Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963035 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Renton

Kac yildir ilk defa bu kadar sure yarista kaldik onun icin tesekkur edelim bilice ve oyunculara
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kac yildir ilk defa bu kadar sure yarista kaldik onun icin tesekkur edelim bilice ve oyunculara

Yalvarırım ironi de, şaka de, kandırdımm de nanik yap.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hala biliç kalsın diyen değil, düşünen dahi haindir, çapsızdır.

Fenerbahçelisi dua ediyor beşiktaş kazansın, biz şampiyon olalım diye. Galatasaraylısı bizi ciddiye almıyor yeneriz şampiyon oluruz diyor. Yazık bu hale getirdiler bizi.

burada suçun büyüğü biliçde değil aslında, yönetim teknik direktör epey değişiklik lazım ama seçime kadar da yapacak birşey yok. Fikret efendinin de son şansı, ya büyük bir teknik direktör getirecek, yada bu yetersiz₁ ile devam edecek.
@Armağan Bozkurt çok sertsin. İvana Sert yanında yumuşak kalır  :D
Şu hainlik hariç katılıyorum sana .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Köklü değişim değil ihtiyacımız olan Devrim değil Reform lazım devrim yapa yapa bu hale geldik malesef.

Yukardaki konuya istinaden yazmıştım. Doğru öyle reform lazım asıl ama benim değinmek istediğim konu şu: bu yönetim iyi kötü Beşiktaşa hizmet etti ama ortada somut başarı yok. Stad denmesin o zorunluluktu zaten.
Ben fikret ormanın iyi olduğu konuyu bir şekilde kotardığını düşünüyorum ve seçimlerde istenmeyen biri-yd gibi- olmayacaksa onun da olmasını istemiyorum. Herkes iyi olduğu konuya el atacaksa bir dahaki başkan olmasını istediğim kişi belli. Ancak o zaman tam profesyonel yapının sağlanabileceğini düşünüyorum. Yönetimde sportif direktöre karışan bir yardımcı değilde metin tekin daha hoş durur bana göre. Lobimiz olmaz derseniz şimdide yok zaten olmayacakta. Rahmi koç gelip oturacaksa evet lobimiz de her şeyimizde olur yoksa olmaz.

Çevrimdışı Renton

Yalvarırım ironi de, şaka de, kandırdımm de nanik yap.
Ahaha terapi yapıyorum

Çevrimdışı Kadir G.

Şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değil.

Ahaha terapi yapıyorum

üreğime iniyordu. Ciddiye alanlar çıkar, zaten epey bir kesim bu şekilde düşünüyor. Görmeye dahi tahammülüm yok şu polyannaları.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 22:42:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yukardaki konuya istinaden yazmıştım. Doğru öyle reform lazım asıl ama benim değinmek istediğim konu şu: bu yönetim iyi kötü Beşiktaşa hizmet etti ama ortada somut başarı yok. Stad denmesin o zorunluluktu zaten.
Ben fikret ormanın iyi olduğu konuyu bir şekilde kotardığını düşünüyorum ve seçimlerde istenmeyen biri-yd gibi- olmayacaksa onun da olmasını istemiyorum. Herkes iyi olduğu konuya el atacaksa bir dahaki başkan olmasını istediğim kişi belli. Ancak o zaman tam profesyonel yapının sağlanabileceğini düşünüyorum. Yönetimde sportif direktöre karışan bir yardımcı değilde metin tekin daha hoş durur bana göre. Lobimiz olmaz derseniz şimdide yok zaten olmayacakta. Rahmi koç gelip oturacaksa evet lobimiz de her şeyimizde olur yoksa olmaz.

Fikret Orman Beşiktaş'ın başarılı bir başkanı olamaz. Ama bu 3 yılın olabilecek en iyi başkan adaylarından biriydi teşekkür etmek lazım ama 2016'da Beşiktaş'ı seviyorsa girmesin.

Stadı yaptı mali disiplin olabildiğince getirdi bundan sonrası çok daha büyük iş.

