Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973820 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hic giremiyoruz demek yanlis ama baktigimiz zaman cok net Gol Pozisyonu sayisi azdi.

bu sorunu genelde yasiyoruz.
Doğru dediğin şekilde ifade etmem gerekirdi. Net gol pozisyonu sayımız çok az. Bu da gol kısırlığımızın sebebi. bir iki tane farklı biten maç haricinde genelde çok kısır geçiyor maçlarımız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Basit
Topu kaleye sokacak
Fener G.saray kötü oyunla da yapabiliyor bunu

Bu sezon bizde kullandık bikaç maçta bu hakkımızı. Sivas maçı, Karabük maçı vs.

Dünkü maç iyi oynayıp kazanamadığımız bir maç oldu. fb-ts maçı ile kıyaslamak daha doğru olur.  fb de o maçta topu kaleye sokamadı.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Beşiktaş'ın puan kayıpları:

Evinde rize 2 puan
Evinde eskişehir 2 puan
Deplasmanda erciyes 3 puan
Evinde fb 3 puan
Evinde gs 3 puan
Deplasmanda eskişehir 3 puan
Evinde balıkesir 2 puan
Deplasmanda fb 3 puan
Evinde başakşehir 2 puan
Evinde antep 2 puan

10 kere puan kaybı yaşamışız 30 maçta. ama ne hikmetse son 4 sırada ki takımlara 7 puan kaybediyoruz. Eskişehir , Erciyes , Balıkesir ve Gaziantep'e karşı öndeyken puan kaybediyorsan oturup tekrar tekrar düşünmelisin.

@Yakup kendini analizci sanıyorsun ama yanılıyorsun. Fener'in 1 Gs'nin 2 puan gerisindeyiz. Hemen hemen aynı sayıda puan kaybetmişiz. UEFA kupası maç trafiği de cabası ama yine de saymayalım hadi. Sen acaba ligde Beşiktaş'ın şu an hangi takımın yerinde olmasını isterdin? İsteyeceğin yer maksimum Gsnin yeridir, orada olsak bile hiç de garanti değildir. Yani puan kaybının ardından gelip burada çok şey biliyormuş gibi analiz kasman art niyettir.Takım içinde birilerine düşman kesildiysen açık açık söyle. Bu takımın tek ve en büyük eksiği derbilerde 0 çekmesidir. Dilerim GS'yi telekom da yeneriz de haber1903'te ve benzeri yerlerde Beşiktaş düşmanları oh biliç harikasın diye inlerler.
Sergen gelsinmiş. Ulan ne kadar kolay harcıyorsunuz ne kadar kolay vazgeçip ne kadar kolay kral ediyorsunuz. Sergen buraya gelse 3-5 maç puan kaybetse Sergeni ilk siz kovarsınız. Ayrıca taraftar sergene 2-3 maç laf atarsa sergen hemen bırakır gider, adam keyif adamı. Severim ama sergenin yarıyolda bırakabilecek bir kişiliğe sahip. Şartlar iyiyse iyi iş yapar ama şartlar biraz sıkarsa sergen piiiyuuuv... Sonra da bielsa bilmem ne dersiniz. Beşiktaş taraftarı işte ağızlarına bir dolandı mı deneyene kadar kral diyorlar. Denedikten sonra afedersiniz adamın alnına koyar rezil eder küfür eder ıslıklar kovar gönderir....

Ben burada en azından 2. olursak fener ya da gsnin yönetim taraftar olarak bir krize bunalım dönemine gireceğini düşünüyorum. İlk 2'ye girmek bu sene her kesimce kollanan bir rakibi gelecek sene için ekarte etmek demektir. O yüzden ahmakça sene ortasında her puan kaybından sonra köşe yazısı yazdığını sanıp insanları Beşiktaş'ı desteklemekten uzaklaştıran yazar bozuntularına gereken tepkiyi vermek gerekiyor. İnsanların sezon sonuna kadar ellerinden geleni yapmalarına teşvik edecekleri yerde, hakemlerle ilgili 2 kelam edecekleri yerde, ancak kendi takımına saldırıp, kendi takımının omurgasını bozmayı kendine misyon edinmiş yazarcıkların kelime sıçmıklarına maruz kalıyoruz. Bu yazarcıklar dışarda herkese eyvallah diyip eve geldiğinde kardeşini dövüp anne babasına ergence artistlik yapıp onları beğenmeyen tiplerin futboldaki versiyonlarıdır.

Antepe karşı tek kale oynadılar, hakem "tokadıyla" gol yediler, gözlerinin önünde taca çıkmış topu vermediler. Yenilecektik neredeyse. Hep hakem konuşun demiyorum. Bu takım elinden geleni yaptı. Pozisyonlar buldu ruhsuz oynamadı, sadece 1 gol daha atamadı olmadı. Bu kadar. Önceki gün gs ve fb 84-87lerde attı. konyaya yine duran toptan 85te attılar. Atamayabilirlerdi. Çok mükemmel değiller. İte kaka alıyorlar maçları. Beşiktaş elinden geleni yaptı bu seneki emekler son 5 haftaya lider girmesi, Liverpoolu elemesi, hala şampiyonluğa 1 maç uzakta olması senelerdir hep 3-5 arasında dolaşan eski Beşiktaş'tan kat kat iyidir. Son 10 senedir ilk defa bu kadar direniş gösterdik. Umarım en azından 2.lik gelir de rakiplerden biri yara alır. Bunların lobilerinin birini patlatırsak yeter. Yoksa sizin gibi erkenden takıma çamur atanlar yüzünden seneye gs fb şampiyonlar ligine gider toparlanır biz de 3.sınıf takımlarla uefa maçı yapmaya devam ederiz. Gsyi yenmemiz gerekiyordu hala değişen bir şey yok yenmemiz lazım. Fener de çekirge gibi sıçradı elbet takılacaklar. Beşiktaş'ın bu ligi 3.bitirmemesi lazım. Kimse desteği kesmesin. İnsanları takımımızdan soğutup tribünleri boş bıraktırtmayın.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@Yakup kendini analizci sanıyorsun ama yanılıyorsun. Fener'in 1 Gs'nin 2 puan gerisindeyiz. Hemen hemen aynı sayıda puan kaybetmişiz. UEFA kupası maç trafiği de cabası ama yine de saymayalım hadi. Sen acaba ligde Beşiktaş'ın şu an hangi takımın yerinde olmasını isterdin? İsteyeceğin yer maksimum Gsnin yeridir, orada olsak bile hiç de garanti değildir. Yani puan kaybının ardından gelip burada çok şey biliyormuş gibi analiz kasman art niyettir.Takım içinde birilerine düşman kesildiysen açık açık söyle. Bu takımın tek ve en büyük eksiği derbilerde 0 çekmesidir. Dilerim GS'yi telekom da yeneriz de haber1903'te ve benzeri yerlerde Beşiktaş düşmanları oh biliç harikasın diye inlerler.
Sergen gelsinmiş. Ulan ne kadar kolay harcıyorsunuz ne kadar kolay vazgeçip ne kadar kolay kral ediyorsunuz. Sergen buraya gelse 3-5 maç puan kaybetse Sergeni ilk siz kovarsınız. Ayrıca taraftar sergene 2-3 maç laf atarsa sergen hemen bırakır gider, adam keyif adamı. Severim ama sergenin yarıyolda bırakabilecek bir kişiliğe sahip. Şartlar iyiyse iyi iş yapar ama şartlar biraz sıkarsa sergen piiiyuuuv... Sonra da bielsa bilmem ne dersiniz. Beşiktaş taraftarı işte ağızlarına bir dolandı mı deneyene kadar kral diyorlar. Denedikten sonra afedersiniz adamın alnına koyar rezil eder küfür eder ıslıklar kovar gönderir....

Ben burada en azından 2. olursak fener ya da gsnin yönetim taraftar olarak bir krize bunalım dönemine gireceğini düşünüyorum. İlk 2'ye girmek bu sene her kesimce kollanan bir rakibi gelecek sene için ekarte etmek demektir. O yüzden ahmakça sene ortasında her puan kaybından sonra köşe yazısı yazdığını sanıp insanları Beşiktaş'ı desteklemekten uzaklaştıran yazar bozuntularına gereken tepkiyi vermek gerekiyor. İnsanların sezon sonuna kadar ellerinden geleni yapmalarına teşvik edecekleri yerde, hakemlerle ilgili 2 kelam edecekleri yerde, ancak kendi takımına saldırıp, kendi takımının omurgasını bozmayı kendine misyon edinmiş yazarcıkların kelime sıçmıklarına maruz kalıyoruz. Bu yazarcıklar dışarda herkese eyvallah diyip eve geldiğinde kardeşini dövüp anne babasına ergence artistlik yapıp onları beğenmeyen tiplerin futboldaki versiyonlarıdır.

Antepe karşı tek kale oynadılar, hakem "tokadıyla" gol yediler, gözlerinin önünde taca çıkmış topu vermediler. Yenilecektik neredeyse. Hep hakem konuşun demiyorum. Bu takım elinden geleni yaptı. Pozisyonlar buldu ruhsuz oynamadı, sadece 1 gol daha atamadı olmadı. Bu kadar. Önceki gün gs ve fb 84-87lerde attı. konyaya yine duran toptan 85te attılar. Atamayabilirlerdi. Çok mükemmel değiller. İte kaka alıyorlar maçları. Beşiktaş elinden geleni yaptı bu seneki emekler son 5 haftaya lider girmesi, Liverpoolu elemesi, hala şampiyonluğa 1 maç uzakta olması senelerdir hep 3-5 arasında dolaşan eski Beşiktaş'tan kat kat iyidir. Son 10 senedir ilk defa bu kadar direniş gösterdik. Umarım en azından 2.lik gelir de rakiplerden biri yara alır. Bunların lobilerinin birini patlatırsak yeter. Yoksa sizin gibi erkenden takıma çamur atanlar yüzünden seneye gs fb şampiyonlar ligine gider toparlanır biz de 3.sınıf takımlarla uefa maçı yapmaya devam ederiz. Gsyi yenmemiz gerekiyordu hala değişen bir şey yok yenmemiz lazım. Fener de çekirge gibi sıçradı elbet takılacaklar. Beşiktaş'ın bu ligi 3.bitirmemesi lazım. Kimse desteği kesmesin. İnsanları takımımızdan soğutup tribünleri boş bıraktırtmayın.

kardeşim yazının  her noktasına katılıyorum  Bielsa müthiş bi hocadır ama bu sene fransada lyon , psg ve monaco dan puan alamamıştır yada 1 puan almıştır toplamda bizim  taraftar onuda 2 haftada harcar .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sonuç 3.lük olduğunda bravo Liverpool'u elediniz, son 2-3 haftaya kadar yarışta öndeydiniz tebrik ederiz mi diyeceğiz? Şu sezonda bile şampiyon olamıyorsak önümüzdeki seneden itibaren mevcut transfer kısıtlamalarıyla işimiz zor. Mabet'in açılması çok bir şey değiştirmeyecek İnönü'de son 7-8 sezondur tüm kritik maçlarımızı kaybettik. Stadın açılmasıyla bir anda sihirli bir değnek değmeyecek bu takımın başına. Bu şansı yakalamışken kaybetmemiz lazım sonuna kadar kovalayıp dişlerimizle sökmeliyiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Şunu ekleyeceğim son olarak bu kadar kızmamın ya da isyan etmemin sebebi aslında Yönetim-Bilic-Futbolcu grubu ile alakalı değil.

Dün neredeyse herşeyi yaptık gol atmak için hatta Karabük maçından çok çok daha iyi bir oyun ortaya koyduk ama namussuz top kaleye bir türlü girmedi.

Şans uzun zamandan beri bizden yana değil bunu dün bir kez daha gördük ve yaşadık.

Fb ve Gs top oynamadan saçma sapan gollerle maçları kazanırken biz herşeyi yapıp kazanamadığımız zaman insanın isyan edesi geliyor.

Birçok kişinin üzüntüsü ve kızgınlığı bu yüzden aslında ne yaparsak yapalım sonucu değiştiremiyoruz.

Makus talihimizi ne zaman yeneriz artık hiç bilmiyorum.

Bu sadece Yönetim-Hoca-Kadro ile de alakalı değil yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Şu ya herro ya merro psikolojisinden bir an evvel kurtulmak lazım. Şampiyonluk treni kaçmadı ya hadi kaçtı diyelim, hala iplerin kendi elimizde olduğu bir ikincilik mücadelesi var.

Rakipler 4. yıldızdan çok ŞL'den gelecek paranın peşinde, çünkü başka kurtuluşları yok. Çık 4'te 4 yap ve en kötü ihtimalle ikinci olarak ŞL vizesini al. Gördük ki bu takım Arsenal'le bile başabaş oynuyor. Renklilere verilecek en güzel cevap ŞL pastasını tek başına yedirmemek olur.

Şu günde hocayı, futbolcuları tartışmak yanlış. Lig bitmedi.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sonuç 3.lük olduğunda bravo Liverpool'u elediniz, son 2-3 haftaya kadar yarışta öndeydiniz tebrik ederiz mi diyeceğiz? Şu sezonda bile şampiyon olamıyorsak önümüzdeki seneden itibaren mevcut transfer kısıtlamalarıyla işimiz zor. Mabet'in açılması çok bir şey değiştirmeyecek İnönü'de son 7-8 sezondur tüm kritik maçlarımızı kaybettik. Stadın açılmasıyla bir anda sihirli bir değnek değmeyecek bu takımın başına. Bu şansı yakalamışken kaybetmemiz lazım sonuna kadar kovalayıp dişlerimizle sökmeliyiz.

bana mutlulugun  resmini cizebilirmisin abidin..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bana mutlulugun  resmini cizebilirmisin abidin..
Ne kadar zeki bir çocuksun sen öyle :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu sezon bizde kullandık bikaç maçta bu hakkımızı. Sivas maçı, Karabük maçı vs.

Dünkü maç iyi oynayıp kazanamadığımız bir maç oldu. fb-ts maçı ile kıyaslamak daha doğru olur.  fb de o maçta topu kaleye sokamadı.
İşte o zaman kritik nokta son haftalar,dakikalar,saniyeler oluyor
G.saray kötü oyunuyla hemen her duran topta tehlike yaratırken
Sen defalarca kullanıyosun,elde var sıfır
Rakiplerinin ekstra silahları varken biz kendi imkanımızı baltalıyoruz,ayağımıza sıkıyoruz resmen

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşte o zaman kritik nokta son haftalar,dakikalar,saniyeler oluyor
G.saray kötü oyunuyla hemen her duran topta tehlike yaratırken
Sen defalarca kullanıyosun,elde var sıfır
Rakiplerinin ekstra silahları varken biz kendi imkanımızı baltalıyoruz,ayağımıza sıkıyoruz resmen
Elde edilen korner sayısında ilk beşte yokuz olsakta sonuç değişmiyor gerçi. Kaleye çekilen şut sayısında da rakiplerimizden gerideyiz. Kaleyi ne kadar çok yoklarsan o kadar gol oranın artar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yakup

@Heliya Sîa analiz senin işin olsun ben sadece takımın puan kaybettiği yerleri yazdım. ve orada yazan ilk 4 ev sahibi maçında tribündeydim o zaman da aynı şeyleri diyordum hala arkasındayım. "bu takımı bilic kurmadı" önder özen ve ahmet nur çebi çok fazla şey kattılar takıma bilic ise 65 dk. oyun seyretti. her maçı bir karşılaştır neden kaybetmişiz diye? ön liberodan sağ bek yaptın olmadı stoper yaptın 2 maç tuttu senin tabirinle 3. sıçramada tutmadı. bu takım şampiyon olsa da bilic kötüdür bunu kabul etmemek ve hakkında yazmak eleştirmek ise evet eleştirmeye devam ediyorum, edeceğimde.

içinde türlü argümanlar kullandığın mesajına cevabım çok kısa ve nettir. bu takım finalleri yapamıyor ve bunu suçlusu bilictir.

olmak istediğim yeri sormuşsun gerçi cevabını verdim ama anlamamışsın. +7 puan daha eklediğinde gs'nin 5 puan fb'nin 6 puan önü. başka deyişle arena'ya stadlarını yaktırmaya gitmek istiyordum. şimdi cl ön elemesi için gitme durumu var ve ben bu durumdan rahatsızım. antep karşısında puan kaybını hakeme yükleyemem. adamların son dakika bulduğu "net" pozisyonu sen 25 pozisyon bulmuş olsan da o kadar netini bulamadın? peki bu sorunu ben mi çözeyim. pektemek alır kanada atarsan, araya pas atacak tolgay'ı keser ve öz evladın atiba'yı 10 kişi kalan takıma karşı hala defansı bozmamak adına stopere çekersen seninle neyi konuşacağım bilic?
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Heliya Sîa analiz senin işin olsun ben sadece takımın puan kaybettiği yerleri yazdım. ve orada yazan ilk 4 ev sahibi maçında tribündeydim o zaman da aynı şeyleri diyordum hala arkasındayım. "bu takımı bilic kurmadı" önder özen ve ahmet nur çebi çok fazla şey kattılar takıma bilic ise 65 dk. oyun seyretti. her maçı bir karşılaştır neden kaybetmişiz diye? ön liberodan sağ bek yaptın olmadı stoper yaptın 2 maç tuttu senin tabirinle 3. sıçramada tutmadı. bu takım şampiyon olsa da bilic kötüdür bunu kabul etmemek ve hakkında yazmak eleştirmek ise evet eleştirmeye devam ediyorum, edeceğimde.

içinde türlü argümanlar kullandığın mesajına cevabım çok kısa ve nettir. bu takım finalleri yapamıyor ve bunu suçlusu bilictir.

olmak istediğim yeri sormuşsun gerçi cevabını verdim ama anlamamışsın. +7 puan daha eklediğinde gs'nin 5 puan fb'nin 6 puan önü. başka deyişle arena'ya stadlarını yaktırmaya gitmek istiyordum. şimdi cl ön elemesi için gitme durumu var ve ben bu durumdan rahatsızım. antep karşısında puan kaybını hakeme yükleyemem. adamların son dakika bulduğu "net" pozisyonu sen 25 pozisyon bulmuş olsan da o kadar netini bulamadın? peki bu sorunu ben mi çözeyim. pektemek alır kanada atarsan, araya pas atacak tolgay'ı keser ve öz evladın atiba'yı 10 kişi kalan takıma karşı hala defansı bozmamak adına stopere çekersen seninle neyi konuşacağım bilic?
Bu kadar güzel ifade edilir. Eline sağlık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Kendimizi küçümsemekten vazgeçelim artık.  Beşiktaş rakiplerinden geri değil. 

Enseyi karartmadan son 4 maçta takıma TAM destek verelim.  :ok:

Çevrimdışı Yakup

o değilde bende 25  yaşımdayken hep aynı kafayı yaşıyordum. hep destek tam destek.

geriye dönün bir bakın son 10 yılda gs'yi sadece 1 kere deplasmanda yendik. sami yene veda maçında oda. neyse yaş 30 olunca anlıyorsunuz bazı gerçekleri.

bu takıma taraftar olarak destek olabileceğim her konuda yardımcı oldum. kombineyse kombine, formaysa forma ..... yine olurum gık çıkartmam ama ne olur bazı gerçekleri görün.

Çevrimdışı yigitcan1903

Şimdiden 2.liğe kaymalar başlamış bile
Ön elemeyi falan hep geçiyoruz zaten
Eleştireni düşman gören kafadan bi sıyrılın artık
Külliyen zarar şu kollayacam destek verecem derken
Olmadık yerlere biat etmeniz,ucundan görünce kanaat etmeniz
Tam "sabote etmeyin bari uefa'ya gidelim"ci kafa
Sezon sonu 3.olursak stat yoktu dersiniz,hep 10 hafta kala kopuyoduk bu sefer 4 hafta kala koptuk dersiniz
Şu "buna da şükür"cü zihniyetten hep bunlar
Destekmiş
Destek tribündeydi dün işte kırılma maçında
Gene fiyasko gene fiyasko
Kimse desteğini de çekmiyor merak etmeyin
Kopuk bağlantısız fikirlerinizle kendi taraftarınıza yabancılaşmışsınız
Başka mertebelerde gerçek taraftar gibi görüyorsunuz kendinizi
En büyük zarar bizzat sizsiniz,hataların üstünü örten kafa yapınız

Çevrimdışı talha

Bir maç sonrası sen değil rakip takım değil oyuncular değil hakem daha çok gündeme geliyorsa zaten söylenecek söz yoktur. Hata biz de aslında inanıyoruz doğramazlar falan diyoruz.

Yenmen lazım evet kesinlikle yeneceksin. Ama kardeşim neden sadece biz hakeme rağmen yenmek zzorundayız? Neden sadece biz hakemi de yenmek zorundayız? Bu adamların derdi yok mu sadece bizde bu kadar rezil maç yönetirler? Adam 1m çıkan topa çıkmadı demiş yazıktır kazandığın para sana haram olsun ne diyeyim artık.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yakup

Şimdiden 2.liğe kaymalar başlamış bile
Ön elemeyi falan hep geçiyoruz zaten
Eleştireni düşman gören kafadan bi sıyrılın artık
Külliyen zarar şu kollayacam destek verecem derken
Olmadık yerlere biat etmeniz,ucundan görünce kanaat etmeniz
Tam "sabote etmeyin bari uefa'ya gidelim"ci kafa
Sezon sonu 3.olursak stat yoktu dersiniz,hep 10 hafta kala kopuyoduk bu sefer 4 hafta kala koptuk dersiniz
Şu "buna da şükür"cü zihniyetten hep bunlar
Destekmiş
Destek tribündeydi dün işte kırılma maçında
Gene fiyasko gene fiyasko
Kimse desteğini de çekmiyor merak etmeyin
Kopuk bağlantısız fikirlerinizle kendi taraftarınıza yabancılaşmışsınız
Başka mertebelerde gerçek taraftar gibi görüyorsunuz kendinizi
En büyük zarar bizzat sizsiniz,hataların üstünü örten kafa yapınız

@yigitcan1903 kardeşim eleştirme sonra bizi suçluyorlar. sanki bendim boş adama pas vermeyen,sanki sendin tolgay'ı oyundan çıkaran.

sahi dün akşam neden az bağırdın? sesini tv'den duyamadım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ersan'ın uçak kullanması top kullanmasından daha az tehlikeli

Feyyaz Uçar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ersan'ın uçak kullanması top kullanmasından daha az tehlikeli

Feyyaz Uçar
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı eski inönü

İnancını kaybeden, özgüvenini yitiren, içinde birikmiş öfkeyi bastırmak için günah keçisi arayan, pes eden, lig bitmeden ligi bitiren arkadaşlar... Sizden rica ediyorum sadece 4 maç daha sabredin. Ondan sonra bütün mecralar bütün alanlar sizin. Agzınıza geleni konuşursunuz elinize geleni yazarsınız. Hocayı kovarsınız, kadroyu degiştirirsiniz, yonetime el atarsınız. Ne dilerseniz artık. Ama lütfen içinizdeki Beşiktaş sevgisinin hatrına, Beşiktaş için şu 34. hafta bitene kadar bi susun. Biz daha pes etmedik
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 16:43:26 eski inönü ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim gibi karamsar adam bile umut dolu size noluyo abiler :alala:

@Armağan Bozkurt abiyi getirin bana :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cisse557

Dünkü kendi evimizde, 10 kişi kalan rakip karşısında, son dakikada direkten dönen topla, son anda beraber kaldığımız maçta mı gördün final maçları stresini kaldırabileceğimizi? Cidden takdir ettim seni :)
Bardağın boş tarafından bakarsan son saniyede 1 puan aldık, dolu tarafından bakarsan 7-8 tane net pozisyona girip değerlendirmediğimiz için 1 puan aldık.
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 16:45:20 cisse557 ]

Çevrimdışı ErsinA.

o değilde bende 25  yaşımdayken hep aynı kafayı yaşıyordum. hep destek tam destek.

geriye dönün bir bakın son 10 yılda gs'yi sadece 1 kere deplasmanda yendik. sami yene veda maçında oda. neyse yaş 30 olunca anlıyorsunuz bazı gerçekleri.

bu takıma taraftar olarak destek olabileceğim her konuda yardımcı oldum. kombineyse kombine, formaysa forma ..... yine olurum gık çıkartmam ama ne olur bazı gerçekleri görün.

Ne yapalım peki? 

Pektemek'i sol açık oynattı diye, Ümraniye'ye gidip Biliç istifa diye mi bağıralım?   

Antebi yenemediler diye, takım otobüsünü mü taşlayalım? 

Gökhan Töre Olcay'a pas vermedi diye tribünde ıslıklayalım mı?

Dediğin gibi gücümüz yettiğince takıma maddi manevi destek olmaya çalışıyoruz.  Son 4 haftaya 2 puan geride girmişken destek vermeyelimde ne yapalım?

PES Mİ EDELİM YANİ?

Çevrimdışı yigitcan1903

Biz başarısızlığın sorumluluğunu önce kendimiz almadıkça kaybetmeye mahkumuz
Hep kaçtık,hep allayıp pulladık bizimkileri
Sorumlu hep dışardaydı
Hakemdi,federasyondu bazen de şanssızlıktı
Bu kaçışın sonu yok
Canım şampiyonluk istiyor ama bahaneler koyvermiyor sizinkisi
Kusura bakmayın
Çok ağır kandırıyorsunuz kendinizi