Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979689 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

on numara bir yazı olmuş.. hislerime tercüman olduğu için paylaşmak istedim... Buyrunnn....

Korkmak ya da korkmamak İşte bütün mesele bu. Bilic bu takımı bir yere getirdi, bu doğrudur.
Neresi orası? 28 haftası oynanmış bir ligin
13 haftasını lider götürmek. Hâlâ da lider
Beşiktaş. Lamı cimi yok, altı maçın altısını
da kazanırsa şampiyonluğunu engelleyecek
bir “dış ses”, ” dış faktör” yok. Yani kader ipi kendi elinde. Ama burda hesap kitap
yaparsak da şampiyonluk geliyor. Yani altı
maçı kazanmak gerekmiyor. Trabzon’u ve
Galatasaray’ı deplasmanda yenerse, bana
kalırsa 2 beraberlik hakkı da var Beşiktaş’ın,
siyah beyazın, Türkiye’nin onur, şeref ve haysiyet timsali Karakartalın. Brugge maçından beri alırsak Bilic hatalarla
dolu bir teknik adam. Futbol da takım
oyunu. Nasıl Necip Uysal’ın farzı mahal bir
hatasını Ersan Gülüm ya da başka bir
Beşiktaşlı takım arkadaşı örtüyorsa, hatta
bu örtmeler takımın genelinde bir “oyun kültüründe” alışkanlığa dönüp, Beşiktaş
hatalar yaptığı maçları kazanabiliyorsa ( ki
futbol hatalar oyunudur, az hata yapan
kazanır), bu takımın bir parçası olan teknik
adamı da “hatalar” yapıyor, hatalarına
karşın Beşiktaş takım halinde gene de kazanıyorsa, işte geldiğimiz yer burasıdır. Keşke Bilic daha az hata yapsa. Bu bir
paralel evren isteği, o zaman ne olurdu
bilmiyoruz, cevabı da yok. Ama Bilic’in
tercihlerinin sonucunu biliyoruz,
yorumlarımız da bu yaşanana dair oluyor
elbette. Beşiktaş-Karabük maçının 45. dakikasında
Beşiktaş ikinci yarıya 1-0 önde ve rakibini
10 kişi “yakalamış” şekilde başlarken,
Beşiktaş’ın attığı golde “görevini yapmış”
Pektemek’in yerine neden Oğuzhan ile
çıkmaz? Ya peki, biz de 10 kişi kaldıktan sonra, daha iyi oynuyorken, yani pişmiş bir
aş varken, neden geriye dökülen ve hava
toplarında bir kara delik haline gelen Pedro
oyuna sürülür ve Ba çıkarılır. Ba’nın
çıkarılmasının şöyle bir anlamı var benim
için. Ba’yı çıkardın mı, Pektemek de otomatikman yok oluyor. Ba’sız Pektemek,
hem de en önde sıfır hale geliyor. Bu bir
vaka artık. 80’den fazla resmi maç yönetmiş
Bilic bunu nasıl çözemiyor? Ba oyundan
çıkınca Pektemek de çıkmış sayıldı, bu
sayede Beşiktaş 9 kişi kaldı. Bir de üstüne hava toplarındaki kara delik oyuna girince
golü yiyiverdi. Sonrası ise tam bir kâbus. 45. dakika
itibarıyla güle oynaya, istediğin zaman gol
de atabilleceğin bir oyun nasıl bu hâle
geldi? Cenk Tosun, Beşiktaş tarihine
yazılacak bir kafa attı. Bu kafa Bilic’i de
ipten aldı. Bilic artık bu oyuncu
değişikliklerinde”korkuları” ağır basan
Beşiktaş’ı getirdiği noktada bile “ürkek” bir
lise takımı yapan yapısı ile ligi bitirecek.
Korkmaya devam ederse ne Trabzon, ne de
Galatasaray maçlarını kazanamaz. O zaman gider West Ham’da Stoke City maçını
kazanmaya çalışır. Korkmadan cesaretle bu
maçları yönetir ve kazanırsa da seneye
Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi müziğini yeni
mabedinde dinleterek hak ettiği yerde olur,
biz de önüne 5 yıllık anlaşmamızı koyarız. Korkma hocam!
Olay tamamen bu aslında. Yazanın ellerine sağlık. Korkma Bilic !