Müteahhite 400 Bin Lira verirsen ev yapacak arsa arar fakir adama verirsen satın alacak ev arar durum bu misal.

2016'dan sonrası başka bir klasman olacak orası bu yönetim için çok büyük gelir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı acan07

yarın maçta bakalım taraftar ne yapacak  protestomu edicek , yoksa başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırmaya devam mı

Çevrimiçi Samet Ç

yarın maçta bakalım taraftar ne yapacak  protestomu edicek , yoksa başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırmaya devam mı
Yarısı protesto yarısı bitmesin dertler dikime kadar diyecek.

Çevrimdışı Kadir G.

Fikret Orman Beşiktaş'ın başarılı bir başkanı olamaz. Ama bu 3 yılın olabilecek en iyi başkan adaylarından biriydi teşekkür etmek lazım ama 2016'da Beşiktaş'ı seviyorsa girmesin.

Stadı yaptı mali disiplin olabildiğince getirdi bundan sonrası çok daha büyük iş.

Müteahhite 400 Bin Lira verirsen ev yapacak arsa arar fakir adama verirsen satın alacak ev arar durum bu misal.

2016'dan sonrası başka bir klasman olacak orası bu yönetim için çok büyük gelir.

Birebir aynı şeyleri düşünüyoruz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Neden bu kadar kötümsersiniz anlamıyorum. Yen Konya'yı , gs yi ve bekle. Hiç mi ümit kırıntısı olmaz insanda  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Renton

üreğime iniyordu. Ciddiye alanlar çıkar, zaten epey bir kesim bu şekilde düşünüyor. Görmeye dahi tahammülüm yok şu polyannaları.
19 yasimdayim birak gun yuzu gormeyi polyannacilik yapacak mecalim kalmadi abi su takim yuzunden. denizli sagolsun bi cifte kupa gorduk ondan baska yarisa bile giremedik kendimi bildim bileli .bu sene yine heyecan yasadik bu haftaya kadar o yuzden fazla yuklenmem kimseye bizi bu hale getirenler utansin

Yarın ki maçta protesto falan olmaz.

(...)₄ yerleşir stadın belli yerlerine, ilk baş kaldırmada, dalarlar tribündekilere.

Daha önce çok gördük bunu, aynısı olur.

Çevrimdışı Renton

Simdi burada futbolu konusuyoruzda basket 17 sene sonra playoff dısı voleybol kume dustu hicbir basari yok hentbol var o zaten hep vardi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 22:51:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu takımın 50 senedir buralara gelmesinde büyük takım kalmasında 2 etken vardı. Seba'yı etkenden saymıyorum Beşiktaş demek o demek zaten.

Ama iki etken çok önemliydi. Birincisi taraftarı. 20 sene de şampiyon olmasa 21. sene bırakmaz takımını.

İkincisi ise şampiyon olduğu zaman bunu üst üste 2-3 kez yapmasıydı. 1 kez olup bırakmıyordu böylece 10 yıllık farklı 3 yılda kapatıyordu.

Luce döneminde bu şans geldi türlü oyunlar içimizden bizi satanlarla önüne geçtiler yoksa şuan kafa kafayaydı 3 takım da.

2009'da da Yd 'nin ihaneti ve iyi kadro olmadan gelen şampiyonluk devamını getiremedi.

Acı olanı söyleyeyim bize 1 şampiyonluk filan yetmez sadece marsı keser.

Yaş ortalaması çok düşük çok yetenekli oyuncularımız var. İyi teknik direktör ve iyi 3-4 takviye bu takımı 2-3 yıl üst üste şampiyon her şeye rağmen yapabilirz 2020'ye kadar.

Bundan sakın ola vazgeçmeyin. Vazggeçersek o zaman Atletico Madrid oluruz işte.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Simdi burada futbolu konusuyoruzda basket 17 sene sonra playoff dısı voleybol kume dustu hicbir basari yok hentbol var o zaten hep vardi
Hentbolda rakip yok artık bunları düşünür duruma geldim yazıklar olsun.

