Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979690 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Çok doğru bir yere parmak basmış Ozan.
Transfer Listesi:
Uğur İnceman
Hakan Balta
Selçuk Şahin
Sercan Yıldırım
Aydın Yılmaz
= ŞAMPİYONLUK

hatta dur basına denizliyi getir bu takımın  seneye sampiyonuz:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Ben hala sivası nasıl yendiğimizi çözemedim.maçı 2 kez izledim futbol tarihinde öyle 3 puan nadir bulunur  :).1 puanı bile hak etmediğimiz maçtı yalan yok..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Bilic :) :) adam derbi kazanmıs olsaydı şampiyonduk şimdi..
Berabere kalsakta şampiyonduk. Bize +3 Fenere -4 Galatasaraya -2 yazılacaktı şu anki duruma göre. Galatasarayla 5 Fenerle 8 puan olucaktı. Bu sene olamasakta seneye kesin şampiyonuz. Bilic de olsa, başkası da olsa..

Çevrimdışı ozan062

cok konustum tekrar bi noktaya varalım
bazı arkadaslarımız bilicin sampiyonluk yarısında tutmada hayli basarılı oldugunu yazmıslar
ilk senesini unutmuslar demekki:(( kaç afta once sampiyon belirlendi,,, bu sene bana sorarsanız onun senesi asırı sanslı bir hoca ve biz her yenilgiye ragmen alacaz o sampiyonlugu
çnk bu sene adamın her giriştiği işten karlı cıkması buna en büyük kanıt,, takımı tasıyanda kendisi batıranda o

dersenizki bu gucu farkına vardı kontrol etmesi için zaman verelim bana uyar :ok: ama tersi olursada seneye 5.mactan sonra kovulur benden soylemesi
bu arada fikret ormanında cok vefakar olması gibi sey okudum
ilksenesinde eriksonlar unutulmasın,, samet hocadan sonra bilicler unutulmasın iki senesinde 3 hoca büyük absarıdır:))

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 14:32:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
cok konustum tekrar bi noktaya varalım
bazı arkadaslarımız bilicin sampiyonluk yarısında tutmada hayli basarılı oldugunu yazmıslar
ilk senesini unutmuslar demekki:(( kaç afta once sampiyon belirlendi,,, bu sene bana sorarsanız onun senesi asırı sanslı bir hoca ve biz her yenilgiye ragmen alacaz o sampiyonlugu
çnk bu sene adamın her giriştiği işten karlı cıkması buna en büyük kanıt,, takımı tasıyanda kendisi batıranda o

dersenizki bu gucu farkına vardı kontrol etmesi için zaman verelim bana uyar :ok: ama tersi olursada seneye 5.mactan sonra kovulur benden soylemesi
bu arada fikret ormanında cok vefakar olması gibi sey okudum
ilksenesinde eriksonlar unutulmasın,, samet hocadan sonra bilicler unutulmasın iki senesinde 3 hoca büyük absarıdır:))

Sen geçen sene gerçekten o kadroyla ve Fener'in o gücüyle Beşiktaş'ın başedebileceğini düşünüp bunuun Bilic'in başarıszlığı olarak mı görüyorsun :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Berabere kalsakta şampiyonduk. Bize +3 Fenere -4 Galatasaraya -2 yazılacaktı şu anki duruma göre. Galatasarayla 5 Fenerle 8 puan olucaktı. Bu sene olamasakta seneye kesin şampiyonuz. Bilic de olsa, başkası da olsa..
bu sene fener şampiyon olursa seneye kesin şampiyonuz diyemeyiz.senelerdir şampiyonlar ligine gidemiyorlar.yabancı kontenjanı da kalktı.şampiyonluktan gelen parayla ciddi transferler yapacak aziz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 14:36:26
  • Beşiktaş / Bodrum
bu sene fener şampiyon olursa seneye kesin şampiyonuz diyemeyiz.senelerdir şampiyonlar ligine gidemiyorlar.yabancı kontenjanı da kalktı.şampiyonluktan gelen parayla ciddi transferler yapacak aziz.

Şampiyonluktan direk gelecek bir şey yok ki Deniz yapsa Galatasaray yapardı yapamadı düzenleri çok bozuk zor yani gelse de büyük şeyler yapamaz kimse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Sen geçen sene gerçekten o kadroyla ve Fener'in o gücüyle Beşiktaş'ın başedebileceğini düşünüp bunuun Bilic'in başarıszlığı olarak mı görüyorsun :)

ama parola buydu:)) basarıp basarmamayı dusunemem acıkcası
ozaman umutlar pompalanmasaydı canım sende yani

işin su tarafına kızıyorum ben bu adamın maasına buyuk zam yapılırsa ve primleri artarsa yonetimi topa tutarım
sanarsın herif 2senede sayısız kupa aldı
toplamda iki senede 5 kupa organizasyonuna girişti sadece suan lig kaldı gerisinde husranla ayrıldık finalimiz yok,  son haftaya kadar mucadelemiz bile yok
ama zam yapılarak ve basımıza yenilmez olarak alıaz diye kızıyorum yoksa 1.7 ye 3 yıllık anlasalım hocalarını biz belirleyelim herturlu kalsın burada

Çevrimdışı Anıl

işin su tarafına kızıyorum ben bu adamın maasına buyuk zam yapılırsa ve primleri artarsa yonetimi topa tutarım
toplamda iki senede 5 kupa organizasyonuna girişti sadece suan lig kaldı gerisinde husranla ayrıldık finalimiz yok,  son haftaya kadar mucadelemiz bile yok
ama zam yapılarak ve basımıza yenilmez olarak alıaz diye kızıyorum yoksa 1.7 ye 3 yıllık anlasalım hocalarını biz belirleyelim herturlu kalsın burada
Zaten şuan için kalırsa 1 sene daha kalıcak. Onda da 1.7 kazanıcak sanırım. Bu yaz sözleşme uzatma olmaz büyük ihtimalle.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 14:40:34
  • Beşiktaş / Bodrum

Nasıl parola buydu :)

Geçen sene şampiyonluk lafı edildiğini hatırlamıyorum ben geçen sene parola planlanıp yapılanıyoruz bir sonraki sene için dendi :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilic :) :) adam derbi kazanmıs olsaydı şampiyonduk şimdi..
Abi 5 dakika 2-1 den maç verdik mersin bursa maçlarını haklı penaltılarla aldık bir çok maçımız sıkıntılı geçti son olarak da Karabük maçında Cenk kurtardı bizi. Bence baya sürpriz yaşıyorduk :D

Aynenn bende katılıyorum :tabe:

Deplasman performansımız çok şükür iyi ama Vodafone Arena'da da asla sürpriz olmamalı :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Geçen seneki başarısızlık 2. nin direk şampiyonlar ligi gruplarına kalıcağı bir sezonda 3. olmaktır. Yoksa geçen sene şampiyonluk hayaldi...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 14:43:17
  • Beşiktaş / Bodrum
İçeride 17 maçta 15 galibiyet alan her takım her sene şampiyonluğa oynar.

Bunu başaracağız sadece her sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Zaten şuan için kalırsa 1 sene daha kalıcak. Onda da 1.7 kazanıcak sanırım. Bu yaz sözleşme uzatma olmaz büyük ihtimalle.

dogru diyorsun evet uzatma olursada o zaman 1.8 ve hersene 100bin artacak sekilde olmalı oda enfazla

Nasıl parola buydu :)

Geçen sene şampiyonluk lafı edildiğini hatırlamıyorum ben geçen sene parola planlanıp yapılanıyoruz bir sonraki sene için dendi :)

bu takımın ölüsü sampiyonluga oynardı hani?:D
bi anda geçmiş seneler corba oldu:D biz o senin dediğini samet hoca doneminde demiyormuyduk planlama diye
hatta bedava adamlar almadık diye kızıyorduk
gecen senede sadece yedeklerimiz yok diye kızıyorduk
bide sayısız one geçtiğimiz halde mac verdik yoksa yine sansımız vardıyani :kuserim :us:

Çevrimdışı Tolga

Bunu başaramadığımız için yarıştan hep erkenden kopuyorduk.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps: :claps: :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle1989

yeni sampiyonluk kupayi goren var mi ben hic begenmedim olmamis.. bi sampiyon olucaz kupayi degistirmisler ahh yildirim ahh yildirim..  :boxin:

Çevrimdışı Tolga

Bunu başaramadığımız için yarıştan hep erkenden kopuyorduk.
15 içeride hatta hadi 14 galibiyet olsun dışarıda 10 galibiyet aldın mı toplamda 24 galibiyet ediyor yani 72 puan.

Geriye kalan 10 maçta 6 beraberlik aldın mı 78 puanla çok rahat bu lig de şampiyon olursun ki olunduğunu da her sene görüyoruz.

Çevrimdışı Tolga

yeni sampiyonluk kupayi goren var mi ben hic begenmedim olmamis.. bi sampiyon olucaz kupayi degistirmisler ahh yildirim ahh yildirim..  :boxin:
Şampiyon olalım da kupanın şekli şemali zerre umrumda değil :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi 5 dakika 2-1 den maç verdik mersin bursa maçlarını haklı penaltılarla aldık bir çok maçımız sıkıntılı geçti son olarak da Karabük maçında Cenk kurtardı bizi. Bence baya sürpriz yaşıyorduk :D

Tamam  ama  bunlar futbolda var , bugun dunyada ki bütün takımla bu sekilde maç kazanıp kaybedebiliyorlar en büyük takımlar bile :)

Çevrimdışı ozan062

olsunbe kupa olsunda :)) senelerdir içerisi tozlandı orayı hareketlendirmeye baslamalıyız artık
bizde açız basarıyı ozledik :))agaç olduk surda

Çevrimdışı ONUR KOLCU

çağrı dün bzim  deplasman  performasımızdan yola cıkarak geçmiş donemlere baktım kendi sahamızda bile 35 puan  aldıgımız  sezon neredeyse yok denecek kadar az

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 14:53:16
  • Beşiktaş / Bodrum
çağrı dün bzim  deplasman  performasımızdan yola cıkarak geçmiş donemlere baktım kendi sahamızda bile 35 puan  aldıgımız  sezon neredeyse yok denecek kadar az

Aynen öyle Onur zaten ondan battık ya hep.

Genelde 8  galibiyet 7 beraberlik filan vardır hep.

Çünkü hiçbir zaman ön tarafımız iş bitirici tabelacı olmadı.

O yüzden artık Töre tarzı Değil Dzudsak tarzı skor adamları lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bizim yeni stadda egerki baskımız rakiplere karsı artmazsa tam tersi bizimkileri baskı altına alırsak
o zaman geçmiş olsun yine iç saha avantajımız yalan olur

hep soylemişimdir ınonude derbiler ve anadolu maclarımız  zor geçmiştir 2003 den bu yana
sebebide biziz:))

hatırlayın ibrahim üzülmezin hikayesini saha kenarındaki bi adamla diyologunu:))

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen öyle Onur zaten ondan battık ya hep.

Genelde 8  galibiyet 7 beraberlik filan vardır hep.

Çünkü hiçbir zaman ön tarafımız iş bitirici tabelacı olmadı.

O yüzden artık Töre tarzı Değil Dzudsak tarzı skor adamları lazım.

Seneye inşallah  sol kanada hem  adam  eksiltip rakibi tore gibi titreten hemde olcay kadar skor yapacak adam  bulamız lazım