Çevrimdışı Anıl

İşte sorun burda @Deniz ben o dünya kupasını çok iyi hatırlıyorum orda Şenol hoca değil başka bir hocayla kupayı alırdık ilhan mansızı sadece çaresiz olduğu anlarda aklına geldi oyuna soktu çok kötü bir hakan şükür vardı genede inat etti oynatmadı ben dünya kupasında nefret ettim ondan onda tam bir renkli hayranlığı vardır. Benim nefret ettiğim üç hoca vardır biri samet biri fatih biride bu. sağ olsun yönetim sameti denedi korkuyorum sıradan gidecek diye vay be başarıya bak trabzonu ikinci yapmış şunu söylerken yüzün kızarmadımı bunu mu layık görüyorsun Beşiktaşa siz gerçekten Beşiktaşın büyüklüğünü unutuyorsunuz. Ersunu getir Ertuğrul Sağlamı getir o zaman onlar takımlarını şampiyon yaptı eğer kıstas buysa onlar daha zoru başardı.
ya madem hayal kuruyorsunuz boyutunu büyütün Diego Simeone benim hayalim mesela iyi isimleri konuşki yönetim beklentini görsün Şenol Güneşi yakıştırmayın şu takıma
Diego Simeone herkesin hayalidir @Necmi abi :) Ama adı üstünde hayal :D

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi sen de tarafını seçtin  :steamed: :steamed: :steamed:
taraf seçme Değil bu benim Biliç hayranı olmadığımı biliyorsun ne yani böyle düşünüyorum diye attan inip eşeğemi bineyim Biliç bizi bir yere getirmiştir Şenol bunu alıp başka bir yere götürecek hoca değildir en fazla ulaşabileceği nokta Biliçin seviyesidir Bugün ne Bursanın nede trabzonun Beşiktaşla mukayesesi olmaz yapılmaz orda yapabildiklerini burda yapamaz orda bir oyuncuyu tercih eder sabreder yetiştirir Beşiktaş burası yapsında göreyim bırak bir kaç maç denemeyi aynı maçın içinde on dakika deneyemez Beşiktaş taraftarının karşısına oyuncu çıkaracaksan bunu hazır çıkartacaksın Beşiktaş deneme tahtası değil ne saydığım takımlarla taraftarı bir nede basının bakış açısı aynı ha belki haklısınız getirilir yeterli zaman verilir belki başarılı olur ama bu sene takımın durumu belli ya şampiyon olacağız yada kıl payı kaçıracağız her iki koşuldada seneye Beşiktaşın şampiyon olmaktan başka bir alternatifi yok Şenol Güneşi getiren yönetim sene bitmeden şenolla birlikte gider çünkü taraftarın Biliçe verdiği krediyi seneye gelecek hocaya vermeyeceği belli sence hiç kredisi olmayacak bir Şenol Güneş başarılı olurmu futbol bilgin var Beşiktaş gerçeklerinide çok iyi yorumluyorsun kimsenin dile getirmediği bir gerçekte var Şenol Güneşi asla kabul etmeyecek bir forzada orda duruyor gerçi Biliç dışında kimseyi benimsemezler ama en azından kariyerli bir hoca için sabır gösterirler @Çağrı bazı şeyleri gerçeklerle buluşturup tahlili öyle yapmak lazım ama şu konuda katılıyorum yerliler içinde mayası en iyi uyuşacak olan Şenol Güneştir.

Çevrimdışı Necmi

şenol güneşte hayal bana göre hemde daha zor bir hayal bu getirilemeyeceğinden değil getirdikten sonra vodafone arenanın ilk senesinde yönetim başına gelecekleri düşündüğü için çok zor bir hayal her maç küfür yiyeceğini bile bile kim tercih eder biliç yerine şenolu. Küfür yemeyi tek engelleyecek şey ligi domine etmesi olur. Düşün bir bunu benim gibi bir insan düşünüyor sen birde tribündeki taraftarı düşün Bu yönetimin belli bir kesim içinde hiç kredisi yok ve tribünlerede o kesim hakim. Yönetim için zor bir sene olacak. Onlar hayal bunlar gerçek @anilt

Çevrimdışı Necmi

on numara bir yazı olmuş.. hislerime tercüman olduğu için paylaşmak istedim... Buyrunnn....

Korkmak ya da korkmamak İşte bütün mesele bu. Bilic bu takımı bir yere getirdi, bu doğrudur.
bir “dış ses”, ” dış faktör” yok. Yani kader ipi kendi elinde. Ama burda hesap kitap
siyah beyazın, Türkiye’nin onur, şeref ve haysiyet timsali Karakartalın. Brugge maçından beri alırsak Bilic hatalarla
karşın Beşiktaş takım halinde gene de kazanıyorsa, işte geldiğimiz yer burasıdır. Keşke Bilic daha az hata yapsa. Bu bir
çıkmaz? Ya peki, biz de 10 kişi kaldıktan sonra, daha iyi oynuyorken, yani pişmiş bir
sayede Beşiktaş 9 kişi kaldı. Bir de üstüne hava toplarındaki kara delik oyuna girince
stadında dinleterek hak ettiği yerde olur,
evet biliçde tek eksik olan cesaret. Beşiktaşın büyüklüğünü gerçekten anlayamadı belki stadımıza geçtiğimizde anlar.

Çevrimdışı alimm

Şöyle bir istatistik var : ş.güneşin teknik direktörü olduğu bursaspor, içerisinde bulunduğumuz sezon boyunca geçirmiş olduğu  lig serüveninde 15 kez maç içerisinde mağlup duruma düşmesine rağmen 90 dk.lar sonucunda 6 galibiyet 2 beraberlik almıştır...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı src35

simeoneyi bugun getir, es kaza iki maç kaybetsin Beşiktaş bu kadar defansif mi oynatılırmış, korkakmış...vs demediklerini bırakmazlar.

ağırlıklı olarak duygusal bi yapımız oldugu için..

hele birde hatalı degişiklik yapsın vay haline

Çevrimdışı ozan062

simeoneyi bugun getir, es kaza iki maç kaybetsin Beşiktaş bu kadar defansif mi oynatılırmış, korkakmış...vs demediklerini bırakmazlar.

bilice dayanan bir taraftar ona kesinlikle dayanır olurmu sende yani naptın:D
hayır senin gibi dusunen cok var o zaman lucede gelmesin kimse gelmesin oyle bi dusunceyi kimse kabul etmesin
heleki simeone kendini ispat etmiş ve son donemde parlıyor misal onun gelmesiyle bilicinki birmi cok cok daha fazla sabredilir veya dortmundun sarısı gelse
yani kesinlikle o dusuncede olmayız, cnk gel transfermarketse bilic yaz sayıyyla 0 yazıyla sıfır kupası var 45 yasına yasına gelmiş adam
fakat acbi simeoneyi 5 kupası var oburunun 3 kupası var ki cok az takım gezmis daha yeni baslamıs kariyerine...

gerci kıyas yanlıs ama olsun
bitirdikleri yer onemli geldikleri takımda oyle tabi
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2015, 15:17:44 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı alimm

Şöyle bir istatistik var : ş.güneşin teknik direktörü olduğu bursaspor, içerisinde bulunduğumuz sezon boyunca geçirmiş olduğu  lig serüveninde 15 kez maç içerisinde mağlup duruma düşmesine rağmen 90 dk.lar sonucunda 6 galibiyet 2 beraberlik almıştır...

İkinci bir istatistik : yine ş.güneşin takımı bursaspor ligde 21 maçta skor avantajını yakalamasına rağmen sadece 13 maç sonunda 3 puana ulaşabilmişler...

Bu istatistikler sizce nasıl yorumlanmalı...

Çevrimdışı src35

bilice dayanan bir taraftar ona kesinlikle dayanır olurmu sende yani naptın:D
hayır senin gibi dusunen cok var o zaman lucede gelmesin kimse gelmesin oyle bi dusunceyi kimse kabul etmesin
heleki simeone kendini ispat etmiş ve son donemde parlıyor misal onun gelmesiyle bilicinki birmi cok cok daha fazla sabredilir veya dortmundun sarısı gelse
yani kesinlikle o dusuncede olmayız
mesele zaten oyun tarzı. simeonenin kendini başarılı kıldıgı oyun tarzı malum..

sen oyununu oynatırsın biri ayagının altından kaçırır, golü yersin; "vay efendim o oynatılır mı bu değişiklik yapılır mı"ya gelir kalır olay

bizde öyle bir yapı var, kaybedince direk "onu alsaydı öyle olmazdı" mantıgı..

zaten hayalden de öte gelmesi de, onun için daha rasyonel olup yine lucescu sayıklamaya devam..

Çevrimdışı alimm

Pekiiiiii bilic ne yapmış diyecek olursak..: 9 kere skor avantajını kaybettiği maçlardan 3 galibiyet 1 beraberlik ile 10 puan toplayabiliyorken diğer taraftan 22 kere öne geçmiş olduğu maçlardan 19 galibiyet çıkarıyor...

Çevrimdışı ozan062

mesele zaten oyun tarzı. simeonenin kendini başarılı kıldıgı oyun tarzı malum..

sen oyununu oynatırsın biri ayagının altından kaçırır, golü yersin; "vay efendim o oynatılır mı bu değişiklik yapılır mı"ya gelir kalır olay

bizde öyle bir yapı var, kaybedince direk "onu alsaydı öyle olmazdı" mantıgı..

zaten hayalden de öte gelmesi de, onun için daha rasyonel olup yine lucescu sayıklamaya devam..

sanki profilimiz dahacok oyuncuya odaklanmaya basladı gibi gorunuyor yani artık hocayla beraber oyuncuyada kızmaya basladık boyle oluncada iki tarafta kendine çeki duzen vermek zorunda
tabi bide teknik heyet kısmıda var :)
ama yani asıcaz onlarıda zamanla
dediğin gibi niyetler kloop amaclar ise luce olmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

:D

Çevrimdışı Deniz

İşte sorun burda @Deniz ben o dünya kupasını çok iyi hatırlıyorum orda Şenol hoca değil başka bir hocayla kupayı alırdık ilhan mansızı sadece çaresiz olduğu anlarda aklına geldi oyuna soktu çok kötü bir hakan şükür vardı genede inat etti oynatmadı ben dünya kupasında nefret ettim ondan onda tam bir renkli hayranlığı vardır. Benim nefret ettiğim üç hoca vardır biri samet biri fatih biride bu. sağ olsun yönetim sameti denedi korkuyorum sıradan gidecek diye vay be başarıya bak trabzonu ikinci yapmış şunu söylerken yüzün kızarmadımı bunu mu layık görüyorsun Beşiktaşa siz gerçekten Beşiktaşın büyüklüğünü unutuyorsunuz. Ersunu getir Ertuğrul Sağlamı getir o zaman onlar takımlarını şampiyon yaptı eğer kıstas buysa onlar daha zoru başardı.
ya madem hayal kuruyorsunuz boyutunu büyütün Diego Simeone benim hayalim mesela iyi isimleri konuşki yönetim beklentini görsün Şenol Güneşi yakıştırmayın şu takıma

Necmi abi senol gunesi cok kucumsuyorsun.basarili olamayacagini dusunebilirsin ama kariyeri öyle hafife alinacak bir kariyer degil.istanbul takimi calistirmadan ts ile 80 ustu puanlar toplayabilmesi buyuk basari kaldi ki sampiyon olamadi demek yanlis 2010 senesinin sampiyonudur..

Bilici ucunculuk o koltukta tutamaz.sampiyon olursa zaten kalir ikincilikte sansi %50.
Besiktasin buyuklugu demissin.lokomotiv moskovayi lig 9. Su yapip oradan kovulan,daha once hicbir basarisi olmayan biri olan bilici getirdik bu buyulugumuze hakaret mi oldu? :) .bu kariyerle(kariyersizlikle) size gore bilic gelip basarili olabiliyorsa dunya capinda taninan senol gunes de pek guzel yapar.

Diego simeone Turkiyeye tatile bile gelmez :).luce bu yastan sonra hazir takimi birakip gelip turkiye liginin gereksiz stresini cekmez.

Zaten yukardaki adamlar gelecek olsa kim gidip senol gunesi ister?

Haftalarca Ronaldinho deyip dany noenkeo alan yonetimden yuksek hedefler,luceler diegolar beklememizi bekleme bence :)

Senol gunesi kimse bayildigi icin istemiyor, mevcut sartlarda butcemize uygun ve ligi taniyan bilen biri oldugu için isteniyor.Bilic de kalan haftalarda bizlere gelecege dair umut versin,takimi takim gibi oynatsin,derbide Besiktas gibi oynatsin bizi sampiyon yapsin,zaten kimse bilice laf soylemez,destekler.
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2015, 15:48:35 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

stadında dinleterek hak ettiği yerde olur,
Güzel bir yazı olmuş
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

GS Gencler macında küfür cezası alırsa bizim maç seyircisiz olabilirmiş.Öyle bir şey olması inanılmaz işimize gelir

Çevrimdışı Necmi

İkinci bir istatistik : yine ş.güneşin takımı bursaspor ligde 21 maçta skor avantajını yakalamasına rağmen sadece 13 maç sonunda 3 puana ulaşabilmişler...

Bu istatistikler sizce nasıl yorumlanmalı...
ya bunlar yorumlanmazki Bursayla Beşiktaşımı bir tutuyoruz bir hocanın ordaki iyi veya kötü yönetimi Beşiktaş için ölçü alınmaz. Buda yanlış olur. Eleştirimizi yapalım ama haksızlık yapmayalım. Bursanın veya Trabzonun ona verdiği imkanlarla Beşiktaşın verdikleri bir olmayacak bu yabancı hoca içinde gecerli Diego Simeone gelse bile Atleticonun imkanlarıyla bizim vereceğimiz bir olmayacağı için aynı başarıyı göstereceğini düşünmek hayalcilik olur. Biz tarihimizde on milyon dolar bonservis verip oyuncu almamışız daha o yüzden bir hoca düşünülürken sadece hocanın yeteneklerine göre bir karar verilmez sen hocaya ne tür imkanlar vereceksin biz Biliçin eline bonservissiz veya düşük bonservisli oyuncular verdik adamın önüne lahana koyup sofrada pirzola istiyorsun :D

Çevrimdışı Deniz

GS Gencler macında küfür cezası alırsa bizim maç seyircisiz olabilirmiş.Öyle bir şey olması inanılmaz işimize gelir

ts o kadar sövdü ceza geldi mi?90 dk lick tv sesi kıstı,hakemin kafasını yardılar.gs maçında hiç gelmez öyle bir ceza.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Holosko'yu özledim bee.. :bandit:

Renklileri pek severdi kartalım.. :steamed:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi senol gunesi cok kucumsuyorsun.basarili olamayacagini dusunebilirsin ama kariyeri öyle hafife alinacak bir kariyer degil.istanbul takimi calistirmadan ts ile 80 ustu puanlar toplayabilmesi buyuk basari kaldi ki sampiyon olamadi demek yanlis 2010 senesinin sampiyonudur..

Bilici ucunculuk o koltukta tutamaz.sampiyon olursa zaten kalir ikincilikte sansi %50.
Besiktasin buyuklugu demissin.lokomotiv moskovayi lig 9. Su yapip oradan kovulan,daha once hicbir basarisi olmayan biri olan bilici getirdik bu buyulugumuze hakaret mi oldu? :) .bu kariyerle(kariyersizlikle) size gore bilic gelip basarili olabiliyorsa dunya capinda taninan senol gunes de pek guzel yapar.

Diego simeone Turkiyeye tatile bile gelmez :).luce bu yastan sonra hazir takimi birakip gelip turkiye liginin gereksiz stresini cekmez.

Zaten yukardaki adamlar gelecek olsa kim gidip senol gunesi ister?

Haftalarca Ronaldinho deyip dany noenkeo alan yonetimden yuksek hedefler,luceler diegolar beklememizi bekleme bence :)

Senol gunesi kimse bayildigi icin istemiyor, mevcut sartlarda butcemize uygun ve ligi taniyan bilen biri oldugu için isteniyor.Bilic de kalan haftalarda bizlere gelecege dair umut versin,takimi takim gibi oynatsin,derbide Besiktas gibi oynatsin bizi sampiyon yapsin,zaten kimse bilice laf soylemez,destekler.
yaptı zaten o umudu verdi burda hangimiz takımın oyununa bakıp uefa kupasını düşlemedik ben ilk defa bu sene Beşiktaşın uefa kupasını alabileceğini düşündüm zor olduğunu kabul ediyorum ama imkansız değildi bunu renklilerde düşündü sadece biz değiliz düşünen şu an şampiyonluk düşünüyormuyuz varmı umut var sonuna kadarda götürür diyoruz 33 hafta belirler diyoruz nankörlük kötüdür. Birtek derbi yle hoca sınayamazsın derbi dediğin bir pazarlama sıtratejisidir yoksa diğer maçlardan daha büyük önemi yoktur karşılığı 3 puandır gerisi reklam ve ego tatmini biz balıkesir ve eskişehir maçlarında puan kaybetmesek bu gün bunları konuşmazdık hoca hata yaptı ama o maçlarda hata yaptı almamız gereken puanları alamadı bu gün biliçe karşı olanların tek sunacağı erguman derbi malubiyetleri buda sadece egoları zarar gördüğü için ve tamamen bencilce düşünce 23 puan kaybetmişiz bunun 9 unu derbilerde kaybetmişiz geriye kaybedilen 14 puan var kimse bunu değilde neden derbileri konuşuyor bu kesinlikle bencilce bir düşünce amaç şampiyonluksa giden her puan değerlidir o 14 puanı kaybetmeseydik çimdi şampiyonluk turu atıyorduk debileri kazanıp o dokuz puanı başka maçlarda kaybetseydik ne farkedecekti derbi kazanmak güzel inkar etmiyorum ama bunu başarıya endekslemek yanlış sen rakiplerinle aynı puana aynı averaja aynı galibiyet beraberlik sayısına sahipsin şampiyonluk için gerekli puan ortalamasını tutturmuşsun daha iyisi olurmuydu olurdu ama buda kötü değil zaten daha iyisinin olabileceğini düşündüğümüz için yetersiz diyoruz ama unutmayalım bunu verende Biliç bundan ötesi zaten ligi domine etmektir ve kaybettiğimiz puanlarada bakınca özellikle derbilerde haksızlık ederiz biz derbilerde eşit mücadele etmedik burda kaybedilen puanların Biliçle bir ilgisi yok resmen doğrandık bize yapılan art niyetin faturasını Biliçe çıkartmayalım bir kişi çıksın biz derbilerde adil maça çıktık ve tamamen Biliç hatasından verdik desin susarım tam tersi o maçların sonunda takımı yıkımdan uzak tutarak bile iyi hoca olduğunu gösterdi birde oyuncuların yerine koyun kendinizi o debilerin nasıl kaybedildiğini sorgulayın bir hafta önce oyuncun atılmış ama aynı nedenden rakip oyuncu yapınca hakem körleri sağırları oynuyor senin oyuncunun gırtlağına sarılıyor hakem arkasını dönüyor ya bursa maçında hakemin gözü önünde pedronun kalbine karate tekmesi vuran oyuncu oyunda kaldı siz bari oyunlara gelipte faturayı biliçe kesmeyin çünkü getirdiğiniz ergumanlar yanlış bende gitsin diyenlerdenim ama bu kesinlikle sizlerle aynı nedenlerden dolayı değil birde takım şampiyonluğa giderken ihanet etmem bu gün takımı konuşmak bize yapılanları konuşmak nasıl önümüzün kesildiğini teşhir etmek dururken burda Biliç eleştirenlere hiçde iyi gözle bakmam birilerinin istediğini yapıyorsunuz sadece ve sadece renklilerin şampiyonluğuna hizmet ediyorsunuz haftalardır sadece biliç konuşuluyor burda takımı bıraktınız şampiyonluk yarışını bıraktınız tamam yönetim bu gün açıklama yapsın biliçi gönderiyoruz son maçlarını oynuyor desin ne olacak mutlumu olacaksınız yönetimin yaptığı ne kadar yanlışsa şu anda sizin yaptığınız da o kadar yanlış şuraya bir bakın ya takım yarın şampiyonluk için önemli bir maça çıkacak ama tek bir konuşma yok tam tersi nasıl zarar verilirse onu yapıyorsunuz adamlar Beşiktaşın şampiyonluk şansını dile getirmek bile istemiyorlar bütün propagandalarını bu yönde yapıyorlar sizinde beyniniz öyle yıkanmışki resmen onlara çalışıyorsunuz. bir yemek pişiriyorlar bari bizimde tuzumuz olsun diyorsunuz rakibe hakemlere federasyona baskı kurmak yerine bu kabullenmişlik niye

Çevrimdışı src35

biliç sistem adamı ve bu konuda esnekligi zayıf, pek ödün vermesi muhtemel degil. ama kurmaya çalıştıgı sistemle (tabiki dogru oyuncu kadrosuyla) başarı gelebilir.

tabi Beşiktaşın bir proje takımı olması; anlık degilde uzun vadeli, yatırım tarzı transferler yapması, biliç gibi gelir gelmez takıma sınıf atlatan degilde yavaş yavaş kuran, belli bir oyun anlayışı getiren hocayla dogru.

ancak sabırsız olan taraftarla ne kadar başarılabilir/sürdürülebilir oldugu tartışılır.

gelecek sene 3 tane net ilk 11 transferi, sınıf atlatacak oyuncuyla (bilhassa defans hattına) ileriye taşıyabilir, vodafone arena faktörü de ne şekilde etkileyecek görmek gerekir.

Çevrimdışı Deniz

yaptı zaten o umudu verdi burda hangimiz takımın oyununa bakıp uefa kupasını düşlemedik ben ilk defa bu sene Beşiktaşın uefa kupasını alabileceğini düşündüm zor olduğunu kabul ediyorum ama imkansız değildi bunu renklilerde düşündü sadece biz değiliz düşünen şu an şampiyonluk düşünüyormuyuz varmı umut var sonuna kadarda götürür diyoruz 33 hafta belirler diyoruz nankörlük kötüdür. Birtek derbi yle hoca sınayamazsın derbi dediğin bir pazarlama sıtratejisidir yoksa diğer maçlardan daha büyük önemi yoktur karşılığı 3 puandır gerisi reklam ve ego tatmini biz balıkesir ve eskişehir maçlarında puan kaybetmesek bu gün bunları konuşmazdık hoca hata yaptı ama o maçlarda hata yaptı almamız gereken puanları alamadı bu gün biliçe karşı olanların tek sunacağı erguman derbi malubiyetleri buda sadece egoları zarar gördüğü için ve tamamen bencilce düşünce 23 puan kaybetmişiz bunun 9 unu derbilerde kaybetmişiz geriye kaybedilen 14 puan var kimse bunu değilde neden derbileri konuşuyor bu kesinlikle bencilce bir düşünce amaç şampiyonluksa giden her puan değerlidir o 14 puanı kaybetmeseydik çimdi şampiyonluk turu atıyorduk debileri kazanıp o dokuz puanı başka maçlarda kaybetseydik ne farkedecekti derbi kazanmak güzel inkar etmiyorum ama bunu başarıya endekslemek yanlış sen rakiplerinle aynı puana aynı averaja aynı galibiyet beraberlik sayısına sahipsin şampiyonluk için gerekli puan ortalamasını tutturmuşsun daha iyisi olurmuydu olurdu ama buda kötü değil zaten daha iyisinin olabileceğini düşündüğümüz için yetersiz diyoruz ama unutmayalım bunu verende Biliç bundan ötesi zaten ligi domine etmektir ve kaybettiğimiz puanlarada bakınca özellikle derbilerde haksızlık ederiz biz derbilerde eşit mücadele etmedik burda kaybedilen puanların Biliçle bir ilgisi yok resmen doğrandık bize yapılan art niyetin faturasını Biliçe çıkartmayalım bir kişi çıksın biz derbilerde adil maça çıktık ve tamamen Biliç hatasından verdik desin susarım tam tersi o maçların sonunda takımı yıkımdan uzak tutarak bile iyi hoca olduğunu gösterdi birde oyuncuların yerine koyun kendinizi o debilerin nasıl kaybedildiğini sorgulayın bir hafta önce oyuncun atılmış ama aynı nedenden rakip oyuncu yapınca hakem körleri sağırları oynuyor senin oyuncunun gırtlağına sarılıyor hakem arkasını dönüyor ya bursa maçında hakemin gözü önünde pedronun kalbine karate tekmesi vuran oyuncu oyunda kaldı siz bari oyunlara gelipte faturayı biliçe kesmeyin çünkü getirdiğiniz ergumanlar yanlış bende gitsin diyenlerdenim ama bu kesinlikle sizlerle aynı nedenlerden dolayı değil birde takım şampiyonluğa giderken ihanet etmem bu gün takımı konuşmak bize yapılanları konuşmak nasıl önümüzün kesildiğini teşhir etmek dururken burda Biliç eleştirenlere hiçde iyi gözle bakmam birilerinin istediğini yapıyorsunuz sadece ve sadece renklilerin şampiyonluğuna hizmet ediyorsunuz haftalardır sadece biliç konuşuluyor burda takımı bıraktınız şampiyonluk yarışını bıraktınız tamam yönetim bu gün açıklama yapsın biliçi gönderiyoruz son maçlarını oynuyor desin ne olacak mutlumu olacaksınız yönetimin yaptığı ne kadar yanlışsa şu anda sizin yaptığınız da o kadar yanlış şuraya bir bakın ya takım yarın şampiyonluk için önemli bir maça çıkacak ama tek bir konuşma yok tam tersi nasıl zarar verilirse onu yapıyorsunuz adamlar Beşiktaşın şampiyonluk şansını dile getirmek bile istemiyorlar bütün propagandalarını bu yönde yapıyorlar sizinde beyniniz öyle yıkanmışki resmen onlara çalışıyorsunuz. bir yemek pişiriyorlar bari bizimde tuzumuz olsun diyorsunuz rakibe hakemlere federasyona baskı kurmak yerine bu kabullenmişlik niye
@Necmi abi yine noktasız virgülsüz döşemişsin  :evillol:.
Öncelikle derbilerle ilgili düşüncene kesinlikle katılmıyorum.Anadolu takımı yani seninle şampiyonluk yolunda yarışmayacak takımlarla oynadığın maçlar evet 3 puandır.Ama Derbiler 3 puan değil 6 puanlık maçlardır.Sadece prestij değildir.

