Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967278 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 00:48:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biliç'in başarılı olabileceği takımlar bunlar zaten. Adamın üzerinde baskı olmayacak yenildi mi hop ne oluyor demeyecek kimse. O zaman iyi hoca oluyor. Örnek Liverpool , Arsenal maçları

7 derbi maçında sıfır galibiyeti hazmedebilen var ise çıkıp hata ettik yazabilir. Lakin biz onlardan değiliz.

Orada olacak senaryo o kadar belli ki önüme 19 takımı koysam Premier ligden kimi sürpriz şekilde yenecek kime anormal puan kaybedecek belli.

Gider Liverpool'u Arsenal'i yener ya da puan alır içeride dışarıda gider West brom Newcastle gibi takımları içeride dışarıda yenemez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Beyler böyle olmuyorki her sene yapboz . Tamam iki sene başarısız oldu ama Alex Ferguson ilk şampiyonluğunu 6. Sezonunda yaşamış . Demem şu yeni hoca gelecek , sistem değişecek , oyuncular değişecek . Bilic giderse seneye şampiyon olamayız . He Bilic'te kalsa olamayabilir . Eğer yabancı bir hoca gelecek ise seneye işimiz var . Şu anda iyi kötü kemik bir kadro var Ve bu kemik kadroyu kuran adam Bilictir . Seneyede başarısız olursa bakılır ama bence en az 1 sene daha bizimle olmalı . Benim şahsi fikrim Bilic'in gitmesi bizi iki sene geriye atar .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu kalan son 3 maçımızdan 1 puan çıkarırsak şaşırmayın.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

Üstünde Seba yazan bir kupayı Şikesaray ın müzesine koymak olmaz...  Şampiyon biz olacağız  :bandit:

son maç rize satamaz.. serkan kırıntılıyı mamalar fb  :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Şu kalan son 3 maçımızdan 1 puan çıkarırsak şaşırmayın.
0 bekliyorum böyle bir şey olursa da şaşırmam. Bilic gideceğini biliyor oyuncular zaten başka havada 3 tanesi hariç.

Çevrimdışı Tolga

Haftalardır ligi en kötü 76 puanla bitiririz Gs maçına göre de +1, +3 eklenir diyordum bu gidişte 70 i görürsek sevinecek duruma geldim :akuma:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Şampiyon olabiriz umudumuzu kaybetmeyelim..

2006 da GS
2010 da Bursaspor
bu şekilde şampiyon oldu

yarın fb  berabere kalır
gsyi yeneriz
rize gs ile berabere kalır şampiyon oluruz..

çok mu zor yani??

bence motivasyonu düşürmeyelim
Asgari ucret 5000 lira da olacak mi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 00:52:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Beyler böyle olmuyorki her sene yapboz . Tamam iki sene başarısız oldu ama Alex Ferguson ilk şampiyonluğunu 6. Sezonunda yaşamış . Demem şu yeni hoca gelecek , sistem değişecek , oyuncular değişecek . Bilic giderse seneye şampiyon olamayız . He Bilic'te kalsa olamayabilir . Eğer yabancı bir hoca gelecek ise seneye işimiz var . Şu anda iyi kötü kemik bir kadro var Ve bu kemik kadroyu kuran adam Bilictir . Seneyede başarısız olursa bakılır ama bence en az 1 sene daha bizimle olmalı . Benim şahsi fikrim Bilic'in gitmesi bizi iki sene geriye atar .

Kemik kadroyu Bilic kurmadı.

Yönetim ve Özen kurdu. Bilic'in özellikle isteyip de oynattığı bir tek Sosa var.

Yeni hoca gelse de bu kadro değişmeyecek sadece takviye olacak üstüne yani yapboz durumu yok.

Alex Ferguson ise çok yanlış karşılaştırma olur. Her olay kendi içinde ve zamanında değerlendirilir.

Ferguson aldığında hiçbir beklentis iyoktu Manu'nun tamamen altyapıya dönüş ve 5 yıl süre vermişler zamanında.

Seeneye bizim olacağımız en fazla 2 Bilic ile yine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Üstünde Seba yazan bir kupayı Şikesaray ın müzesine koymak olmaz...  Şampiyon biz olacağız  :bandit:

son maç rize satamaz.. serkan kırıntılıyı mamalar fb  :bandit: :bandit:
Bonzai mi Jamaika mı yoksa koko mu ?  :evillol:

Çevrimdışı sallapati

sizin yaşınız kadar lig seyrettim ben.. 91-92 , 92-93 sezonları tenerife-real madrid maçlarını araştırın bakın..

şampiyon olabiliriz..  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 00:55:54
  • Beşiktaş / Bodrum
sizin yaşınız kadar lig seyrettim ben.. 91-92 , 92-93 sezonları tenerife-real madrid maçlarını araştırın bakın..

Tamam hacı abi büyüksün  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bonzai mi Jamaika mı yoksa koko mu ?  :evillol:
Herrrrrgün vuruyom kuru kuru.. :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Cem uzanla bir akrabalik var mi :
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sallapatiyi pazartesi akşamı görmek lazım.  :lol:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Kemik kadroyu Bilic kurmadı.

Yönetim ve Özen kurdu. Bilic'in özellikle isteyip de oynattığı bir tek Sosa var.

Yeni hoca gelse de bu kadro değişmeyecek sadece takviye olacak üstüne yani yapboz durumu yok.

Alex Ferguson ise çok yanlış karşılaştırma olur. Her olay kendi içinde ve zamanında değerlendirilir.

Ferguson aldığında hiçbir beklentis iyoktu Manu'nun tamamen altyapıya dönüş ve 5 yıl süre vermişler zamanında.

Seeneye bizim olacağımız en fazla 2 Bilic ile yine.

Peki hocam hadi Bilic gitti , yerine kimi getireceksin ? Benim şahsi fikrim yabancılardan Kloop yerli olarak Ertuğrul Sağlam  :)

Demem şu eğer yine Bilic standartında bir adam gelirse cidden yazık olur

Çevrimdışı Deniz

Allah iyiliginizi versin gece gece iyi guldurdunuz :D

Çevrimdışı sallapati

Adnan POlat kadar yoksunuz.. 2006da 2 puan geride ve İnönü deplasmanına geliyordu GS.. Hasan Kabze ve Denizli maçı ŞİKEsaray şampiyon oldu..

Biz neden olmayalım???

Çevrimiçi Samet Ç

Adnan POlat kadar yoksunuz.. 2006da 2 puan geride ve İnönü deplasmanına geliyordu GS.. Hasan Kabze ve Denizli maçı ŞİKEsaray şampiyon oldu..

Biz neden olmayalım???
Bu sene şampiyon olacak olsaydık çoktan olurduk kaç kez Bilic'in eline şans geçti saydın mı ve hepsini elinin tersiyle rakiplerine iade ettiğini biraz mantık biraz fazla bir şey değil

Çevrimdışı sallapati

Bu sene şampiyon olacak olsaydık çoktan olurduk kaç kez Bilic'in eline şans geçti saydın mı ve hepsini elinin tersiyle rakiplerine iade ettiğini biraz mantık biraz fazla bir şey değil

en çok zirvede biz kaldık... Biz son sözü söylemeden birşey bitmez. Şampiyon biz olacağız  :super: :super:

Çevrimiçi Samet Ç

en çok zirvede biz kaldık... Biz son sözü söylemeden birşey bitmez. Şampiyon biz olacağız  :super: :super:
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 01:06:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Peki hocam hadi Bilic gitti , yerine kimi getireceksin ? Benim şahsi fikrim yabancılardan Kloop yerli olarak Ertuğrul Sağlam  :)

Demem şu eğer yine Bilic standartında bir adam gelirse cidden yazık olur

Ne Klopp Ne Sağlam tek alternatif var elde Şenol Güneş yüzde 90 da çoktan anlaşıldı zaten :)

Mesele standart değil ama standart alırsak Bilic alan daraltma dışında hiçbir özelliği olmayan bir oyun oynattı bize 1 yıldır.

Hiçbir b planı olmayan hücum varyasyonu olmayan. Yani her ihtimalde artıda olacağız :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Neden umudunuzu kaybediyorsunuz ki? Cenk Tosun akhisara gol attı 14 cm ofsayt.. o gol olsa şimdi 3te 3 yapıp şampiyon olma şamsımız olacaktı.. O zaman bu forum şimdi ana baba günü olacaktı..

sizin aşkınız ya da umudunuz 15 cm mi birader???

gs de son hafta rizeyle berabere kalır şampiyon oluruz  :bandit:
Umudunuzu yitirmeyin

Sebanın kupası şikecilere gidemez

Çevrimdışı Deniz

Neden umudunuzu kaybediyorsunuz ki? Cenk Tosun akhisara gol attı 14 cm ofsayt.. o gol olsa şimdi 3te 3 yapıp şampiyon olma şamsımız olacaktı.. O zaman bu forum şimdi ana baba günü olacaktı..

Umudunuzu yitirmeyin

Giderse bilic de gider

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Umudunuzu yitirmeyin

Sen söküp almayı bilmezsen öyle bir giderki sende arkasından bakmakla kalırsın..

Çevrimdışı Kemal

Biz neden olmayalım???

Cevap sorunda gizli , lobin yOk.