Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979533 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilic'in önünde yeteri kadar zaman var. Napsın ne etsin iyi düşünsün bakalım gs maçını :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Bilic bu macin kadrosu icin cok ama cok emek harcamis.cok kafa patlatmis.her hafta boyle olsun yeter..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 23:58:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bilic'in önünde yeteri kadar zaman var. Napsın ne etsin iyi düşünsün bakalım gs maçını :ok:

Düşünmesin tek tek gidelim aman  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

Beyler kim ne derse desin bence bizim şampiyonluğumuzu yine bizim evlatlarımız belirleyecek. Rıza hoca ve ve Sergen hoca bizi GS maçına kalmadan şampiyon yapabilir o yüzden onlara destek 😁😁

Çevrimdışı atalay

Bu arada Demba Ba, Benzema vuruşu yapmış. Zoru, basit göstermiş.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı eski inönü

bu haftayı da lider kapatırsak bu sezon toplamda 14 haftayı lider bitirmiş olacagız. Nasıl istatistik ama  :super:

Çevrimdışı talha

bu haftayı da lider kapatırsak bu sezon toplamda 14 haftayı lider bitirmiş olacagız. Nasıl istatistik ama  :super:

Bu haftayı lider bitirememiz için GS'nin Akhisar'ı 8-0 yenmesi lazım.  :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı eski inönü

sevinmeliyiz bence. bu istatistik bizim şampiyonlugu hakettigimizi gosteriyor.

Çevrimdışı Deniz

Bilicin bugün doğrularıyla maçı kazandık.
Teknik direktörün doğru hamleleri neler kazandırabiliyor hepimiz görmüş olduk.
Öncelikle Beşiktaş'ın en büyük problemi olan gol attıktan sonra geriye yaslanma sıkıntısını bu maç yaşamadık.2 ye gittik.
İlk 11 çıkartılırken formsuz Demba BA nın yedek oturması çok doğru tercihti.Mustafayla başlamanın sebebinin cenkin kondisyonuyla ilgili olduğuna inanmak istiyorum..
Sivok gibi defansın bel kemiği oyuncu sakatlanınca Atınç gibi bu takımın uzun yıllar savunmasında forma terletecek olan yeteneğin oyuna alınması çok doğru tercihti.
Ts artık maçtan kopacakken Sosanın tam yorulduğu zaman çıkartılıp Ozinin alınması da oldukça doğru bir karardı.
Sonuç olarak Bilic bugün doğruları yaptı.İnşallah her maça bu kadar iyi hazırlanır ve artık hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşırız..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 01:09:38
  • Beşiktaş / Bodrum

İronik olmuş  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 01:14:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Güntekin 26 diyince ne oluyor demiştim 24 yaşında Tolgay daha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Düşünmesin tek tek gidelim aman  :D
Bence çoktaann başlamıştır düşünmeye :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu performansi beklemedigimi itiraf etmeliyim. Bu Mac cok sey degistirdi. artik Sampiyonluga inanmaya basliyorum diyebilirim.

Bilic fena bir sablon hocasi olmadigini bir kez daha ispat etti. Takima iyi bir savunma anlayisini asiladi. hücumda tamamen bireysellige kalsakta Bilic'in oynattigi Futbol Türkiye Ligine uygun. oynanmasi gerektigi sekilde. dolayisiyla su anki Türkiye Ligin icin yeterli bir Takim var.

yaptigi Hamleler iyidi ancak bunlari Macin kiliti olarak görmüyorum. bu Maci bu performansla öyle ya da böyle alacaktik.

Bilic'in kaderini yine de son Maclara baglanmasi gerektigini düsünüyorum. ancak siralamaya göre degil duruma göre degerlendirilmeli diye düsünüyorum.

yani 3. olsak bile sonuna kadar yarisin icinde kalirsak Bilic ile devam edilebilir. yeter ki önümüzdeki 3 Macta yaristan kopmayalim. bunu basarirsa bile Vodafone Arena'yi görmeyi haketmis olur.

tabi son macta allah korusun G.Birligine takilirsak bakis acilari hakli olarak degisebilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ver müzüğüü serkan ver müzüğüü :bandit: :kop:

Çevrimdışı Necmi

Bu performansi beklemedigimi itiraf etmeliyim. Bu Mac cok sey degistirdi. artik Sampiyonluga inanmaya basliyorum diyebilirim.

Bilic fena bir sablon hocasi olmadigini bir kez daha ispat etti. Takima iyi bir savunma anlayisini asiladi. hücumda tamamen bireysellige kalsakta Bilic'in oynattigi Futbol Türkiye Ligine uygun. oynanmasi gerektigi sekilde. dolayisiyla su anki Türkiye Ligin icin yeterli bir Takim var.

yaptigi Hamleler iyidi ancak bunlari Macin kiliti olarak görmüyorum. bu Maci bu performansla öyle ya da böyle alacaktik.

Bilic'in kaderini yine de son Maclara baglanmasi gerektigini düsünüyorum. ancak siralamaya göre degil duruma göre degerlendirilmeli diye düsünüyorum.

yani 3. olsak bile sonuna kadar yarisin icinde kalirsak Bilic ile devam edilebilir. yeter ki önümüzdeki 3 Macta yaristan kopmayalim. bunu basarirsa bile Vodafone Arena'yi görmeyi haketmis olur.

tabi son macta allah korusun G.Birligine takilirsak bakis acilari hakli olarak degisebilir.
Aslında maça göre konuşmamak lazım. Bilic her hafta yaptığından farklı bir şey yapmadı. Bazılarında sonuç verdi bazılarında vermedi. Geçen haftada çok kötü oynadığımız bir maçta değişikliklerle maçı döndürdü. Benim günlerdir anlatmak istediğim bu aslında sahada hata yapmıyor. Yanlış olan oyuncuların maç içinde kopuşları. Bilic in en büyük hatası yüklemeyi ayarlayamaması oldu buna @Çağrı da değinmiş liverpool maçında gazla gittik ama brugge maçında patladık. Ligdede bir sürü gereksiz puan kaybettik. Sonuç bu gün buradaysak bunu hem başarı görelim, hemde başarısızlık görelim. Başarı görmemiz mental olarak takımı hazırlamış ve şampiyonluğa inandırmış takım gidiyor. Başarısızlık ise kondisyon olarak hazırlayamadığı için iki hafta öncesine kadar döküldük. Diğer kötü yanıda forma dağıtımında bence adaleti yok kendi aldırmadığı oyuncuya forma vermiyor çok fazla mecbur kalmadığı sürece milosevic de bu böyle pedroda böyle kerim de böyle geçen sene sezer eneramo dada aynı oldu
eneramoyu bilic istemedi bir maç hatırlıyorum forvetler sakattı forvetsiz çıktık genede oynatmadı ne bir maçta yerin dibine sokalım nede bir maçta yere göğe sığdıramayalım eleştirirken dengeyi bulmak lazım
göründüğü gibi bir çok yanlışı var ama artı yanlarıda çok fazla özellikle kolej takımı yaratması takım içi arkadaşlığı üst seviyede tutması rekabeti bile dostluğa dönüştürebilmesi bence iyi taktisyen olması artıları ama bütün takım düşüyorsa ve uzun süre bu düşüş devam ediyorsa ki takımın yarısında hala devam ediyor bu kötü yanı ve bu hayati bir sıkıntıdır takım için her zaman bu kadar şanslı olmayız. Şimdi evet çok şanslıyız bu uzun düşüş sürecinde tepede kalmayı başardık. Bundan sonra tahminim grafik dahada yükselecek rakiplerimiz düşüşe geçti bu güne kadar dezavantaj olan artık avantaj olacak önümüzde çok zor beş maç var bu maçların sonunda şampiyonda olabiliriz ligi üçüncüde bitirebiliriz ama iki senedir bu kahrı çeken bir hocanın vodafone arena hakkıdır. Seneye bu yüklemeler konusunda profesyonel bir çalışma yapmak lazım gerekirse bu işde uzman birilerini getirmek gerekiyor Biliçin açığı bu şekilde kapatılır diğeride kendi almadığı oyuncularada gerekli ilgiyi göstermesi için yönetim tarafından kulağının ciddi olarak çekilmesi gerekir @GÖRKEM  günlerdir sana ne diyorum eleştirme şeklin yanlış eleştireceksin tabiki bizde yeri geldiğinde eleştiriyoruz ama bunuda adil bir şekilde yapmak gerekiyor eleştirirken doğrularıda alkışlayabilmek gerekiyor işte o zaman eleştirinin bir anlamı olur

Çevrimdışı Necmi

aman kardeşim mümkünse hepten unutsun gs maçını ondan önce oynayacağımız üç maçtan birini bile kaybetsek gs maçının önemi kalmaz artık bu saatten sonra ne rakip düşünülür nede sonraki maçlar tek bir tane maçımız var oda gelecek olan maç o biter bir sonrakini ondan sonra düşünürüz oyuncularında kafasına kazıyor  bu gün oyuncuların konuşmasındanda anlaşılıyordu bu ben geçen hafta ankarada maçta gördüm bu takım şampiyonluk havasına girmiş ve istiyor artık oyuncu bu yönde kendine bakar kendini güçlü tutar biliçin artık bir sonraki maçın analizini yapması lazım kafayı başka şeylere yormayacak önümüzde 27 gün var yönetimde sarıp sarmalayacak takımı onlarada çok iş düşüyor dış etkilerden uzaklaştıracak çünkü biz kazandıkça rakipler çirkinleşecek bunlara önlemi yönetim alacakbundan sonra bu ay odaklanacakları konu stad falan olmamalı direk takımın üzerinde yoğunlaşmaları lazım

Çevrimdışı mrred

Bilicin bugün doğrularıyla maçı kazandık.
Teknik direktörün doğru hamleleri neler kazandırabiliyor hepimiz görmüş olduk.
Öncelikle Beşiktaş'ın en büyük problemi olan gol attıktan sonra geriye yaslanma sıkıntısını bu maç yaşamadık.2 ye gittik.
İlk 11 çıkartılırken formsuz Demba BA nın yedek oturması çok doğru tercihti.Mustafayla başlamanın sebebinin cenkin kondisyonuyla ilgili olduğuna inanmak istiyorum..
Sivok gibi defansın bel kemiği oyuncu sakatlanınca Atınç gibi bu takımın uzun yıllar savunmasında forma terletecek olan yeteneğin oyuna alınması çok doğru tercihti.
Ts artık maçtan kopacakken Sosanın tam yorulduğu zaman çıkartılıp Ozinin alınması da oldukça doğru bir karardı.
Sonuç olarak Bilic bugün doğruları yaptı.İnşallah her maça bu kadar iyi hazırlanır ve artık hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşırız..
%100 katılıyorum Dembanın formu ve fizik kapasitesi çok düşüktü, Cenk ile başlamaması da çok doğru tercihti çünkü Mustafa Cenke göre çok daha enerjik ve mücadele gücü yüksek.Sonuç olarak ilk yarı Trabzonu uyuttuk ve yorduk ikinci yarı da vurduk.Çok iyi bir stratejiydi.Tebrikler bilic..
The great gig in the sky

Çevrimdışı yigitcan1903

Dün akşam doğru hamleler
Cesur oyun vardı
Umarım sezon sonuna kadar böyle gider

Çevrimdışı GÖRKEM

Aslında maça göre konuşmamak lazım. Bilic her hafta yaptığından farklı bir şey yapmadı. Bazılarında sonuç verdi bazılarında vermedi. Geçen haftada çok kötü oynadığımız bir maçta değişikliklerle maçı döndürdü. Benim günlerdir anlatmak istediğim bu aslında sahada hata yapmıyor. Yanlış olan oyuncuların maç içinde kopuşları. Bilic in en büyük hatası yüklemeyi ayarlayamaması oldu buna @Çağrı da değinmiş liverpool maçında gazla gittik ama brugge maçında patladık. Ligdede bir sürü gereksiz puan kaybettik. Sonuç bu gün buradaysak bunu hem başarı görelim, hemde başarısızlık görelim. Başarı görmemiz mental olarak takımı hazırlamış ve şampiyonluğa inandırmış takım gidiyor. Başarısızlık ise kondisyon olarak hazırlayamadığı için iki hafta öncesine kadar döküldük. Diğer kötü yanıda forma dağıtımında bence adaleti yok kendi aldırmadığı oyuncuya forma vermiyor çok fazla mecbur kalmadığı sürece milosevic de bu böyle pedroda böyle kerim de böyle geçen sene sezer eneramo dada aynı oldu
eneramoyu bilic istemedi bir maç hatırlıyorum forvetler sakattı forvetsiz çıktık genede oynatmadı ne bir maçta yerin dibine sokalım nede bir maçta yere göğe sığdıramayalım eleştirirken dengeyi bulmak lazım
göründüğü gibi bir çok yanlışı var ama artı yanlarıda çok fazla özellikle kolej takımı yaratması takım içi arkadaşlığı üst seviyede tutması rekabeti bile dostluğa dönüştürebilmesi bence iyi taktisyen olması artıları ama bütün takım düşüyorsa ve uzun süre bu düşüş devam ediyorsa ki takımın yarısında hala devam ediyor bu kötü yanı ve bu hayati bir sıkıntıdır takım için her zaman bu kadar şanslı olmayız. Şimdi evet çok şanslıyız bu uzun düşüş sürecinde tepede kalmayı başardık. Bundan sonra tahminim grafik dahada yükselecek rakiplerimiz düşüşe geçti bu güne kadar dezavantaj olan artık avantaj olacak önümüzde çok zor beş maç var bu maçların sonunda şampiyonda olabiliriz ligi üçüncüde bitirebiliriz ama iki senedir bu kahrı çeken bir hocanın vodafone arena hakkıdır. Seneye bu yüklemeler konusunda profesyonel bir çalışma yapmak lazım gerekirse bu işde uzman birilerini getirmek gerekiyor Biliçin açığı bu şekilde kapatılır diğeride kendi almadığı oyuncularada gerekli ilgiyi göstermesi için yönetim tarafından kulağının ciddi olarak çekilmesi gerekir @GÖRKEM  günlerdir sana ne diyorum eleştirme şeklin yanlış eleştireceksin tabiki bizde yeri geldiğinde eleştiriyoruz ama bunuda adil bir şekilde yapmak gerekiyor eleştirirken doğrularıda alkışlayabilmek gerekiyor işte o zaman eleştirinin bir anlamı olur

Bu Macta da dedigin gibi farkli oynatmadi zoraki degisiklikler haricinde. Bilic'in taktiksel derinlik anlayisi olmadigini hala söylüyorum ancak elbette iyi yönleri de var. belli bir Oyun sablonu var. Takim savunmasini saglam yapmayi ögretti Takima. önde pres yaparak top kazanan ve kaleye cabuk giden bir Oyun anlayisi var. bu da bircok Rakibe terse geliyor. taktiksel zaaflari bizden zayif Takimlara karsi ortaya cikmiyor. özellikle bizden kalite olarak düsük Takimlara kolay kolay Puan kaybetmiyoruz. ayrica Takimda kolej havasi yaratti. özgüven veremese de Takima sakin olmayi biraz ögretti. burda elestirelecek sey varsa düsme hattindaki Takimlara karsi konstantrasyon sorunu yasamamiz. bunu asarsak isimiz cok kolaylasir hatta Derbi galibiyetine bile ihtiyac kalmayabilir.

Bilic ile kolay kolay süpriz yasamayiz. isin kötü tarafi buna bizim lehimize olan sürprizlerin de dahil olmasi. yani bizden kadro olarak kuvvetli Takimlari yenmemiz cok zor oluyor Bilic ile.

isin özü su, bizi devamli sonuna kadar Sampiyonluga oynatacaksa ben sahsen Derbi kaybetmeye ve Avrupa da fazla ilerlememeye devam etmeyi düsünmeden göze alirim.

Kadroyu ne kadar güclendirirsek o kadar basarili oluruz. burada dikkat etmemiz gereken tek sey alinacak olan Oyuncularin Takim icersindeki dengeleri bozmamasi. Bilic in yarattigi ve basarinin belki en önemli sirri olan o Takim icersindeki havayi degisik karakterde yildiz Oyuncular bozabilir. yani Transfer yaparken Oyuncularin karakter yapisini da özellikle dikkat etmeliyiz.

ben bu son haftalardaki bitik halimizi görünce Takimi biraz kücümseyip biraz sert elestiri yapmis olabilirim. Takimin fiziki durumunun birden düzelmesi beni acikcasi sasirtti. @Necmi
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2015, 10:00:30 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aman kardeşim mümkünse hepten unutsun gs maçını ondan önce oynayacağımız üç maçtan birini bile kaybetsek gs maçının önemi kalmaz artık bu saatten sonra ne rakip düşünülür nede sonraki maçlar tek bir tane maçımız var oda gelecek olan maç o biter bir sonrakini ondan sonra düşünürüz oyuncularında kafasına kazıyor  bu gün oyuncuların konuşmasındanda anlaşılıyordu bu ben geçen hafta ankarada maçta gördüm bu takım şampiyonluk havasına girmiş ve istiyor artık oyuncu bu yönde kendine bakar kendini güçlü tutar biliçin artık bir sonraki maçın analizini yapması lazım kafayı başka şeylere yormayacak önümüzde 27 gün var yönetimde sarıp sarmalayacak takımı onlarada çok iş düşüyor dış etkilerden uzaklaştıracak çünkü biz kazandıkça rakipler çirkinleşecek bunlara önlemi yönetim alacakbundan sonra bu ay odaklanacakları konu stad falan olmamalı direk takımın üzerinde yoğunlaşmaları lazım
Haklısın abi :)

Ama bence bilicin kafasında çoktan başlamıştır nasıl oynasak diye fikirler :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Haklısın abi,
Pedro'yu kendi aldırmadığı için forma vermiyor.
Zaten Pedro bu sene Beşiktaş formasıyla 37 maçın 34'ünde ilk 11'de boy göstermedi, Kolombiya dizisinde oynadı değil mi?
-Tanrı aşkına Pedro neden defansa gelmiyorsun hah!
Gerçi anlıyorum Burak Yılmaz'ın bu kadar ustaca rol aldığı bir ligi, tv dizisi gibi görmüş olmamız mümkün...

Yine de 4 ay boyunca sakat olan Sivok'ta bir ışık görmüş ki Biliçimiz sivoku tekrar gözümüzde değerli yaptı. Film yönetmenimiz önüne çıkan opsiyonları da değerlendirmiş.
Nitekim yaptığı asistle altın kafa ödülünün kanamasına rağmen oynamak istemesiyle de gönlümüzün sahibi oldu. Franco Sivok farketmez bu bir bayrak yarışıdır. Kim kaparsa kapsın bayrağı hedef şampiyonluktur.

Enerambo'yu da kendi almadığı için oynatmadı tabi.
Eneramo'yu 2 karede hatırlıyorum 1. imza attıktan sonra sedyedeki ameliyat pozu. İşe yaramaz olduğunu oynadığı kısa sürelerde gösterdi, hoca da zaten bunu gördüğü için tekmeyi yapıştırdı iyi de etti. Sığırın gittikten sonra tek işi hatırladığım 2.kare doksanda bize gol atması oldu. Ne karabükte ne sivasta ne ibb'de adını sanını duymadık. Eğer Biliç'in göremediği bir şey olsaydı Sivas, ibb ve karabükte bir şeyler yapmış olması gerekirdi. Allah'ın öküz anadolu topçusunu da değeri bilinmeyen gizli kral yapmayıverin.

Miloseviç'i oynatmamış, haklısın.
Acıbadem'de yürüyüş bandında koluna yapışıp maça mı getirseydi. Miloseviç geldiği gibi kupa maçlarında oynadı, Biliç'in de beklentileri vardır elbette sakatlandı zaten yeni yeni antrenmanlara başlamıştır. 6 yıllık sözleşmeyi isveçli arkadaşımız olsun ucuza çikolata ve içki getirsin diye yapmamışlardır herhalde !?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sivok elinden ameliyat olacakmış :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Bizim oyuncumuzu hastanelik ediyor,ve faulu sivok yapmış olarak çalıyor.
Cüneyt bal gibi o dirseği gördü.Penaltı+kırmızı kart vermesi gerekirken hiç ama hiç utanmadan aleyhimize faul çaldı.
Burada art niyet olduğu apaçık ortada.Ben bu haftalarda hakemlerden çok çekiniyorum.Dün hakemi de yendik ama önlemlerimizi almalıyız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şaka maka şampiyonluk geliyor ha :halay: :halay: