Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971863 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Bizi Akhisar köftesi yapmasınlar da :D
Maçtan önce de puan kaybederiz diye düşünüyordum. İçime doğmuş demek ki :by2:

Çevrimdışı Çağatay

Walla gencler td miz kötü, winner oyuncu yok demeden önce bizim masada kuvvetli olmamiz gerekiyor. Ne zamanki masa basinda bizimde sozumuz gecer hale gelir o zaman iste fark biraz azalir gs ve fb ile. Balik bastan kokar bizim de malesef sorunlar en tepeden basliyor. F.orman yeteri kadar reklam yaptiysa artik gercekten profesyoneller yonetse su klubu iste o zaman mantalitemiz değişir özgüven gelir.
Bizimkiler malesef çok pollyanna seyrediyorlar...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Alperen1903

Ben en az 2 kırmızı kart saydım, bana kimse demesin ki sen ne yaptın maçı almak için diye.
Akhisar'ın golü bana ofsayt gibi geldi, gibi geldi diyorum çünkü bir tekrarını bile izleyemedim ofsayt kamerasından.
Tosun'un golünü herhangi bir renkli o dakikada atsa kimse görmezdi 3 cm ofsayt diye.

İkinci yarının ilk dakikası Lua Lua ki rakibin en iyi oynayan iki adamından birisi, çok bariz 2. sarıyla atılmalıydı. Koskoca 45 dakika rakibin 10 kişi oynayacaktı, uyan Beşiktaşlı! Bülent efendi maçın 3. dakikasında aynı pozisyona Ersan'a bastı sarıyı!
Kalmış 3 hafta hala kendi adamlarımızı yerin dibine sokuyoruz... Bu lig için fazla şerefliyiz o ayrı ama bence durum artık şereflilikten saflığa döndü.
Saf saf kendi adamlarımızı eleştiriyoruz. Bu iş Türkiye'de böyle yürümüyor arkadaş, bağıracaksın çağıracaksın o hakeme kendini öyle rahat rahat doğratmayacaksın!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Liverpool maçından sonra ne kadar umutluydum..

Geleceğin takımı olucaz diyodum.. Statla birlikte şampiyonluklar gelecek, şampiyonlar ligi gelecek, gelirler artacak, yıldızlar gelecek..

Türkiyenin tek büyüğü olacaktık.. Ama gel gör ki mevcut zihniyet en kötü halini sona saklamış. Yazık.. Çooook yazık..

_____

-Avrupadan elendik.
-Ligde puanlar kaybettik.
-Yine derbi kaybettik.
-Oyunumuz berbat hale geldi.
-İnanç gitti, umut gitti.
-En sonunda şampiyonluk da gitti.

Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak...
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2015, 22:33:47 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan P.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

En iyisi benim gibi olmak ya. Benim gibi olunca, bunlar fazla koymuyor adama. Ha maç sırasında kendimden geçiyorum ama sonra beklediğim şeyler gerçekleştiğini görünce, o kadar da koymuyor adama.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

805 sayfa... Boşuna...
Eğer ilahi bir güç varsa, eğer VAREDEN varsa bu sene biz Şampiyonuz. Matematiksel şansımız kalmayana kadar benim ümidim tam. İlhan Cavcav'ın gs li olmasına rağmen hatır şikesi yaptığını hiç görmedim. Bu hafta ümidim tam. Bu kadar bariz bir şekilde hak yenildiğini görmedim. Geçmişte de hakkımız çokça yendi bu konu hakkında TRT vs arşivleri toplanıp belgesel yapmamız lazım. Günümüz teknoloji çağı bu hakkımızın yendiği maçları gençlerimizin bir sıra halinde arşivlemesi lazım.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eğer ilahi bir güç varsa, eğer VAREDEN varsa bu sene biz Şampiyonuz. Matematiksel şansımız kalmayana kadar benim ümidim tam. İlhan Cavcav'ın gs li olmasına rağmen hatır şikesi yaptığını hiç görmedim. Bu hafta ümidim tam. Bu kadar bariz bir şekilde hak yenildiğini görmedim. Geçmişte de hakkımız çokça yendi bu konu hakkında TRT vs arşivleri toplanıp belgesel yapmamız lazım. Günümüz teknoloji çağı bu hakkımızın yendiği maçları gençlerimizin bir sıra halinde arşivlemesi lazım.
Abi belki haddim değil ama konumuz "ilahi adalet" ise o adalet bu dünyada tam gerçekleşmiyor malesef :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi belki haddim değil ama konumuz "ilahi adalet" ise o adalet bu dünyada tam gerçekleşmiyor malesef :)
Ne demek haddin değil kardeşim. İçimizi döküyor ilahi güçlere hala geç kalmadınız mesajı veriyoruz işte  :lol: Çıkmadık candan ümit kesilmez misali  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Togay_1981

Sanırsam buna ihtiyaç var. Bu protestonun neler kazandırdığını herkes çok iyi hatırlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne demek haddin değil kardeşim. İçimizi döküyor ilahi güçlere hala geç kalmadınız mesajı veriyoruz işte  :lol: Çıkmadık candan ümit kesilmez misali  :money:
Adalet "tam" olarak öbür tarafta sağlanıyor abi :) Bu dünyada bunca zulüm haksızlık var ama öteki tarafta kimin ne alacağı varsa alacak inşallah :)

Yusuf Tekeli ile Dosta Doğru

:D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 00:09:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Her kim gelirse gelsin en başta Tigana ile üstümüze yapışan şu kontra atak sistemini değiştirecek.

Pasa dayalı kontrollü hücum futboluna geçmeden biz bu ligde anca tesadüflerle şampiyon oluruz.

Buna uygun oyuncular var biraz takviye lazım.

Kontrollü oyun fizikli oyuncular sıkı savunma ama kontra atak değil sistemli hücum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Adalet "tam" olarak öbür tarafta sağlanıyor abi :) Bu dünyada bunca zulüm haksızlık var ama öteki tarafta kimin ne alacağı varsa alacak inşallah :)

Yusuf Tekeli ile Dosta Doğru

:D
@Yusuf Tekeli    :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

En iyisi benim gibi olmak ya. Benim gibi olunca, bunlar fazla koymuyor adama. Ha maç sırasında kendimden geçiyorum ama sonra beklediğim şeyler gerçekleştiğini görünce, o kadar da koymuyor adama.
@Armağan Bozkurt  kardeşim hani şakasına ne içtiysen aynısından isterim derler ya bende sendeki aynı düşünceden isterim ama sen çoktaaaan uyumuşsundur. Biz bu kafayla sabahı ederiz artık  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serkan P.

Benimde hala umudum var. Nasil bir bagliliktir bu...

Çevrimdışı Deniz

Abi sen hep mutsuzsun o da cekilmez be :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Şuana kadar herşeyi olabildiğince destekledim savundum. Ama bugün benim bile şevkimi kırdılar. Ben böyle bir ruhsuz takımı tutamam. Eğer sen bugün bu maçı kazanmanın bilincinde çıkmıyorsan ben sana destek veremem. Eğer sen o ruhu ortaya koyamıyor ve bu maçı kazanamıyorsan kusura bakma da uza. Ne Bilic'e ne de oyunculara tahammülüm yok artık. Hepsi gitsin Ersan Motta-Olcay-Töre bu zamana kadar size destek verenlerin yüzünü kara çıkardınız utanın. Mustafa ben olsam utanır o imzayı atmazdım be.
Bilic neden diye sormak istemiyorum ama eğer bir insanın tüm değişiklikleri yapılmadan bilebiliyorsam daha ne diye oradasın. Takımıniye sattın? Geçen hafta yaptığın tüm değişiklikleri bir daha ne diye yaptın?Gİtmek istiyorsan söyle fesh edelim karşılıklı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Benimde hala umudum var. Nasil bir bagliliktir bu...
@Serkan P.  o zaman haydi Gençlerbirliği diyoruz, eğer gs yi yenersek haydi Rize diyoruz. Jupp Derwal baktı şampiyon olamıyorlar Napoli bile 100 sene şampiyon olamadı dedi. Bitime 3 hafta kala para - şike şampiyon oldular. Biz asla tenezzül etmeyiz ama ilahi adalete de yeter artık deriz belki uslanır. Şaka bir yana ben oldukça umutluyum .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Şuana kadar herşeyi olabildiğince destekledim savundum. Ama bugün benim bile şevkimi kırdılar. Ben böyle bir ruhsuz takımı tutamam. Eğer sen bugün bu maçı kazanmanın bilincinde çıkmıyorsan ben sana destek veremem. Eğer sen o ruhu ortaya koyamıyor ve bu maçı kazanamıyorsan kusura bakma da uza. Ne Bilic'e ne de oyunculara tahammülüm yok artık. Hepsi gitsin Ersan Motta-Olcay-Töre bu zamana kadar size destek verenlerin yüzünü kara çıkardınız utanın. Mustafa ben olsam utanır o imzayı atmazdım be.
Bilic neden diye sormak istemiyorum ama eğer bir insanın tüm değişiklikleri yapılmadan bilebiliyorsam daha ne diye oradasın. Takımıniye sattın? Geçen hafta yaptığın tüm değişiklikleri bir daha ne diye yaptın?Gİtmek istiyorsan söyle fesh edelim karşılıklı.
Kardesim sana "ben demistim" demeyecem cunku sen yanlış birsey yapmadin, olabildigince savunup son ana kadar sans verdin.bizler sadece olacaklari daha onceden tahmin ettik ve maalesef ki haklı ciktik.keske sen hakli ciksaydin da bugun sana baska seyler yazabilseydim.

Haciosmanoglu devre arasinfa bilic gidecek diye acikladi.ates olmayan yerden duman cikmaz demisler,ingiltere iddialari bosa degildi bilic ingilizlerle gorusuyordu.

Avrupa ligine bakinca liverpoolu eledik,gercekten muazzam top oynadik.club brugge maclarina bak rezillik ötesi.
2 mac arasinda bu kadar kopukluk olur mu?
Bir teknik direktor bu duruma nasil musade eder?bu soruna nasil mudahale etmez?etmedi,cunku sorunun kaynagi bizzat kendisiydi.

İngiliz takimlarina karsi pr ini yaptı, istedigini aldi fazlasi icin de cabalamadi.

Lige bakiyorsun takimda ciddiyetsizlik var.insanin akli almiyor,bizim dunyalarimiz yikiliyor sahadakilerin umrunda degil.hocanin yaptığı degisikliklere bakiyorsun bu kadar mi ciddiyetsiz bu kadae mi ezbere müdahaleler olur..

Adamin umrunda degil.törenin son iki macta da 90 dk nasil sahada durdugunu hickimse aciklayamaz.
cenk tosun gibi bir silah dalga gecer gibi 85. Dkda aliniyor..karabuk macinda girdi bizi kurtardi ama persembenin geleceği carsambadan belli olur demisler bugun kurtulamadik.

Ben oyuncudan once sucu hocada ararim.tore niye kotu oynuyor? Düzeltmeye calisirsin,duzelmedi mi alirsin kenara oturtursun.pektemek denen forveti(!) almak zorunda misin?cenk tosun gibi on gomlek üstün adam var alsana.ersan mi kötü, al atinci ersandan ne kadar kotu olabilir?alternatif bulma idi hocanindir.

Hepsinden de onemlisi hoca adil olacak.hak edene forma vermeyip etmeyeni sahada tutarsan sen meslegine ihanet etmişsin demektir.cunku sen bu takimin hakimisin,savcisisin,hukukcususun her seyisin.sen adil ol ki o formayi giyen kiymetini bilsin.

Bu takima bu sezon en buyuk yanlisi hoca yapmistir.bugun bu takim sampiyonluk turu atamiyorsa ciddiyetsizlik ve ezbere top oynatma anlayışının zararlari yüzündendir.gemiyi en son kaptan terk eder demisler ama bizde kaptan coktan baska gemilere bayrak sallamisti bile.icinde batip giden taraftarin ne onemi var ne de olsa onlar aliskin bogulmaya,harcanmaya..
[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 01:14:09 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Ben, bu forum yöneticilerine tek tek teşekkür ediyorum. Hepsi delikanlı adam, abim, kardeşim.

Ben forzayada yazıyorum, daha doğrusu yazmaya çalışıyorum.

Biliç Takıntılı dediğim için 3 ay, Biliç bence teknik direktörlüğü bıraksın televizyon yorumcusu olsun diye, teknik direktörü aşağılamaktan 1 ay nopost almışlığım vardı. Bugün yine 2 ay nopost vermişler sağolsunlar, takmış kafaya bir iki vatandaş, bulamıyorum ismini bir türlü. Neyse Demem o ki, insanlar buranın kıymetini bilsin, her tür fikre, düşünceye, hakaret yoksa, küfür yoksa izin veriliyor diye. Böyle özgür ortam kolay kolay bulunmuyor, dilerim de bozulmaz. Saygılar.  :ok:

Çevrimdışı talha

Kardesim sana "ben demistim" demeyecem cunku sen yanlış birsey yapmadin, olabildigince savunup son ana kadar sans verdin.bizler sadece olacaklari daha onceden tahmin ettik ve maalesef ki haklı ciktik.keske sen hakli ciksaydin da bugun sana baska seyler yazabilseydim.

Haciosmanoglu devre arasinfa bilic gidecek diye acikladi.ates olmayan yerden duman cikmaz demisler,ingiltere iddialari bosa degildi bilic ingilizlerle gorusuyordu.

Avrupa ligine bakinca liverpoolu eledik,gercekten muazzam top oynadik.club brugge maclarina bak rezillik ötesi.
2 mac arasinda bu kadar kopukluk olur mu?
Bir teknik direktor bu duruma nasil musade eder?bu soruna nasil mudahale etmez?etmedi,cunku sorunun kaynagi bizzat kendisiydi.

İngiliz takimlarina karsi pr ini yaptı, istedigini aldi fazlasi icin de cabalamadi.

Lige bakiyorsun takimda ciddiyetsizlik var.insanin akli almiyor,bizim dunyalarimiz yikiliyor sahadakilerin umrunda degil.hocanin yaptığı degisikliklere bakiyorsun bu kadar mi ciddiyetsiz bu kadae mi ezbere müdahaleler olur..

Adamin umrunda degil.törenin son iki macta da 90 dk nasil sahada durdugunu hickimse aciklayamaz.
cenk tosun gibi bir silah dalga gecer gibi 85. Dkda aliniyor..karabuk macinda girdi bizi kurtardi ama persembenin geleceği carsambadan belli olur demisler bugun kurtulamadik.

Ben oyuncudan once sucu hocada ararim.tore niye kotu oynuyor? Düzeltmeye calisirsin,duzelmedi mi alirsin kenara oturtursun.pektemek denen forveti(!) almak zorunda misin?cenk tosun gibi on gomlek üstün adam var alsana.ersan mi kötü, al atinci ersandan ne kadar kotu olabilir?alternatif bulma idi hocanindir.

Hepsinden de onemlisi hoca adil olacak.hak edene forma vermeyip etmeyeni sahada tutarsan sen meslegine ihanet etmişsin demektir.cunku sen bu takimin hakimisin,savcisisin,hukukcususun her seyisin.sen adil ol ki o formayi giyen kiymetini bilsin.

Bu takima bu sezon en buyuk yanlisi hoca yapmistir.bugun bu takim sampiyonluk turu atamiyorsa ciddiyetsizlik ve ezbere top oynatma anlayışının zararlari yüzündendir.gemiyi en son kaptan terk eder demisler ama bizde kaptan coktan baska gemilere bayrak sallamisti bile.icinde batip giden taraftarin ne onemi var ne de olsa onlar aliskin bogulmaya,harcanmaya..

Her zaman demişimdir bir TD'nin değişikliklerine ya da kime niye forma vermediğine çok karışmamak lazım. Ama bu şekilde olana değil. BUgün kü değişiklikler resmen bir oyun içi bölümün tekrar eden hamleleri gibiydi. Böyle olmaz. Ben devre arası bile dedim Mustafa'yı alır diye aldı şimdi bu TOlgay'ı çıkarır diye çıkardı ve en son dedim Cenk'i alacak diye aldı. BU şakadır aslında. En gerekli olan hamleyi en başta yapmadın be adam. GÖkhan'ı çıkarıp Cenk'i alacaksın. Atiba'yı çıkarıp Oğuzhan'I alacaksın. Orta sahayı ileriye çekip Sosa'yı kanata taşıyacaksın. Bunu yapmıyorsan yapamıyorsan değil eminim biliyor ama yapmıyorsan ben art niyet ararım.

Şu takımda Sosa-Günay-TOlgay'ın sahip olduğu ruh olsa biz çoktan naralar atıyorduk. Disiplinsiz ruhsuz rezil herifler. Oturdukları yerden para kazanıyorlar. Sosa'dan allah razı olsun getirenden de allah razı olsun. Takımın resmen tek direği. TOlgay'ı getirenden de allah razı olsun Günay'ı da aynı şekilde. Ya bu adamlar özellikle GÜnay-TOlgay ve Cenk Bilic'İn inadına forma vermedği ya da verip halen daha anlayamadığımız oyun şekliyle aldığı oyuncular içim yanıyor. Bu adamların sahip olduğu ruh diğerlerinin hiçbirinde yok be. Ne GÖkhan ne Olcay ne Ersan ne Motta

Biraz da Demba Ba var işte o da olmasa halimiz tamamen duman. Ne diyeyim şu şampiyonluk o kadar basitti ki ama elimizle verdik resmen...
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gordon Milne zamanında Beşiktaş TD ve istikrar görmüştür. 33 yaşında İngiliz 3. liginden Walsh diye bir oyucu transfer ettik. Adam tam profesyoneldi. Metin Tekin ise sarı fırtına olmasına rağmen Milne'den kesik yiyordu ve sonunda tabiri deyimiyle adam oldu ve şampiyonluklar geldi. Metin Tekin anlatır; bir maç öncesi metin ve walsh kadro dışı kalmış. Metin eve giderken bakmış Walsh antreman sahasına gidiyor. Ne yapıyorsun kadro dışı kaldık deyince demek ki daha fazla çalışmamız lazım cevabını almış walsh tan. Hatırlayanlar bilir tek bir kötü söz söylenmemiştir o Walsh'a. Kapasitesi belliydi ama elinden gelenin fazlasını yapardı tam profesyoneldi.( Sadece Seba'nın askerlik arkadaşı derlerdi - ama sempatiyle ) Gordon Milne istikrar abidesiydi. Mesela bir futbolcu kart cezalısı ve yerine oynayan o maçta iyi oynamışsa Gelecek maçta o oynar diğeri yedek kalırdı. Biliç'i anlayamıyorum ben. Karabük maçında Cenk golünü atmış ertesi maç yedek, bu gün dk. 85 oyunda. Gordon zamanında Zeki diye bir oyuncu aldık Bergamaspor'dan yani 3. ligden. Gordon onu takıma monte etti. Gordon olsa Demba Ba imiş Töre imiş dinlemezdi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Her şeyi anlarımda. Son pozisyon korner kazanmışsın, bir nevi "temdit korneri" kazanamazsan bir anlamı kalmıyor. Halen Günay'a çıkma diye işaret yapıyorsun.

Bu neyin kafasıdır? 

Çevrimdışı eski inönü

istermisiniz haftasonu gs puan kaybetsin yine 1er puan farkla 71-70-69 sıralansınlar.  :D

istermisiniz haftasonu gs puan kaybetsin yine 1er puan farkla 71-70-69 sıralansınlar.  :D

Sabah bekliyordum bu fikrin pompalanmasını, sabaha bırakmadın teşekkürler  :lol: :lol: