tayfurdan td falan olmazdı olmadı da zaten.sergenden olur mu zaman gösterecek.ama bugün gelirse tayfur yolunda gider.çalışsın 3 sene daha.akıllanırsa ve başarılı olursa anca öyle olur.
ne zaman göstermesi ondan kenarda top toplayıcı bile olmaz ne hocası
birde burda Şenol Güneş diyenleri anlamıyorum Bilici beğenmeyen öncesinde hiç bir başarısı yok tecrübesiz diyen kalkmış Şenol Güneş diyor peki onun ne tecrübesi var çözemedim.
Beşiktaşın hocası olmak bu kadar ucuzladımı bari hayal kuruyorsunuz yukarlardan kurun hayali. Biliç giderse lucasku dan daha az kariyerli bir hoca sezon ortasını zor görür, heleki Biliç şampiyon yapıp gönderilirse gelecek hocanın vay haline, yönetimin vay haline derim. Şenol Güneş gençleri parlatıyormuş iyide Beşiktaş hedef takımıdır, oyuncu yetiştirme takımı değil senin yetiştireceğin oyuncu bile orda yetişenlerin üstünde olmak zorundadır. Onlar istanbul takımlarına oyuncu yetiştiriyor zaten artık o devirde bitti 14 yabancı var kadronda dünyada o kadar yetişmiş oyuncu varken oyuncu yetiştirsin diye hoca alınmaz. Bize yarışmacı ve hırsları olan hoca lazım Biliçi beğenmiyoruz ama gelecekte çok büyük bir hoca olacağıda kesin, şu an sadece eksikleri var ve şu göçebe halimizle genede büyük iş yaptı. Ben Biliçin defans yaptırdığına inanmıyorum bu tamamen oyuncularla ilgili bir gol atınca geriye yaslanıyorlar ve en önemlisi kaleci faktörü yoksa Biliçin oyunu okuması iyi bir çok maçı değiştirdiği oyuncularla kazandık. Biliçi ilk eleştirmeye başlayanlardan biri olarak gelecek sene hoca değiştirme riskine girmenin hata olduğunu düşünüyorum takım kadromuz vasatın üstünde gelecek sene 2-3 takviyeyle şl de iş yapacak bir kadromuz olur. Şu anda bu kadroyu en iyi yönetecek isimde Biliç, yeni hoca herşeyi sıfırlamak demektir.