Eğer bütün derbileri kazanmış olsaydık:
Beşiktaş 70
Galatasaray 58
Fenerbahçe 54

Puanda olacaktı.Buradan da gördüğün gibi hiç de 3 puan değil şu an fener gs bu yarışın içindeyse tamamen Bilicin derbilerde rezil performansından dolayıdır.

Hadi yenemiyorsun bari berabere kal:

Beşiktaş 64
Galatasaray 59
Fenerbahçe 56

Olacak ve yine büyük bir farkla son düzlüğe girmiş olacaz.Ve yine görüldüğü gibi derbiler kesinlikle prestij vs maçı değil şampiyonluk yolunda en önemli adımlardan biri.

Derbileri kazanamıyor,berabere de kalamıyor peki derbilerde oynattığı futbol nasıl?
Beşiktaş Beşiktaş olalı tarihinde bu kadar kötü derbi performansı,bu kadar korkak futbol görmemiştir.2 sezondur derbilerde Bilicin şu takıma yaptığını kimse yapmaz.
Maç başlamadan en önemli oyuncularından biri sakatlanmış,2 tribünü kapatılmış,değişiklik hakkı 45. dkda bitmiş,oyuncusuyla taraftarı birbirine girmiş bir takımı sen yenemiyorsan,yenmeyi geçtim berabere bile kalamıyorsan burada yerden göğe kadar eleştirilirsin.

Geçen sene bilic yine derbilerde kötüydü kimsenin sesi çıkmadı,ne değişti?Al işte bu sene daha da kötü?Ses çıkartmayınca düzeleceğini mi düşünüyorsunuz?Her şeye susunca her şey güzel olacak diye bir kural mı var?Yeni stada geçince bilicin derbilerde oynattığı rezil futbol bir anda real madrid futboluna dönecek mi sanıyorsunuz?
Bu adamı eleştirmezsek nasıl kendini düzeltecek?

Bilic kendini geliştirdi diyebilmek için bu faktörleri düşünmek lazım.Hiç kendini geliştirmedi demek ona ve emeklerine hakaret olur ama kendini geliştirdiği kadar geliştirmediği konular var ve bunların tamamı da eleştiriyi sonuna kadar hak ediyor.Kendinin çok büyük bir fırsatı var.Çıksın gs maçında yiğitçe,Beşiktaşa yakışır top oynatsın şu takıma şampiyonluğu getirsin.Yok yine çıkar gs maçında aynı kafayla hareket eder yine rezil futbolla rezil bir mağlubiyet alır ve bunun sonucunda şampiyonluğu verirse de bana kimse "bilic kendini geliştiriyor" demesin.

