Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979919 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

bunlarin hepsinin Bilic'den daha iyi Teknik Direktör olduklari ortada.

özellikle Streich bize uygun.

Görüşüne katılırım veya katılmam ama trollük yaptığını da düşünmüyorum. Herkes aynı düşünecek, aynı şeyleri yaşayıp, aynı şeyleri hissedecek diye bir şey yok. Toplum bir paradigma oluşturmuş buna uymayanlar dışlanıyor. Bence farklı olmak iyi bir şey.  :ok:

Çevrimdışı uğur07

Burasi da bazi yazarlar tarafindan net trolleniyor. Basta cok sevinmistim. Gercek besiktaslilarla samimi paylasim yapacagimiz bi yer oldu digerleri tarafindan taciz edilmeden konusuyoruz diye. Ama demek ki oyle bi yer yokmus. Burada bunlari okumak istemiyorum. Su yazarlarin elestri olayindan farkli olarak bi tane olumlu yazilari yok. Bu sene bjk bi tane olumlu is yapmadi mi. Hangi ekonomik yapiyla mevcudu begenmeyip onu bunu begenmeyip eleştiriyorsunuz. Pasta seklindeki stad maketleri zamaninda acaba bu kadar elestiriyormuydunuz. Neyse ya kimseye harcayacak enerjim yok. Buranin sahibi ben degilim. Sahipleri dusunsun.

Çevrimdışı Tolga

Kusura bakma ama önerdiğin bu isimler Bilic'ten çok daha fazla katkı vermezler ki Bilic öyle ya da böyle Hırvatistan milli takımını çalıştırmış biri.

Bu saydığın hocalardan birşeyler bekliyorsan Şenol Güneş'ten hayli hayli beklemen lazım.

Şenol Güneş'e çok büyük haksızlık yapılıyor genel olarak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Bu ara bilgi gelmiyor herhalde sana :biggrinking:

maalesef bu sıralar işler kesat:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

Besiktas'in büyüklügünün farkinda degilsin diyorsan, önce kendi yazilarini okumalisin.  sen Bilic'i neredeyse Futbol Profesörü ettin. ne kadar zayif TD oldugunu görmüyorsun. bu Takimi herhangi bir Vatandas calistirsa Bilic'ten fazla farki olmaz. Bir Adamin Futbol Anlayisini kazandigi basarilarla ölcemezsin, ben bunu Bilic konusunda hic yapmadim. onun kötü bir TD olmasini söylmememin sebepleri farkli. Avrupa'da büyük kariyeri olmayan ama futbolu cok iyi bilen ve anlayan TD'ler var. büyük Takimda calismak sart degildir. Isimlere aldaniyorsunuz sadece.

biz Futbola cok cok farkli bakiyoruz, yalniz sen farkli görüsleri trollemek olarak degerlendiriyorsun. bende senin yazilarina icimden gecen sekilde cevap verebilirim ama bunun gereksiz oldugunu düsündügüm icin yapmiyorum. sende baskalarin görüsüne biraz daha saygili olmalisin. @Necmi
senin burda görüşün yokki saygı duyayım 500 mesaj atmışsın %90 ı Bilicle ilgili seninki futbol görüşü değilki husumet Beşiktaşla ilgili başka konumu yok şampiyonluk için çok önemli bir maça çıkıyoruz senin derdin Biliç ne bir maç yorumu yaparsın ne bir galibiyete sevinirsin tek derdin Biliç artık konuyu resmen kişiselleştirdin senin futbol görüşün Biliç eleştirmesi dışına çıkmıyormu biraz yazdıklarımı okusan benim Biliç in yönetimiyle ilgili tek bir mesaj bile yazmadığımı görürsün bırak onu Biliçe burda ilk isyan bayrağını açan biri olduğumuda bilirsin ama sen kendi yazdıklarından ve sana verilen cevaplardan başkasını okumuyorsun herhalde eleştirmeninde yeri ve zamanı var senin futbola baktığın falan yokki sen bir tek Biliçe bakıyorsun biliç kötü gitsin yerine alman amatör kümeden hoca gelsin tamam anladık mutlaka iyiside olabilir ama Biliç neden gitsin hangi maçını yorumladın hangi taktik hataları yaptığını söyledin Biliçle ilgili söylediğin tek şey kötü gitsin bende diyorumki bu böyle olmaz bu eleştiri değil artık insanlar başlığa bile girmiyor ne zamandır bu başlıkta senin yazılar ve sana verdiğimiz cevaplar var evet buda benim bakış açımla başlığı trollemektir Beşiktaş futbol takımı başlığında tek konuşulan konu Bilic oldu @GÖRKEM

