Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978027 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 21:11:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hucum oyuncusuna defans yaptiracak kadar takimi geriye yaslayanda kabahat :)

Orada sanki öyle değildi atak ani gelişti sağ bek önde kaldı diye hatırlıyorum ama emin değilim bakmak lazım :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Türkay

Konu kalmadı konuşacak çok sessiz buralar  :iwantattention:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Bu adam Drenthe'ye mi benziyor bana mı öyle geldi acaba ?

Çevrimdışı cisse557

Bugün de birbirine sallayan sallayana

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 23:23:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben de sana mı sallasam @Tolgaozkhrmn ortalık karıştı içimde birikenler vardı arada kaynar  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben de sana mı sallasam @Tolgaozkhrmn ortalık karıştı içimde birikenler vardı arada kaynar  :kop:
@Çağrı birikenler ne söyle bakalım :upto: :friendship: :s19: :poke: :bur2: :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şşşş dövüşmeden oynayın :money: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 00:42:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Şşşş dövüşmeden oynayın :money: :kop:

Ya bırak Allasen ya gece de burada adam bulamayınca gitmiş stad topiğine her şeyi soruyor senin neyine inşaatın çatısı  :kop: :kop:  :steamed: @Tolgaozkhrmn
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Sergen neler demiş ya.

bu arada pfdkya sevk etmişler sergeni.en az 5 maç ceza verirler sezonu kapatır  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

Sergen neler demiş ya.

bunlari gercekten sergen mi yazmis kesin olarak? sok oldum. Mac sonrasi yaptigi aciklamalari da ondan beklemezdim. kendinden emin ve davranislarina hakim bir görüntü veriyordu bugüne kadar.

biz de bunun bizim TD olmasini tartisiyorduk burda.  :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

bunlari gercekten sergen mi yazmis kesin olarak? sok oldum. Mac sonrasi yaptigi aciklamalari da ondan beklemezdim. kendinden emin ve davranislarina hakim bir görüntü veriyordu bugüne kadar.

biz de bunun bizim TD olmasini tartisiyorduk burda.  :ebebe:
Yazmış sonra da hesabı kapatmış  :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Yazmış sonra da hesabı kapatmış  :)

inanilir gibi degil. kim bilir hangi kafayla yapmistir bunu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 01:10:41
  • Beşiktaş / Bodrum
bu arada pfdkya sevk etmişler sergeni.en az 5 maç ceza verirler sezonu kapatır  :)

Pfdk bunlardan dolayı değildi ama bunları eklemezler herhalde :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neco

inanilir gibi degil. kim bilir hangi kafayla yapmistir bunu.
Bu konuyla (sövme olayı) ilgili değil ama gerçekten Sergen'in bizim takımda hoca olarak başarılı olacağına inanıyor musunuz? Ya bu iş çocuk oyuncağı değil ki, her Beşiktaşlı gibi Sergen'i çok severim ve bizim için efsanedir. Ancak Sergen'in bizde hoca olabilmesi için daha çok pişmesi lazım, çok fırın ekmek yemesi lazım. Biraz kendini kanıtlasın bakalım. Bu şekilde çok adam harcandı ve öyle bir harcıyoruz ki maalesef adamın bir daha gelme ihtimalini de bitiriyoruz.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu konuyla (sövme olayı) ilgili değil ama gerçekten Sergen'in bizim takımda hoca olarak başarılı olacağına inanıyor musunuz? Ya bu iş çocuk oyuncağı değil ki, her Beşiktaşlı gibi Sergen'i çok severim ve bizim için efsanedir. Ancak Sergen'in bizde hoca olabilmesi için daha çok pişmesi lazım, çok fırın ekmek yemesi lazım. Biraz kendini kanıtlasın bakalım. Bu şekilde çok adam harcandı ve öyle bir harcıyoruz ki maalesef adamın bir daha gelme ihtimalini de bitiriyoruz.

öyle birsey söylemedim mi hic? en erken 2-3 sene sonra diye yazmisimdir ancak simdi bundan da vazgectim.

Besiktas'ta yetismis. 100. yildaki efsane Takim'in bas aktörü. bizi mutlu eden ve bunca güzel anilar birakan Adam ne hallere düsürmüs kendini. yazik.

Çevrimdışı Tolga

Ya bırak Allasen ya gece de burada adam bulamayınca gitmiş stad topiğine her şeyi soruyor senin neyine inşaatın çatısı  :kop: :kop:  :steamed: @Tolgaozkhrmn
Merak da mı etmıyakkkk @Çağrı :biggrinking: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu adam Drenthe'ye mi benziyor bana mı öyle geldi acaba ?
Drenthe imiş. Yabancı sınırı 14'e çıkmış iken kadro genişliğini arttırmak için mükemmel olur keşke böyle bir transfer ihtimali olsa.

Çevrimdışı Deniz

Sergen 3 seneden önce bizim takımda max yardımcı td olur.Fazlası kulübe yazık etmektir.Önce biraz pişsin.Baksana hala sosyal medyadan 3-5 çakalla dalaşıyor.Ne cevap veriyorsun ver mahkemeye tazminat al süründür.
Sergenin olgunlaşması için 3 senesi var.bu 3 seneyi başarılı atlatırsa buyursun gelsin..

Çevrimdışı Tolga

Sergen bu kafada devam ettiği sürece çok yol katedemez hala futbolcu kafası ile antranörlük yapmaya çalışıyor tıpkı Hagi gibi.

Futbolu çok iyi bilmek yetmiyor işte başka şeylerde gerekiyor iyi ya da büyük hoca olabilmek için.

Sergen kafasında bazı şeyleri çözmeden büyük takım çalıştıramaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 01:35:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya arkadaş. Sergen'den hiçbir şey olmaz kimse boşuna beklemesin.

Adamın karakteri müsait değil en başta değil.

Bir kere Tayfur'u itelediler bize bir daha asla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Sergen baksin bunlardan bir ders cikartsin, kendine deger veren tek camiaya televizyondan ileri geri sallarken bir daha dusunur belki.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

Ya arkadaş. Sergen'den hiçbir şey olmaz kimse boşuna beklemesin.

Adamın karakteri müsait değil en başta değil.

Bir kere Tayfur'u itelediler bize bir daha asla.
tayfurdan td falan olmazdı olmadı da zaten.sergenden olur mu zaman gösterecek.ama bugün gelirse tayfur yolunda gider.çalışsın 3 sene daha.akıllanırsa ve başarılı olursa anca öyle olur.

Çevrimiçi Necmi

tayfurdan td falan olmazdı olmadı da zaten.sergenden olur mu zaman gösterecek.ama bugün gelirse tayfur yolunda gider.çalışsın 3 sene daha.akıllanırsa ve başarılı olursa anca öyle olur.
ne zaman göstermesi ondan kenarda top toplayıcı bile olmaz ne hocası
birde burda Şenol Güneş diyenleri anlamıyorum Bilici beğenmeyen öncesinde hiç bir başarısı yok tecrübesiz diyen kalkmış Şenol Güneş diyor peki onun ne tecrübesi var çözemedim.
Beşiktaşın hocası olmak bu kadar ucuzladımı bari hayal kuruyorsunuz yukarlardan kurun hayali. Biliç giderse lucasku dan daha az kariyerli bir hoca sezon ortasını zor görür, heleki Biliç şampiyon yapıp gönderilirse gelecek hocanın vay haline, yönetimin vay haline derim. Şenol Güneş gençleri parlatıyormuş iyide Beşiktaş hedef takımıdır, oyuncu yetiştirme takımı değil senin yetiştireceğin oyuncu bile orda yetişenlerin üstünde olmak zorundadır. Onlar istanbul takımlarına oyuncu yetiştiriyor zaten artık o devirde bitti 14 yabancı var kadronda dünyada o kadar yetişmiş oyuncu varken oyuncu yetiştirsin diye hoca alınmaz. Bize yarışmacı ve hırsları olan hoca lazım Biliçi beğenmiyoruz ama gelecekte çok büyük bir hoca olacağıda kesin, şu an sadece eksikleri var ve şu göçebe halimizle genede büyük iş yaptı. Ben Biliçin defans yaptırdığına inanmıyorum bu tamamen oyuncularla ilgili bir gol atınca geriye yaslanıyorlar ve en önemlisi kaleci faktörü yoksa Biliçin oyunu okuması iyi bir çok maçı değiştirdiği oyuncularla kazandık. Biliçi ilk eleştirmeye başlayanlardan biri olarak gelecek sene hoca değiştirme riskine girmenin hata olduğunu düşünüyorum takım kadromuz vasatın üstünde gelecek sene 2-3 takviyeyle şl de iş yapacak bir kadromuz olur. Şu anda bu kadroyu en iyi yönetecek isimde Biliç, yeni hoca herşeyi sıfırlamak demektir.