Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974159 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

http://www.finansgundem.com/spor/besiktas-dahil-3-kulube-uefa-soku-680002.htm

bu haber gerçekmi?
Sanmıyorum çünkü YD dün Beşiktaş ve Trabzon UEFA ile anlaştı. GS ile görüşmeleri devam ediyor dedi :) @adler

Çevrimdışı Deniz

Bu sitedeki yorumlar haber 1903'e ne kadar da benzemeye başladı.

Hocam bu yorumun son derece acımasız ve bir o kadar da yanlış.
Buranın o dediğin siteye benzemesi söz konusu bile değil.
Sırf sevmediğin yorumlar da var diye burayı orayla bir tutamazsın.
Burada herkes saygı sevgi ve Beşiktaşlılık sınırları içerisinde eleştirisini yapar.Varsa saygısız gördüğün bir yorum moderatöre bildir seçeneğini kullanarak bildirebilirsin.
Ama sırf görüşlerine ters yorumlar da var diye böyle konuşman anlamsız oluyor.Burada her türlü yorum vardır.Her görüşten insanlar düşüncelerini sevgi ve saygı sınırları çerçevesinde ifade edebilir.
Sen bir gün burada Beşiktaş JK oyuncusuna,teknik direktörüne ya da yöneticisine bir hakaret,küfür vs gördün mü?ya da en basitinden "defol orman,defol bilic" gibi bir mesaj gördün mü?Bunlara müsadece edilmiyorsa eğer burayı orayla bir görmemen gerekiyor.
Burada x oyuncusu beğenilmeyebilir ,teknik direktör de beğenilmeyebilr ,yönetim de beğenilmeyebilir.Kimseye birşeyi zorla beğendiremezsin.Sen bilic kalsın istiyorsun diye x kişisi de istemek zorunda değil.Ama sırf onlar bunu istemiyor diye "siz şöylesiniz böylesiniz " demek büyük yanlış.
Bu forumun ayrıcalığı da burda.Onun bunun adamı yok,adalıcı ormancı vs ci yok.Herkes istediği kişiyi destekleyebilir,saygı sınırları içerisinde istediği eleştirisini de yapabilir.Bunun da kimseyi rahatsız etmemesi lazım.Rahatsız ediyorsa da gerekçesi ile birlikte rapor edersiniz varsa müdahale edilmesi gereken birşey yapılır. @Heliya Sîa
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Olm ne yazmışsınız hiçbirini okumadım :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2015, 20:40:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu sitedeki yorumlar haber 1903'e ne kadar da benzemeye başladı.

Öyleyse seni 1903'a alalım madem benziyor yabancılık çekmezsin :) Bakalım ne kadar dayanabileceksin.

Herkes birbirine yardırmış herkes kendince haklı.

Müdahale etmiyorum böyle yorumlara artık en azından kişiselliştirmeden devam edebilmeyi öğrenmemiz lazım burada.

Burası taraftarın forumu kimse hiçkimseye hizmet etmiyor.

1903 ile kıyaslamaya kalkışmak bile akıl tutulması olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bizim takımı stressli yapan oyuncular değil,Bilic stresli adam ve bu stresi oyunculara aktarıyor sıkıntı bu.15 yaşında çocuklarla oynamıyoruz neyin tecrübesinden bahsediyor bu yorumcular

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim takımı stressli yapan oyuncular değil,Bilic stresli adam ve bu stresi oyunculara aktarıyor sıkıntı bu.15 yaşında çocuklarla oynamıyoruz neyin tecrübesinden bahsediyor bu yorumcular
Katılıyorum. Golden sonra ve son dakikalarda geri çekilmemizin nedeni de bilic bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kyiv

Bu Galatasaray kadar adi, çirkef, şanslı bir takım görmedim. Adamlarda öyle bir şans var ki son maçları Rize maçı bile Rizenin rahatça yatabileceği hale geldi.Hoş Rize düşsede düşmesede Abdülrahim vasıtasıyla işi bitirirdi ama yinede şanslarıyla buna bile gerek kalmadı. Hani diyorum bizimkiler tam motive, hatasız bir oyunla bütün bu haksızlıklara, şansızlıklara verilen onca emeğe karşılık hele bir de son dakikalarda atacağımız bir golle galip gelse toki arenada.. en azından hayal kuralım...

Aklıma takılan bir soru var.Tolgay maç içinde öne çıkışlarını neden daha sık yapmıyor?
Dikkat edin ceza sahasının üstüne topu sürdüğünde ani süratlenebiliyor ve iyi paslar atıyor.Ama çok az deniyor bunları Bilic mi istemiyor yoksa kondisyonu mu yetmiyor anlamadım.

Çevrimdışı mellfred

Gökhan Törenin Olcaya atmadığı pasın,ve bu pası atmama laubaliliğinin sezonun bizim açımızdan özetidir.Brugge deplasmanında dembaba,brugge içerde mustafa,bu hafta töre ve dembaba.Şampiyonluk ciddiyet ister kardeşim.Bulunca atacaksın.Lamı cimi yok.Üstelik biliyorsun ki hakemler sana oynuyor.Fırsat vermeden 2-3 yapıcaksin ki hakem sana oynamasın.Oynasada sana dokunmasın.Ama 30 yaşındaki demba ba bunu anlamazsa,23 yaşındaki töre hiç anlamaz.Takım şunu bilmeli ciddiyetsiz olacak kadar rahatlık serbestliği reklilerde olabilir.Ama biz her maç 12 kişiye karşı oynuyoruz.
imzamı atarım. takım ilk golden sonra başta demba ve töre olmak üzere müthiş ciddiyetsizleşiyor. adamlar keyf için oynadıklarını sanıyorlar. başkan ve yöneticilerin bu takımı ekran başında krizler geçirerek takip eden milyonlarca taraftarı olduğunu döve döve (ciddiyim) göstermesi gerekiyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sinan Engin: "Galatasaray şampiyon olacak galiba." dedi.

Beyler kesin biz şampiyonuz rahat olun :kop:

Sinan Engin: "Galatasaray şampiyon olacak galiba." dedi.

Beyler kesin biz şampiyonuz rahat olun :kop:

Fener olur o zaman

Şampiyon olamasak da şu Gs'ye 33.haftada darbe vurmamızı istiyorum.Fener şampiyon olsun diye değil.Ukâla taraftarı Beşiktaş maçlarını çantada keklik görüyor güzel ders olur bunlara.
Tabi Bilic faktörü umurları kırıyor

Çevrimdışı Factatum

Yarın Fener de kazanırsa, ki muhtemelen kazanacak. Akhisar maçı bizim için çok zor geçecek. Stressi iyi yönetemeyen bir teknik kadromuz var. Puan kaybı doğrusu pek sürpriz olmaz.

Ayrıca son dört haftaya girerken, maçların aynı saatte oynanmaması da büyük skandal. Bu durum bizim aleyhimize, Cincon'un lehine. Haftasonu da, bir sonraki haftaiçi maçları da farklı gün ve saatte oynanacakmış. Yönetim her zamanki gibi çok pasif davranıyor.

Yarın Fener de kazanırsa, ki muhtemelen kazanacak. Akhisar maçı bizim için çok zor geçecek. Stressi iyi yönetemeyen bir teknik kadromuz var. Puan kaybı doğrusu pek sürpriz olmaz.

Ayrıca son dört haftaya girerken, maçların aynı saatte oynanmaması da büyük skandal. Bu durum bizim aleyhimize, Cincon'un lehine. Haftasonu da, bir sonraki haftaiçi maçları da farklı gün ve saatte oynanacakmış. Yönetim her zamanki gibi çok pasif davranıyor.

Konya maçını da en son oynayacağız.Konya çok diri takım işimiz gerçekten çok zor söylemeye dilim varmıyor ama mucize kovalıyoruz

Çevrimdışı eski inönü

Bilic hakikaten şanssız hocaymış. fenerle galatasarayın hic top oynamadan topladıkları puana bakarmısın.

Çevrimdışı Tolga

Konya maçını da en son oynayacağız.Konya çok diri takım işimiz gerçekten çok zor söylemeye dilim varmıyor ama mucize kovalıyoruz
Katılıyorum bu saatten sonra şampiyon olursak mucizeyi başarmış oluruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Factatum

Bilic hakikaten şanssız hocaymış. fenerle galatasarayın hic top oynamadan topladıkları puana bakarmısın.

Bunun şansla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Hamzaoğlu ve Kartal tecrübesiz teknik adam olmalarına karşın, maratonu Biliç'ten daha iyi götürdüler. Üç kulvarda iddialıydık. Elimizde lig için zayıf bir umuttan başka bir şey kalmadı. Fener ve Cincon iki kulvarda yollarına devam ediyor.

Hep söylüyorum; Rakiplerimizde A klas bir teknik direktör olsaydı (Lucescu, Di Matteo vs) yarıştan çok daha evvel kopardık. 

Çevrimdışı Serkan P.

Çevrimdışı Tolga

Bunun şansla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Hamzaoğlu ve Kartal tecrübesiz teknik adam olmalarına karşın, maratonu Biliç'ten daha iyi götürdüler. Üç kulvarda iddialıydık. Elimizde lig için zayıf bir umuttan başka bir şey kalmadı. Fener ve Cincon iki kulvarda yollarına devam ediyor.

Hep söylüyorum; Rakiplerimizde A klas bir teknik direktör olsaydı (Lucescu, Di Matteo vs) yarıştan çok daha evvel kopardık. 
Daha önceden de söylemiştim yine söylüyorum M.Denizli-Lucescu-F.Terim'den herhangi birisi bu sezon 3 takımdan birini çalıştırıyor olsaydı o takımı çok rahat şampiyon yapardı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

BESIKTAS SAMPIYON
:claps: Beşiktaş'a tam da böyle bir sezonda şampiyon olmak yakışır. Stad yok, bütçe yok, hakem lobisi yok, rakiplerdeki şansının 10'da biri yok ama ben de senin sesisine ses veriyorum: BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON!

Çevrimdışı Alper1903

Bilic kotuymus, ortasaha takviyesiymis, stoper takviyesiymis falan artik zerre umrumda degil. Besiktas, eger ben Besiktas'im diyorsa gitsin gs macini alsin. Gerisi hakkaten artik fasa fiso.

Çevrimdışı Kemal

Bilic kotuymus, ortasaha takviyesiymis, stoper takviyesiymis falan artik zerre umrumda degil. Besiktas, eger ben Besiktas'im diyorsa gitsin gs macini alsin. Gerisi hakkaten artik fasa fiso.

Diyemiyo işte sıkıntımız orda

Çevrimdışı eski inönü

Fener 3 haftayı kayıpsız geçse bile son hafta Kasımpaşa'ya puan kaybedecek. Bu da benim kehanetim olsun. 1.Beşiktaş(77)  2.Fenerbahçe(76)

Çevrimdışı Alper1903

Diyemiyo işte sıkıntımız orda

O zaman sadece lafla peynir gemisi yuruturuz. Kendimizi komik dusurmekten baska bir ise yaramaz.