Çevrimdışı Necmi

Burasi da bazi yazarlar tarafindan net trolleniyor. Basta cok sevinmistim. Gercek besiktaslilarla samimi paylasim yapacagimiz bi yer oldu digerleri tarafindan taciz edilmeden konusuyoruz diye. Ama demek ki oyle bi yer yokmus. Burada bunlari okumak istemiyorum. Su yazarlarin elestri olayindan farkli olarak bi tane olumlu yazilari yok. Bu sene bjk bi tane olumlu is yapmadi mi. Hangi ekonomik yapiyla mevcudu begenmeyip onu bunu begenmeyip eleştiriyorsunuz. Pasta seklindeki stad maketleri zamaninda acaba bu kadar elestiriyormuydunuz. Neyse ya kimseye harcayacak enerjim yok. Buranin sahibi ben degilim. Sahipleri dusunsun.

Merak etme sadece sabrediyoruz @Kairos07  sansürcü bir zihniyetle davranmak istemediğimiz için dikkatli olmaya çalışıyoruz her Beşiktaşlının söz hakkı olmalı ama söz hakkı olması demek kimsenin burda saçmalama hakkı olduğunu göstermez farklı görüşler olacak burda zaten açılış amacı farklı görüşteki Beşiktaşlı kardeşlerimizin birlikte olmayı tartışmayı öğrenebilmesi yoksa diğer platformlarda olduğu gibi bir Beşiktaşlının diğerine saygısız üslupla davranışına burda asla izin vermiyoruz.
Beğenmeyenlerinde tabiki beğenmeme hakkı var gerçekten beğenmiyormu yoksa trollemek içinmi böyle davranıyor bunu ayırmak lazım biz burda her yazılan mesajı okuruz geriye dönük inceleriz şüphe duyduğumuz kişiler hakkında farklı görüşlerde yönetici arkadaşlarla ayrı değerlendirme yaparız pat diye her olumsuz mesaj yazanada troll damgası vurmak doğru değil birde buranın sahipleri düşünsün demişsin buranın sahibi Beşiktaş taraftarıdır yani sensin ve diğer Beşiktaşlı kardeşlerimiz o yüzdende birileri değil hepimiz sahip çıkmalıyız ne kadar çok sahiplenen olursa burda o kadar çok doğruya yakın işler yapılır

Çevrimdışı GÖRKEM

senin burda görüşün yokki saygı duyayım 500 mesaj atmışsın %90 ı Bilicle ilgili seninki futbol görüşü değilki husumet Beşiktaşla ilgili başka konumu yok şampiyonluk için çok önemli bir maça çıkıyoruz senin derdin Biliç ne bir maç yorumu yaparsın ne bir galibiyete sevinirsin tek derdin Biliç artık konuyu resmen kişiselleştirdin senin futbol görüşün Biliç eleştirmesi dışına çıkmıyormu biraz yazdıklarımı okusan benim Biliç in yönetimiyle ilgili tek bir mesaj bile yazmadığımı görürsün bırak onu Biliçe burda ilk isyan bayrağını açan biri olduğumuda bilirsin ama sen kendi yazdıklarından ve sana verilen cevaplardan başkasını okumuyorsun herhalde eleştirmeninde yeri ve zamanı var senin futbola baktığın falan yokki sen bir tek Biliçe bakıyorsun biliç kötü gitsin yerine alman amatör kümeden hoca gelsin tamam anladık mutlaka iyiside olabilir ama Biliç neden gitsin hangi maçını yorumladın hangi taktik hataları yaptığını söyledin Biliçle ilgili söylediğin tek şey kötü gitsin bende diyorumki bu böyle olmaz bu eleştiri değil artık insanlar başlığa bile girmiyor ne zamandır bu başlıkta senin yazılar ve sana verdiğimiz cevaplar var evet buda benim bakış açımla başlığı trollemektir Beşiktaş futbol takımı başlığında tek konuşulan konu Bilic oldu @GÖRKEM

nasil Futbola baktigim yok, ben öncelikle gördüklerimi yaziyorum. oynanan futbolla ilgili bircok sey yazdim. sonunda hep ayni yere dönmemin nedenini anlamis olman gerekir yazilarimi okuduysan. ben yazilan yazilarin hepsini okumasam da vaktim oldugu kadar okumaya calisiyorum. burda konu Bilic oldugu icin araya girdim ben. cogunuz Bilic'i sahipleniyorsunuz gördügüm kadariyla.

Çevrimdışı Kadir G.

O kadarda değil yani yiğidi öldür hakkını ver demişler. Bilic bunlardan min 2-3 gömlek yukarda. Bize eibar padeborn yönetmiş adam değil şampiyonlar liginde fazla maça çıkmış avrupada iş yapmış hoca lazım.

Çevrimdışı f_madida

Yeri gelmisken,

Iki hafta once yazmistim, gecen hafta da yazdim, simdi de yaziyorum,

Bu takim Sampiyon olur!
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ozan062

bu sene
son dakika golleri var
kotu oynayarak kazanma var
geriden mac alma var

bence bu sene o sene

ama yinede soyle bi dipnot yapayım
kesinlikle hoca sansı diye birsey var
ve gelecek seneler için bende umut cok az...
takviyeler sartoglu sart...
erken kopacak macları rahatca oynamak için sart
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çok güzel oldu bu galibiyet,birde gs puan kaybetsiz tadından yenmez

tek üzüldüğüm cenk tosun.

Çevrimdışı Neco

Şu anda takımda en beğendim oyuncu Tolgay, adam sorumluluk almaktan hiç kaçınmıyor. İnşallah böyle devam eder :ok:
[/quote
Geçen hafta Tolgay'la ilgili yaptığım yorum, hatırlatmak istedim  :D :super:

Çevrimdışı Tolga

BJK 3. olur diye zırvalayan A.Çakar'ın o suratını görmek için sabırsızlanıyorum :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BJK 3. olur diye zırvalayan A.Çakar'ın o suratını görmek için sabırsızlanıyorum :kop: :kop:
Makarayı gör sen 1 saat sonraaa :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Deniz

Gs maçında da bu mactaki gibi dogru hamleleri yapalim yeter.bugun bilic oyuna oldukca iyi mudahaleler yapti.kalan haftalarda boyle devam ederse bizim onumuzde kimse duramaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

yine 3. olacak diyecek gör bak   :D

Çevrimdışı talha

Makarayı gör sen 1 saat sonraaa :evillol: :evillol:

Ertem ROK'a bir tane kupa verir sene sonu. :boxin: :boxin:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şu anda takımda en beğendim oyuncu Tolgay, adam sorumluluk almaktan hiç kaçınmıyor. İnşallah böyle devam eder :ok:
[/quote
Geçen hafta Tolgay'la ilgili yaptığım yorum, hatırlatmak istedim  :D :super:

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 22:24:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Artık oyuncularımızı küçümsemeye gerek yok.

Töre Tolgay Sosa Ba gibi 4 yıldızımız var önde.

Atiba'nın 2 gömlek üstü ( ya da hep bugün gibi oynasa) ve Danny eklenirse bu kadroya ön taraf gözü kapat izle.

2 de hücumcu teknik kapasitesi yüksek en önemlisi pozsiyon bilen bek ekle hücum sıkıntın sıfıra iner.

Kalanı defans artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

yine 3. olacak diyecek gör bak   :D
O demeye devam etsin biz şampiyon oluruz  :kop: :kop:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gs maçında da bu mactaki gibi dogru hamleleri yapalim yeter.bugun bilic oyuna oldukca iyi mudahaleler yapti.kalan haftalarda boyle devam ederse bizim onumuzde kimse duramaz.

Gs maçında seyirci faktörü var.Allah ne verdiyse abanacaklar paldır küldür saldıracaklar...O maçta puan çıkarmak imkansız önemli olan o maça 4 puan önde gitmek bunu yaparsak şampiyon olabiliriz.Arena'da her türlü yenileceğimizi düşünüyorum ordan o atmosferde puan çıkarmak imkansız,totem amaçlı söylemiyorum böyle bir gerçek var maalesef

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gs maçında seyirci faktörü var.Allah ne verdiyse abanacaklar paldır küldür saldıracaklar...O maçta puan çıkarmak imkansız önemli olan o maça 4 puan önde gitmek bunu yaparsak şampiyon olabiliriz.Arena'da her türlü yenileceğimizi düşünüyorum ordan o atmosferde puan çıkarmak imkansız,totem amaçlı söylemiyorum böyle bir gerçek var maalesef

trabzonda geleni geçeni tokatlıyordu..

maç oynanmadan bugunden bu lafı söylemek  ne biliym bi gs li görse ne der bu nasıl bi korkudur ..

Çevrimdışı Tolga

33. Hafta'ya bence şu şekilde girilecek ;

BJK 73

Gs 71

Fb 70

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 22:53:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Katılmıyorum o iş öyle olmuyor.

Fener'e 2-3 yeriz diyordu herkes son dakikada kaybettik maçı her şeye açık her maç artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli