Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3964017 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol Güneş'in sezon sonu sözleşmesi bitiyor o yüzden bize gelecektir kendinizi hazırlayın buna :icool:
Anç nin hal ve hareketi, Bursa ile henüz sözleşme imzalamaması, Sergen'in sözleşme yenilemesi bu dediğinin alametleri   :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 18:32:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Forvete Hentboldaki forvetimiz Nincevic'i koysak Pektemek'ten fazla atar kesin adam yardırıyor  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 18:33:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Güneş en az 1 sene daha kalır Bursa'da...

İyi bi sezon geçirdi+Stat falan geliyor bırakmaz kolay kolay başka alternatiflere yönelelim...

Beşiktaş isterse, istiyorsa Şenol Güneş'i alır. Abartmayalım bu dediklerinin hiçbiri ufacık bir engel bile değil. İstemeye bakar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Belki şiddetle katılmayacaksınız ama ben seneye de Bilic ile devam edilmesine çok da olumsuz bakmıyorum

Çünkü gelecek sene ŞL'de olmayacağımız için çok iyi transferler yapılmayacak+Stat sene başına yetişmeyecek.Şahsi görüşüm beklentilerin düşük olması gerektiği yönünde.

O yüzden gelecek sene ya Bilic'le devam edilsin ya da bizim camiadan çıkmış bir isimle 1 senelik anlaşılsın(Ertuğrul Sağlam,Rıza Çalımbay gibi)

Ondan sonraki sene iyi transferlerle ve iyi bir hocayla bir noktaya gelinebilir.

Böyle mantık kurulmaz bir sene bir şey beklemesek bile şenol hocayla beklemeyiz niye başkasıyla anlaşılsın. Sene sonu o gidip şenol hoca mı gelecek. Takımı tanıma fırsatı varken??

Hala bilic kalsın demenize de ayrı pes. Doğru sevinmek için sevmedik değil mi? 20 senede 2 kez şampiyon olmuş takım bitiyor sizde körükle gidin. Birine bir şey olursa 5-6 tane Beşiktaş var ne de olsa.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Böyle mantık kurulmaz bir sene bir şey beklemesek bile şenol hocayla beklemeyiz niye başkasıyla anlaşılsın. Sene sonu o gidip şenol hoca mı gelecek. Takımı tanıma fırsatı varken??

Hala bilic kalsın demenize de ayrı pes. Doğru sevinmek için sevmedik değil mi? 20 senede 2 kez şampiyon olmuş takım bitiyor sizde körükle gidin. Birine bir şey olursa 5-6 tane Beşiktaş var ne de olsa.

Taraftar ve yönetim kötü sonuçta bileti hocaya kesiyor.Şenol Güneş de  bunun kurbanı olsun istemem.Seneye Şenol hoca gelir ve 3.olursak burda yine Lucescu'lar konuşulacak,Şenol hoca'ya sövülecek..

Bu takım şampiyon olsun istiyoruz bizde ama gs-fb değilsen çok sağlam kadron olacak şampiyonluk için adamların nasıl maç kazandığı ortada..Seneye transfer yapmazsak bu takım yine 3.olacak Şenol Güneş yollanacak.

Çevrimdışı Kadir G.

Taraftar ve yönetim kötü sonuçta bileti hocaya kesiyor.Şenol Güneş de  bunun kurbanı olsun istemem.Seneye Şenol hoca gelir ve 3.olursak burda yine Lucescu'lar konuşulacak,Şenol hoca'ya sövülecek..

Bu takım şampiyon olsun istiyoruz bizde ama gs-fb değilsen çok sağlam kadron olacak şampiyonluk için adamların nasıl maç kazandığı ortada..Seneye transfer yapmazsak bu takım yine 3.olacak Şenol Güneş yollanacak.

Transfer yapılmazsa şampiyonluk gelmez böylece de önce yönetim gider şenol hocaya kalan kadar. 0 kupada onların suçu da çok büyük.

Çevrimdışı Anıl

Günay-Serdar-Sivok-Atınç-Motta-Atiba-Tolgay-Olcay-Sosa-Ba-Pektemek 11'i çıkar yarın.

Çevrimdışı Renton

Günay-Serdar-Sivok-Atınç-Motta-Atiba-Tolgay-Olcay-Sosa-Ba-Pektemek 11'i çıkar yarın.
sivok-necip çıkar
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anıl

sivok-necip çıkar
Bilic'i o kadar sildim ki kafamdan onun olduğunu unutmuşum :D Doğru Sivok-Necip daha yüksek ihtimal

Çevrimdışı Hasan Tahsin

sivok-necip çıkar
Ben Atınç'ın öyle kötü oynadığını ya da hatasını görmedim. Niye şans verilmedi anlayamıyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

bilic atınç ve cenk i başarılı olurlar diye oynatmıyor
hatası ortaya cıkmasın diye mi tercih etmiyor acaba ?
yani necip ve pektemek te o kadar ısrar etti ki
hani bu adamları dener bi de bunlar başarılı olur filan...

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bilic atınç ve cenk i başarılı olurlar diye oynatmıyor
hatası ortaya cıkmasın diye mi tercih etmiyor acaba ?
yani necip ve pektemek te o kadar ısrar etti ki
hani bu adamları dener bi de bunlar başarılı olur filan...
Ben hep Gordon Milne örneği veririm. Yıldız oyuncu o hafta kart cezalısı ve sakat ve yedeği eğer iyi oynamışsa önümüzdeki maça ilk onbire o iyi oynayan yedek çıkardı. Cenk dk. 90 gol atmış takımı kurtarmış ve bir sonraki maç yine yedek. Cenk'in psikolojisi bozulmaz mı ? Biliç işte
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Mersin - FB maçı dakika 71 .... Gökhan Gönül'ün bir şutunda kaleci topu bıraktı avuta gitsin diye. Yemin ederin dünkü Gençlerbirliği kalecisi Ferhat'ın bırakmasıyla aynı hareketti. Keşke şu iki pozisyonun vine ını yapan biri olsa  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Emrenin golü, bir demet papatya ve gül eşliğinde benden biliç efendiye gelsin. İkincilikten eden golü attı emre.

Çevrimdışı Renton

Şerefli 3.lük hayırlı olsun yine bize  :halay:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kadir G.

Neydi beyler......durun hatırladım: sevinmek için sevmemiştik dimi?

Hala biliç kalsın diyen değil, düşünen dahi haindir, çapsızdır.

Fenerbahçelisi dua ediyor beşiktaş kazansın, biz şampiyon olalım diye. Galatasaraylısı bizi ciddiye almıyor yeneriz şampiyon oluruz diyor. Yazık bu hale getirdiler bizi.

burada suçun büyüğü biliçde değil aslında, yönetim teknik direktör epey değişiklik lazım ama seçime kadar da yapacak birşey yok. Fikret efendinin de son şansı, ya büyük bir teknik direktör getirecek, yada bu yetersiz₁ ile devam edecek.

Çevrimdışı Kadir G.

Köklü değişik yönetimle olur. O da ibrahim altınsayla olur.

Çevrimdışı ALI RIZA

Coca Cola Tekrar dene...!
Olmadı değiştir...! Gelen gideni aratacak mı ?
Girsin yönetime güçlü BJK yaratsınlar lobi sağlam olsun

Çevrimdışı Kadir G.

Coca Cola Tekrar dene...!
Olmadı değiştir...! Gelen gideni aratacak mı ?
Girsin yönetime güçlü BJK yaratsınlar lobi sağlam olsun

İbrahim Altınsay daha önce başkan oldu mu? Ydyle karıştırdınız heralde. Benim hayalimde sanayici inşaatçı değil futbol adamı var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 22:31:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Köklü değişim değil ihtiyacımız olan Devrim değil Reform lazım devrim yapa yapa bu hale geldik malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bence yarın kazanırsak zirvede bıraksın hoca.

Kazanamazsak zaten bıraksın gitsin.

Çevrimdışı atalay

Daha "sevinmek için sevmedik" bla bla dersek...

Vaziyet budur. Benim için problem değil; ben alışkınım bana Beşiktaş'ı böyle anlattılar; böyle sevdik.

Garip olan 10 hafta önce bunun olacağını söylediğim de niye kötümsersiniz bla bla diyenlerin varlığı. Ne oldu var mıymış bir bildiğimiz.

Hayır, yaşın tutmasa önceleri için son 2 yılı da mı izlemedin birader?

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu büyük moral çöküşüyle takımdan 3'te 0 bekliyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 22:34:36
  • Beşiktaş / Bodrum

:biggrinking: :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli