Haklısın abi,
Pedro'yu kendi aldırmadığı için forma vermiyor.
Zaten Pedro bu sene Beşiktaş formasıyla 37 maçın 34'ünde ilk 11'de boy göstermedi, Kolombiya dizisinde oynadı değil mi?
-Tanrı aşkına Pedro neden defansa gelmiyorsun hah!
Gerçi anlıyorum Burak Yılmaz'ın bu kadar ustaca rol aldığı bir ligi, tv dizisi gibi görmüş olmamız mümkün...
Yine de 4 ay boyunca sakat olan Sivok'ta bir ışık görmüş ki Biliçimiz sivoku tekrar gözümüzde değerli yaptı. Film yönetmenimiz önüne çıkan opsiyonları da değerlendirmiş.
Nitekim yaptığı asistle altın kafa ödülünün kanamasına rağmen oynamak istemesiyle de gönlümüzün sahibi oldu. Franco Sivok farketmez bu bir bayrak yarışıdır. Kim kaparsa kapsın bayrağı hedef şampiyonluktur.
Enerambo'yu da kendi almadığı için oynatmadı tabi.
Eneramo'yu 2 karede hatırlıyorum 1. imza attıktan sonra sedyedeki ameliyat pozu. İşe yaramaz olduğunu oynadığı kısa sürelerde gösterdi, hoca da zaten bunu gördüğü için tekmeyi yapıştırdı iyi de etti. Sığırın gittikten sonra tek işi hatırladığım 2.kare doksanda bize gol atması oldu. Ne karabükte ne sivasta ne ibb'de adını sanını duymadık. Eğer Biliç'in göremediği bir şey olsaydı Sivas, ibb ve karabükte bir şeyler yapmış olması gerekirdi. Allah'ın öküz anadolu topçusunu da değeri bilinmeyen gizli kral yapmayıverin.
Miloseviç'i oynatmamış, haklısın.
Acıbadem'de yürüyüş bandında koluna yapışıp maça mı getirseydi. Miloseviç geldiği gibi kupa maçlarında oynadı, Biliç'in de beklentileri vardır elbette sakatlandı zaten yeni yeni antrenmanlara başlamıştır. 6 yıllık sözleşmeyi isveçli arkadaşımız olsun ucuza çikolata ve içki getirsin diye yapmamışlardır herhalde !?
Aslında maça göre konuşmamak lazım. Bilic her hafta yaptığından farklı bir şey yapmadı. Bazılarında sonuç verdi bazılarında vermedi. Geçen haftada çok kötü oynadığımız bir maçta değişikliklerle maçı döndürdü. Benim günlerdir anlatmak istediğim bu aslında sahada hata yapmıyor. Yanlış olan oyuncuların maç içinde kopuşları. Bilic in en büyük hatası yüklemeyi ayarlayamaması oldu buna @Çağrı da değinmiş liverpool maçında gazla gittik ama brugge maçında patladık. Ligdede bir sürü gereksiz puan kaybettik. Sonuç bu gün buradaysak bunu hem başarı görelim, hemde başarısızlık görelim. Başarı görmemiz mental olarak takımı hazırlamış ve şampiyonluğa inandırmış takım gidiyor. Başarısızlık ise kondisyon olarak hazırlayamadığı için iki hafta öncesine kadar döküldük. Diğer kötü yanıda forma dağıtımında bence adaleti yok kendi aldırmadığı oyuncuya forma vermiyor çok fazla mecbur kalmadığı sürece milosevic de bu böyle pedroda böyle kerim de böyle geçen sene sezer eneramo dada aynı oldu
eneramoyu bilic istemedi bir maç hatırlıyorum forvetler sakattı forvetsiz çıktık genede oynatmadı ne bir maçta yerin dibine sokalım nede bir maçta yere göğe sığdıramayalım eleştirirken dengeyi bulmak lazım
göründüğü gibi bir çok yanlışı var ama artı yanlarıda çok fazla özellikle kolej takımı yaratması takım içi arkadaşlığı üst seviyede tutması rekabeti bile dostluğa dönüştürebilmesi bence iyi taktisyen olması artıları ama bütün takım düşüyorsa ve uzun süre bu düşüş devam ediyorsa ki takımın yarısında hala devam ediyor bu kötü yanı ve bu hayati bir sıkıntıdır takım için her zaman bu kadar şanslı olmayız. Şimdi evet çok şanslıyız bu uzun düşüş sürecinde tepede kalmayı başardık. Bundan sonra tahminim grafik dahada yükselecek rakiplerimiz düşüşe geçti bu güne kadar dezavantaj olan artık avantaj olacak önümüzde çok zor beş maç var bu maçların sonunda şampiyonda olabiliriz ligi üçüncüde bitirebiliriz ama iki senedir bu kahrı çeken bir hocanın vodafone arena hakkıdır. Seneye bu yüklemeler konusunda profesyonel bir çalışma yapmak lazım gerekirse bu işde uzman birilerini getirmek gerekiyor Biliçin açığı bu şekilde kapatılır diğeride kendi almadığı oyuncularada gerekli ilgiyi göstermesi için yönetim tarafından kulağının ciddi olarak çekilmesi gerekir @GÖRKEM günlerdir sana ne diyorum eleştirme şeklin yanlış eleştireceksin tabiki bizde yeri geldiğinde eleştiriyoruz ama bunuda adil bir şekilde yapmak gerekiyor eleştirirken doğrularıda alkışlayabilmek gerekiyor işte o zaman eleştirinin bir anlamı olur