Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974494 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Futbol ince detaylarla kazanılır ama maalesef bunu bilmeyen bir teknik direktörümüz var. Biz belki işin kaba tarafını kısmen de olsa iyi yapıyoruz ama ufak detayları yapamayınca kaybediyoruz. Duran top organizasyonları bunlardan sadece birisi. Buna ince detay demek İngiliz futboluna hakaret olur aslında ama biz hiç yapamadığımız için ince detay noktasına geliyor. Bilic gibi bir teknik direktörün duran topa inanmamasını ve bunun için idmanlarda çalışma yaptırmamasını anlayamıyorum. İzlediğim herhangi bir Beşiktaş maçında bir tane bile organizasyon görmediğim için bunu söylüyorum ki elimizde duran topları çok etkin kullanan Sosa gibi bir adamımız var. Kimse tesadüf demesin 2 sezondur doğru düzgün kornerden veya duran toptan attığımız gol yok. Yediğimiz çok var ama. Takımına duran top organizasyonu yaptırsa duran toptan gol yeme oranımızda azalır defans oyuncuları hazırlıklı olacağı için. Yani iki taraftan da kaybediyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Futbol ince detaylarla kazanılır ama maalesef bunu bilmeyen bir teknik direktörümüz var. Biz belki işin kaba tarafını kısmen de olsa iyi yapıyoruz ama ufak detayları yapamayınca kaybediyoruz. Duran top organizasyonları bunlardan sadece birisi. Buna ince detay demek İngiliz futboluna hakaret olur aslında ama biz hiç yapamadığımız için ince detay noktasına geliyor. Bilic gibi bir teknik direktörün duran topa inanmamasını ve bunun için idmanlarda çalışma yaptırmamasını anlayamıyorum. İzlediğim herhangi bir Beşiktaş maçında bir tane bile organizasyon görmediğim için bunu söylüyorum ki elimizde duran topları çok etkin kullanan Sosa gibi bir adamımız var. Kimse tesadüf demesin 2 sezondur doğru düzgün kornerden veya duran toptan attığımız gol yok. Yediğimiz çok var ama. Takımına duran top organizasyonu yaptırsa duran toptan gol yeme oranımızda azalır defans oyuncuları hazırlıklı olacağı için. Yani iki taraftan da kaybediyoruz.

sonuna kadar katiliyorum.  :claps:

asil bütün Resmi cizen o ince detaylardir. bunlar sende hic yoksa bu senin sadece isin kaba tarafini yaptigini gösterir. Bugünün Futbolunda TD'nin derinlik anlayisi olmayinca bir yere varamazsin.

sadece Taktiksel yetersizlikler olsa dersin ki renkliler cok mu iyi? ancak mental acidan da iyi degiliz. GS ve FB maclarini genelde kafalarinda kazaniyorlar. bizde bunu zaman zaman yapiyoruz ama sonunu hic getiremiyoruz. sonunda illa ki yolda kaliyoruz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oyunumuz hakkında gözüme çarpan bazı şeyler var;

-Güya top çevirme oyunu oynuyoruz ama çok kopuk oluyor oyuncular birbirinden. Birisi topu aldığında en az 2 pas seçeneği olmalı.

-Gökhan Töre şuan formsuz ama bunun yanında "topu taç çizgisinin üzerinde alma" hastalığından vazgeçmeli.

-Biz peyderpey rakibin üzerine gittiğimizde beklerimiz de hücuma katılmalı. Orta saha çizgisinde "bek"lememeli. Onlar gelecekki ceza sahasına daha çok oyuncumuz girsin. Yoksa Demba Ba orada tek başına kalıyor ve sonra formsuz diyoruz.

-Hücum yapamıyoruz biz bunu anlayın artık. Ceza sahası çevresinde top çevirmek, sürekli orta yapmak - kaldı ki hepsi toplanıyor stoperler tarafından - hücum değildir. Bekler gelecek, ceza sahasında en az 3 adam olacak gol bölgesinde. Olcay gibi taa köşesinde beklemeyecek.

-Defans sıkıntımız hala devam ediyor ve o kadar açık ki anadolu takımları kadar defans yapamıyoruz. Ersan'ı izlerken haftalardır kasılıyorum bişey yapacak yine diye.

-Tolgay'ı hepimiz beğendik ama yanında Atiba'yla çok yumuşak kalıyor o bölge. Veli'yi Atiba'ya tercih ederim. Açık ve net.

