Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979442 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen öyle Onur zaten ondan battık ya hep.

Genelde 8  galibiyet 7 beraberlik filan vardır hep.

Çünkü hiçbir zaman ön tarafımız iş bitirici tabelacı olmadı.

O yüzden artık Töre tarzı Değil Dzudsak tarzı skor adamları lazım.

tolgay aslında  skorer bir oyuncu olabilr seneye bzim  çin  7-8 asist 5 -6 gol atabilir o yetenege sahip. ortasahadan biraz daha  skor desteği almamız lazım..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 15:09:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Seneye inşallah  sol kanada hem  adam  eksiltip rakibi tore gibi titreten hemde olcay kadar skor yapacak adam  bulamız lazım

İşte olay bu ya.

İki kanat 20 tane bırakması lazım.

3 ortasaha toplam 15 tane bırakması lazım.

2 bek 2 stoper toplam 10 tane bırakması lazım.

Forvetlerin de 30 tane bırakırsa 75 oluyorsun. O zaman da şampiyon oluyorsun :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 15:09:56
  • Beşiktaş / Bodrum
tolgay aslında  skorer bir oyuncu olabilr seneye bzim  çin  7-8 asist 5 -6 gol atabilir o yetenege sahip. ortasahadan biraz daha  skor desteği almamız lazım..

Tolgay'da da bitiricilik sorunu var.

Şutu iyi ama yay üstünde konumlanamıyor onu farkettim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Son 11 Sezon'da İç Saha Performansımız

2004-2005 Sezonu

12 G 3 B 2 M (39 P)

2005-2006 Sezonu

6 G 4 B 7 M (22 P)

2006-2007 Sezonu

13 G 1 B 3 M (40 P)

2007-2008 Sezonu

11 G 3 B 3 M (36 P)

2008-2009 Sezonu

12 G 3 B 2 M (39 P)

2009-2010 Sezonu

10 G 5 B 2 M (35 P)

2010-2011 Sezonu

8 G 5 B 4 M (29 P)

2011-2012 Sezonu

10 G 3 B 4 M (33 P)

2012-2013 Sezonu

8 G 7 B 2 M (31 P)

2013-2014 Sezonu

10 G 6 B 1 M (36 P)

2014-2015 Sezonu

8 G 4 B 2 M (28 P) 3 Maçımız Daha Var
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 15:28:56 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

yeni stadda iç saha maçları bambaşka havaya bürünecek bundan adım kadar eminim.o düdüğü artık kolay kolay çalamayacaklar.cino o kırmızıları kovboy gibi çekemeyecek.o stad adamı titrettirecek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yeni stadda iç saha maçları bambaşka havaya bürünecek bundan adım kadar eminim.o düdüğü artık kolay kolay çalamayacaklar.cino o kırmızıları kovboy gibi çekemeyecek.o stad adamı titrettirecek.

Benım en sevmediğim  olaylardan birisi 1- 0   2-0  ornek veriyorum öndeyiz taraftar inönüstadında macı bitiriyor sanki 5-0 maç  halaylar türküler ,hemen  maçtan kopmalar.

Çevrimdışı Tolga

İşte Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden yayınlanan açıklama:

Fanatik gazetesinde ismim kullanılarak yayımlanan ve Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in kaderinin kalan maçlarımızın sonucuna bağlı olduğu şeklindeki ifadeler, bana ait değildir.

Yaptığım açıklamada, ne kulübümüzün ne de Slaven Bilic'in böyle bir gündeminin olmadığını, tamamen kalan maçlarımıza konsantre olduğumuzu ve şampiyon olmak dışında başka bir şey düşünmediğimizi belirttim.

Kamuoyunun ve taraftarlarımızın dikkatine saygılarımla sunarım.

Ahmet Nur Çebi
Beşiktaş JK İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı

bjk.com.tr

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 15:41:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Benım en sevmediğim  olaylardan birisi 1- 0   2-0  ornek veriyorum öndeyiz taraftar inönüstadında macı bitiriyor sanki 5-0 maç  halaylar türküler ,hemen  maçtan kopmalar.
Aynen öyle ona ben de ayar oluyorum.Tamam tezahurat yap da 3 ü iste 4 ü iste ,ateşleyici şeyler söyle ,kartal gol gol de,bin derdim varı söyle .başlıyorlar laylaylomlara.laylaylom ne zaman başlasa gol yiyoruz.

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle ona ben de ayar oluyorum.Tamam tezahurat yap da 3 ü iste 4 ü iste ,ateşleyici şeyler söyle ,kartal gol gol de,bin derdim varı söyle .başlıyorlar laylaylomlara.laylaylom ne zaman başlasa gol yiyoruz.
Biz ne zaman kartal gol gol diye bağırsak birkaç dakika sonra gol yemişizdir çok gereksiz bir tezahürat yani :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Son 11 Sezon'da İç Saha Performansımız

2004-2005 Sezonu

12 G 3 B 2 M (39 P)

2005-2006 Sezonu

6 G 4 B 7 M (22 P)

2006-2007 Sezonu

13 G 1 B 3 M (40 P)

2007-2008 Sezonu

11 G 3 B 3 M (36 P)

2008-2009 Sezonu

12 G 3 B 2 M (39 P)

2009-2010 Sezonu

10 G 5 B 2 M (35 P)

2010-2011 Sezonu

8 G 5 B 4 M (29 P)

2011-2012 Sezonu

10 G 3 B 4 M (33 P)

2012-2013 Sezonu

8 G 7 B 2 M (31 P)

2013-2014 Sezonu

10 G 6 B 1 M (36 P)

2014-2015 Sezonu

8 G 4 B 2 M (28 P) 3 Maçımız Daha Var
Her zaman dediğim gibi mesele stat filan değil.

Son 10 küsur yıldır kalitesiz ya da kadro mühendisliği olmayan planlamalar. Aynı zamanda güçlü olmayan iç saha oyunları.

Tabii buna yönetim ve teknik adam yetersizliklerini de katabiliriz.

Yani Vodafone Arena bittiği zaman reklamda ki gibi "stat oynatmayacak" .

O yüzden statsız değil; eksiklikler ve hatalara rağmen geçmişe nazaran daha iyi bir ekip olduğu için şampiyonluk yarışındayız.

Çevrimdışı ozan062

Son 10 küsur yıldır kalitesiz ya da kadro mühendisliği olmayan planlamalar. Aynı zamanda güçlü olmayan iç saha oyunları.

O yüzden statsız değil; eksiklikler ve hatalara rağmen geçmişe nazaran daha iyi bir ekip olduğu için şampiyonluk yarışındayız.

aynen öyle ben stadın cok buyuk fark yaratacagını dusunmuyorum
ama tabiki 6-7-8 puan kadar fazlamız olur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Bu konuda haklısın herşey kaliteli kadrodan geçiyor kaliteli kadron varsa stat o zaman sana bir avantaj olur.

Çevrimdışı atalay

Antrenman yeleklerine baktım da kadro şu olur:

Günay - Opare - Sivok - Ersan - Motta - Atiba - Oğuzhan - Tolgay - Olcay - Töre - Demba

ya da

Demba yerine Cenk; Oğuzhan yerine Sosa.

Açıkçası Sosa oynamalı. Başakşehir maçından bu yana hücumda bir şekilde pozisyon yaratıyor.

Yeni bir sakatlık yaşanmadığı sürece bir sürpriz olmaz.Ya Demba ya da Sosa kesik yiyecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 18:17:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Antrenman yeleklerine baktım da kadro şu olur:

Günay - Opare - Sivok - Ersan - Motta - Atiba - Oğuzhan - Tolgay - Olcay - Töre - Demba

ya da

Demba yerine Cenk; Oğuzhan yerine Sosa.

Açıkçası Sosa oynamalı. Başakşehir maçından bu yana hücumda bir şekilde pozisyon yaratıyor.

Yeni bir sakatlık yaşanmadığı sürece bir sürpriz olmaz.Ya Demba ya da Sosa kesik yiyecek.

Muhtemelen ikinci yarı 60'ta Demba Cenk 65'te Sosa - Oğuzhan değişir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Muhtemelen ikinci yarı 60'ta Demba Cenk 65'te Sosa - Oğuzhan değişir.
Orada bir Pektemek sürprizi var elbet lakin konu Bilic ise muhtemel değil; kesin öyle olur. :lol:

Olcay,felaket oynamadığı sürece ve gol gerekiyor ise son hamlesini de 80'de Kerim Frei'dan yana kullanır.

Çevrimdışı Deniz

fotoları forzadan aldım güzel yakalamış..

Savunamaya bakın.Çizgi halinde.Serdar ofsaytı pek güzel bozuyor.Sağ bek faktörünün ne kadar önemli olduğu apaçık ortada.Gelecek sezon maxi gibi bir sağ bek almamız şart.

Daha büyük saçmalık burada başlıyor.Sivok serdar bir anda 3-4 metre geride kalıyor ve necip yetişmeye çalışıyor.Yetişemeyeceği gün gibi ortada,son adam olduğunu da biliyor ve maçın bitimine yarım saatten fazla süre varken gidip adamı indirip kendini attırıyor.Adamın gol yapacağının garantisi dahi yok.bunu 80. dkda yapabilir ama o dakikada yapıyorsa yetenekten çok daha fazla eksikleri olduğu ortada.

Bu yaz yapacağımız transferlerde stopere ve sağ beke işinin ehli oyuncular almamız gerekiyor.bize karabük bile bu kadar kolay gol pozisyonu yakalayabiliyorken gelecek sezon ligde bu savunma yüzünden çok yıpranırız.
Kalacaksa Bilicin,gidecekse yerine gelen teknik adamın ilk yapması gerekenler savunmadaki sıkıntıları çözmek.Sivok ersan necip vs ile olacak iş değil bu.2 önemli takviye şart.

Çevrimdışı Deniz

Balıkesir maçında bıraktığımız 2 puana neden olan gökhanın yaptığı penaltı.büyük takımlar böyle basit goller yememeli.o çalımı atınca adam zaten kaleye gidemeyecek.Takım olarak savunma yapmayı bilmiyoruz.yediğimiz goller gerçekten çok basit.Bunda hem savunma oyuncularının yetersizliği var hem de takım olarak bizim yetersizliğimiz var.

Sivas maçına bakıyorum güya savunma yapıyoruz ,onu bile yapamıyoruz.o maçta şans yanımızda olmasa 3-1 gibi bir skorla sahadan ayrılabilirdik.

Sonuç olarak sadece bireysel hatalar değil taktiksel hatalar yüzünden de basit goller yiyoruz.

Çevrimdışı ozan062

:iohmygod:

sergenin bu sekilde vukuati olması beni üzdü
size nazaran ben simdi bile takımımıza gelse basarılı olur diyordum ancak beni baya hayalkırıklıgına ugrattı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 20:34:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Sergen meselesini daha yeni duydum daha önce de söyledim ne antrene becerisi ne de Teknik adamlık yetenekleri sınanmamış birini bu pozisyona uygun görmek saçma.Lakin yaptığı şey zaten kendini ele vermiş; Beşiktaş'ta görev almak bu kadar ucuz bir şey değil.O pozisyonun bir ağırlığı olmalı.Kim olursa olsun.Zira görüyorum talep edeni çok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 20:35:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Balıkesir maçında bıraktığımız 2 puana neden olan gökhanın yaptığı penaltı.büyük takımlar böyle basit goller yememeli.o çalımı atınca adam zaten kaleye gidemeyecek.Takım olarak savunma yapmayı bilmiyoruz.yediğimiz goller gerçekten çok basit.Bunda hem savunma oyuncularının yetersizliği var hem de takım olarak bizim yetersizliğimiz var.

Sivas maçına bakıyorum güya savunma yapıyoruz ,onu bile yapamıyoruz.o maçta şans yanımızda olmasa 3-1 gibi bir skorla sahadan ayrılabilirdik.

Sonuç olarak sadece bireysel hatalar değil taktiksel hatalar yüzünden de basit goller yiyoruz.

Hücum oyuncuları çok kolay penaltı yaparlar bu hiçbir şey değil adam pozisyon almayı bilmiyor çünkü :) Orayı kapatmayan defans oyuncusunda kabahat
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Hücum oyuncuları çok kolay penaltı yaparlar bu hiçbir şey değil adam pozisyon almayı bilmiyor çünkü :) Orayı kapatmayan defans oyuncusunda kabahat
Hucum oyuncusuna defans yaptiracak kadar takimi geriye yaslayanda kabahat :)