Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978606 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

iyi bir sag Bek ve Stoper olsa G.Saray Macindan hic korkmazdim. Serdar, Sivok ve Ersan'in o Macta kalitelerinin üzerinde oynamalari gerekiyor. Gökhan Töre zaten bir an önce kendine gelmeli.

Çevrimdışı yigitcan1903

Tomas Sivok

Dünkü maçta sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Tomas Sivok’un sağ el baş parmağında kırık tespit edilmişti. Futbolcumuz Tomas Sivok, Acıbadem Sports'da ameliyat olacak.

Veli Kavlak

Omzundan şikayeti süren futbolcumuz Veli Kavlak, daha önce kendisini omzundan ameliyat eden Almanya’daki doktoruna muayene olmak için Almanya’ya gidecek.

Daniel Opare

Dünkü maçta sağ arka adalesinde ağrı hisseden ve oyundan çıkan futbolcumuz Daniel Opare’nin Acıbadem Sports'da MR’ı çekildi ve oyuncumuzun MR’ı temiz çıktı.

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://eksisozluk.com/entry/51020962

Bu yazıyı bütün Beşiktaş'lılar okumalı. Çok güzel yazılmış. :claps: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Bu Macta da dedigin gibi farkli oynatmadi zoraki degisiklikler haricinde. Bilic'in taktiksel derinlik anlayisi olmadigini hala söylüyorum ancak elbette iyi yönleri de var. belli bir Oyun sablonu var. Takim savunmasini saglam yapmayi ögretti Takima. önde pres yaparak top kazanan ve kaleye cabuk giden bir Oyun anlayisi var. bu da bircok Rakibe terse geliyor. taktiksel zaaflari bizden zayif Takimlara karsi ortaya cikmiyor. özellikle bizden kalite olarak düsük Takimlara kolay kolay Puan kaybetmiyoruz. ayrica Takimda kolej havasi yaratti. özgüven veremese de Takima sakin olmayi biraz ögretti. burda elestirelecek sey varsa düsme hattindaki Takimlara karsi konstantrasyon sorunu yasamamiz. bunu asarsak isimiz cok kolaylasir hatta Derbi galibiyetine bile ihtiyac kalmayabilir.

Bilic ile kolay kolay süpriz yasamayiz. isin kötü tarafi buna bizim lehimize olan sürprizlerin de dahil olmasi. yani bizden kadro olarak kuvvetli Takimlari yenmemiz cok zor oluyor Bilic ile.

isin özü su, bizi devamli sonuna kadar Sampiyonluga oynatacaksa ben sahsen Derbi kaybetmeye ve Avrupa da fazla ilerlememeye devam etmeyi düsünmeden göze alirim.

Kadroyu ne kadar güclendirirsek o kadar basarili oluruz. burada dikkat etmemiz gereken tek sey alinacak olan Oyuncularin Takim icersindeki dengeleri bozmamasi. Bilic in yarattigi ve basarinin belki en önemli sirri olan o Takim icersindeki havayi degisik karakterde yildiz Oyuncular bozabilir. yani Transfer yaparken Oyuncularin karakter yapisini da özellikle dikkat etmeliyiz.

ben bu son haftalardaki bitik halimizi görünce Takimi biraz kücümseyip biraz sert elestiri yapmis olabilirim. Takimin fiziki durumunun birden düzelmesi beni acikcasi sasirtti. @Necmi
sanırım artık belli bir düzleme geldik seninle. Benimde sana sert eleştirilerim oldu ama haklıydım çünkü olaya çok dar mantıkla bakıyordun ve burda çıplak gözle takımı izleyen bir çok insanada saygısızlık ediyordun tv den izlediğin maçta sadece kamera topu takip ettiği için genel oyuncu profilini göremezsin taktik dizilişi anlayamazsın 4-4-2 görünür ama oyun içinde acayip değişik şeyler olur bu rakibin dengesini bozar bu aslında taktik içinde taktiktir yada hoca ileri der takım geri yaslanır sen ne kadar iyi taktik verirsen ver sonuçta onu sahada oyuncular uyguluyor kadronda bir sürü tecrübesiz oyuncu var üst seviye yeni yeni oynamaya büyük takım oyuncusu olmaya başladılar
fizik durum birden düzelmedi bunun sinyalini takım iki haftadır veriyordu ilk atiba yükseldi sosa zaten iki haftadır kıpırdanıyor Dembaba da ilk ışığı geçen hafta gördüm geri döndü dedim ama hala töre olcay veli motto yerlerde sürünüyor ama grafik sürekli yükseliyor her takımın iniş çıkışları oluyor ama burda bizim inişlerde ağır yara almadan yola devam etmemiz takımı yarışın içinde tutmamız nedeniyle Bilicin geçer not aldı orta avrupa takımları makine düzeninde oynayan sistem takımlarıdır böyle bir kültürden gelen Bilic den çokta fazla şey beklememek lazım zaten bizimde aradığımız yıllardır buydu yeterki bu sistemin içine bir kaç tane fark yaratan oyuncu ekleyelim bu takım şl de bile ışıl ışıl parlar takım büyük maçları çok iyi oynuyor bunu derbilerle mukayese etme çünkü derbiler Beşiktaşın kopup gitmesini engelleme operasyonuydu ilk yarı buna hazırlıksızdık iki kırmızı bize alternatif bırakmadı ama ara transferde Tolgay hamlesi opare hamlesi bu açıkları kapatmak içindi @GÖRKEM

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Sivok yetişecek mi antep maçına?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan fena yumcalamışlar takımı ha :kop: :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Olcay dün neler yapmış ya akşam ahmet çakara kazık girse bu kadar acıtmazdı
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı GÖRKEM

fizik durum birden düzelmedi bunun sinyalini takım iki haftadır veriyordu ilk atiba yükseldi sosa zaten iki haftadır kıpırdanıyor Dembaba da ilk ışığı geçen hafta gördüm geri döndü dedim ama hala töre olcay veli motto yerlerde sürünüyor ama grafik sürekli yükseliyor her takımın iniş çıkışları oluyor ama burda bizim inişlerde ağır yara almadan yola devam etmemiz takımı yarışın içinde tutmamız nedeniyle Bilicin geçer not aldı orta avrupa takımları makine düzeninde oynayan sistem takımlarıdır böyle bir kültürden gelen Bilic den çokta fazla şey beklememek lazım zaten bizimde aradığımız yıllardır buydu yeterki bu sistemin içine bir kaç tane fark yaratan oyuncu ekleyelim bu takım şl de bile ışıl ışıl parlar takım büyük maçları çok iyi oynuyor bunu derbilerle mukayese etme çünkü derbiler Beşiktaşın kopup gitmesini engelleme operasyonuydu ilk yarı buna hazırlıksızdık iki kırmızı bize alternatif bırakmadı ama ara transferde Tolgay hamlesi opare hamlesi bu açıkları kapatmak içindi @GÖRKEM

bunu söyleyecegimi düsünmezdim ama evet. Bilic cok iyi bir TD olmasa da belli bir Sistemi olmasi ve Oyunculara arkadasca davranmasi basarinin Sirri gibi görünüyor.

Oyuncularin bu uzun Sezonun yorgunlugunu nasil üzerinden attiklarini merak ediyorum. muhtemelen Bilic antrenmanda degisiklige gitti hata yaptigini anlayinca. eger öyleyse seneye ayni sorunlari yasamayiz.

Çevrimdışı GÖRKEM

https://eksisozluk.com/entry/51020962

Bu yazıyı bütün Beşiktaş'lılar okumalı. Çok güzel yazılmış. :claps: :claps: :claps: :claps:

evet güzel bir yazi olmus.  :claps:

Çevrimdışı toonch

Yusuf Tekeli, okumamıza vesile olduğun için çok teşekkür ederim.
Yazının odağı olan öpmeli-koklamalı, atlamalı-zıplamalı yazıları yazanlar genellikle genç arkadaşlar oluyor.
Bu arkadaşlar Beşiktaşın geleneklerini ve kültürünü anlayamış kişiler.
Fakat bu foruma baktığımda senin gibi genç ama olgun arkadaşlarımızı görüyorum ve çok mutlu oluyorum.
Ben hayatımda bir eylemde bulunacağımda, bir söz söyleyeceğimde benin idolüm olan insan ne yapar diye düşünüyorum.
Süleyman Seba neyapar? Atatürk ne yapar? vs... Onlar gibi olmak haddimize olmasada elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.
Zaten Beşiktaşlılık duruşu dediğimiz şeyin vücut bulmuş halleri Baba Hakkı, Süleyman seba, Şeref bey ve niceleri değil mi?
Neyse nerden nereye geldim...
Necmi abiyede ve diğer arkadaşlara hepimiz için böyle bir platform oluşturduğu teşekkür ederim.
Burda karşı takımlar dahil kimseye hakaret ettirmemesini takdir ile izliyorum.
Sağol abi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yazının odağı olan öpmeli-koklamalı, atlamalı-zıplamalı yazıları yazanlar genellikle genç arkadaşlar oluyor.
Fakat bu foruma baktığımda senin gibi genç ama olgun arkadaşlarımızı görüyorum ve çok mutlu oluyorum.
Ben hayatımda bir eylemde bulunacağımda, bir söz söyleyeceğimde benin idolüm olan insan ne yapar diye düşünüyorum.
Süleyman Seba neyapar? Atatürk ne yapar? vs... Onlar gibi olmak haddimize olmasada elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.
Zaten Beşiktaşlılık duruşu dediğimiz şeyin vücut bulmuş halleri Baba Hakkı, Süleyman seba, Şeref bey ve niceleri değil mi?
Necmi abiyede ve diğer arkadaşlara hepimiz için böyle bir platform oluşturduğu teşekkür ederim.
Sağol abi.

Rica ederim abi :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Anıl

Hangi başlığa yazsam bilemedim buraya yazıyorum bizimlede adı geçtiği için. Lucescu önümüzdeki sezon Fenerbahçeyi çalıştıracakmış,

Çevrimdışı Türkay

Hangi başlığa yazsam bilemedim buraya yazıyorum bizimlede adı geçtiği için. Lucescu önümüzdeki sezon Fenerbahçeyi çalıştıracakmış,

Ümit Karan demiş galiba. İnşallah çalıştırmaz  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

yalan haber :busted_cop:

Çevrimdışı Anıl

Ümit Karan demiş galiba. İnşallah çalıştırmaz  :biggrinking:
yalan haber :busted_cop:
Ben haberi basından duymadım. Bir arkadaşımın babası Fenerbahçe yönetimine yakın baya. O söyledi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İngiltere'nin Ankara büyükelçisi  :icool: :claps: :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben haberi basından duymadım. Bir arkadaşımın babası Fenerbahçe yönetimine yakın baya. O söyledi.
O zaman kötü :bandit:

Çevrimdışı talha

yine de inanmam doğruysa da aziz ksnin ağzını sonuna kadar açtı demektir. aziz kesnin ağzını öyle durup dururken açmaz demek ki adam iyi para yedirdi şampiyonluğu gözlüyor.

Çevrimiçi Necmi

Sağol abi.
hehe Yusufun burda az kulağını çekmedim bu konuda :D
Ben küfürü korkak aciz ve çaresiz insanların baş vurduğu bir yöntem olarak görürüm biz hiç bir zaman bu kadar aciz olmamalıyız
zaten en kolay cevap şekli küfürdür ve karşındakinede kendini savunma imkanı verir mağduru oynatır onun yerine zekanla bul yöntemini karşındaki apışıp kalsın
mesela dün akşam Olcayın Ahmet çakarı madara edişi gibi çünkü söylediğine Ahmet Çakar gibi bir beyne sahip insanın verebileceği cevap yoktu ve bütün Türkiye zekanın karşısında ezilişini seyretti ne dedi ağır konuşsun ben hakettim aslında söylemek istediği benim seviyeme insinki ben onunla baş edebileyim çünkü küfürü cevap sayan tiplerin aslında söyleyecek hiç bir şeyi yoktur sen onların seviyesine inmediğin sürece senin karşında ezilmeye mahkumdurlar.
şimdi burda bunlara izin vermeyerek aslında söyleyecek hiç bir şeyi olmayan insanlara buraya gelmeyin diyoruz zatende gelmiyorlar :D @toonch

Çevrimdışı Tolga

Lucescu, Aziz Yıldırım ile çalışmaz bence o iş olmaz yani :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 20:30:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar babalara oğullara bakmayın.

Daha 3 hafta önce Fenerbahçeli 3 numaralı yöneticisinin oğlu Low ile anlaştık dedi adam sözleşme uzattı.

Olur mu bilinmez ama duyumlar malum işte hep patlıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli