Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967326 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beyler bakın üzülürsünüz.

Hadi diyelim konyayı yendik, olmaz ya yendik diyelim. Çıktık arenaya, çatır çatır oynadık kazandık..

Son hafta gs kazanmak zorunda beraberlik bile yaramıyor. gs nin sonlara doğru falan atacağı gole benim ne sinirlerim dayanır ne yüreğim. İyisimi bitsin bir an önce şampiyonluk konusu. Bu lig de, bu abdulrahim gibiler, olduğu müddetçe, rize o berbat iç saha performansıyla şampiyonluk maçında gs ye karşı 3 pas yapamaz.

Çevrimdışı Anıl

Neden umudunuzu kaybediyorsunuz ki? Cenk Tosun akhisara gol attı 14 cm ofsayt.. o gol olsa şimdi 3te 3 yapıp şampiyon olma şamsımız olacaktı.. O zaman bu forum şimdi ana baba günü olacaktı..

sizin aşkınız ya da umudunuz 15 cm mi birader???

gs de son hafta rizeyle berabere kalır şampiyon oluruz  :bandit:
Umudunuzu yitirmeyin

Sebanın kupası şikecilere gidemez
İyi de gol olmadı abi :D Bizim aşkımız değil ama şampiyonluk 15 cm

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  28 sn.29 saniye önce
2) Beşiktaş yönetimi 3 seçenek belirledi..
A) Lucescu
B) Şenol Güneş
C) Bilic'le devam.. (Yerli yardımcı antrenör şartıyla)

Başladı badem

Çevrimdışı Kemal

Beyler bakın üzülürsünüz.

Hadi diyelim konyayı yendik, olmaz ya yendik diyelim. Çıktık arenaya, çatır çatır oynadık kazandık..

Son hafta gs kazanmak zorunda beraberlik bile yaramıyor. gs nin sonlara doğru falan atacağı gole benim ne sinirlerim dayanır ne yüreğim. İyisimi bitsin bir an önce şampiyonluk konusu. Bu lig de, bu abdulrahim gibiler, olduğu müddetçe, rize o berbat iç saha performansıyla şampiyonluk maçında gs ye karşı 3 pas yapamaz.

Bu dediğinde zaten fb şampiyon oluyo :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 01:15:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yahu şaka gibi.

Antep'i yenip kalan maçlarını kazansan şampiyondun yapamadın.

Akhisar'ı yenip kalan maçlarını kazansan şampiyondun yapamadın.

Konya'yı ve kalan maçlarını kazanıp Galatasaray ve Fenerbahçe kalan maçlarını kazanamaza şampiyonsun umudunu kaybetme.

Yersen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Sizin düşüncenizin sahadaki versiyonu Gökhan Töredir..

Benim düşüncemin temsilcisi ise Jose Sosadır...

Sosa son dakikaya kadar savaştı ama Gökhan Töre top kaybettikten sonra sahada adeta yürüdü....

bir şampiyonun yüreğini asla hafife almayın..

never under estimate the heart of a champion.
rudy tomjanovich'in 90ların ortasındaki hoston rockets ile ilk şampiyonluğunun ardından gelen sezon play-off'a ancak son sıradan kalıp herkese madara olması ve kimse tarafından şampiyon adayı olarak görülmemesi sonrası içinde biriktirdiği tüm duygu yoğunluğunu takımın şampiyon olmasıyla beraber mikrofonu eline alarak hafif yaşlı gözlerle sarfettiği anın göstergesi olan müthiş cümle...

Gökhan Töre gibi olursanız hep kaybedersiniz.. ama Sosa gibi olursanız bu sene şampiyon olamasanız da seneye olursunuz...

önemli olan budur.. son düdüğe kadar inanmak ve şavaşmaktır..

savaşa yenileceğim diye çıkarsan zaten kaybedersin...

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  4 sn.4 saniye önce
3) Lucescu'ya aracılarla haber yollanmıştı..
Birebir görüşme de oldu..Ukrayna'dan ayrılmak istiyor..
Bjk'ye sıcak bakıyor..Ama pürüzler var.

Bu dediğinde zaten fb şampiyon oluyo :)

He bide onlar var. hadi diyelim mersin yada başakşehir çelme taktı, onlarda kokuyu aldı gerçi ama.. hadi diyelim öyle oldu.. Zor dostum zor.

Çevrimdışı Deniz

A) Lucescu
B) Şenol Güneş

Başladı badem
Klavyeyi alin alinden fena sallayacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Ne Klopp Ne Sağlam tek alternatif var elde Şenol Güneş yüzde 90 da çoktan anlaşıldı zaten :)

Mesele standart değil ama standart alırsak Bilic alan daraltma dışında hiçbir özelliği olmayan bir oyun oynattı bize 1 yıldır.

Hiçbir b planı olmayan hücum varyasyonu olmayan. Yani her ihtimalde artıda olacağız :)

Hocam Şenol Güneş'e çok saygım var . Gelirse ligde iş yaparız ama şunu belirteyim Şenol hoca ile avrupada başarı yakalamamız çok zor . Ben , Bilic giderse yabancı hocadan yanayım :)

Çevrimdışı Deniz

A) Lucescu
B) Şenol Güneş

Başladı badem
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Ne Klopp Ne Sağlam tek alternatif var elde Şenol Güneş yüzde 90 da çoktan anlaşıldı zaten :)

Mesele standart değil ama standart alırsak Bilic alan daraltma dışında hiçbir özelliği olmayan bir oyun oynattı bize 1 yıldır.

Hiçbir b planı olmayan hücum varyasyonu olmayan. Yani her ihtimalde artıda olacağız :)

Hocam Şenol Güneş'e çok saygım var . Gelirse ligde iş yaparız ama şunu belirteyim Şenol hoca ile avrupada başarı yakalamamız çok zor . Ben , Bilic giderse yabancı hocadan yanayım :)

Çevrimdışı Deniz

Badem fena geliyor bu sefer.
Luce olacakmis da pürüzler varmid :)

Çevrimiçi Samet Ç

Belki doğru çıkar diye ümidim var hala daha danny hazır kıta demesini bekliyorum  :)

Çevrimdışı Deniz

Belki doğru çıkar diye ümidim var hala daha danny hazır kıta demesini bekliyorum  :)
Ne zaman dogru cikmis ki :)

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  31 sn.31 saniye önce
4)Kendi alacağı ücret haricinde, BJK'nin transfer bütçesi de, bu görüşmelerin odak noktasında..Ancak görüntü olumsuz değil gibi..

Şu doğru olsun başka hiç bir şey istemiyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 01:19:00
  • Beşiktaş / Bodrum

Hocam zaen önceliğimiz Avrupa değil malesef lig.

Bu konuma geldik üzgünüm ki.

7 yıl oluyor. Biz seneye ligde ne olursa olsun şampiyon olmak zorundayız önce bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi sen bugünlerde harfleri yazamıyosun hayırdır :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı JoseDemba

Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam zaen önceliğimiz Avrupa değil malesef lig.

Bu konuma geldik üzgünüm ki.

7 yıl oluyor. Biz seneye ligde ne olursa olsun şampiyon olmak zorundayız önce bu.
Şampiyon olmak istiyorsak Lucescu abi başkasının yapabileceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Ulan az daha okuyup spor yazarı olamadık a  q

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 01:21:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyon olmak istiyorsak Lucescu abi başkasının yapabileceğini sanmıyorum.

Şenol Güneş de yapar yeter ki stad zamanında yetişsin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Yemişim götü boklu uefasını ya. Sevilla bug bulmuş zaten, gelir bir şekilde yine alırlar seneye. Tecrübe açısından iyidir uefa avrupa ligi. Ligi almak lazım ligi.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Güneş de yapar yeter ki stad zamanında yetişsin.
Zamanında derken bu hızla en iyi ihtimal kasım gibi gözüküyor. Ki bence devre arası ancak açılır.