Çevrimdışı Tolga

@Necmi abi yine noktasız virgülsüz döşemişsin  :evillol:.
Öncelikle derbilerle ilgili düşüncene kesinlikle katılmıyorum.Anadolu takımı yani seninle şampiyonluk yolunda yarışmayacak takımlarla oynadığın maçlar evet 3 puandır.Ama Derbiler 3 puan değil 6 puanlık maçlardır.Sadece prestij değildir.

Eğer bütün derbileri kazanmış olsaydık:
Beşiktaş 70
Galatasaray 58
Fenerbahçe 54

Puanda olacaktı.Buradan da gördüğün gibi hiç de 3 puan değil şu an fener gs bu yarışın içindeyse tamamen Bilicin derbilerde rezil performansından dolayıdır.

Hadi yenemiyorsun bari berabere kal:

Beşiktaş 64
Galatasaray 59
Fenerbahçe 56

Olacak ve yine büyük bir farkla son düzlüğe girmiş olacaz.Ve yine görüldüğü gibi derbiler kesinlikle prestij vs maçı değil şampiyonluk yolunda en önemli adımlardan biri.

Derbileri kazanamıyor,berabere de kalamıyor peki derbilerde oynattığı futbol nasıl?
Beşiktaş Beşiktaş olalı tarihinde bu kadar kötü derbi performansı,bu kadar korkak futbol görmemiştir.2 sezondur derbilerde Bilicin şu takıma yaptığını kimse yapmaz.
Maç başlamadan en önemli oyuncularından biri sakatlanmış,2 tribünü kapatılmış,değişiklik hakkı 45. dkda bitmiş,oyuncusuyla taraftarı birbirine girmiş bir takımı sen yenemiyorsan,yenmeyi geçtim berabere bile kalamıyorsan burada yerden göğe kadar eleştirilirsin.

Geçen sene bilic yine derbilerde kötüydü kimsenin sesi çıkmadı,ne değişti?Al işte bu sene daha da kötü?Ses çıkartmayınca düzeleceğini mi düşünüyorsunuz?Her şeye susunca her şey güzel olacak diye bir kural mı var?Yeni stada geçince bilicin derbilerde oynattığı rezil futbol bir anda real madrid futboluna dönecek mi sanıyorsunuz?
Bu adamı eleştirmezsek nasıl kendini düzeltecek?

Bilic kendini geliştirdi diyebilmek için bu faktörleri düşünmek lazım.Hiç kendini geliştirmedi demek ona ve emeklerine hakaret olur ama kendini geliştirdiği kadar geliştirmediği konular var ve bunların tamamı da eleştiriyi sonuna kadar hak ediyor.Kendinin çok büyük bir fırsatı var.Çıksın gs maçında yiğitçe,Beşiktaşa yakışır top oynatsın şu takıma şampiyonluğu getirsin.Yok yine çıkar gs maçında aynı kafayla hareket eder yine rezil futbolla rezil bir mağlubiyet alır ve bunun sonucunda şampiyonluğu verirse de bana kimse "bilic kendini geliştiriyor" demesin.
Derbi konusunda söylenecek herşeyi söylemişsin @Deniz aynen öyle berabere bile bitirmiş olsaydık derbileri çok büyük bir avantaj yakalamış olacaktık.

Ben şuna daha öncede katılmadım hala da katılmıyorum derbi kazanmadan şampiyon olmak çok büyük bir mucizedir bu sezon bunu başarırsak herhalde bir ilki gerçekleştirmiş oluruz ama her zaman bu böyle olmaz.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Derbi konusunda söylenecek herşeyi söylemişsin @Deniz aynen öyle berabere bile bitirmiş olsaydık derbileri neredeyse ligi bitirmiştik şimdiden.

Ben şuna daha öncede katılmadım hala da katılmıyorum derbi kazanmadan şampiyon olmak çok büyük bir mucizedir bu sezon bunu başarırsak herhalde bir ilki gerçekleştirmiş oluruz ama her zaman bu böyle olmaz.
Artık bundan sonrası çok açık. Trabzonu yen, gese'yle berabere kal, diğer 4 maçı kayıpsız geç, kupayı al :ok:

Bakalım bundan sonra durumlar nasıl olacak acayip meraklıyım.. :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Derbi konusunda söylenecek herşeyi söylemişsin @Deniz aynen öyle berabere bile bitirmiş olsaydık derbileri çok büyük bir avantaj yakalamış olacaktık.

derbi kazanmadan şampiyon olabilirsin tabi ki beraberlik alarak.hepsinde yenilirsen,rakibine hiç puan kaybı yaşatamazsan bence imkansız.