar yıldız mıydı? Daha doğrusu yıldız olarak mı alındılar. Kadronun yıldız tek ismi vardı zago. O da geçmişinden ötürü.

Güzel kadroydu demeni sağlayan adam lucescu işte onu anlatmak istiyorum. bu ilhan tümer sergen pancu sana maç kazandırır, ama diğerleri sezonu kazandırıyor işte, geride kalanlar. Yani Takım
Cordoba 1. sınıf kaleci. Zago-Ronaldo 1. sınıf defans. Guinti 1. sınıf ön libero. Sergen-Tümer 1. sınıf hücumcu orta saha. İlhan Mansız- Nouma 1. sınıf forvet. Kadroda tam 8 tane 1. sınıf futbolcu var. Yanlarında Pancu, Ahmet Dursun, Üzülmez, Dobrovski, Serdar, Ahmet Yıldırım. Lucescu'yu yüceltmek için gercekleri manupile etmeye gerek yok. Lucescu zaten çok buyuk hoca. Bu kadro da çok büyük kadro. Benim yaşım boyunca gördüğüm en iyi Beşiktaş kadrosu

Çevrimdışı talha

Terzic Dortmunda altyapı'nın başında yer almıştı. Bizde de aynı görev verilemez mi kendisine? Gerçi ingiltere dururken bizde kalmaz da bu adamı kaybetmek istemiyorum açıkcası
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Luceyi en son istedigimixde bize dalga gecer gibi oglunu onerdi.birakin bu sevdayi artik ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Cordoba 1. sınıf kaleci. Zago-Ronaldo 1. sınıf defans. Guinti 1. sınıf ön libero. Sergen-Tümer 1. sınıf hücumcu orta saha. İlhan Mansız- Nouma 1. sınıf forvet. Kadroda tam 8 tane 1. sınıf futbolcu var. Yanlarında Pancu, Ahmet Dursun, Üzülmez, Dobrovski, Serdar, Ahmet Yıldırım. Lucescu'yu yüceltmek için gercekleri manupile etmeye gerek yok. Lucescu zaten çok buyuk hoca. Bu kadro da çok büyük kadro. Benim yaşım boyunca gördüğüm en iyi Beşiktaş kadrosu
Katılıyorum 100. yıl kadrosu gerçekten çok kaliteli bir kadroydu ve biz o kadroyla tüm derbileri kazandığımız gibi ligi 85 puan gibi ulaşılması kolay olmayan bir puanla bitirerek şampiyon olmuştuk.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Seneye kesin şampiyon olalım diyorsak hani ne olursa olsun lucescu gelmeli ya da istenmesede mustafa denizli. Bunlar %80 şampiyon yapar.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

O zaman anlamamız gereken şudur.

Yönetim gerçekten şampiyon olmamızı istiyorsa ne yapacak edecek; mesela başkan para veremiyorsa şirketini sponsor yapacak ve Lucescu yu getirecek.....
Günü kurtarmak istiyorsa elini taşın altına sokmayıp Şenol Güneş'le idare edilecek....

Bu mudur ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Alper1903

Seneye kesin şampiyon olalım diyorsak hani ne olursa olsun lucescu gelmeli ya da istenmesede mustafa denizli. Bunlar %80 şampiyon yapar.

Katiliyorum

Çevrimdışı Kadir G.

Lucescuyu getirmek isteyen getirir eğri oturup doğru konulaşım şimdi. Para meselesini çözmenin türlü türlü yolu var.

Çevrimiçi Samet Ç

O zaman anlamamız gereken şudur.

Yönetim gerçekten şampiyon olmamızı istiyorsa ne yapacak edecek; mesela başkan para veremiyorsa şirketini sponsor yapacak ve Lucescu yu getirecek.....
Günü kurtarmak istiyorsa elini taşın altına sokmayıp Şenol Güneş'le idare edilecek....

Bu mudur ?
Budur.Luce ile 1 hafta uğraşırlar hatta uğraşmaya başlamışlardır olmazsa Şenol gelir.

Çevrimdışı Deniz

Senol gunes bu Takimi havada karada sampiyon yapar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi blackeagle35

Bu kadro kaliteliydi ancak takımın toplamından alınan verim çok üst düzeydeydi.. Bilic'i koysan bu kadroya ne yapardı muamma..Bugün takım 5'li orta sahanın sağında Kaan Dobra'yı kullansa herkes olur mu böyle şey der..İlhan ve Nouma yeterli verimi vermedi..Nouma'yı saymasak bile olur..İlhan çok sakatlık yaşadı dünya kupası dönüşü..Guinti ikinci yarı geldi,ilk yarı Tayfur-Yasin ikilisi vardı ve biz o kadro ile FB ve Gs'yi deplasmanda yendik..Ronaldo-Zago çok iyi stoperlerdi ancak tandem olmadı onlardan mesela hemen 3'lüye döndü Lucescu..Bize şampiyonluğu getiren de bu pragmatist yaklaşımı oldu Lucescu'nun..

Çevrimdışı eski inönü

Terzic Dortmunda altyapı'nın başında yer almıştı. Bizde de aynı görev verilemez mi kendisine? Gerçi ingiltere dururken bizde kalmaz da bu adamı kaybetmek istemiyorum açıkcası

yok bizim öfkeli gençler Terzic'i de silmiş. O da yaramazmış. Ne gerek var boyle maç analizlerine taktik bilgiye falan. Bizim camiaya fazla bu kadar profesyonellik. Getir eski topculardan 2 yardımcı oh mis.

Çevrimdışı Tolga

Lucescuyu getirmek isteyen getirir eğri oturup doğru konulaşım şimdi. Para meselesini çözmenin türlü türlü yolu var.
Para mevzusunu çözmemiz hiç kolay değil eğri oturup doğru konuşursak seneye 3-4 transfer yaparsak öpüp başınıza koyun :)

Çevrimiçi Samet Ç

Para mevzusunu çözmemiz hiç kolay değil eğri oturup doğru konuşursak seneye 3-4 transfer yaparsak öpüp başınıza koyun :)
Ba'yı sat Gignac'ı yıllık 3 ver al geri kalan paraya Luce'yi getir bu kadar basit bir olay kanımca.

Çevrimdışı Kadir G.

Renklilerden bir başkan olsa çözmüştü de neyse oraya girmiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Ba'yı sat Gignac'ı yıllık 3 ver al geri kalan paraya Luce'yi getir bu kadar basit bir olay kanımca.
Ba'yı satıp Gingac'ı almak güzel de geri kalan parayı bütçeye de dahil etmezler işte aslında onu demek istiyorum :icool:
Renklilerden bir başkan olsa çözmüştü de neyse oraya girmiyorum.
Onu bilemem ben bizim için konuşuyorum. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Ba'yı satıp Gingac'ı almak güzel de geri kalan parayı bütçeye de dahil etmezler işte aslında onu demek istiyorum :icool:Onu bilemem ben bizim için konuşuyorum. :)
Bizimkiler de ne emmeye geliyor ne gömmeye. Sonra da başarı bekliyorlar. Risk almaz isen başarı gelmez borçta belli bir seviyede kalmaz dibi görürsün risk alırsan feraha ulaşırsın bu kadar basit bir denklem bence başarının gelmesi.

Çevrimdışı talha

yok bizim öfkeli gençler Terzic'i de silmiş. O da yaramazmış. Ne gerek var boyle maç analizlerine taktik bilgiye falan. Bizim camiaya fazla bu kadar profesyonellik. Getir eski topculardan 2 yardımcı oh mis.
Allah bilir o neden şampiyon yapamadı falan diyorlardır.  :kop: Valla ingiliz maçlarını aldıran ismin Terzic olduğunu düşünüyorum. Tersic her türlü kalmalı ama onu tutacak yönetim bizde yok maalesef.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Bizimkiler de ne emmeye geliyor ne gömmeye. Sonra da başarı bekliyorlar. Risk almaz isen başarı gelmez borçta belli bir seviyede kalmaz dibi görürsün risk alırsan feraha ulaşırsın bu kadar basit bir denklem bence başarının gelmesi.
Orası öyle tabi ama bu riski yönetim almaz hepimiz biliyoruz.

Çevrimdışı eski inönü

Allah bilir o neden şampiyon yapamadı falan diyorlardır.  :kop: Valla ingiliz maçlarını aldıran ismin Terzic olduğunu düşünüyorum. Tersic her türlü kalmalı ama onu tutacak yönetim bizde yok maalesef.
bu kulüpten Önder Özen diye bir adam geçti be. Hiç bilmedigimiz alışık olmadıgımız şeyler söylüyordu adam. Bütün projeleri yarıda kaldı. Oyle adamların arkasında 3 yıl duracak irade yok bizde. Ne yonetimde ne taraftarda. Her şey günlük başarılara odaklı. Tam acaba Beşiktaş modelini yaratırmıyız diye heyecanlanırken 2 haftada Fenerle Cimbomun kurallarını belirledigi bataklıgın içine geri çekildik. Hayırlı olsun.

Çevrimdışı Türker

Boşa geçen, harcanan zamana yazık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 00:41:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biz Sevilla olamıyoruz sen Atletico Madrid diyorsun. 3 yıldır 3. oluyorsak sebebi iyi olduğumuz için değil alttan zorlayan bir takım olmadığı için. (Bursa, Sivas, Trabzon'un geçmiş zaman topladığı puanlara bir bak)

Atletico Madrid demekte ki kastım 10 yılda 1 şampiyon oluyor oluşu. Simeone'nin Atletico'sndan bahsetmiyorum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O kadar iyi mi bu Gignac?

38 Maç 23 Gol diyor :bandit:
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 01:05:38 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

İyi oyuncu bundan emin olabilirsin :icool: :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 01:12:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Asist bekleme ama bulduğunu sokar :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli