Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968491 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Biliç de biraz geleceği görme, vizyon zeka pırıltısı varsa, pazartesi akşamı skora bakmaksızın, istifasını eder, çeker gider nereye giderse.

Bu taraftar 1 derbi mağlubiyeti daha kaldıramaz. Bu mümkün değil. 8 de 0 ne demektir. Hele hele gol atamadan yenilirse, ciddi söylüyorum dayak yemeden gidebilirse şanslı hissetmeli kendisini.

Kimse de bize yakışmaz falan demesin, burası beşiktaş..

Çevrimdışı Deniz

Opsiyonunu kullanmayacağımız için de 500.000 m euro ödeyeceğiz kendisine.
Cep harcligini almadan gitmez diyorsun ? :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Togay_1981

BJK
statsız , şikesiz , hakemlere rağmen 70
GS-FB
50binlik statlar + şikeler + hakemler + medya + avrupada maç yapmadan 70

Yahu kardeşim bırakın artık şu muhabbetleri. Adamlar şike mike değidiğin maçta sağlı sollu bastırmış senin tek bir maçın yok hücum zenginliği sağladığın.Yarım yamalak yaptığın maçı da alamadın zaten. 2 yıldır tek derbin yok doğru dürüst tek bir dönüm maçı alamamışsın. 2 koca yıl boyunca ceza sahasında çoğalmak nedir , oyun soğutmak nedir takıma öğretememişsin. Rakiplerinin hocaları çırak seni her maç tokatlamış. 7 maç üst üste almışsın kendi sahana çıkmışsın GS maçına yarım saat seni sahandan çıkartmamış önde basmış golü atmış .Diğerinin 45 dakika da oyuncu değiştirme hakkı bitmiş 2 tribünü boş kazanmak için hiçbirşey yapmamışsın son dakika da ona da tokatlanmışsın. Şimdi de taktık 70 puana. 5 yıl bu kayığa biner gider geliriz artık.

Bu pısırık futbolu Vodafone Arena kaldırmaz. Yıkarlar o stadı adamın başına ona göre ...

Çevrimdışı sallapati

Şampiyon olabiriz umudumuzu kaybetmeyelim..

2006 da GS
2010 da Bursaspor
bu şekilde şampiyon oldu

yarın fb  berabere kalır
gsyi yeneriz
rize gs ile berabere kalır şampiyon oluruz..

çok mu zor yani??

bence motivasyonu düşürmeyelim

Çevrimdışı Tolga

Bari sezonu 70 puan üstünde bitirelim :)

Çevrimdışı sallapati

Yahu kardeşim bırakın artık şu muhabbetleri. Adamlar şike mike değidiğin maçta sağlı sollu bastırmış senin tek bir maçın yok hücum zenginliği sağladığın.Yarım yamalak yaptığın maçı da alamadın zaten. 2 yıldır tek derbin yok doğru dürüst tek bir dönüm maçı alamamışsın. 2 koca yıl boyunca ceza sahasında çoğalmak nedir , oyun soğutmak nedir takıma öğretememişsin. Rakiplerinin hocaları çırak seni her maç tokatlamış. 7 maç üst üste almışsın kendi sahana çıkmışsın GS maçına yarım saat seni sahandan çıkartmamış önde basmış golü atmış .Diğerinin 45 dakika da oyuncu değiştirme hakkı bitmiş 2 tribünü boş kazanmak için hiçbirşey yapmamışsın son dakika da ona da tokatlanmışsın. Şimdi de taktık 70 puana. 5 yıl bu kayığa biner gider geliriz artık.

Bu pısırık futbolu Vodafone Arena kaldırmaz. Yıkarlar o stadı adamın başına ona göre ...

akhisar -gs
g.antep-fb
rize - fb
gs-konya
gs-gençler maçları

şike değilse ben birşey bilmiyorum

2006 da GS
2010 da Bursaspor
bu şekilde şampiyon oldu

yarın fb  berabere kalır
gsyi yeneriz

çok mu zor yani??

idolümsün.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 00:33:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
akhisar -gs
g.antep-fb
rize - fb
gs-konya
gs-gençler maçları

şike değilse ben birşey bilmiyorum

E tamam o zaman şike var diye her sene 70 puanı geçeni 3. olsa da tutalım takımın başında sıkıntı yok :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

2006 da GS
2010 da Bursaspor
bu şekilde şampiyon oldu

yarın fb  berabere kalır
gsyi yeneriz

çok mu zor yani??

