Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980005 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

cok merak ediyorum hangi freelerle ugrasıyorlar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

cok merak ediyorum hangi freelerle ugrasıyorlar

Bu ara bilgi gelmiyor herhalde sana :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 23:10:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Normalde sol bek de lazım ama sağ bek için Opare düşünülüyorsa sol beke sıra gelmeyecektir bence :)

Sağ bek-Stoper-Ön libero-Sol Kanat ve belki kaleci alınır.

Kaleciyi unutun :)

Tolga'nın sözleşmesi bitince alınacak kaleci
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

ne zaman göstermesi ondan kenarda top toplayıcı bile olmaz ne hocası
birde burda Şenol Güneş diyenleri anlamıyorum Bilici beğenmeyen öncesinde hiç bir başarısı yok tecrübesiz diyen kalkmış Şenol Güneş diyor peki onun ne tecrübesi var çözemedim.
Beşiktaşın hocası olmak bu kadar ucuzladımı bari hayal kuruyorsunuz yukarlardan kurun hayali. Biliç giderse lucasku dan daha az kariyerli bir hoca sezon ortasını zor görür, heleki Biliç şampiyon yapıp gönderilirse gelecek hocanın vay haline, yönetimin vay haline derim. Şenol Güneş gençleri parlatıyormuş iyide Beşiktaş hedef takımıdır, oyuncu yetiştirme takımı değil senin yetiştireceğin oyuncu bile orda yetişenlerin üstünde olmak zorundadır. Onlar istanbul takımlarına oyuncu yetiştiriyor zaten artık o devirde bitti 14 yabancı var kadronda dünyada o kadar yetişmiş oyuncu varken oyuncu yetiştirsin diye hoca alınmaz. Bize yarışmacı ve hırsları olan hoca lazım Biliçi beğenmiyoruz ama gelecekte çok büyük bir hoca olacağıda kesin, şu an sadece eksikleri var ve şu göçebe halimizle genede büyük iş yaptı. Ben Biliçin defans yaptırdığına inanmıyorum bu tamamen oyuncularla ilgili bir gol atınca geriye yaslanıyorlar ve en önemlisi kaleci faktörü yoksa Biliçin oyunu okuması iyi bir çok maçı değiştirdiği oyuncularla kazandık. Biliçi ilk eleştirmeye başlayanlardan biri olarak gelecek sene hoca değiştirme riskine girmenin hata olduğunu düşünüyorum takım kadromuz vasatın üstünde gelecek sene 2-3 takviyeyle şl de iş yapacak bir kadromuz olur. Şu anda bu kadroyu en iyi yönetecek isimde Biliç, yeni hoca herşeyi sıfırlamak demektir.
Ben o eli öpecektim bıraktırmadın @Necmi abi  :bandit: :bandit:
Biliç İle devam istikrar şart medya taraftarlarına gelsin @Deniz efendi  :steamed: Sergenin FM al oyna  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Bizim bütün kalecilerimizin refleksleri çok iyi bazı pozisyonlarda golü önlüyorlar ama saçma sapan hatalar ile çok gol yiyoruz. Sambade nin bunun önlemini alması gerekiyor artık.

Ben Günay'ın Cenk'e göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Özetle duran toplarda ceza sahasında liderlik yapacak bir kaleci lazım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Kaleciyi unutun :)

Tolga'nın sözleşmesi bitince alınacak kaleci
Zaten alınması zor gözüküyordu şimdi Günay da oynamaya başladı ya bu saatten sonra hiç alınmaz :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yav Motta öyle böyle götürür de asıl bek İsmail yüzünden lazım  :iblush:

İsmail yeminle çekilecek dert değil o olimpiyat sogugunda  o gs macında oyuna 65 dk da falan girip burak yılmazı yakalayamaması yokmu hala güzümün  önünde agır konusasım var..  :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu kalecilerle yola çıkılmaz.Kalecilik çok önemli mevki sonuçta topu en son kurtarabilecek kişi kalecidir.Kaleci maç kurtarır,oyunda tutar,takımı motive eder.Bize top class kaleci lazım şöyle 7-8 milyona getirebileceğimiz çok iyi bir kaleci almalıyız.GS-FB kalecileriyle zamanında çok tutundular bu lige hala da tutunuyorlar özellikle GS muslera'nın ekmeğini çok yiyor.Bize de lazım böyle adam.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bizim takımda kimse kusura bakmasın futbol iq'su düşük adamlar var.Yetenek değil iq..

Mesela serdar yeteneksiz ama iq'su bence yeterli.Frei yetenekli ama futbol iq'su çok düşük.

Takımda buna benzer İsmail,Necip,Mustafa,Ersan gibi adamlar var.Bunlardan bazıları hem iq'suz hem yeteneksiz..İşte bu adamlardan kurtulduğumuzda takım 1 seviye yukarı çıkacak ben senelerdir buna inanıyorum :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yazık valla yazık yav.. Üzülüyorum abiler olmuyor, yakışmıyo bize bu vaziyet :akuma:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Yazık valla yazık yav.. Üzülüyorum abiler olmuyor, yakışmıyo bize bu vaziyet :akuma:

Averaj olayına kalırsa hiç şansımız yok zaten.

77 puanı bulursak şampiyon oluruz o yüzden Gs maçına kadar puan kaybetmeden gelirsek Arena'da alacağımız bir beraberlikle işi bitiririz diye düşünüyorum.

75 de kalırsak o zaman averaja kalabilir işte.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Averaj olayına kalırsa hiç şansımız yok zaten.

77 puanı bulursak şampiyon oluruz o yüzden Gs maçına kadar puan kaybetmeden gelirsek Arena'da alacağımız bir beraberlikle işi bitiririz diye düşünüyorum.

75 de kalırsak o zaman averaja kalabilir işte.
Allah korusun bu sene kaçarsa şu kupa, bu kadar çok yaklaşmışken kaybetmek çok koyacak..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Giray Burak

Beyler , şampiyonluk umudu taşımanız takdir edilecek bir durum. Bu sadece BEŞİKTAŞ sevginizle açıklanabilir .Benim umudum yok maalesef .
Bilic geçiş süreci için iyi bir adımdı ve görevini yaptı, yerini bir kademe üst teknik direktöre bırakma zamanı geldi .
Benim istediğim T.D. adayım YAKIN .Beşiktaşta başarılı olacağını düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2015, 00:36:37 Giray Burak ]

Çevrimdışı GÖRKEM

Eibar'i geldigi gibi 3. Lig'den 1. Lige cikardi ve Ligin acik ara en kücük bütcesine sahip olmalarina ragmen muhtemelen Ligde kalmayi da basaracak.  :claps:

Sezon sonunda sözlesmesi bitiyor.

Çevrimdışı GÖRKEM

TD Diplomasini en iyi notla almis. 4.Lig'de Teknik Direktörlüge basladigindan beri cok basarili. Paderborn'u gecen Sezon Bundesliga'ya cikardi ve Kulübün büyük farkla en kücük Bütceye sahip olmasina ragmen Ligde kalma sansi yüksek.

Üstelik göze hos gelen Futbol oynatiyor.  :claps:

Çevrimdışı GÖRKEM

genc Takimlarinda basarili olmus. 3 yildir Freiburg'un basinda. cok düsük bir bütceye sahip olmalarina ragmen Takimi geldiginden beri düsme hattina fazla yaklastirmadi. üstelik ofansif Futbol oynatarak yapti bunu. iyi bir taktisyen oldugu söyleniyor.

Çevrimdışı GÖRKEM

bunlarin hepsinin Bilic'den daha iyi Teknik Direktör olduklari ortada.

özellikle Streich bize uygun.
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2015, 01:55:49 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Necmi

@GÖRKEM  ciddi olamazsın dalga geçiyorsun herhalde
sen Beşiktaşın 3. ligde falan oynadığını sanıyorsun herhalde yada süper ligi alman amatör ligi ayarında sanıyorsun
ne o şimdide hocamı deneyeceğiz bize yakıştırdığın hocalara bak genç takımlarında başarılı olmuşmuş ligde kalma şansı yüksekmiş
seninle ilgili ciddi şüphelerim var şu mesajlarından sonra artık söylediğin hiç bir şeyi ciddiye almam :bandit: sen burayı trollüyorsun
bunları kasten yaptığını düşünüyorum ağır saçmalıyorsun yok artık bu kadarıda pes

Çevrimdışı GÖRKEM

sen Beşiktaşın 3. ligde falan oynadığını sanıyorsun herhalde yada süper ligi alman amatör ligi ayarında sanıyorsun
ne o şimdide hocamı deneyeceğiz bize yakıştırdığın hocalara bak genç takımlarında başarılı olmuşmuş ligde kalma şansı yüksekmiş
seninle ilgili ciddi şüphelerim var şu mesajlarından sonra artık söylediğin hiç bir şeyi ciddiye almam :bandit: sen burayı trollüyorsun
bunları kasten yaptığını düşünüyorum ağır saçmalıyorsun yok artık bu kadarıda pes

Besiktas'in büyüklügünün farkinda degilsin diyorsan, önce kendi yazilarini okumalisin.  sen Bilic'i neredeyse Futbol Profesörü ettin. ne kadar zayif TD oldugunu görmüyorsun. bu Takimi herhangi bir Vatandas calistirsa Bilic'ten fazla farki olmaz. Bir Adamin Futbol Anlayisini kazandigi basarilarla ölcemezsin, ben bunu Bilic konusunda hic yapmadim. onun kötü bir TD olmasini söylmememin sebepleri farkli. Avrupa'da büyük kariyeri olmayan ama futbolu cok iyi bilen ve anlayan TD'ler var. büyük Takimda calismak sart degildir. Isimlere aldaniyorsunuz sadece.

biz Futbola cok cok farkli bakiyoruz, yalniz sen farkli görüsleri trollemek olarak degerlendiriyorsun. bende senin yazilarina icimden gecen sekilde cevap verebilirim ama bunun gereksiz oldugunu düsündügüm icin yapmiyorum. sende baskalarin görüsüne biraz daha saygili olmalisin. @Necmi

Çevrimdışı mellfred

bugün takvim gazetesi beşiktaş ile spor toto arasında 60 milyon liralık sponsorluk anlaşması imzalanacağını yazmış.
tarih bile vermişler 19 mayıs diye. başbakanın falan katkılarından dem vurmuşlar. takvim malum hükümetin resmi yayın organı gibi çalışıyor. ben habere ihtimal veriyorum. hem beşiktaş taraftarı ile hükümet arasında ki soğukluğu öldürmeye çalışacaklardır mümkündür. malum elecion is coming :d
bu bizim için iyi haber

Çevrimdışı mellfred

bugün takvim gazetesi beşiktaş ile spor toto arasında 60 milyon liralık sponsorluk anlaşması imzalanacağını yazmış.
tarih bile vermişler 19 mayıs diye. başbakanın falan katkılarından dem vurmuşlar. takvim malum hükümetin resmi yayın organı gibi çalışıyor. ben habere ihtimal veriyorum. hem beşiktaş taraftarı ile hükümet arasında ki soğukluğu öldürmeye çalışacaklardır mümkündür. malum election is coming :d
bu bizim için iyi haber

Çevrimdışı mellfred

düşük bütçelerle iyi işler çıkaran adam bugün galatasarayın başında gidin bakın. ya da abdullah avcıyı getirelim madem adam geçilmez kale yarattı başakşehirde.her maç kanije savunması veriyor. :D

Çevrimiçi Rasim

:claps: :claps: :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 12:22:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@GÖRKEM Hakikaten çok alakasız olmuş ama.

Biz Bilic büyük takım çalıştıramaz derken sen ne kadar küçük takım hocası varsa toplamışsın.

Ve bunlara Bilic'ten çok daha iyi demek büyük ayıp.

Teknik direktörü neyi ile değerlendiriyorsun da bunlar daha iyi diyorsun? Sadece oyun içi hamle ve diziliş mi?

Menajeri menajer yapan en az 15 kriter var. Taraftar sadece 3'üne bakar.

Kalan 10-12 tanesini kimse düşünmez. Bu kadar küçümsemeyin. Bilic iyi bir taktisyen değil. Cesur bir adam da değil.

Ama menajerlik özelliklerine genel olarak değerlendirirsen 5 üzerinden 4 lük menajerdir.

Bahsettiğin adamlar bu kadar iyi olsa önce Dortmund geçtim bir Schalke'yi Leverkusen'i çalıştırırlar ondan sonra bakarız buraya layık mı değil mi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

-Kariyersiz bir teknik adamın(Biliç) başarılı olacağına inanıyorsunuz da Şenol Güneş'in başarılı olamayacağını savunuyorsunuz.
-Keza 1. maddede inandığınız değeri başka bir koşulda reddediyor Biliç giderse yerine kariyeri kupalarla dolu adamın gelmesini, başarının böyle mümkün olabileceğini iddaa ediyorsunuz.
-Keza 2. madde bağlamında Del bosque, Rijkaard ve Mancini gibi teknik adamları getiriyorsunuz sonra göndermek için kırk takla atıyorsunuz.
-Sonra birileri kariyeri çok parlak olmayan Ersun Yanalı getirip açık ara şampiyonluk yaşıyor, bir diğeri de Hamza Hamzaoğlunu getirip çoğu Galatasaraylıyı tatmin eden oyun anlayışı ile şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi haline geliyor.

Yani kariyer veya kariyersizlik başarıyı etkileyen en önemli faktör olmaktan çıkıyor. Öncelikle yönetimin neyi istediğini belirlemesi gerekiyor. Yani ilk yapılması gereken futbol takımının oyun anlayışı. Oyun anlayışını belirledikten sonra o oyuna yatkın futbolcular seçip transfer etmek. Daha sonra bu oyun anlayışına uygun teknik adam bulmak. Bunları bu sıralamaya göre belirlemezsek hiç bir başarı alışkanlığa dönüşmez.

Ve ben oyun anlayışı, futbolcu yapısı ve teknik adam üçlüsüne göre gerek ekonomi koşullar gerekse diğer etkenleri göz önüne alarak en uyun teknik adamın Şenol Güneş olduğunu düşünüyorum.