En son maçımızda aklımda kalan bunlardır.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sonuna kadar katiliyorum.  :claps:

asil bütün Resmi cizen o ince detaylardir. bunlar sende hic yoksa bu senin sadece isin kaba tarafini yaptigini gösterir. Bugünün Futbolunda TD'nin derinlik anlayisi olmayinca bir yere varamazsin.

sadece Taktiksel yetersizlikler olsa dersin ki renkliler cok mu iyi? ancak mental acidan da iyi degiliz. GS ve FB maclarini genelde kafalarinda kazaniyorlar. bizde bunu zaman zaman yapiyoruz ama sonunu hic getiremiyoruz. sonunda illa ki yolda kaliyoruz.
Şampiyonlukları ve başarıları ince detaylar getirir. Hem mental yönden hem maddi yönden kötü ol üstüne bir de bu ince detayları atla, sonuç hüsran oluyor. Lucescu'nun elinde çok daha berbat kadrolar ve çok daha kötü maddi durumlar vardı ama GS'da yaptıkları ortada. Aslında ince detaylara çalışmak senin işine ne kadar değer verdiğini de gösterir. İşine ve takımına ekstra özellikler katmadığın sürece takımında sende sıradan olmaya mahkum olursunuz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oyunumuz hakkında gözüme çarpan bazı şeyler var;

-Güya top çevirme oyunu oynuyoruz ama çok kopuk oluyor oyuncular birbirinden. Birisi topu aldığında en az 2 pas seçeneği olmalı.

-Gökhan Töre şuan formsuz ama bunun yanında "topu taç çizgisinin üzerinde alma" hastalığından vazgeçmeli.

-Biz peyderpey rakibin üzerine gittiğimizde beklerimiz de hücuma katılmalı. Orta saha çizgisinde "bek"lememeli. Onlar gelecekki ceza sahasına daha çok oyuncumuz girsin. Yoksa Demba Ba orada tek başına kalıyor ve sonra formsuz diyoruz.

-Hücum yapamıyoruz biz bunu anlayın artık. Ceza sahası çevresinde top çevirmek, sürekli orta yapmak - kaldı ki hepsi toplanıyor stoperler tarafından - hücum değildir. Bekler gelecek, ceza sahasında en az 3 adam olacak gol bölgesinde. Olcay gibi taa köşesinde beklemeyecek.

-Defans sıkıntımız hala devam ediyor ve o kadar açık ki anadolu takımları kadar defans yapamıyoruz. Ersan'ı izlerken haftalardır kasılıyorum bişey yapacak yine diye.

-Tolgay'ı hepimiz beğendik ama yanında Atiba'yla çok yumuşak kalıyor o bölge. Veli'yi Atiba'ya tercih ederim. Açık ve net.

En son maçımızda aklımda kalan bunlardır.
Bu en son maçtan kalanlar değil aslında kardeşim 2 sezonun bir özeti denilebilir. Bugün Demba ba ya yapılan eleştirilerin temelinde ileride daha doğrusu gol bölgesinde çoğalamamak geliyor. Adam eksiltme özelliği olmayan golcümüzü çoğu zaman 2 bazen 3 kişinin arasına atıyoruz ve gol atmayı bekliyoruz. Kontradan yakalamadığımız sürece net gol pozisyonu bulmakta zorlanıyoruz. Hücum çeşitliliğini arttırmamız gerekiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

bunun Taktik aciklamasini yapayim.

Beklerimizin cikamama sebebi Orta Sahada üstünlük kuramadigimizdan kaynaklaniyor. özellikle Top kanatlardayken her an Topu kaybetme tehlikesi icersinde oldugumuz icin Beklerin cikmasi cok büyük risk oluyor. böyle riski dünyada hic bir bek alamaz. sacmalik olur.

Top bizde olsa bile rahat pas verecek Adami organize hücum ile bulmak gerekiyor. bunu yapamadigimiz icin sadece Oyunu kurabilmek icin bütün Takima (yani beklere de) ihtiyacimiz oluyor.

Dikkat edersen Beklerimiz Takimin Topu kaybetme tehlikesi olmadiginda cikiyor. yalniz Topa o rahat sekilde sahip olmamiz 90 dakikada cok nadir oldugu icin bekler nadir cikabiliyor.

yani Sorun Beklerde degil. Takimda herhangi bir Hücum Organizasyonu olmamasi ve Topu iyi kullanamamizda.

bunun bas sorumlusu ise TD.

Çevrimdışı GÖRKEM

Şampiyonlukları ve başarıları ince detaylar getirir. Hem mental yönden hem maddi yönden kötü ol üstüne bir de bu ince detayları atla, sonuç hüsran oluyor. Lucescu'nun elinde çok daha berbat kadrolar ve çok daha kötü maddi durumlar vardı ama GS'da yaptıkları ortada. Aslında ince detaylara çalışmak senin işine ne kadar değer verdiğini de gösterir. İşine ve takımına ekstra özellikler katmadığın sürece takımında sende sıradan olmaya mahkum olursunuz.

aynen öyle. bizde ince detaylardan olusan Resim yok. sadece Cerceve var. Bilic o Cerceve'ye Resim koymak icin yetersiz. fakat daha iyisini getirecek Maddi durumda olmadigimiz icin onunla devam edilebilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu en son maçtan kalanlar değil aslında kardeşim 2 sezonun bir özeti denilebilir. Bugün Demba ba ya yapılan eleştirilerin temelinde ileride daha doğrusu gol bölgesinde çoğalamamak geliyor. Adam eksiltme özelliği olmayan golcümüzü çoğu zaman 2 bazen 3 kişinin arasına atıyoruz ve gol atmayı bekliyoruz. Kontradan yakalamadığımız sürece net gol pozisyonu bulmakta zorlanıyoruz. Hücum çeşitliliğini arttırmamız gerekiyor.
Aynen abicim :)
Abi renklilerin maçını bir izleyin derim. 2 tane stoper kaç renkliyle uğraşıyor göreceksiniz..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bunun Taktik aciklamasini yapayim.

Beklerimizin cikamama sebebi Orta Sahada üstünlük kuramadigimizdan kaynaklaniyor. özellikle Top kanatlardayken her an Topu kaybetme tehlikesi icersinde oldugumuz icin Beklerin cikmasi cok büyük risk oluyor. böyle riski dünyada hic bir bek alamaz. sacmalik olur.

Top bizde olsa bile rahat pas verecek Adami organize hücum ile bulmak gerekiyor. bunu yapamadigimiz icin sadece Oyunu kurabilmek icin bütün Takima (yani beklere de) ihtiyacimiz oluyor.

Dikkat edersen Beklerimiz Takimin Topu kaybetme tehlikesi olmadiginda cikiyor. yalniz Topa o rahat sekilde sahip olmamiz 90 dakikada cok nadir oldugu icin bekler nadir cikabiliyor.

yani Sorun Beklerde degil. Takimda herhangi bir Hücum Organizasyonu olmamasi ve Topu iyi kullanamamizda.

bunun bas sorumlusu ise TD.
Abi aynı şeyden bahsediyoruz;
"-Güya top çevirme oyunu oynuyoruz ama çok kopuk oluyor oyuncular birbirinden. Birisi topu aldığında en az 2 pas seçeneği olmalı."
 :ok:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu sitedeki yorumlar haber 1903'e ne kadar da benzemeye başladı.

Beşiktaş öndeyken geri çekiliyor diyenler, geri çekilsek rakip bir anda nasıl oluyorda 30-40 metre boş alan yakalayıp kalecimizle karşı karşıya kalıyor? Eğer geri çekiliyorsak orada birkaç adet defans oyuncusunun da olması gerekmez miy? Örneğin Gençlerbirliği 2-0 öndeyiz dakika 90'da verdiğimiz pozisyon Franconun kırmızısı. 2 senedir aynı takımı izliyoruz bir çözüm bulamadılar diyorsunuz da hala Beşiktaş'ın en tehlikeli özelliğinin rakipten kaptığı toplarla yaptığı hızlı kontra ataklar olduğunu bilmiyorsunuz. Beşiktaş pas trafiğiyle rakibi zaman içinde boğup onu defansa gömen bir takım değil. Top rakipteyken baskı kurup kaptığı topla döşeme yapan bir takım. Rakip kaleye 2-3-4 oyuncusuyla fırlayıp pozisyonu yapıp geri döner. Rakip hayvan gibi geriye gömülüp oyunu .ok ederse (mesela ibb ile 2-2 kaldığımız maçta çok güzel yere yatıyorlardı, maçı katletmişlerdi) burada bizim kilidi açmamız çok çok zor. Ama rakip bize gol atmayı hedefliyorsa ve üzerimize de geliyorsa o zaman bizim topçular çatur çutur pozisyon bulurlar veya harcarlar.

Çünkü bu işin planlaması bu şekilde yapılmış bu kadar gençle töreyle,kerimle,olcayla,oğzuhanla, cenk tosunla, franco, atınç ile bu şekilde bir takım üzerinde anlaşılmış ve bu kadro ile bu yol seçilmiş. Teknik heyetin elindeki oyuncuların tarzı belli, bu yüzden uygun bir taktik oluşturmuşlar. Onları elindeki kadronun kapasite ve tarzıyla oluşturdukları taktiğe göre yargılamak gerekiyor. Adamlar elindeki malzeme ile ligin en hızlı atağa çıkan takımını yarattılar, her maç galibiyeti getirecek fırsatları buluyorlar. Fırsatlar ayağa geldiğinde gerisi pozisyondaki oyuncunun becerisine kalıyor.
Pozisyonların kaçması çok ayrı bir dünya zaten. Gslilerin kral gördüğü burakta da bu sorun var, milyon dolarlık emenikede de var, sow'da da var. Senede 25 gol atmış forvet arayıp bulunca çamur atan başka taraftar var mı bilmiyorum, ama sizin beklentilerinizi doyurmak imkansız. Senede 40-50 gol atan bir messi ronaldo var...

Almeida Fernandes varken de bütün stratejimiz duran toplar üzerineydi. Quaresma varken herkes çizgiye inip orta kesiyordu Almeidanın kafasına.
O zamanın malzemesiyle o takım o taktik seçilmişti.

Kimseyi ezberden yargılamayın. Oluşan final tablosuna bakarak herkesi asıp kesmeyi bırakın. İnsanlar ellerindeki malzemeyi ve ne yapabileceklerini biliyorlar ve uğraşıyorlar. Gidilen yolu aydınlık görüyorum. 2 senedir oyun olarak geliştiğimizi, futbolcularımızın geliştiğini kadromuzun zenginleştiğini görüyorum. Daha iyisi yok demiyorum, bağnaz olarak görmeyin. Daha iyisini yapabileceklerine inandığım ve onlardan çok daha iyisini beklediğim için bu takımla bu teknik direktörle devam diyorum. Sene sonunda zayıf halkalar da tamamlanırsa çok daha tehlikeli bir Beşiktaş izleyeceğimize inanıyorum.

Beşiktaş'ın öne geçtikten sonra geri çekilmesi diye bir sorunu teknik direktör kör görmüyor diye kendini zeki, işi yapanları aptal sayma huyundan vazgeçin. Herkes elinden geleni yapıyor. Fb gs BJK hepimiz aynı seviylerdeyiz kimse lider olduğu için sevinmesin kimse kimseyi küçümsemesin, 1 hafta içinde her şey tersine döner zirvedeki dibe gömülür.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimiçi Samet Ç

Yav birader totem yapıyosunda ben şuan açlıktan geberiyom ya :bawling: :biggrinking: :biggrinking:
Totem işe yararsa yarın kayseri sucuğunu koyacağım profil fotosuna.  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş öndeyken geri çekiliyor diyenler, geri çekilsek rakip bir anda nasıl oluyorda 30-40 metre boş alan yakalayıp kalecimizle karşı karşıya kalıyor? Eğer geri çekiliyorsak orada birkaç adet defans oyuncusunun da olması gerekmez miy?
1-2 maç dışında öne geçip kontradan yediğimiz gol yok. Gaziantep maçında kontradan gol yemedik yiyorduk, gençler maçında da öyle. Gaziantep maçında beraberlik golünü kontradan mı yedik? Yorum yaparken eldeki verilerle yorum yapalım. 1-1 geridesin baskı altındasın, gol atman gerekiyor rakip 10 kişi sen kontra atak yiyorsun şimdi bu futbolun neresini savunayım? Bilic takıma siz top rakipteyken baskı yapın hızlı çıkarak gol atın bundan başkası elinizden gelmez çünkü siz bu tarz topçularsınız mı diyor? Bu mantalite meselesidir. Bunun için çalışmanı yaparsın öne geçtikten sonra gol yemezsin. 1-2-3 maç tesadüf olabilir ama bu 10 maç ve üzerinde bu şekilde oluyorsa bunu oyuncu topluluğuyla açıklayamazsın, çalışmadığının veya önemsemediğinin göstergesidir.

Bu sezon öne geçip berabere bitirdiğimiz veya kaybettiğimiz maçlar. Gol atıp beraber düşüp sonradan tekrar gol atarak kazandığımız maçları(Bursa, Karabük v.s) yazsam zaten yol olur.

Lig:
Beşiktaş 1 - Gaziantep 1 (10.)
Beşiktaş 2-Balıkesir 2(Lig sonuncusu)
Kayseri Erciyes 3 Beşiktaş 2 (Sondan ikinci)
Beşiktaş 1 Eskişehir 1 (11.)

Avrupa:
Beşiktaş 1 Club Brugge 3
Beşiktaş 1 Asteras 1 (kupadan elendi)
Beşiktaş 2 Asteras 2 (kupadan elendi)
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 15:45:44 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Totem işe yararsa yarın kayseri sucuğunu koyacağım profil fotosuna.  :bandit:
Hacı seni bu paklar;

Sadrazam Gamışı  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Hacı seni bu paklar;

Sadrazam Gamışı  :kop:

:kop: Ümidimi tantuniye sucuğa bağladım.  Dengem bozuldu puan kaybı lazım acilen.  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:kop: Ümidimi tantuniye sucuğa bağladım.  Dengem bozuldu puan kaybı lazım acilen.  :)
Herşeyde bir hayır vardır. Son saniyede o top direğe çarptı ya.. Bişeyler olacak ama dur bakalım :)

Bu arada eğer toki'ye kazanmak zorunda gidersek bugüne kadar görmediğimiz bir oyun görebiliriz şuanki takımdan :ok:

Çevrimdışı GÖRKEM

Beşiktaş öndeyken geri çekiliyor diyenler, geri çekilsek rakip bir anda nasıl oluyorda 30-40 metre boş alan yakalayıp kalecimizle karşı karşıya kalıyor? Eğer geri çekiliyorsak orada birkaç adet defans oyuncusunun da olması gerekmez miy?

atladigin sey su: geri cekilmek zorunda kaliyoruz. cekilmezsek senin dedigin Pozisyonlari veriyoruz.

Alıntı
Ama rakip bize gol atmayı hedefliyorsa ve üzerimize de geliyorsa o zaman bizim topçular çatur çutur pozisyon bulurlar veya harcarlar.

hizli cikmak Futbolda en basit seydir. yalniz o alani sana Rakip kolay kolay vermez hatta atak oynayip vermeyen Takimlar da var. Savunmayla Hücum ayni anda düsünülmesi gerekir. biz Oyunu tek yönlü oynuyoruz. Top bizdeyken ne yapilmasi gerektigini bilmiyoruz. her Rakip senin hizli cikmana izin vermez. zaten görüyoruz bunu.

Alıntı
Daha iyisini yapabileceklerine inandığım ve onlardan çok daha iyisini beklediğim için bu takımla bu teknik direktörle devam diyorum. Sene sonunda zayıf halkalar da tamamlanırsa çok daha tehlikeli bir Beşiktaş izleyeceğimize inanıyorum.

bizde diyoruz ki Bilic bu. kendini gelistireceginin isigini hic vermedi. yinede kovalim diyeni görmedim. giderse üzülmeyiz diyenler vardi.

bazi seyleri atladigin yazdiklarindan belli oluyor. ezbere konusuyorsunuz diyorsun ama asil bunu yapan sensin.

Futbol anlayisimiza ve gerceklere dayanarak analiz yapiyoruz burada. buna saygi göstermelisin.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

1.nin 2 puan gerisindeyiz ve burada şampiyon olacağımıza inanan bir tane adam yok...Adamlar kendileri inanmıyor sonra futbolculara neden şampiyon olamadınız diyor. Adamlara bak hükümet çatı kolonlarını taktırmaz ses çıkarmayın diye bir zihniyetim olduğunu iddia ediyor. Ben burada yazar bozuntularının şartları, eldeki olanakları hesaba katmadan takımını acımasızca eleştirmesine karşı çıkıyorum. Eleştirmenin bir sınırı vardır. Eleştirmek bilgi birikim ister. Ben de takımı biliçi eleştirecek kadar teknik taktik bilgi yok ya o pas öyle atılır mı ayağına tüküreyim ya o adam niye yedek falan derim, antrenman şartlarını ancak internetten takip ediyorum herkes gibi bugün yine 5e2 top kapma çalışması yaptığımızı okuyorum. Edebiyat parçalamak uzun uzun bomboş yazmak niyetim yok. Şu adamlara birisi neden cevap vermiyor diye içerlenip yazıyorum. Aylardır burada yorum yapmayı bırakmıştım. Sebebi çağrı ve birkaç kişinin Opare, motta, franco, sosa gibi transferlere çamur atmasıydı. İşe yaramaz dediler. Gülünç olan nokta ise Opare liverpool maçında döktürdü. Arkadaş hatasını anladı burada özür diledi. Çağrı benim için saygı duyulacak bir insan. Opare sakatken hiçbir şey vermemişken savundum. Çünkü mevcut şartlar içinde bedavaya kiralanmış bir adam, satın alma opsiyonu var porto ve real madrid takımlarını görmüş. Adamlar Alvesin yarısına verilen 3.5 milyonu, yeni anelka diye milyonlar verilen hiçbir şey yapmayan bebe'yi, satılık ferrariyi, rezil rüsva transferleri falan görmüş bir nesil ama böyle bedavaya denenmiş adamın alınmasına nedense acayip transfer fiyaskosu gözüyle baktılar. Seneye çok süper oyuncular alamayacağız uefa ambargoyu koydu. O yüzden kimseyi çok başarılı bulmuyorum. Şartlar içinde insanların elinden geleni yaptığını görüyorum.

Ama şu yakup gibler çıkıp "ya Sergen gelsin" diyor. Şampiyonluk şansımız son haftaya kadar devam edecekken mevcutta başarılı olmuş bir adamı kapı dışına itip ne yapacağı belirsiz kafasına esince her şeyi bırakıp giden disiplinsiz bir adamı istiyorlar. Sebep de sivasta antep'te 3-5 maç kazanması. Sivasın antepin kadrosu zaten iyiydi. Carlos ilk senelerinde sivas gümbür gümbürdü. Arada sorunlar oldu ki bu şekilde dibe vurdular. Sorun Carlosun kötü hoca olması değil  ya da Sergen Carlos'tan iyi hoca mı bunu sivasın içinde bulunduğu durum carlosun orada futbolcularla zamanla nasıl ilişkileri olduğunu bilmeden yorumlamak imkansız. Ama bazı bebeler ya sergen gelsin çok iyi hoca bak sivası antepi dipten çıkardı diye düşünüyor. Sergen kendini futbolculukta kanıtladı ama teknik direktörlükte hala vasatın üstünde bir şey yapmadı. Sergenin başarılı olmasını çok isterim çok severim ama insan bu kadar yıkıcı ve dar görüşlü olabilir mi?

Bu takım geçen hafta liderdi, gsye fbye 3 puan göstermemiş Trabzonu deplasmanda 2-0 yenince önemli olmuyor, ertesi hafta Biliç gidiyor sergen geliyor. Ben bu kafaya karşıyım.
Buradan şampiyon olursak sene sonu yine sergen gelsin diyebilir mi? Diyemez. Sadece birkaç mağlubiyeti bekler ve ben zaten biliçi hiç beğenmediğimi söylüyordum der. Şampiyonluğa inanmayabilirsin, Biliçi sevmeyebilirsin, taktiklerini beğenmeyebilirsin, çıkardığı kadroyu onaylamayabilirsin hepsini yazarsın kimse de bir şey demez. Şurada 4 maç kalmış sergen gelsin yea diyor. Bugün güntekin onay programında biliç gitsin sergen gelsin dese doğru olur mu? Yakup'da sözde köşe yazarı değil mi hangi kafayla 4 maç kalmış bir yarış devam ederken baltalamaya çalışıyor. Burada maça gidecek onlarca insan yazıları okuyor. İnsanların inancını kırıp takımdan koparmaya kimsenin hakkı yok. SEne sonunda teknik direktör seçenekleri değerlendirilir burada kendi kafasındaki teknik direktörü şakşaklayacak bir topluluk yaratmaya çalışmasın. @Yakup

Çevrimdışı omercandas

Gökhan Törenin Olcaya atmadığı pasın,ve bu pası atmama laubaliliğinin sezonun bizim açımızdan özetidir.Brugge deplasmanında dembaba,brugge içerde mustafa,bu hafta töre ve dembaba.Şampiyonluk ciddiyet ister kardeşim.Bulunca atacaksın.Lamı cimi yok.Üstelik biliyorsun ki hakemler sana oynuyor.Fırsat vermeden 2-3 yapıcaksin ki hakem sana oynamasın.Oynasada sana dokunmasın.Ama 30 yaşındaki demba ba bunu anlamazsa,23 yaşındaki töre hiç anlamaz.Takım şunu bilmeli ciddiyetsiz olacak kadar rahatlık serbestliği reklilerde olabilir.Ama biz her maç 12 kişiye karşı oynuyoruz.

Çevrimdışı Tolga

Gökhan Törenin Olcaya atmadığı pasın,ve bu pası atmama laubaliliğinin sezonun bizim açımızdan özetidir.Brugge deplasmanında dembaba,brugge içerde mustafa,bu hafta töre ve dembaba.Şampiyonluk ciddiyet ister kardeşim.Bulunca atacaksın.Lamı cimi yok.Üstelik biliyorsun ki hakemler sana oynuyor.Fırsat vermeden 2-3 yapıcaksin ki hakem sana oynamasın.Oynasada sana dokunmasın.Ama 30 yaşındaki demba ba bunu anlamazsa,23 yaşındaki töre hiç anlamaz.Takım şunu bilmeli ciddiyetsiz olacak kadar rahatlık serbestliği reklilerde olabilir.Ama biz her maç 12 kişiye karşı oynuyoruz.
:claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yakup

1.nin 2 puan gerisindeyiz ve burada şampiyon olacağımıza inanan bir tane adam yok...Adamlar kendileri inanmıyor sonra futbolculara neden şampiyon olamadınız diyor. Adamlara bak hükümet çatı kolonlarını taktırmaz ses çıkarmayın diye bir zihniyetim olduğunu iddia ediyor. Ben burada yazar bozuntularının şartları, eldeki olanakları hesaba katmadan takımını acımasızca eleştirmesine karşı çıkıyorum. Eleştirmenin bir sınırı vardır. Eleştirmek bilgi birikim ister. Ben de takımı biliçi eleştirecek kadar teknik taktik bilgi yok ya o pas öyle atılır mı ayağına tüküreyim ya o adam niye yedek falan derim, antrenman şartlarını ancak internetten takip ediyorum herkes gibi bugün yine 5e2 top kapma çalışması yaptığımızı okuyorum. Edebiyat parçalamak uzun uzun bomboş yazmak niyetim yok. Şu adamlara birisi neden cevap vermiyor diye içerlenip yazıyorum. Aylardır burada yorum yapmayı bırakmıştım. Sebebi çağrı ve birkaç kişinin Opare, motta, franco, sosa gibi transferlere çamur atmasıydı. İşe yaramaz dediler. Gülünç olan nokta ise Opare liverpool maçında döktürdü. Arkadaş hatasını anladı burada özür diledi. Çağrı benim için saygı duyulacak bir insan. Opare sakatken hiçbir şey vermemişken savundum. Çünkü mevcut şartlar içinde bedavaya kiralanmış bir adam, satın alma opsiyonu var porto ve real madrid takımlarını görmüş. Adamlar Alvesin yarısına verilen 3.5 milyonu, yeni anelka diye milyonlar verilen hiçbir şey yapmayan bebe'yi, satılık ferrariyi, rezil rüsva transferleri falan görmüş bir nesil ama böyle bedavaya denenmiş adamın alınmasına nedense acayip transfer fiyaskosu gözüyle baktılar. Seneye çok süper oyuncular alamayacağız uefa ambargoyu koydu. O yüzden kimseyi çok başarılı bulmuyorum. Şartlar içinde insanların elinden geleni yaptığını görüyorum.

Ama şu yakup gibler çıkıp "ya Sergen gelsin" diyor. Şampiyonluk şansımız son haftaya kadar devam edecekken mevcutta başarılı olmuş bir adamı kapı dışına itip ne yapacağı belirsiz kafasına esince her şeyi bırakıp giden disiplinsiz bir adamı istiyorlar. Sebep de sivasta antep'te 3-5 maç kazanması. Sivasın antepin kadrosu zaten iyiydi. Carlos ilk senelerinde sivas gümbür gümbürdü. Arada sorunlar oldu ki bu şekilde dibe vurdular. Sorun Carlosun kötü hoca olması değil  ya da Sergen Carlos'tan iyi hoca mı bunu sivasın içinde bulunduğu durum carlosun orada futbolcularla zamanla nasıl ilişkileri olduğunu bilmeden yorumlamak imkansız. Ama bazı bebeler ya sergen gelsin çok iyi hoca bak sivası antepi dipten çıkardı diye düşünüyor. Sergen kendini futbolculukta kanıtladı ama teknik direktörlükte hala vasatın üstünde bir şey yapmadı. Sergenin başarılı olmasını çok isterim çok severim ama insan bu kadar yıkıcı ve dar görüşlü olabilir mi?

Bu takım geçen hafta liderdi, gsye fbye 3 puan göstermemiş Trabzonu deplasmanda 2-0 yenince önemli olmuyor, ertesi hafta Biliç gidiyor sergen geliyor. Ben bu kafaya karşıyım.
Buradan şampiyon olursak sene sonu yine sergen gelsin diyebilir mi? Diyemez. Sadece birkaç mağlubiyeti bekler ve ben zaten biliçi hiç beğenmediğimi söylüyordum der. Şampiyonluğa inanmayabilirsin, Biliçi sevmeyebilirsin, taktiklerini beğenmeyebilirsin, çıkardığı kadroyu onaylamayabilirsin hepsini yazarsın kimse de bir şey demez. Şurada 4 maç kalmış sergen gelsin yea diyor. Bugün güntekin onay programında biliç gitsin sergen gelsin dese doğru olur mu? Yakup'da sözde köşe yazarı değil mi hangi kafayla 4 maç kalmış bir yarış devam ederken baltalamaya çalışıyor. Burada maça gidecek onlarca insan yazıları okuyor. İnsanların inancını kırıp takımdan koparmaya kimsenin hakkı yok. SEne sonunda teknik direktör seçenekleri değerlendirilir burada kendi kafasındaki teknik direktörü şakşaklayacak bir topluluk yaratmaya çalışmasın. @Yakup

@Heliya Sîa sen benim yazdıklarımı nasıl okuyorsun anlamıyorum ama hep yanlış tarafa çekmeye çalışıyorsun buna eminim. hükümet olayı bile baksana nasıl anlaşılmış. köşe yazılarım hoşuna gitmiyorsa okumazsın hepsi bu kadar. sergen gelsin mi demişim ? sergen'in gelmesi konuşuluyorsa bunun sebebi sensin mi demişim? sergen beşiktaş'ın başına geçsin diyecek en son insanlardan biriyim buna da emin olabilirsin. neyse paydos vakti sen iş yerinde renkli arkadaşların ile devam edersin iyi çalışmalar.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ozan062

sana yükleniyoruz gibi gorunuyor ama yok bu yorumdan sonra zaten pek işe yaramaz sozlerimiz
herkes yine bildiğini kovalıyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

@Heliya Sîa, ben şampiyonluğa inanıyorum, şuraya yazdığın her mesajın altına da imzamı atarım.

Beni başka forumlardan tanıyan arkadaşlar vardır belki, bu forumda ilk mesajımı yazalı daha bir hafta olmadı ama buradaki olumsuz hava yüzünden şimdiden soğumuş durumdayım. Hiç tanımasam bile yaşına ve Beşiktaşlılığına saygı duyduğum bir insan "Ben 30 yaşındayım ve kulübü tanıyorum, şampiyonluk için boşuna ümitlenmeyin" diye henüz 4 maç varken beyaz bayrağı çekiyor. Yahu ne hakkınız var insanların umudunu ellerinden almaya? Kendiniz umutsuz olabilirsiniz, tecrübeleriniz olumsuz olabilir ama yanınıza yancı arama çabanız neden? Ben de 28 yaşındayım, 10 gün sonra 29 olacağım ve diyorum ki benim tanıdığım Beşiktaş adama etek giydirir.

Yıllardır Beşiktaşlıyım diye geçinip sırf haklı çıkabilmek için, ben demiştim diyebilmek için Beşiktaş'ın başarısız olmasını isteyen, Fikret Orman'ı Önder Özen'i Bilic'i sevmediğinden yenilmemizi isteyen o kadar çok insan gördüm ki bıkkınlık geldi artık, cevap yazmak dahi istemiyorum.

Biz inşallah futbolcular sezon bitti havasına girmez diye düşünürken görüyorum ki taraftar bitirmiş sezonu kafasında, herkes önümüzdeki senenin hocasını, takımını tartışıyor. Eleştirmeye gelince en önden koşuyoruz ama destek olmaya gelince "Boşuna ümitlenmeyin"
Be the change you want to see in the world. 🦅