Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983552 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı scape_bjk

Gündeme geliyor mu hiç bir ara oynanması lazımdı ama bunca senedir lafı bile edilmediğine göre oynanmayacağı ortada :)
hayır 2010-2011 sezonunu tescil etmişsin tff olarak o zaman niye oynatmıyon anlamadım :iscrewy:

Çevrimdışı Tolga

hayır 2010-2011 sezonunu tescil etmişsin tff olarak o zaman niye oynatmıyon anlamadım :iscrewy:
Dediğim gibi oynanacak olsaydı 100 defa oynanırdı işin tuhafı o günden beri bu konuyu ne biz ne de Fb gündeme getirdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2015, 22:54:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2015, 23:05:17
  • Beşiktaş / Bodrum
:elvis: :poke:

Acayip şimşekler çakıyor İstanbul'da hala netin gitmemiş olması bile mucize  :ebebe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Acayip şimşekler çakıyor İstanbul'da hala netin gitmemiş olması bile mucize  :ebebe:
Evet fena yağmur yağıyor :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dediğim gibi oynanacak olsaydı 100 defa oynanırdı işin tuhafı o günden beri bu konuyu ne biz ne de Fb gündeme getirdi.
bende ona şaşırdım aslında.. unuttuk gitti
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı sallapati

Vodafone Freezone Oyun Bizim İşimiz Necip ve Serdar Reklamı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güzel uyulur da sen hala uyumamışsın :evillol:
Burda hava 23 derece olunca.. :bandit: :biggrinking:

Çevrimdışı Anıl

Bilic seneye kesin yokmuş sanırım :) :) :) :) :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilic seneye kesin yokmuş sanırım :) :) :) :) :)
O zaman kendisi de istemiyodur kesin :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne diye buna mikrofon uzatmışlar ki :alala: :akuma:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı alimm

ilginç bir istatistik...:Beşiktaş'a bu sezon gösterilen 10 kırmızı kartın 5'i Cüneyt Çakır tarafından gösterilmiş...
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2015, 15:59:55 alim1903 ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 17:41:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Ersan Gülüm "Bize statlarını vermeyenlerin canı sağ olsun gideriz Ankara'da şampiyon oluruz" diye konuştu.

Sonunda bir özgüvenli açıklama geldi şükür.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Ersan Gülüm "Bize statlarını vermeyenlerin canı sağ olsun gideriz Ankara'da şampiyon oluruz" diye konuştu.

İşte şöyle konuşsunlar da taraftarın da takıma olan inancı artsın :icool:

İsmail'in yaptığı gibi açıklama yapmasınlar mesela. :akuma:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lg tv'nin sitesinde var full röportaj.

"Baskıyı insan kendisi yaratır, bizde öyle bir baskı yok" dedi.

Takımdaki defans oyuncularının gol atamamasıyla ilgili bi soruya

"Bizim işimiz defans yapmak, atamıyorsak atamıyoruzdur. Tabiki biz de istiyoruz ama atamıyoruz" dedi.

Çevrimdışı Türkay

Lg tv'nin sitesinde var full röportaj.

"Baskıyı insan kendisi yaratır, bizde öyle bir baskı yok" dedi.

Takımdaki defans oyuncularının gol atamamasıyla ilgili bi soruya

"Bizim işimiz defans yapmak, atamıyorsak atamıyoruzdur. Tabiki biz de istiyoruz ama atamıyoruz" dedi.

İstemsizce güldüm :kop:

Çevrimdışı Türkay

Bizim gol sonrası hangi müzik çalıyor?

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İstemsizce güldüm :kop:
Bizim takımdaki adamların türkçesi kıt biraz :D Aynen yazdım valla :biggrinking:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çocukça bir müzik çalıyor.Avrupa'da güzel örnekler var.

Kesinlikle milleti daha da coşturacak bişey olmalı :icool:

Sex on the beach olsa yaaa :super: :halay: :halay:

Çevrimdışı Tolga

1.38 den itibaren izleyin bence bu çalmalı gollerden sonra :kop: :kop:

[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2015, 21:40:50 Tolgaozkhrmn ]