Çevrimdışı acan07

Neden bu kadar kötümsersiniz anlamıyorum. Yen Konya'yı , gs yi ve bekle. Hiç mi ümit kırıntısı olmaz insanda  :money:
ben 3 de 3 yapacağımızı düşünüyorum fakat renklilerin kalan maçları sahada oynanmıycak yoksa maç kazanmaları mucize

Lütfen Realist olun, hala umut satmayın burada insanlara.

1 rakibin 1 maç puan kaybedecek.
Diğer rakibin sen dahil 2 maçta puan kaybedecek, bunlar aynı süreçte yani kalan 2 maçta olacak.

Bunun matematikteki karşılığı %10 falan

Onun dışında beşiktaş da kalan 3 maçını kazanacak biri direkt rakibi olan maçları.

Oldumu sana oran %1

Hala bekleyedurun siz.

Çevrimdışı Deniz

Armagan baskan bugun cok gergin.bilic gidince rahatlar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ben 3 de 3 yapacağımızı düşünüyorum fakat renklilerin kalan maçları sahada oynanmıycak yoksa maç kazanmaları mucize
Bu hafta stresten eser yoktu bende. Mersin - fb maçını bile rahat seyrettim.
Tek Büyük Beşiktaş

Hala şampiyonluk umudu satmaya çalışanlar, jet fadıldır, iyi günler.  :lol:

Çevrimdışı atalay

Bu takımın 50 senedir buralara gelmesinde büyük takım kalmasında 2 etken vardı. Seba'yı etkenden saymıyorum Beşiktaş demek o demek zaten.

Ama iki etken çok önemliydi. Birincisi taraftarı. 20 sene de şampiyon olmasa 21. sene bırakmaz takımını.

İkincisi ise şampiyon olduğu zaman bunu üst üste 2-3 kez yapmasıydı. 1 kez olup bırakmıyordu böylece 10 yıllık farklı 3 yılda kapatıyordu.

Luce döneminde bu şans geldi türlü oyunlar içimizden bizi satanlarla önüne geçtiler yoksa şuan kafa kafayaydı 3 takım da.

2009'da da Yd 'nin ihaneti ve iyi kadro olmadan gelen şampiyonluk devamını getiremedi.

Acı olanı söyleyeyim bize 1 şampiyonluk filan yetmez sadece marsı keser.

Yaş ortalaması çok düşük çok yetenekli oyuncularımız var. İyi teknik direktör ve iyi 3-4 takviye bu takımı 2-3 yıl üst üste şampiyon her şeye rağmen yapabilirz 2020'ye kadar.

Bundan sakın ola vazgeçmeyin. Vazggeçersek o zaman Atletico Madrid oluruz işte.
Biz Sevilla olamıyoruz sen Atletico Madrid diyorsun. 3 yıldır 3. oluyorsak sebebi iyi olduğumuz için değil alttan zorlayan bir takım olmadığı için. (Bursa, Sivas, Trabzon'un geçmiş zaman topladığı puanlara bir bak)

Çevrimdışı Yusuf

Lütfen Realist olun, hala umut satmayın burada insanlara.

1 rakibin 1 maç puan kaybedecek.
Diğer rakibin sen dahil 2 maçta puan kaybedecek, bunlar aynı süreçte yani kalan 2 maçta olacak.

Bunun matematikteki karşılığı %10 falan

Onun dışında beşiktaş da kalan 3 maçını kazanacak biri direkt rakibi olan maçları.

Oldumu sana oran %1

Hala bekleyedurun siz.

Abi zaten şampiyonluk bekleyen kimse yoktur da stadta protesto edecek kadar da sıkıntılı bir durum yok ortada bence. Takımın yapabilecekleri,Biliç'in yapabilecekleri aşağı yukarı belliydi ve ellerinden geleni yaptılar. Zaten psikolojik olarak çökmeye çok hazır bir yapıdayız bir de protesto falan görürlerse bizimkiler Arena'da fark yerler bir de oradan dalga konusu oluruz.

Çevrimdışı Renton

Yarin rahat oynarlar stres yapacak durumumuz kalmadi bilic mutludur simdi gerginlik yok takimda.