Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967273 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

başarı tabi...6 yıldır geçemiyorsun 60 puanı bile.. statsız 70 çok büyük başarı.. hem de avrupada 14 maç fazladan yapmışken
Başkanın ve çoğu taraftarın düşüncesi bu olduğu sürece Gana liginde oynasak şampiyon olamayız. :claps:

Çevrimdışı Anıl

Bilicten iyi be anil.en azindan oynamayan adamlari kynatip oynayanlari cikartmiyor.hamza son haftalardaki maclarda yasini cikartip hamiti alsa bunlar mac kazanabilir miydi?bizimki takimin en iyisini cikartip en kotusunu sahada tutuyor bu da onlarin bu maclari kazanmasi ve bizim kaybetmemizin gerekceleri..
Aslında anlatmak istediğim de buydu. Ama çok farklı yerlere çekildi. Şampiyonluğu gs haketti demiyorum, son hafta performanslarıyla bizden daha çok hakettiler diyorum.

Çevrimdışı sallapati

Başkanın ve çoğu taraftarın düşüncesi bu olduğu sürece Gana liginde oynasak şampiyon olamayız. :claps:

biraz sabır beyler.. Bilicle devam

Çevrimdışı Alper1903

başarı tabi...6 yıldır geçemiyorsun 60 puanı bile.. statsız 70 çok büyük başarı.. hem de avrupada 14 maç fazladan yapmışken

:evillol: :evillol: :lol: :lol: :lol:

Hic gulecegim yoktu valla...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

2 sene, 100 resmi maç, 750 gün, 1500-2500 arası idman.

Sabır..  :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

biraz sabır beyler.. Bilicle devam
Tabi tabi sabır seneye Cl'yi alacağız Bilic'i göndermeyelim. Türk takımlarının en büyük hedefi nedir avrupada çeyrek final ligde şampiyonluk gerisi hikaye bunları yapamıyorsa yol vereceksin bu kadar basit.

Çevrimdışı sallapati

Gençlerbirliği oyuncusu Moestafa El Kabir, takım arkadaşlarına yönelik 'Stancu ve kaleci utanmalı' tweetini favladı   :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Alper1903

Dua edin de derbiyi kazansin yoksa tekme tokat bile kovulabilir

Çevrimdışı sallapati

aspor u açın.. turgay demir bombalıyor..şike şike

Çevrimiçi Samet Ç

Pazartesi istifa bekliyorum ben şahsen. Konyaya da puan kaybedecek.

Çevrimdışı Tolga

Pazartesi istifa bekliyorum ben şahsen. Konyaya da puan kaybedecek.
İstifa etmez sezon sonu yönetim gönderir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Ya pazartesi ya da Gs maçı sonrası istifa edecek.  West Ham'a gitmese bari  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Dostum yetersiz₁ hamzayla ismail 70 yapiyorsa birak da bilic de yapsin su ligde..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Ya pazartesi ya da Gs maçı sonrası istifa edecek.  West Ham'a gitmese bari  :bandit:

Gs maci aksami istifa olasiligi cok yuksek. Insallah kazanir da eder.

Çevrimdışı sallapati

Dostum yetersiz₁ hamzayla ismail 70 yapiyorsa birak da bilic de yapsin su ligde..
BJK
statsız , şikesiz , hakemlere rağmen 70
GS-FB
50binlik statlar + şikeler + hakemler + medya + avrupada maç yapmadan 70
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2015, 00:23:24 sallapati ]

Çevrimdışı Deniz

Aslında anlatmak istediğim de buydu. Ama çok farklı yerlere çekildi. Şampiyonluğu gs haketti demiyorum, son hafta performanslarıyla bizden daha çok hakettiler diyorum.
Arenaya ayni puanla yada yaklasik puanla ciksaydik ve hakem desteği olmadan bizi yenip sampiyon olsalardi ben hak ettiler bile derdim ama is o maca bile kalmadi ki adamlar aldi götürdü biz de sap gibi kaldik.

senin demek istedigini anladim ben ,iste onlarin teknik direktorleri yetersizdi ,bizimki cok yetersiz fark burdan olustu..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

BJK
GS-FB
şikeler + hakemler + medya 70
Bahaneler bahaneler  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Bize yakışmaz.
Edebiyle gider..

Çevrimiçi Kartal Ç

zaten sezon sonu sözleşmesi bitmiyor mu? bence ne kendi istifa eder ne yönetim gönderir. sene sonu sözleşme bitince opsiyonu her iki taraf da kullanmaz herkes kendi yoluna gider.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

antep saint germain i yenemiyorsun, üstüne fırsat eline geçmiş akhisarı yenemiyorsun ama bu işin tek kabahitlisi şike hakem. Hırsızın hiç mi suçu yok hesabı bizimkisi.

Çevrimdışı Deniz

BJK
GS-FB
50binlik statlar + şikeler + hakemler + medya + avrupada maç yapmadan 70
Akhisar ve antep maclari ile stadin ne alaksi var :).ligin iddiasiz iki takimini ust uste iki hafta yenemiyorsun yok hakem yok stad..

Çevrimdışı Tolga

Sezon biter yönetim de Bilic'le helalleşir ve vedalaşıp dostça ayrılırlar.

Sezon bitmeden ne Bilic istifa eder ne de yönetim gönderir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 00:26:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

zaten sezon sonu sözleşmesi bitmiyor mu? bence ne kendi istifa eder ne yönetim gönderir. sene sonu sözleşme bitince opsiyonu her iki taraf da kullanmaz herkes kendi yoluna gider.
Opsiyonunu kullanmayacağımız için de 500.000 m euro ödeyeceğiz kendisine.