Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977048 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu son 5 maçta;

Sivok defansta liderliğini gösterecek, sorumluluğunu alacak. Duran toplarda rakip defansla gerekirse kavga edecek, çabalayacak.

Atiba yanında oynayacak partneriyle çok iyi anlaşıp defansın önünde güzel işler yapacak.

Sosa hücumu kurgulayacak, koşacak, koşturacak. Güzel toplar gönderip güzel duran toplar kurtaracak

Töre sezonun en stresli bu bölümünde en iyi oyununu oynayacak. En büyük silahlarımızdan biri olacak, "tek büyük silahımız" olmayacak.

Demba Ba geleni atacak.

Biraz anayasa gibi oldu ama şampiyonluk yolunda bu oyuncular efsane olmak istiyosa bunları mutlaka yapmalılar, arz ederim :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

100 puan alsak nerde 2 puan diyecekler.
Alamadığımız o 5 puanı almış olsaydık bu iş bugün bitmişti Gs derbisini falan düşünmüyor olurduk.

Bu söylediğim 2 takım ligden düşmüş iki takım ayrıca.(Balıkesir-K.Erciyes)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Alamadığımız o 5 puanı almış olsaydık bu iş bugün bitmişti Gs derbisini falan düşünmüyor olurduk.

tamamda o işler oyle olmuyor benimde en üzüldüğüm maç  balıkesir macıdır 2-1 ondeyken rakibin gelmeye macali yokken G.Törenin gereksiz penaltısıyla 3 puan gitti.

Çevrimdışı atalay

5 puan filan değil. Kadıköy'de ki Fb maçında şampiyonluğu verdik. (Olamayacağımız için değil; kazansaydık en geç 32.hafta şampiyon olmuştuk)

Milyonuncu kez yazdım lakin o maçın 75 ile 90.dakikasını izleyin yeniden. Hatta o yediğimiz gol bile çok şeyi değiştirdi.

Çevrimdışı Tolga

tamamda o işler oyle olmuyor benimde en üzüldüğüm maç  balıkesir macıdır 2-1 ondeyken rakibin gelmeye macali yokken G.Törenin gereksiz penaltısıyla 3 puan gitti.
Derbi kazanıp farkı açamadık ya da ligin dibindekileri yenip farkı açamadık.

Sezon sonunda umarım bu puanları aramayız diyorum ben de.

Çevrimdışı ozan062

bir başka tahminim de lig bittiginde Fener ilk 2'de olacak.

denizlide aynısını diyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

5 puan filan değil. Kadıköy'de ki Fb maçında şampiyonluğu verdik. (Olamayacağımız için değil; kazansaydık en geç 32.hafta şampiyon olmuştuk)

Milyonuncu kez yazdım lakin o maçın 75 ile 90.dakikasını izleyin yeniden. Hatta o yediğimiz gol bile çok şeyi değiştirdi.
Tamam hadi derbi kazanamıyoruz böyle bir sıkıntımız var da bu kaybettiğimiz 5 puanı kaybetmemiş olsaydık da işi bitiriyorduk onu demek istiyorum.

Çevrimdışı atalay

Tamam hadi derbi kazanamıyoruz böyle bir sıkıntımız var da bu kaybettiğimiz 5 puanı kaybetmemiş olsaydık da işi bitiriyorduk onu demek istiyorum.
O yüzden Brugge maçı sonrası "son 6 yılın en önemli maçı; hatta şampiyonluk giderse herkesin nedamet maçları olur ama Fb maçı en önemlisi" dedim.

Ona bakarsanız Galatasaray'da biz Balıkesir'e nasıl yenildik; Başakşehir maçı nasıl 2-0'dan 2-2'ye geldi diyecek.

Fb, Akhisara'a nasıl 6 puan verdik.Es-Es'i nasıl her iki maçta da yenemedik diyecek.

Bunlar olur fakat iş kendi aranda oynanan maçlarda bitiyor işte. Belkide iş üçlü averaja kalacak ve bizim hiç şansımız yok.

Çevrimdışı Tolga

O yüzden Brugge maçı sonrası "son 6 yılın en önemli maçı; hatta şampiyonluk giderse herkesin nedamet maçları olur ama Fb maçı en önemlisi" dedim.

Ona bakarsanız Galatasaray'da biz Balıkesir'e nasıl yenildik; Başakşehir maçı nasıl 2-0'dan 2-2'ye geldi diyecek.

Fb, Akhisara'a nasıl 6 puan verdik.Es-Es'i nasıl her iki maçta da yenemedik diyecek.

Bunlar olur fakat iş kendi aranda oynanan maçlarda bitiyor işte. Belkide iş üçlü averaja kalacak ve bizim hiç şansımız yok.
Gs'nin, Balıkesir maçı için diyebiliriz de Fb'nin puan kaybettiği rakipler çok sıradan takımlar değildi.

Biz hem derbi kazanamıyoruz hem de kolay gözüken 2 maçta 5 puan kaybettik.

Yani atıyorum Ts-Bursa gibi maçlarda puan kaybetseydik zaten değerlendirmeye almazdım yani bunu söyleme gereği bile duymazdım.

Mesela Eskişehir maçlarında da 5 puan bıraktık ama olabilecek bir puan kaybı kağıt üstünde.

Çevrimiçi Necmi

Türkiye de yasadigin icin daha iyi biliyorsundur. benim icin bu söylediklerin cok önemli. bazi seyler kafama takildi cünkü.

mesela ben de Takim dagildina araya belli bir yerde mesafe koyarim. yasayacagim o stresin ve moral bozuklugunun özel hayatimi cok fazla etkilememesi icin yapmak zorunda oldugumu hissederim cünkü.

daha gencken asiri fanatiktim hatta berabere kaldigimizda agladim maclari hatirlarim. ancak hayat tecrübesiyle beraber bazi seyler degisebiliyor. simdi olaylara biraz daha mesafeli bakiyorum belki Almanya da olaylara sizin kadar yakin olamamamin da etkisi vardir bunda. istanbulda yasasam maclara gitme imkanim da olurdu. belki Besiktasa ve Besiktasli olmaya daha farkli bakardim.

ancak sunu da söylemek istiyorum, Takim dagilinca siz maclari bu sezon seyrettiginiz gibi ayni heyecanla seyrediyormusunuz? bence araya belli bir noktada mesafe koymak insanin yapisinda olan birsey. sinir sistemimiz bu asiri strese belli bir yere kadar müsade edebilir diye düsünüyorum. merak ediyorum siz bunu farkli mi görüyorsunuz? @Çağrı

bir de su sorulari sana sormak istiyorum:

Gs, FB ve BJK taraftari arasinda ki bu bahsettigin farklar ezelden beri mi var yoksa son 15-20 senede GS'in basarilariyla mi gelisti bunlar?

gercekten arada bu kadar fark olduguna eminmisin yoksa bize öyle geliyor da olabilir mi? her taraftar grubunda cogunluk degisik profilli degilmidir?