Rize - gs berabere?? albayrak??? sampiyonluk maci???

Troll musun?

Çevrimiçi Samet Ç

2006 da GS
2010 da Bursaspor
bu şekilde şampiyon oldu

yarın fb  berabere kalır
gsyi yeneriz

çok mu zor yani??

Güzel senaryo. İmdb puanı kaç

Adam şike var diyor ligde, Kalkmış abdulrahim albayrağın şehri, kan bağı, elinin kolunun uzanamayacağı olmayan şehrin takımıyla maçından umutlu. Oda güzel bence. Bakın dün akşam baya içtim, bu kafaya erişememiştim. Bu akşam temizim, yine erişemiyorum. Sorun büyük.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 00:37:37
  • Beşiktaş / Bodrum

2006 da GS
2010 da Bursaspor
bu şekilde şampiyon oldu

yarın fb  berabere kalır
gsyi yeneriz

çok mu zor yani??

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Adam Bilic'i savunacağım diye ne yapacağını şaşırdı. Adam başarısız bunu kabullenmek bu kadar zor mu arkadaş şaşırıyorum şu forumdaki bazı insanlara.  :bandit:

Çevrimdışı Togay_1981

Adam şike var diyor ligde, Kalkmış abdulrahim albayrağın şehri, kan bağı, elinin kolunun uzanamayacağı olmayan şehrin takımıyla maçından umutlu. Oda güzel bence. Bakın dün akşam baya içtim, bu kafaya erişememiştim. Bu akşam temizim, yine erişemiyorum. Sorun büyük.  :lol: :lol:

Bizim başımıza ne geliyorsa bu romantiklikten geliyor zaten. Akhisar maçında ruh gibi sahada dolaşanlara dolaştıranlara laf yok sahada mücadele eden rakibe laf var. Biliç gönderilse idi GS maçından ümidim olurdu. Şimdi çıkıp oyunu geride kabul eder adamlara tur attırır sonra Hamza'ya sarılıp GS hak etti deyiverir.

Allah'ın sen sabır ver...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 00:40:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu takımın arkasında durulur. Çünkü takım genç ve potansiyelli.

Ama bu teknik adamın arkasında asla durulmaz.

İkisini birbirine karıştırmamalıyız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 00:42:13
  • Beşiktaş / Bodrum
.

Şunu izlesinler bari komik videolar izleyeceklerine de onurlu bir oyun koysunlar ortaya haftaya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Bizim başımıza ne geliyorsa bu romantiklikten geliyor zaten. Akhisar maçında ruh gibi sahada dolaşanlara dolaştıranlara laf yok sahada mücadele eden rakibe laf var. Biliç gönderilse idi GS maçından ümidim olurdu. Şimdi çıkıp oyunu geride kabul eder adamlara tur attırır sonra Hamza'ya sarılıp GS hak etti deyiverir.

Allah'ın sen sabır ver...

Hayal kirikligi yasiyoruz der once  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Bilic'i savunanlar da olabilir tabi tercih meselesi ama şu bir gerçek seneye Bilic olmayacak bunu o arkadaşlarda kabullenseler kendileri için daha iyi olur bence :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 00:43:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu daha ilk perde bu arada.

İkinci perde Bilic West Ham'a gidip ilk 7 ye oynatınca hata yaptıkçılar çıkacak ortaya.

Kör ölür badem gözlü olur misali.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şunu izlesinler bari komik videolar izleyeceklerine de onurlu bir oyun koysunlar ortaya haftaya.
Aynen abi.

Çevrimdışı sallapati

hep pesimistsin birader  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Togay_1981

Bu daha ilk perde bu arada.

İkinci perde Bilic West Ham'a gidip ilk 7 ye oynatınca hata yaptıkçılar çıkacak ortaya.

Kör ölür badem gözlü olur misali.

Biliç'in başarılı olabileceği takımlar bunlar zaten. Adamın üzerinde baskı olmayacak yenildi mi hop ne oluyor demeyecek kimse. O zaman iyi hoca oluyor. Örnek Liverpool , Arsenal maçları

7 derbi maçında sıfır galibiyeti hazmedebilen var ise çıkıp hata ettik yazabilir. Lakin biz onlardan değiliz.

Çevrimdışı Tolga

Tek isteğim Gs'nin bizi yenip tur atmaması çok zoruma gider böyle birşey olursa ki olma ihtimali maalesef çok fazla :s20: