Şuana kadar herşeyi olabildiğince destekledim savundum. Ama bugün benim bile şevkimi kırdılar. Ben böyle bir ruhsuz takımı tutamam. Eğer sen bugün bu maçı kazanmanın bilincinde çıkmıyorsan ben sana destek veremem. Eğer sen o ruhu ortaya koyamıyor ve bu maçı kazanamıyorsan kusura bakma da uza. Ne Bilic'e ne de oyunculara tahammülüm yok artık. Hepsi gitsin Ersan Motta-Olcay-Töre bu zamana kadar size destek verenlerin yüzünü kara çıkardınız utanın. Mustafa ben olsam utanır o imzayı atmazdım be.
Bilic neden diye sormak istemiyorum ama eğer bir insanın tüm değişiklikleri yapılmadan bilebiliyorsam daha ne diye oradasın. Takımıniye sattın? Geçen hafta yaptığın tüm değişiklikleri bir daha ne diye yaptın?Gİtmek istiyorsan söyle fesh edelim karşılıklı.
Kardesim sana "ben demistim" demeyecem cunku sen yanlış birsey yapmadin, olabildigince savunup son ana kadar sans verdin.bizler sadece olacaklari daha onceden tahmin ettik ve maalesef ki haklı ciktik.keske sen hakli ciksaydin da bugun sana baska seyler yazabilseydim.
Haciosmanoglu devre arasinfa bilic gidecek diye acikladi.ates olmayan yerden duman cikmaz demisler,ingiltere iddialari bosa degildi bilic ingilizlerle gorusuyordu.
Avrupa ligine bakinca liverpoolu eledik,gercekten muazzam top oynadik.club brugge maclarina bak rezillik ötesi.
2 mac arasinda bu kadar kopukluk olur mu?
Bir teknik direktor bu duruma nasil musade eder?bu soruna nasil mudahale etmez?etmedi,cunku sorunun kaynagi bizzat kendisiydi.
İngiliz takimlarina karsi pr ini yaptı, istedigini aldi fazlasi icin de cabalamadi.
Lige bakiyorsun takimda ciddiyetsizlik var.insanin akli almiyor,bizim dunyalarimiz yikiliyor sahadakilerin umrunda degil.hocanin yaptığı degisikliklere bakiyorsun bu kadar mi ciddiyetsiz bu kadae mi ezbere müdahaleler olur..
Adamin umrunda degil.törenin son iki macta da 90 dk nasil sahada durdugunu hickimse aciklayamaz.
cenk tosun gibi bir silah dalga gecer gibi 85. Dkda aliniyor..karabuk macinda girdi bizi kurtardi ama persembenin geleceği carsambadan belli olur demisler bugun kurtulamadik.
Ben oyuncudan once sucu hocada ararim.tore niye kotu oynuyor? Düzeltmeye calisirsin,duzelmedi mi alirsin kenara oturtursun.pektemek denen forveti(!) almak zorunda misin?cenk tosun gibi on gomlek üstün adam var alsana.ersan mi kötü, al atinci ersandan ne kadar kotu olabilir?alternatif bulma idi hocanindir.
Hepsinden de onemlisi hoca adil olacak.hak edene forma vermeyip etmeyeni sahada tutarsan sen meslegine ihanet etmişsin demektir.cunku sen bu takimin hakimisin,savcisisin,hukukcususun her seyisin.sen adil ol ki o formayi giyen kiymetini bilsin.
Bu takima bu sezon en buyuk yanlisi hoca yapmistir.bugun bu takim sampiyonluk turu atamiyorsa ciddiyetsizlik ve ezbere top oynatma anlayışının zararlari yüzündendir.gemiyi en son kaptan terk eder demisler ama bizde kaptan coktan baska gemilere bayrak sallamisti bile.icinde batip giden taraftarin ne onemi var ne de olsa onlar aliskin bogulmaya,harcanmaya..