Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973613 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilic kotuymus, ortasaha takviyesiymis, stoper takviyesiymis falan artik zerre umrumda degil. Besiktas, eger ben Besiktas'im diyorsa gitsin gs macini alsin. Gerisi hakkaten artik fasa fiso.
:claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

O zaman sadece lafla peynir gemisi yuruturuz. Kendimizi komik dusurmekten baska bir ise yaramaz.

Su yıl 2 takıma karşı derbilerde 1 er kez beraberlik alsa bak galibiyet demiyorum şuan şampiyonluk kutlamalarına başlamıştık

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bizimkiler daha antep maçında heyecan yapıyor elleri ayakları dolanıyor.Gs maçında afedersiniz patates s....lar.

Bilic takımdaki tansiyonu indiremiyor çünkü kendisi de soğukkanlı olmayı becerebilen bir insan değil.2 hafta öncesine kadar burada herkes 4 puan önde arenaya gidelim yoksa şampiyon olamayız diyordu.Şimdi ise çıkıp yenicez başka yolu yok falan diyoruz.Harbiden bunun ismi lafla peynir gemisi yürütmektir..

2 senedir olmuyor işte yapamıyoruz büyük maç kazanamıyoruz.Çünkü tansiyon yüksek tansiyon yüksekken bir şeyleri başarmaya çalışırsan kalp kaldırmaz...Soğukkanlı olmayı biraz becerebilsek 1 ay öncesinden şampiyonlukları kutlamaya başlamıştık zaten

Çevrimdışı Alper1903

Su yıl 2 takıma karşı derbilerde 1 er kez beraberlik alsa bak galibiyet demiyorum şuan şampiyonluk kutlamalarına başlamıştık

Bu senenin son bileti bu derbi. Gerci daha fb'nin de puan kaybetmesi gerek. Belki kaybeder demekten baska caremiz kalmadi. 1 sene gecti neredeyse, taraftarlar olarak inanilmaz yiprandik, artik ellerini vicdanlarina koysunlar da o maci alip gelsinler.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

-Çarşamba günü UEFA lisansıyla ilgili karar verilecek. Birkaç takım maalesef bu konuda sıkıntı yaşayacak..

Yıldırım Demirören açıklaması..

Bakalım neler olacak.

Çevrimdışı f_madida

Bizimkiler daha antep maçında heyecan yapıyor elleri ayakları dolanıyor.Gs maçında afedersiniz patates s....lar.

Bilic takımdaki tansiyonu indiremiyor çünkü kendisi de soğukkanlı olmayı becerebilen bir insan değil.2 hafta öncesine kadar burada herkes 4 puan önde arenaya gidelim yoksa şampiyon olamayız diyordu.Şimdi ise çıkıp yenicez başka yolu yok falan diyoruz.Harbiden bunun ismi lafla peynir gemisi yürütmektir..

2 senedir olmuyor işte yapamıyoruz büyük maç kazanamıyoruz.Çünkü tansiyon yüksek tansiyon yüksekken bir şeyleri başarmaya çalışırsan kalp kaldırmaz...Soğukkanlı olmayı biraz becerebilsek 1 ay öncesinden şampiyonlukları kutlamaya başlamıştık zaten

Yahu futbolcular dahi 3 hafta onceden derbi icin aciklama yapti, yok derbiyi almamiz lazim bilmemne diye.  Spor yorumcusuna laf yetistiren, 3 hafta oncesinden derbiyi konusmaya baslayan adamdan hayir gelmez arkadas...Onunde 3 puan alman gereken maclar varken, Antep maci, Akhisar, Konya maci varken, derbi maci konusmak, bununla yasamak takimi bitirir. Ayrica sana ne Cakar ne demis, niye izliyorsun bu adamlari. Nasil bir profesyonelliktir bu ben anlamadim.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Togay_1981

Tabi ki hepimiz çok istiyoruz derbi almayı ama çok da beklentiye girmemek lazım. Ben daha önce de kaybedecek birşeyimiz olmamasını oradaki galibiyetin olmazsa olmaz koşulu olduğunu söyledim. Ama şunu unutuyoruz bu tarz maçlarda ortaya irade koyacak ısıracak yenilgiye mağlubiyete isyan edecek oyuncumuz yok bizim. Hepsi çok efendi çocuklar o kadar. Ek olarak takımda vurdumduymaz çabucak ciddiyetten kopan adam sayıda çok fazla. İçlerinden herhangi birinin şampiyonluk ihtimali ortadan kalksa bile yahu biz koca sene derbilerde taraftarımızın boynunu büktük şu maçı alalım gerekirse şampiyonu değiştirelim ama taraftarımız göğsü dik bir şekilde sokakta dolaştıralım diye düşüneceklerini bunun için hırslanacaklarını düşünmüyorum.Hocada Avrupalı nihayetinde böyle bir derdi olmayacaktır. Tüm bu saydıklarım olsa idi Kadıköy'deki maçı onca avantaja rağmen vermezdi bu takım.

Ama umudumuz o maçta denk geleceği ve güzel bir skorun oluşacağı yine de. Şampiyonluk kaçsa da derbi goygoyu yapanlara karşı alınacak bir arena zaferi kısa da olsa bir bahar havası yaratır. Ama o maçta Melo , Sneider , Selçuk, Sabri yine bizim gençlerde daha çok isteyecek daha çok koşacak , ısıracak , itecek kakacak ise sezonu 4 te 0 ile bitiririz. Stadsız sezonda geldiğimiz nokta iyi der  önümüze bakarız.

Çevrimdışı Yakup

Bu sabah oturdum tek tek yediğimiz golleri izledim. Ama puan kaybettiğimiz maçlarda ki golleri. Buraya yazıyorum hani nasıl yemişiz diye de sizde bir değerlendirin.

Rize 1-1 ümit korkmaz. Taçtan ceza sahası havuza düşen top veli'den gelen topu tamamlıyor ümit.

Eskişehir 1-1 Berkay dabanlı. Kornerden ön direğe geliyor pedro franco ve cenk tosundan seken top son olarak veliden'de sekiyor yine havuzdan berkay yazıyor.

Erciyes 3-2 ilk gol john boye havuza serbest atış franconun arkasında ki eleman boye kafayla yazıyor. ikinci gol edinho sağ bek oynatılan necipin arkasına ama havuza yine arka direkte edinho yazıyor. sağ bek oynatılan necip 3. golde biz ataktayken topu kaptırıyor ve kontradan yiyoruz.

Fenerbahçe 2-0 sağ bek oynatılan necip kademe hatası alper'in bindirmesi ve havuzda emenike yazıyor. 2. gol motta kanatta kaptırıyor ve araya pas ile karşı karşıya sow yazıyor.

Galatasaray 2-0 kornerden topu tam uzaklaştıramıyoruz sabri havuza ortalıyor melo arka direkte bom boş yazıyor. kerim kaptırıyor burak karşı karşıya yazıyor.

Eskişehir 1-0 arka direkte bomboş şutu çektiriyoruz ki kademe yapması gereken serdar sağ bek ama necip'te stoper bu maçta necip tam ortada kaleciden dönen topa oyunda kalan kaan kanak yazıyor.

Balıkesir 2-2. Yaydan bomboş şuta izin veriyoruz yine defansa kalıyor ve nasıl oluyorsa bizim bütün defans solda kalıyor sağdaki ermin zec boş kaleye atıyor. Penaltı pozisyonu ise havuza orta kimse dokunamıyor arka direkte töre rabini yerden kesiyor penaltı.

Ve antep maçı. Topu bir türlü uzaklaştıramıyoruz. Diğer maçlarda hep kanatlara kaçan ersan'a çarpan top ağlarımızda.

Dikkat ediyor musunuz? Bilic efendi "savunma çalışarak yapılır hücum parayla alınır" dediği günden beri biz hep bir şekilde topu uzaklaştırmayı bilmediğimizden veya yapamadığımızdan golü yiyoruz. Şimdi diyeceksiniz ki Balıkesir maçından bu yana havuzdan gol yemiyoruz ama bilic efendi bunu sene başında söylemişti. Elemanlardan çift mevki yaratmaya çalıştı. Mascherano'yu fazla izliyor diye düşünüyorum bu konuda. Bilic efendi zamanın defansı olmamış olsa böyle aptalca gollere üzülmeyeceğim.

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi murat

Maçlarda da konuşuyoruz golleri pozisyon vererek değil havuza düşen toplar nedeniyle yiyoruz.bununda tek sebebi stoperlerin kafa yolundaki başarısızlıkları değil bence takım boyu ve hava hakimiyetindeki yetersizlikleri.böyle bir takıma dünyanın en iyi iki stoperini alsanızda bir yere kadar faydalı olur.motta veli Olcay oğuzhan sosa töre Tolgay serdar pektemek vs hepsi havadan zayıf oyuncular.transfer yapılırken hava hakimiyeti iyi olan ve sakatlanmayan oyunculara yönelmek lazım.Türkiye de gollerin neredeyse yarısı duran top ve dolayısıyla hava hakimiyetinden geçiyor.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu sabah oturdum tek tek yediğimiz golleri izledim. Ama puan kaybettiğimiz maçlarda ki golleri. Buraya yazıyorum hani nasıl yemişiz diye de sizde bir değerlendirin.

Rize 1-1 ümit korkmaz. Taçtan ceza sahası havuza düşen top veli'den gelen topu tamamlıyor ümit.

Eskişehir 1-1 Berkay dabanlı. Kornerden ön direğe geliyor pedro franco ve cenk tosundan seken top son olarak veliden'de sekiyor yine havuzdan berkay yazıyor.

Erciyes 3-2 ilk gol john boye havuza serbest atış franconun arkasında ki eleman boye kafayla yazıyor. ikinci gol edinho sağ bek oynatılan necipin arkasına ama havuza yine arka direkte edinho yazıyor. sağ bek oynatılan necip 3. golde biz ataktayken topu kaptırıyor ve kontradan yiyoruz.

Fenerbahçe 2-0 sağ bek oynatılan necip kademe hatası alper'in bindirmesi ve havuzda emenike yazıyor. 2. gol motta kanatta kaptırıyor ve araya pas ile karşı karşıya sow yazıyor.

Galatasaray 2-0 kornerden topu tam uzaklaştıramıyoruz sabri havuza ortalıyor melo arka direkte bom boş yazıyor. kerim kaptırıyor burak karşı karşıya yazıyor.

Eskişehir 1-0 arka direkte bomboş şutu çektiriyoruz ki kademe yapması gereken serdar sağ bek ama necip'te stoper bu maçta necip tam ortada kaleciden dönen topa oyunda kalan kaan kanak yazıyor.

Balıkesir 2-2. Yaydan bomboş şuta izin veriyoruz yine defansa kalıyor ve nasıl oluyorsa bizim bütün defans solda kalıyor sağdaki ermin zec boş kaleye atıyor. Penaltı pozisyonu ise havuza orta kimse dokunamıyor arka direkte töre rabini yerden kesiyor penaltı.

Ve antep maçı. Topu bir türlü uzaklaştıramıyoruz. Diğer maçlarda hep kanatlara kaçan ersan'a çarpan top ağlarımızda.

Dikkat ediyor musunuz? Bilic efendi "savunma çalışarak yapılır hücum parayla alınır" dediği günden beri biz hep bir şekilde topu uzaklaştırmayı bilmediğimizden veya yapamadığımızdan golü yiyoruz. Şimdi diyeceksiniz ki Balıkesir maçından bu yana havuzdan gol yemiyoruz ama bilic efendi bunu sene başında söylemişti. Elemanlardan çift mevki yaratmaya çalıştı. Mascherano'yu fazla izliyor diye düşünüyorum bu konuda. Bilic efendi zamanın defansı olmamış olsa böyle aptalca gollere üzülmeyeceğim.

o Gollerde sadece ilk göze batan seyleri konusmak dogru degil. mesela Necip'in FB macinda kademe hatasi yapti dedigin o Golde aslinda Takim savunmasinda yanlisliklar var. Veli Orta Sahada pas hatasi yapiyor ve kayip yere düsüyor sikca gördügümüz gibi. dolayisiyla Necip kanatta 2 ye 1 yakalaniyor ve daha sonra Alper'den yavas kaliyor. Sivok coktaaaaan kanata acilip yardima gelmesi gerekirken anlamsiz bir sekilde cakili kaliyor.

yani orada sucu Necipe vermek cok yanlis. Cocugun hizli olmadigi belli olaganüstü bir Bek olmadigi da belli. orada Türkiye standardinda herhangi bir Bek olsa cok zorlanirdi. tamamen yalniz birakildi cünkü. orada en büyük hata kimdeydi diye sorarsan bunun cevabi Sivok olur.  :tabe:

ancak sucu 1 kisi de aramak yine de yanlis cünkü Takim halinde dogrulari yapmamizi saglamasi gereken TD. bu tür hatalari yedigimiz bircok golde görebiliyoruz. iyi bir Takim Savunmamiz var diyoruz ama gercekci olursak bunu bile cok iyi yapamiyoruz. zaten bu yüzden geriye cekilmek zorunda kaliyoruz.

Takim baski hissetmeyince genelde daha iyi mücadele edip bu aciklari kapatabiliyor. ancak en ufak baskidan etkilendigimiz icin devamini getiremiyoruz. bu Baskinin üstesinden gelmen icin yüksek bir özgüvene sahip olmalisin. Bilic baskiyi Takimdan zaman zaman alabilse de kesinlikle özgüven yaratamadi. Taktisyen desen degil. Motivatör desen degil. dolayisiyla bu sorunlari yasiyoruz.

Çevrimdışı Yakup

o Gollerde sadece ilk göze batan seyleri konusmak dogru degil. mesela Necip'in FB macinda kademe hatasi yapti dedigin o Golde aslinda Takim savunmasinda yanlisliklar var. Veli Orta Sahada pas hatasi yapiyor ve kayip yere düsüyor sikca gördügümüz gibi. dolayisiyla Necip kanatta 2 ye 1 yakalaniyor ve daha sonra Alper'den yavas kaliyor. Sivok coktaaaaan kanata acilip yardima gelmesi gerekirken anlamsiz bir sekilde cakili kaliyor.

yani orada sucu Necipe vermek cok yanlis. Cocugun hizli olmadigi belli olaganüstü bir Bek olmadigi da belli. orada Türkiye standardinda herhangi bir Bek olsa cok zorlanirdi. tamamen yalniz birakildi cünkü. orada en büyük hata kimdeydi diye sorarsan bunun cevabi Sivok olur.  :tabe:

ancak sucu 1 kisi de aramak yine de yanlis cünkü Takim halinde dogrulari yapmamizi saglamasi gereken TD. bu tür hatalari yedigimiz bircok golde görebiliyoruz. iyi bir Takim Savunmamiz var diyoruz ama gercekci olursak bunu bile cok iyi yapamiyoruz. zaten bu yüzden geriye cekilmek zorunda kaliyoruz.

Takim baski hissetmeyince genelde daha iyi mücadele edip bu aciklari kapatabiliyor. ancak en ufak baskidan etkilendigimiz icin devamini getiremiyoruz. bu Baskinin üstesinden gelmen icin yüksek bir özgüvene sahip olmalisin. Bilic baskiyi Takimdan zaman zaman alabilse de kesinlikle özgüven yaratamadi. Taktisyen desen degil. Motivatör desen degil. dolayisiyla bu sorunlari yasiyoruz.

burada vurgulamak istediğim aslında necip'i suçlamak falan değil. bu takımın hocasının defans oynamış olup bizim defans yapamayışımız. yoksa sağ beke o gün beni koysa bende bir şey yapamayacağım  :kop: bunu herkes biliyor. çağrı bir ara demişti bilic bu takıma sadece kondisyon yüklüyor antremanlarda. rakip takım analizini yaptığına pek inanmıyorum. bugün haber okuyorum antep maçına aynı kadroyla çıkmayı düşünüyormuş neden? töreyi yedek takımla falan denedi diye okumuyoruz çünkü ezberci. ba'yı kesemiyor çünkü korkuyor. antep maçında son dakika günay kafayı yiyor çıkayım diye çıkartmıyor korkuyor çünkü.

zaten son cümlende her şeyi daha net açıklıyorsun.

Çevrimdışı Yakup

Maçlarda da konuşuyoruz golleri pozisyon vererek değil havuza düşen toplar nedeniyle yiyoruz.bununda tek sebebi stoperlerin kafa yolundaki başarısızlıkları değil bence takım boyu ve hava hakimiyetindeki yetersizlikleri.böyle bir takıma dünyanın en iyi iki stoperini alsanızda bir yere kadar faydalı olur.motta veli Olcay oğuzhan sosa töre Tolgay serdar pektemek vs hepsi havadan zayıf oyuncular.transfer yapılırken hava hakimiyeti iyi olan ve sakatlanmayan oyunculara yönelmek lazım.Türkiye de gollerin neredeyse yarısı duran top ve dolayısıyla hava hakimiyetinden geçiyor.

@MURAT abi bizim ve öss sınavına girecek öğrencilerin sorunu olmuştur zaten hep havuz problemi  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

@Heliya Sîa, ben şampiyonluğa inanıyorum, şuraya yazdığın her mesajın altına da imzamı atarım.

Beni başka forumlardan tanıyan arkadaşlar vardır belki, bu forumda ilk mesajımı yazalı daha bir hafta olmadı ama buradaki olumsuz hava yüzünden şimdiden soğumuş durumdayım. Hiç tanımasam bile yaşına ve Beşiktaşlılığına saygı duyduğum bir insan "Ben 30 yaşındayım ve kulübü tanıyorum, şampiyonluk için boşuna ümitlenmeyin" diye henüz 4 maç varken beyaz bayrağı çekiyor. Yahu ne hakkınız var insanların umudunu ellerinden almaya? Kendiniz umutsuz olabilirsiniz, tecrübeleriniz olumsuz olabilir ama yanınıza yancı arama çabanız neden? Ben de 28 yaşındayım, 10 gün sonra 29 olacağım ve diyorum ki benim tanıdığım Beşiktaş adama etek giydirir.

Yıllardır Beşiktaşlıyım diye geçinip sırf haklı çıkabilmek için, ben demiştim diyebilmek için Beşiktaş'ın başarısız olmasını isteyen, Fikret Orman'ı Önder Özen'i Bilic'i sevmediğinden yenilmemizi isteyen o kadar çok insan gördüm ki bıkkınlık geldi artık, cevap yazmak dahi istemiyorum.

Biz inşallah futbolcular sezon bitti havasına girmez diye düşünürken görüyorum ki taraftar bitirmiş sezonu kafasında, herkes önümüzdeki senenin hocasını, takımını tartışıyor. Eleştirmeye gelince en önden koşuyoruz ama destek olmaya gelince "Boşuna ümitlenmeyin"

@tristam

Anladığını görüyorum. Çok sağol.

Bu forumda insanların birbirlerini etkileyerek burada yarattığı karamsar ortama bir olumsuz yorum daha ekleyerek kafa olarak geri gitmesine tepkiliyim. Onu yapamadılar bunu yapamadılar kaç senedir böyle 10 senedir şu yok 5 senedir bu yok 2 senedir değişme yok diye her şeyi 1 cümle ile silip atmalarına tepki verdim. Transferler hiçbir işe yaramıyor, teknik direktör bir şey bilmiyor, yönetim berbat, stat bitmiyor, futbolcular oynayamıyorlar hiçbirinde akıl yok, herkes yalancı herkes çıkarcı hiç kimse işini yapamıyor, burada o kadar akıl fikir sahibi insanın birbirlerine bu düşünceleri aşılaması ve bunu adım adım yapmaları, aylardan beridir birbirlerini kafa olarak geriye götürmeleri, kendinde olan güzel gelişmeleri beğenmeyip, başkasında olanı hep daha iyi görmeleri gerçekten bu takımın hakettiği bir şey değil.

Bu forumda bu kadar olumsuz bir hava yaratmaya hakkınız yok... Birbirinizi etkileyip komple kapkara bir forum yapmaya doğru gidiyorsunuz. O gitsin şu gelsin yorumları en çok haber1903te vardır, buraya da sıçramış :) Haber1903'ün altında çok değil en üstten 3 tane yorum okuyorum o kadar negatif,karamsar,yıkıcı ki eleştiri değil sıçmık dellenip kapatıyorum. Burayı ilk gördüğümde ne güzel geldi, olumlu olumsuz olabilir ama daima yapıcı eleştiriler vardı. Şimdi bakıyorum 5 dkda içim kararıyor... Her gün gün boyunca herkesi okumaya çalışırken şimdi son sayfadaki yazıları okuyunca kapatıyorum. Evet hakaret yok herkes düzgün konuşuyor bu çok güzel bir şey. Hatta hakarete en yakın kelimeler yine benden çıkmış olabilir. Özür dilerim bu konuda ama azıcık yapıcı olun arkadaşım, olumsuz eleştiri yapın ama yapıcı olun bir faydanız olsun faydanız olmuyorsa bile bari zarar vermeyin. milyon kelimelik yazı yazıyor
 hepsi de hedefindeki kişiye nefret kusmak için.

Transferden, teknik heyete, yönetimden, sağlık ekibine, kartalyuvalarından, Beşiktaş TV'ye, kulüp üyeliklerine kadar bir sürü konuda birçok branşta hatalar yapıldı. Çoğunu biliyoruz. Yeterli olmayan şartlar altında hala yarışın içinde olmak takdir edilecek bir durumdur. Bu sene hentbol dışında sadece futbol şubesinin emeğini yeterli buluyorum. 4 maç kala sonuç ne olursa olsun seneye vodafone arenada da 1 kişilik desteğimi esirgemem.

(Burada boşuna Biliç ve futbolcular şu maçta böyle yapsaydı yazıları kasmayın, hiçbir şey değil sadece hakkımız olanı verselerdi hakemler bu kadar eyyamcı ve basiretsiz olmasaydı şu an farkla liderdik.)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

@Heliya Sîa sen benim yazdıklarımı nasıl okuyorsun anlamıyorum ama hep yanlış tarafa çekmeye çalışıyorsun buna eminim. hükümet olayı bile baksana nasıl anlaşılmış. köşe yazılarım hoşuna gitmiyorsa okumazsın hepsi bu kadar. sergen gelsin mi demişim ? sergen'in gelmesi konuşuluyorsa bunun sebebi sensin mi demişim? sergen beşiktaş'ın başına geçsin diyecek en son insanlardan biriyim buna da emin olabilirsin. neyse paydos vakti sen iş yerinde renkli arkadaşların ile devam edersin iyi çalışmalar.

Olay sadece  sen değilsin kardeş ya..Buradaki senin de katkınla yaratılan negatif ortamdan şikayetçiyim. İnşaat forumunda bak ne güzel herkes bilinçli herkes şartları biliyor kimse 2014 ağustosta bitmedi herkes istifa etsin demiyor. Çünkü şartlar belli eldeki imkan belli malzeme belli konum belli. Orada takılanlar genel olarak stat inşaatına olgun bakıyorlar. Hepsi yapıcı hepsi düzgün eleştiriyor fikirlerini söylüyor. Orada arkadaşlar çatı fiberglass değilmiş Fikret Efendi sen nasıl inşaatçısın git burdan adalı gelsin diyor mu? Derse ne kadar saçma olur herkes tepki verir. Ama futbol forumunda kimse üstüne alınmasın herkesin el birliğiyle yarattığı acayip bunaltıcı bir ortam var. Herkes girip nefret kusup çıkıyor. Azıcık yapıcı olun teknik direktörün son maçta yapılan hataları bütün hafta boyunca takıma anlatmaya çalışmadığını sanıyorsunuz. Teknik direktör bu senelerin teknik direktörü adam kaliteli, eksikleri var 100de 80 doğruysa 100de 20 hatası var. Söyleyin bunu ama arkadaş yazdığınız her kelimede insanları hiçbir şey bilmiyormuş görmüyormuş salakmış gibi düşünmekten vazgeçin. Bu takıma biliç gelmeden önce en çok yapılan yorum neydi hatırlar mısın? Duran toptan gol yemeyelim ulan yeter..Buydu...Şimdi duran toptan gol yiyor muyuz çok zor...Yani demek istediğim bir duran topta geliştik alkışlayın değil, bu takımda çok şey değişti her şey değişti, herkes değişti son 3 senede. Olumlu da olumsuz da bir çok özelliğimiz var. Olumsuz yanları söylemeniz de iyi bir şey ama görüyoruz arkadaş sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp bir hedefinizi taşlamayı bırakın. Sene başından beri liverpool maçı da dahil Biliç hata yapmasın biliç şöyle yapmasın, ya liverpool maçında bir tane bireysel hata o maçı bitirebilirdi. Ama senin odak noktan biliç... Ya biliçe de başlayacam....Şimdi onu savunmak bana da kalmadı ben Beşiktaş için diyorum sadece azıcık yapıcı bir şeyler yazın başka da bir şey demiyorum şurayı okuyunca takım hakkınca bir şeyler öğrenelim eksiklerimizi de görelim nasıl geliştireceğimizi zorlukları nasıl atlatacağımızı biri giderse eldeki seçenekleri falan, takıma nasıl faydalı olacağımızı yapıcı eleştiriler görelim başka da bir halt demiyorum....Hala da anlatamadıysam sorun sadece bendedir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şimdi duran toptan gol yiyor muyuz çok zor...Yani demek istediğim bir duran topta geliştik alkışlayın değil, bu takımda çok şey değişti her şey değişti, herkes değişti son 3 senede.
Beşiktaş yerine Juventus maçlarını mı izliyorsun siyah beyaz diye :) Duran toptan yediğimiz on tane gol sayarım sana bu sezon :) Ya sen başka takımı izliyorsun ya da bol keseden sallıyorsun, sonra gelip senin yorumlarına saygı göstermemizi bekliyorsun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yakup

Olay sadece  sen değilsin kardeş ya..Buradaki senin de katkınla yaratılan negatif ortamdan şikayetçiyim. İnşaat forumunda bak ne güzel herkes bilinçli herkes şartları biliyor kimse 2014 ağustosta bitmedi herkes istifa etsin demiyor. Çünkü şartlar belli eldeki imkan belli malzeme belli konum belli. Orada takılanlar genel olarak stat inşaatına olgun bakıyorlar. Hepsi yapıcı hepsi düzgün eleştiriyor fikirlerini söylüyor. Orada arkadaşlar çatı fiberglass değilmiş Fikret Efendi sen nasıl inşaatçısın git burdan adalı gelsin diyor mu? Derse ne kadar saçma olur herkes tepki verir. Ama futbol forumunda kimse üstüne alınmasın herkesin el birliğiyle yarattığı acayip bunaltıcı bir ortam var. Herkes girip nefret kusup çıkıyor. Azıcık yapıcı olun teknik direktörün son maçta yapılan hataları bütün hafta boyunca takıma anlatmaya çalışmadığını sanıyorsunuz. Teknik direktör bu senelerin teknik direktörü adam kaliteli, eksikleri var 100de 80 doğruysa 100de 20 hatası var. Söyleyin bunu ama arkadaş yazdığınız her kelimede insanları hiçbir şey bilmiyormuş görmüyormuş salakmış gibi düşünmekten vazgeçin. Bu takıma biliç gelmeden önce en çok yapılan yorum neydi hatırlar mısın? Duran toptan gol yemeyelim ulan yeter..Buydu...Şimdi duran toptan gol yiyor muyuz çok zor...Yani demek istediğim bir duran topta geliştik alkışlayın değil, bu takımda çok şey değişti her şey değişti, herkes değişti son 3 senede. Olumlu da olumsuz da bir çok özelliğimiz var. Olumsuz yanları söylemeniz de iyi bir şey ama görüyoruz arkadaş sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp bir hedefinizi taşlamayı bırakın. Sene başından beri liverpool maçı da dahil Biliç hata yapmasın biliç şöyle yapmasın, ya liverpool maçında bir tane bireysel hata o maçı bitirebilirdi. Ama senin odak noktan biliç... Ya biliçe de başlayacam....Şimdi onu savunmak bana da kalmadı ben Beşiktaş için diyorum sadece azıcık yapıcı bir şeyler yazın başka da bir şey demiyorum şurayı okuyunca takım hakkınca bir şeyler öğrenelim eksiklerimizi de görelim nasıl geliştireceğimizi zorlukları nasıl atlatacağımızı biri giderse eldeki seçenekleri falan, takıma nasıl faydalı olacağımızı yapıcı eleştiriler görelim başka da bir halt demiyorum....Hala da anlatamadıysam sorun sadece bendedir

kardeş olay çok basit bunu defalarca anlattım yine anlatayım. evet sorun şuan sadece "bilic"

bak demişsin ki duran toptan gol yemiyoruz diye. bu sene yediğimiz golleri yazdım rize maçında "taçtan" gol yedik. eskişehir maçında kornerden gol yedik , gs maçında kornerden gelen 2. topta gol yedik. yani havuza düşen çoğu topu kalemizde gördük acaba neden? "bilic" efendi defans oynadığı dönemlerde kademe hatası yapıyormuydu şu beşiktaş'ın yaptığı kadar. bunun için önder özen yalçını almıştı. 1.92 cm kendisi. ersan gülüm 1.85 mesela sivok 1.84 miloseviç 1.91 ama oynama fırsatı bulamadı franco 1.83 atınç 1.96 oynatamıyoruz tecrübesiz diye.

şimdi bu yukarıda ki veriler ne işe mi yarıyor? yalçın ayhan bizde olmuş olsa eskişehirden kornerden 1.83 ve zıplama yeteneği olmayan francodan top sekmez ve gol yemezdik aynı şekilde erciyesten ilk golü. yani +4 koyduğunda bile bak biz lideriz. hani bana diyordun ya nerede olmak istiyorsun diye ben benim olmama gereken yerde olmak istiyorum.

ya da feyenoord maçları öncesi kazanmaya çalıştığın töre'nin durum belli değilken oynayan kerim frei töre cezalıyken bile denemiyorsun ya da rakip yorulduğunda denemiyorsun neden? antep maçında ilk değişiklik töre-kerim değişikliği olmuş olsa rakip daha erken 10 kişi hatta 9 kişi kalabilirdi. onu da geçeyim diyorum üzerime gelmeyen takıma karşı hala 4-4-2 oynamak ne demek ya. atibayı neden stopere çekiyorsun şampiyonluk gelecek tek maçla bunu neden görmüyorsun.

olumlu tarafımı iki yıldır yapmaya çalıştığı her şey için teşekkür ederim kendisine. mesela bu sene ingiliz takımlarına oynadığın oyunun 3 te 1 ini ligimizde oynamadığın için hakkımı helal etmeyeceğimi bil "bilic". bir yazımda belirttiğim gibi vodafone arena'da kesinlikle başımızda 1 maça çıkmayı hak ettin bunu söylemesem allah çarpar.

bugün okudun mu? antep maçında ki aynı kadroyla sahaya çıkacakmışız. yani ona göre töre formsuz değildi ve aynı takım akhisar'ı yener. belki yener kısmı doğru olabilir ama töre kesilmez diye bir kural yok. şuan bu takımda kesilmeyecek 2 isim say desen günay ve tolgay diyebilirim.ismail ve uğuru takım kadrosuna almamış bu da doğru hamle mesela. onların bizden hala maaş alıyor olması ise yönetimin suçu yazmayayım mı bunları yani.

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor UEFA Lisansı aldı.

Mersin İdmanyurdu, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Kasımpaşa, K.Erciyesspor, Balıkesirspor kulüpleri UEFA'dan lisans alamadı!
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Taarin

Bilic tansiyonu indiremiyor çünkü soğukkanlı olmayı beceremiyor.......

http://www.mackolik.com/Mac/762133/Turkiye-Hirvatistan

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilic tansiyonu indiremiyor çünkü soğukkanlı olmayı beceremiyor.......

http://www.mackolik.com/Mac/762133/Turkiye-Hirvatistan

Bir maçtan örnek vermek ne kadar sağlıklı sence?

Ben bunu 2 sezondur oynadığımız maçlar+takımın ruh halinden yola çıkarak söylüyorum.

Çevrimdışı talha

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor UEFA Lisansı aldı.

Mersin İdmanyurdu, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Kasımpaşa, K.Erciyesspor, Balıkesirspor kulüpleri UEFA'dan lisans alamadı!

Burada  da millet bekliyor ki Beşiktaş lisans alamasın.  Şaka şaka  ama fazla karamsarlık bu ne lan iki gündür neden görsem bize lisans vermeyecekler havasında millet.  O koca taahhütname ne diye imzaladılar lisans vermeyeceklerdi de bizim taraftar valla bayılıyor pesimist yaşamaya
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi murat

ben kendi adıma matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece şampiyonluğa inanıyorum.bana bu umudu veren iyi futbol ve takımdaki arkadaşlık rakiplerin rezil futbolları.tek beklentim biraz adalet.

Çevrimdışı talha

Lige bak güya en kaliteli diye övünüyorlar. TFF bile siyasetinde işin şansal gör gör bunları.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı src35

Lige bak güya en kaliteli diye övünüyorlar. TFF bile siyasetinde işin şansal gör gör bunları.
bu ligin kaliteli olması imkan-ihtimal dahilinde değil...

Çevrimdışı Deniz

Basaksehiri de çiz bence onlar da uefaya kalirsa şike den ceza yiyecek,incelemedeler.uefaya kalirlarsa %90 alinmayacaklar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi mayguntr

Fener yine altın tepsiyle sundu ligi bize , yine her şey elimizde alsınlar şu 4 maçı burada konuşulan her şey unutulur , bir daha da bu kadar kolay bir lig bulabileceğimizi zannetmiyorum  :money: