Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977468 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

5 final oyna
Hepsini kazan
Başka alternatif düşünmesinler
Zira olmayacak gibi

Çevrimdışı alimm

tesbite bak ;

Bilic: "Tolgay Xavi, Sosa da Iniesta... Elimde
hem Xavi hem Iniesta var. Bir teknik adam
daha ne ister. Bu takım şampiyonluğu hak
ediyor."
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Anil

Burada, Beşiktaş taradtarının içinde durum çok farklı @GÖRKEM

Beşiktaş taraftarı birebir alenen yaşar. Profesyonel taraftar olamaz.Üzülür bütün haftası zindan olur. Doğru mu dersen bilemem ama budur Beşiktaş taraftarı.

Asla mesafe koyamaz. Maça yine gider ama ağlamaya gider. Hem ağlar hem giderim misali. Küfür eder ama sevinemediğinden değil üzüldüğünden eder.

Tarihinde uzun süreli şampiyonluk yaşamadığı yıllar geçiren tek takıom Beşiktaş'tır. Fener ve Gs de yaşamıştır ama Beşiktaş bunu çokça yaşamıştır.

Zaten yapısı bu olmasa çoktan yokolurdu Beşiktaş. İnan bana Türkiye'de bir çay içtiğinde yeni tanıştığın yabancı adamın Beşiktaşlı olup olmadığını 2.çay bittiğinde anlarsın bunlar epik sözler değil son derece samimi gerçekler.

Soruna gelecek olursak Fener ve Beşiktaş taraftarı ezelden beri böyle. Galatasaray taraftarı ise son 20 yılda daha çok yeniyetmelerin oluşturduğu orjinini daha çok Beşiktaşlı çocukların takım değiştirmesi ve Uefa kupası ile alan bir topluluk.

Hiçbir etnik ve sosyal yapısı örgütlenmesi yok. Ua denilen topluluk Çarşının kopyası olmak için elinden geleni yapmış başaramamış bir özenti topluluktan ibaret.

Şöyle ayırmak mümkün. Fenerbahçe taraftarı sermayenin taraftarı. Patronların bir altında üst düzey yöneticiler var. Her zaman patronlarının yaşadığı hayatı yaşamak isteyen ama beceremeyen. İşte o kısım Gs taraftarıdır.

Bu yüzden kulüp yönetim yapısı da hep Fenere benzeme izleri taşır. Amaç ise normal hayatta diş geçiremediği patronlarını en azından bu arenada örgütlenerek devirmektir.

Bir altındaysa çalışan yani Beşiktaş bulunur.  Dünya yıkılsa yokolamayacak tek taraftar grubu. Çünkü zaten acıya alışık bağımlılık kazanmış.

O Gs dediğimiz kısım buna da özenir. Bu tutkuya da. Çünkü bu duygusallığı yoktur. Yarı profesyoneldir aklı üstkesimdedir. Altı hor görür ama onun enerjisi ile beslenmek ister.

İşin sosyolojik boyutu benim açımdan budur. Profiller değişiklik gösterir ama çoğunluk önemlidir.

Galatasaray'ı yönetenlerin sosyal hayatına kültürel yapısına bak bir de Beşiktaş'ın yöneticilerine. Bunlar zenginler olmasıan rağmen anlattığım karakteristik özellikleri görürsün.

Çok basit bir örnekle bitireyim. Ortamda 9 insan olsun 3 Beşiktaşlı  3 de Galatasaraylı 3 fenerli.

3 Beşiktaşlı anında arkadaş olurlar. Ego yoktur. Ortak payda tektir.

3 Galatasaraylı Beşiktaşlılar gibi  olmak istediği için yakınlaşırlar ama bir süre sonra mutlaka sorun çıkar aralarında çünkü paylaşamayacakları şeyler olur.

3 Fenerlinin ise yapacağı tek şey önce Beşiktaşlıların nsaıl bu kadar güzel bir ortam yaratttığına şaşırmak sonra bundan daha iyisini yapmaya çalışmak olur.

Yasaklı Link'da yorumları okuyabilirsin. Taraflı tarafsız her Fenerli Beşiktaş'ın iç sahadan çok deplasman tribününe hayran kalır.
Bu söylediğin şeylerin tamamı suanda  geçersiz. 15 yıl önce gerçekten böyle olabilir tabi ama suan malesef değil.

Çevrimdışı Anıl

Öyle birşey olsun ki Arena'da berabere kalırsak hem gsnin hem de fbnin önünde kalalım

Çevrimdışı Tolga

Öyle birşey olsun ki Arena'da berabere kalırsak hem gsnin hem de fbnin önünde kalalım
33. Hafta'ya bu puanlarla gelinirse ;

BJK 73

Gs 71

Fb 70

beraberlik bizi ikisinin de önünde tutar :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

BJK 73

Gs 71

Fb 70

İkisine de bir beraberlik gerek
Tabii bizim 3 te 3 yapmamız koşuluyla
Ama ben bu heriflerin puan kaybedeceğine pek ihtimal vermiyorum dünden sonra
Tek tek gidelim bakalım
Düne kadar benim kafamdaki hesap da buydu

Çevrimdışı Tolga

İkisine de bir beraberlik gerek
Tabii bizim 3 te 3 yapmamız koşuluyla
Ama ben bu heriflerin puan kaybedeceğine pek ihtimal vermiyorum dünden sonra
Tek tek gidelim bakalım
Düne kadar benim kafamdaki hesap da buydu
Gs belki kaybetmez de ben Fb'den puan kaybı bekliyorum :)

Tabi biz de kendi maçlarımızı kazanacağız orası ayrı :icool:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

BJK 73

Gs 71

Fb 70

Ömer Üründül'le akrabalık var mı?  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Ömer Üründül'le akrabalık var mı?  :icool:
Anlatmak istediğim ikisinin de birer kez berabere kalması durumunda Arena'da bize beraberlik yetecektir @anilt nin düşüncesine göre bir puanlama yaptım ki bu şekilde olma ihtimali de yüksek :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Aslında kazanmak zorunda olsak G.saray maçını daha mı iyi olur diyorum Bilic'i düşününce  :D

Çevrimdışı Deniz

Aslında kazanmak zorunda olsak G.saray maçını daha mı iyi olur diyorum Bilic'i düşününce  :D
Eger o maca kazanmak zorunda olursak Bilicin oynatacagi futbolu cok merak ediyorum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Gunay

sıvok ersan  motta

g.tore   oguzhan tolgay atiba  olcay

m.pektemek  Demba ba

:):)
Bilic 10-0 yenmelik maça çıksa yine bu kadroyla çıkmaz  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Winner" tabirinin vücut bulmuş hali=JOSE..
Bize gelir mi dersiniz günün birinde  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Mou benim adamımdır gittiği her yerde farkını ortaya koyuyor :icool:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

mourınhonun oynattıgı oyunu ve yaptıgı değişiklikleri siz begenmezsiniz :) 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu kupa bizim olacak. Kaptanımız Sivok'un ellerinde yükselecek bu kupa :tabe:

http://www.ntvspor.net/video-galeri/sampiyona-yeni-kupa
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

aynn misal rakiplerden sonra oynuyorsak rakipler puan kaybediyorsa genelde bizde kaybettik onlardan biri yada ikisi kazandıysa bizde kazanmısız
cok az bu oynamıs ama yani temelde boyle sonuclanmıs demekki bizim zor sartlarda daha iyi oynamamız istatistiki olarak kanıtlanmıssa dediğin gibi
o maçı kazanmak zorunda olmamız sart
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Ya arkadaş. Sergen'den hiçbir şey olmaz kimse boşuna beklemesin.

Adamın karakteri müsait değil en başta değil.

Bir kere Tayfur'u itelediler bize bir daha asla.
sergen Türk futbol piyasasındaki en dürüst insanlardan bir tanesidir. Sivas gs maçındaki haksızlıklara dayanamayıp tepkisini belli etti. Yıllardır bu ülkede futbol piyasasının nasıl çakalların elinde olduğunu hep anlattı. Sergen iyi hoca olur olmaz onu bilemem ama Sergen'den hiçbirşey olmaz çok ama çok yanlış.

Çevrimdışı talha

Sergen parası bittikçe takımı çalıştırır cebi parayı görünce ayrılır rahat adamdır dara gelemez
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Sergen parası bittikçe takımı çalıştırır cebi parayı görünce ayrılır rahat adamdır dara gelemez
Eski rahatlığı kalmadı bence.Biraz akıllandı gibi.Yine bir takımı daha yüzüstü bırakıp gidip tvde şov programlarına çıkarsa bu sahalara zor döner..

Çevrimdışı alimm

akşam ki juve real maçındaki iki takımın forması da çok güzeldi.. Seneye çubuklu işe siyah forma öyle olsa süper olur...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı cisse557

Tolga'ya ceza gelebilir. İnstagramda yardırmış resmen.
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2015, 12:53:58 cisse557 ]

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolga'ya ceza gelebilir. İnstagramda yardırmış resmen.
Noldu? :alala: :alala: :alala:
Edit: gördüm buna ceza veremezler, adam şahsi olarak yapmış yapıcanı. İçinde takım yok, rakip yok, futbol yok :biggrinking:
İngilizce Tolga ne demek acaba :alala: :evillol:
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2015, 13:33:32 Yusuf Tekeli ]