ben sana cevap vereyim @Çağrı nın yaşı pek yetmez sorunu cevaplamaya
ilk önce senin gs li gibi düşündüğünü söylemiştim  sana hakaret için söylemedim onu bak şu anki konuşma tarzında gs li gibi
Beşiktaş taraftarı için asla şampiyonluk birinci derece önemli olmamıştır.biz şampiyon olduğu için sevmeyiz sevdiğimiz için şampiyon olmasını isteriz
renkli taraftarı olmak bir takım tutmaktır ama fenerlilerde takımlarını ölesiye tutar şampiyon olmadığı için takımlarına yüz çevirmezler gsliler iki sene üst üste şampiyon olmasa bir tane taraftarını bulamazsın tamamen başarı endeksli topluluktur yaşça küçük lünpen bir kesimdir Fenerin tam olmasa bile Beşiktaşa daha benzeyen bir taraftar yapısı vardır. Beşiktaşı tutmak takım tutmak değildir bu başka bir şey bir yaşam biçimidir. Mesela stadına kazma vurulurken ve bu devletle bir sürü sorunlarla zar zor yapılırken ve o stad senin için hayati bir değere sahipken sen günlerce devlet güçleriyle çatışabilirsin Beşiktaş taraftarı menfaatim var susup oturayım demez doğru bildiği yoldan dönmez Beşiktaşın menfaatlerini herşeyin önünde tutmaz zaten savunduğu değerlerdir Beşiktaşı Beşiktaş yapan bu değerleri kaybederse o gün Beşiktaş diye bir takım kalmaz birde tek örgütlü taraftar Beşiktaş taraftarıdır gruplar taraftar içinden çıkar diğerleri gibi kulüp tarafından kurulmaz ve desteklenmez Beşiktaş gruplarında lider yoktur daha doğaçlama haraket eder
15-20 sene önce gs taraftarı diye bir şey yoktuki gs nin büyüklüğü yaladığı kıçla doğru orantılıdır. ve herkesin salladığı kadar çok gs taraftarı yok fenerle Beşiktaş taraftarı özgün yapıya sahip kült taraftardır Fener sermayeden güç alır Beşiktaş halktan güç alır gs menfaatine kim fayda sağlıyorsa gider onun arkasını yalar onun için bu iktidar olmuş paralel olmuş fransız işgal kuvvetleri olmuş farketmez kurulduklarından bu yana yüz kızartmadan okuyabilecekleri bir tarihleri yok fenerle çıkar her türlü kavgamı yaparım konuşur tartışırım benim rakibimdir ama gs den sadece tiksinirim ne rakip olarak görürüm nede ciddiye alırım yok hükmündedir işte Türkiyede 15-20 yıldır değişen konjektör onları zorla büyük takım yapmaya uğraşıyor ama büyüklük şampiyonluk sayısıyla olmuyor sürekli bu olguyu işlemeye çalışıyorlar bir şeyi sakın unutmayın 1903 Yılında kurulduk ve o günden bu güne Türkiye tarihini karıştırdığın her yerden Beşiktaş adı çıkar Türk futbolu Beşiktaşla başladı kurtuluş mücadelesinde başrolde olduk armamızdaki Bayrak Türkiyenin ilk lisans çıkartmış kulübü olduğumuzu söylüyor hep biz yürürüz diğerleri peşimizden gelir

Çevrimdışı talha

Yanlız farkın da mısın bilmiyorum o 5 puanı alsak namağlup şampiyon olacaz  :lol:

Bu saatten vay onu kaybettik bunu kaybettik davası yapılmamalı. 5 maç var onları kazanacaksın. Lig bu tabiki de puan kaybedeceksin robot değilsin sen.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2015, 00:43:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Salak Fenerlilerden bir yorum.

Alıntı
beşiktaş´ın cocugu muhammed demirci..

okan buruk´un gs´yi şampiyon yapma umutları saha ıcıne taşınmaz..MUhammed sahada kaybolur bjk yener..

Adam Muhammed Demir ile bizim çocuğu karıştırıyor daha..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

İyi lan bunlar Batuhan'ı da halen daha bizim topumuz falan sanıyorlardır. :lol: :lol: :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2015, 00:55:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Türkiye de yasadigin icin daha iyi biliyorsundur. benim icin bu söylediklerin cok önemli. bazi seyler kafama takildi cünkü.

mesela ben de Takim dagildina araya belli bir yerde mesafe koyarim. yasayacagim o stresin ve moral bozuklugunun özel hayatimi cok fazla etkilememesi icin yapmak zorunda oldugumu hissederim cünkü.

daha gencken asiri fanatiktim hatta berabere kaldigimizda agladim maclari hatirlarim. ancak hayat tecrübesiyle beraber bazi seyler degisebiliyor. simdi olaylara biraz daha mesafeli bakiyorum belki Almanya da olaylara sizin kadar yakin olamamamin da etkisi vardir bunda. istanbulda yasasam maclara gitme imkanim da olurdu. belki Besiktasa ve Besiktasli olmaya daha farkli bakardim.

ancak sunu da söylemek istiyorum, Takim dagilinca siz maclari bu sezon seyrettiginiz gibi ayni heyecanla seyrediyormusunuz? bence araya belli bir noktada mesafe koymak insanin yapisinda olan birsey. sinir sistemimiz bu asiri strese belli bir yere kadar müsade edebilir diye düsünüyorum. merak ediyorum siz bunu farkli mi görüyorsunuz? @Çağrı

bir de su sorulari sana sormak istiyorum:

Gs, FB ve BJK taraftari arasinda ki bu bahsettigin farklar ezelden beri mi var yoksa son 15-20 senede GS'in basarilariyla mi gelisti bunlar?

gercekten arada bu kadar fark olduguna eminmisin yoksa bize öyle geliyor da olabilir mi? her taraftar grubunda cogunluk degisik profilli degilmidir?

Burada, Beşiktaş taradtarının içinde durum çok farklı @GÖRKEM

Beşiktaş taraftarı birebir alenen yaşar. Profesyonel taraftar olamaz.Üzülür bütün haftası zindan olur. Doğru mu dersen bilemem ama budur Beşiktaş taraftarı.

Asla mesafe koyamaz. Maça yine gider ama ağlamaya gider. Hem ağlar hem giderim misali. Küfür eder ama sevinemediğinden değil üzüldüğünden eder.

Tarihinde uzun süreli şampiyonluk yaşamadığı yıllar geçiren tek takıom Beşiktaş'tır. Fener ve Gs de yaşamıştır ama Beşiktaş bunu çokça yaşamıştır.

Zaten yapısı bu olmasa çoktan yokolurdu Beşiktaş. İnan bana Türkiye'de bir çay içtiğinde yeni tanıştığın yabancı adamın Beşiktaşlı olup olmadığını 2.çay bittiğinde anlarsın bunlar epik sözler değil son derece samimi gerçekler.

Soruna gelecek olursak Fener ve Beşiktaş taraftarı ezelden beri böyle. Galatasaray taraftarı ise son 20 yılda daha çok yeniyetmelerin oluşturduğu orjinini daha çok Beşiktaşlı çocukların takım değiştirmesi ve Uefa kupası ile alan bir topluluk.

Hiçbir etnik ve sosyal yapısı örgütlenmesi yok. Ua denilen topluluk Çarşının kopyası olmak için elinden geleni yapmış başaramamış bir özenti topluluktan ibaret.

Şöyle ayırmak mümkün. Fenerbahçe taraftarı sermayenin taraftarı. Patronların bir altında üst düzey yöneticiler var. Her zaman patronlarının yaşadığı hayatı yaşamak isteyen ama beceremeyen. İşte o kısım Gs taraftarıdır.

Bu yüzden kulüp yönetim yapısı da hep Fenere benzeme izleri taşır. Amaç ise normal hayatta diş geçiremediği patronlarını en azından bu arenada örgütlenerek devirmektir.

Bir altındaysa çalışan yani Beşiktaş bulunur.  Dünya yıkılsa yokolamayacak tek taraftar grubu. Çünkü zaten acıya alışık bağımlılık kazanmış.

O Gs dediğimiz kısım buna da özenir. Bu tutkuya da. Çünkü bu duygusallığı yoktur. Yarı profesyoneldir aklı üstkesimdedir. Altı hor görür ama onun enerjisi ile beslenmek ister.

İşin sosyolojik boyutu benim açımdan budur. Profiller değişiklik gösterir ama çoğunluk önemlidir.

Galatasaray'ı yönetenlerin sosyal hayatına kültürel yapısına bak bir de Beşiktaş'ın yöneticilerine. Bunlar zenginler olmasıan rağmen anlattığım karakteristik özellikleri görürsün.

Çok basit bir örnekle bitireyim. Ortamda 9 insan olsun 3 Beşiktaşlı  3 de Galatasaraylı 3 fenerli.

3 Beşiktaşlı anında arkadaş olurlar. Ego yoktur. Ortak payda tektir.

3 Galatasaraylı Beşiktaşlılar gibi  olmak istediği için yakınlaşırlar ama bir süre sonra mutlaka sorun çıkar aralarında çünkü paylaşamayacakları şeyler olur.

3 Fenerlinin ise yapacağı tek şey önce Beşiktaşlıların nsaıl bu kadar güzel bir ortam yaratttığına şaşırmak sonra bundan daha iyisini yapmaya çalışmak olur.

Yasaklı Link'da yorumları okuyabilirsin. Taraflı tarafsız her Fenerli Beşiktaş'ın iç sahadan çok deplasman tribününe hayran kalır.
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2015, 01:04:56 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

üçlü averaj ne onu nerden çıkarttın yok öyle bir şey 3 takım eşit puanda girerse bütün her şey genel averaja göre şekilleniyor
Derbilerin sizin düşündüğünüz kadar önemi yok motivasyon açısından önemli onun dışında aynı fenerle 10-10 puana sahibim ben yenersen 13-10 olur o yenerse 10-13 olur öyle sizin dediğiniz gibi 6 puanlık maçlar değildir. ha önem açısından diyorsanız erciyese kaybettiğin puan fenere kaybettiğinden daha önemlidir gider yenilirsin 3 puan verirsin rakibin yener 3 puan alır işte o zaman erciyes sana altı puana mâl olmuş olur şampiyonluk kaybetmemen gereken puanları kaybettiğinde gider bizim erciyes ve balıkesire puan kaybetmememiz gerekiyordu bu saatten sonra şampiyonluk giderse o iki maç yüzünden gider bu günde kafa kafayasak onların kaybettikleri küçük maçlar yüzünden kafa kafayayız yoksa şimdi siz derbi kazanmadan başarı gelmez dediğinize fenerliler ne demeli biz şampiyon olduk adamlar ikinci oldu iki maçtada bizi yendiler 3 derbi kazandılar ama şampiyonluk onların elinde olan bir şey değil ben kazandığım sürece fenerin şampiyon olma ihtimali yok veya gs kazandığı sürece

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2015, 01:02:34
  • Beşiktaş / Bodrum
üçlü averaj ne onu nerden çıkarttın yok öyle bir şey 3 takım eşit puanda girerse bütün her şey genel averaja göre şekilleniyor
Derbilerin sizin düşündüğünüz kadar önemi yok motivasyon açısından önemli onun dışında aynı fenerle 10-10 puana sahibim ben yenersen 13-10 olur o yenerse 10-13 olur öyle sizin dediğiniz gibi 6 puanlık maçlar değildir. ha önem açısından diyorsanız erciyese kaybettiğin puan fenere kaybettiğinden daha önemlidir gider yenilirsin 3 puan verirsin rakibin yener 3 puan alır işte o zaman erciyes sana altı puana mâl olmuş olur şampiyonluk kaybetmemen gereken puanları kaybettiğinde gider bizim erciyes ve balıkesire puan kaybetmememiz gerekiyordu bu saatten sonra şampiyonluk giderse o iki maç yüzünden gider bu günde kafa kafayasak onların kaybettikleri küçük maçlar yüzünden kafa kafayayız yoksa şimdi siz derbi kazanmadan başarı gelmez dediğinize fenerliler ne demeli biz şampiyon olduk adamlar ikinci oldu iki maçtada bizi yendiler 3 derbi kazandılar ama şampiyonluk onların elinde olan bir şey değil ben kazandığım sürece fenerin şampiyon olma ihtimali yok veya gs kazandığı sürece

3lü averaj var @Necmi abi 3 takım eşit olur önce 3 lü averaj o eşitse ondan sonra Genel averaj malesef
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Üçlü averaj var hocam. Bu arada iş üçlü averaja filan kalmayacak. Lakin derbileri çok değil yalnızca Olimpiyattaki maçlara 0-0 yaz; sonuç ne oluyor. Kendi işimizi kendimiz göreceğiz diyorsak en başından beri diyorum. Çok değil son 3 yılda gördük bu manzarayı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2015, 01:07:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Lafı açılmışken..

Her Beşiktaşlının amacı sadece kulübe destek olmamalıdır.

Gerçekten kendine güvenen yönetebileceğini düşünen varsa mutlaka kulübe yakın olmalıdır.

İşe zengin işi olarka bakmayın 5 yıl sonra bütün bu düzen değişecek yasalar çıkınca. Tabi kulüpler satılmazsa.

Sadece halk yetmez. Sadece taraftar yetmez. Yöneticiliği liderliği Galatasaraylı yöneticilerden çok iyi olan adamlar Beşiktaş'a uzak durmamalıdır.

Çünkü Beşiktaş'ın bu tarz adamlara çok ihtiyacı var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gs'nin, Balıkesir maçı için diyebiliriz de Fb'nin puan kaybettiği rakipler çok sıradan takımlar değildi.

Biz hem derbi kazanamıyoruz hem de kolay gözüken 2 maçta 5 puan kaybettik.

Yani atıyorum Ts-Bursa gibi maçlarda puan kaybetseydik zaten değerlendirmeye almazdım yani bunu söyleme gereği bile duymazdım.

Mesela Eskişehir maçlarında da 5 puan bıraktık ama olabilecek bir puan kaybı kağıt üstünde.

Çevrimdışı src35

3lü averaj var. 3 takım puan eşitligi halinde ilk önce 3ünün aralarında oynadıgı maçlardaki birbirlerine sagladıkları üstünlüklere bakılır.bunlar eşitse genel averaj..

burada da devreye derbi maçların önemi girer.

Çevrimdışı Tolga

Yanlız farkın da mısın bilmiyorum o 5 puanı alsak namağlup şampiyon olacaz  :lol:

Bu saatten vay onu kaybettik bunu kaybettik davası yapılmamalı. 5 maç var onları kazanacaksın. Lig bu tabiki de puan kaybedeceksin robot değilsin sen.
Söylediğim 2 maçı kazanmış olsaydık,

Şuan 22 galibiyet 3 beraberlik 4 mağlubiyetimiz oluyordu bu da çok anormal bir sonuç olmazdı bana göre :) :icool:

Çevrimdışı mert_

Derbilerin sizin düşündüğünüz kadar önemi yok motivasyon açısından önemli onun dışında aynı fenerle 10-10 puana sahibim ben yenersen 13-10 olur o yenerse 10-13 olur öyle sizin dediğiniz gibi 6 puanlık maçlar değildir.
@Necmi abi derbilerin 6 puanlık maçlar olarak değerlendirilmesinin sebebi, kaybettiğinde hem sen 3 puan kaybetmiş oluyorsun hem de şampiyonluktaki rakibin 3 puan almış oluyor. örnek vermek gerekirse, gese ile 64 puandayız. eğer ilk yarıda gese değilde biz kazanmış olsaydık onlardan 3 puan düş 61, bize 3 puan ekle 67, otomatikman 6 puanlık değişim oluyor. ama mesela ilk yardaki erciyes maçını kaybetmiş değilde kazanmış olsaydık şu an biz 67 puan gese 64 puan olurdu, değişim 3 puan.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2015, 01:14:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Söylediğim 2 maçı kazanmış olsaydık,

Şuan 22 galibiyet 3 beraberlik 4 mağlubiyetimiz oluyordu bu da çok anormal bir sonuç olmazdı bana göre :) :icool:

Tolga 27 galibiyet 2 mağlubiyet istiyor açın yolu tutmayın küçük enişteyi bırakın gitsin  :kop:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tolga 27 galibiyet 2 mağlubiyet istiyor açın yolu tutmayın küçük enişteyi bırakın gitsin  :kop:

26 galibiyete de razıydım ben ama olur da Arena'da bir terslik olursa bu puanları çok ararız :icool: