@Heliya Sîa, ben şampiyonluğa inanıyorum, şuraya yazdığın her mesajın altına da imzamı atarım.
Beni başka forumlardan tanıyan arkadaşlar vardır belki, bu forumda ilk mesajımı yazalı daha bir hafta olmadı ama buradaki olumsuz hava yüzünden şimdiden soğumuş durumdayım. Hiç tanımasam bile yaşına ve Beşiktaşlılığına saygı duyduğum bir insan "Ben 30 yaşındayım ve kulübü tanıyorum, şampiyonluk için boşuna ümitlenmeyin" diye henüz 4 maç varken beyaz bayrağı çekiyor. Yahu ne hakkınız var insanların umudunu ellerinden almaya? Kendiniz umutsuz olabilirsiniz, tecrübeleriniz olumsuz olabilir ama yanınıza yancı arama çabanız neden? Ben de 28 yaşındayım, 10 gün sonra 29 olacağım ve diyorum ki benim tanıdığım Beşiktaş adama etek giydirir.
Yıllardır Beşiktaşlıyım diye geçinip sırf haklı çıkabilmek için, ben demiştim diyebilmek için Beşiktaş'ın başarısız olmasını isteyen, Fikret Orman'ı Önder Özen'i Bilic'i sevmediğinden yenilmemizi isteyen o kadar çok insan gördüm ki bıkkınlık geldi artık, cevap yazmak dahi istemiyorum.
Biz inşallah futbolcular sezon bitti havasına girmez diye düşünürken görüyorum ki taraftar bitirmiş sezonu kafasında, herkes önümüzdeki senenin hocasını, takımını tartışıyor. Eleştirmeye gelince en önden koşuyoruz ama destek olmaya gelince "Boşuna ümitlenmeyin"
@tristamAnladığını görüyorum. Çok sağol.
Bu forumda insanların birbirlerini etkileyerek burada yarattığı karamsar ortama bir olumsuz yorum daha ekleyerek kafa olarak geri gitmesine tepkiliyim. Onu yapamadılar bunu yapamadılar kaç senedir böyle 10 senedir şu yok 5 senedir bu yok 2 senedir değişme yok diye her şeyi 1 cümle ile silip atmalarına tepki verdim. Transferler hiçbir işe yaramıyor, teknik direktör bir şey bilmiyor, yönetim berbat, stat bitmiyor, futbolcular oynayamıyorlar hiçbirinde akıl yok, herkes yalancı herkes çıkarcı hiç kimse işini yapamıyor, burada o kadar akıl fikir sahibi insanın birbirlerine bu düşünceleri aşılaması ve bunu adım adım yapmaları, aylardan beridir birbirlerini kafa olarak geriye götürmeleri, kendinde olan güzel gelişmeleri beğenmeyip, başkasında olanı hep daha iyi görmeleri gerçekten bu takımın hakettiği bir şey değil.
Bu forumda bu kadar olumsuz bir hava yaratmaya hakkınız yok... Birbirinizi etkileyip komple kapkara bir forum yapmaya doğru gidiyorsunuz. O gitsin şu gelsin yorumları en çok haber1903te vardır, buraya da sıçramış

Haber1903'ün altında çok değil en üstten 3 tane yorum okuyorum o kadar negatif,karamsar,yıkıcı ki eleştiri değil sıçmık dellenip kapatıyorum. Burayı ilk gördüğümde ne güzel geldi, olumlu olumsuz olabilir ama daima yapıcı eleştiriler vardı. Şimdi bakıyorum 5 dkda içim kararıyor... Her gün gün boyunca herkesi okumaya çalışırken şimdi son sayfadaki yazıları okuyunca kapatıyorum. Evet hakaret yok herkes düzgün konuşuyor bu çok güzel bir şey. Hatta hakarete en yakın kelimeler yine benden çıkmış olabilir. Özür dilerim bu konuda ama azıcık yapıcı olun arkadaşım, olumsuz eleştiri yapın ama yapıcı olun bir faydanız olsun faydanız olmuyorsa bile bari zarar vermeyin. milyon kelimelik yazı yazıyor
hepsi de hedefindeki kişiye nefret kusmak için.
Transferden, teknik heyete, yönetimden, sağlık ekibine, kartalyuvalarından, Beşiktaş TV'ye, kulüp üyeliklerine kadar bir sürü konuda birçok branşta hatalar yapıldı. Çoğunu biliyoruz. Yeterli olmayan şartlar altında hala yarışın içinde olmak takdir edilecek bir durumdur. Bu sene hentbol dışında sadece futbol şubesinin emeğini yeterli buluyorum. 4 maç kala sonuç ne olursa olsun seneye vodafone arenada da 1 kişilik desteğimi esirgemem.
(Burada boşuna Biliç ve futbolcular şu maçta böyle yapsaydı yazıları kasmayın, hiçbir şey değil sadece hakkımız olanı verselerdi hakemler bu kadar eyyamcı ve basiretsiz olmasaydı şu an farkla liderdik.)