Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984176 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

serdardan bahsetmişken sunu soyleyim
bana gore bu sene
"serdar attı Sampiyonluk geldi"
lafını senelerce tekrarlıcaz:)
yada golu kurtaracak yani yapcak birseyler ozellikle bu senenin sonunu cok iyi getirecek oyle hissediyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Hatta bizim Cenk ve Tolganın kaleye yapılmasını hatta yapılmadığı zamanlarda da defansı yanlış yönlendirmesiyle öyle alışmışım ki her çıktığında hafiften tırmanış değil.  Ha Karabük bu sonuçta ama bunu Karabük maçında bile yapamayan kalecilere sahibiz
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

ya abicim sende  bıraksana Allah aşkına  23 yasında  adam  kariyerinde 4. maçına  çıkmıs  Atakım seviyesinde Van der sar mı bekliyorsun..  3 . kalecin 1 . ve  2 . kaleciden  daha  cok umut veriyor.

yan topa cıkıyor , kalesini terkediyor karşı karsıyada da basarılı bi kaleci. açıkcası bana  güven veriyor ..

hatalı gol yesede kızmam ben  daha  kariyerinin basında kaleci 4   5 sene  oynadıktan sonra  asıl kaleci olur.

ne güzel dedin işte 4 maça cıktı yani hiçbirsey gostermedi ama herkes begenmekten ölüyor burda
bende bunun için yazma gereği duydum yoksa aynı kafadayız
sadece o cıkısları bana cordobayı hatırlattı iyi bulmadım acıkcası
baktım etrafta baya begenen var fakat bana gore guven vermiyor ama dediğin gibi daha kendini ispat etmedi zamana ihiyacı var

Çevrimdışı talha

serdardan bahsetmişken sunu soyleyim
bana gore bu sene
"serdar attı Sampiyonluk geldi"
lafını senelerce tekrarlıcaz:)
yada golu kurtaracak yani yapcak birseyler ozellikle bu senenin sonunu cok iyi getirecek oyle hissediyorum

Valla ayıp ediyoruz adama taa geçen seneden beri yaptığı bir yanlıştan dolayı adamı mimledik ne zaman görsem adam istenmeyen durumunda millet takmışkafayı halbuki onun gibi çalışkan adamlara ihtiyacımız var bizim.

Çevrimdışı ozan062

cenkin meshur villareal macı vardır orda cok ozguvenliydi güzelde oynadı sonrasında goruyoruz işte
fakat bu cocuk fener maçından sonra baya üzgündü sonrasında verdiği demeclerde hocasına ve takımına karsı borclu oldugunu soyleyip durdu
ahlaki ve iş bilinci var o konuda birsey demiyorum zaten bende karakter olarak begeniyorum ama erken hemen onu büyütmeyelim derdim bu :ok:

Çevrimdışı talha

ne güzel dedin işte 4 maça cıktı yani hiçbirsey gostermedi ama herkes begenmekten ölüyor burda
baktım etrafta baya begenen var fakat bana gore guven vermiyor ama dediğin gibi daha kendini ispat etmedi zamana ihiyacı var

Volkan volkan olmak için FB belki en az üç yıl beklemiştim.  Ki Günay Volkan kadar kötü durmuyor.  Volkanın ilk zamanlarını hatırlayanlar varsa benim gibi hal verecektir bana :)

Çevrimdışı ozan062

Valla ayıp ediyoruz adama taa geçen seneden beri yaptığı bir yanlıştan dolayı adamı mimledik ne zaman görsem adam istenmeyen durumunda millet takmışkafayı halbuki onun gibi çalışkan adamlara ihtiyacımız var bizim.

tabiki amaaa yedekte:)
yani tamam ihtiyac var fakat bizi frenlicek adamada yer yok
onun için bize sıkıstıgımızda faydası var fakat avrupada ve ve bazı lig maclarında oynarsa bizi frenliyor maalesef
kupa ve anadolu maclarında olsun canla basla
zaten onada sorsan oda aynısını der beni onlarda oynatmayın der
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2015, 11:35:55 ozan062 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onur,icinde kazandigimiz maclar dahil olmak uzere karabuk sivas eskisehir kayseri erciyes maclarinda hocanin ne gibi bir katkisini gordun soyler misin ?mesela kazanmamiz icin hangi hamleyi yapmis son karabuk macinda?golu yedikten sonra 85. Dkda cenk tosunu almak mi hamle?yoksa sivada 90 dk yatmak mi hamle?

Ya denız bırakın Allah  aşkına  bi tutturmusunuz hamle  hamle  diye .. oğuzhan ve frei var işte kenarda  ne  hamle yapılablirki sen yapsana bi hamle  görelim.

Bende bilici kendi içimde eleştiririm ama  bu tip yorumları  okuyunca ölümüne  sahip cıkasım geliyor.

Çevrimdışı talha

tabiki fakat yedekte:)
yani tamam ihtiyac var fakat bizi frenlicek adamada yer yok
onun için bize sıkıstıgımızda faydası var fakat avrupada ve ve bazı lig maclarında oynarsa bizi frenliyor maalesef
kupa ve anadolu maclarında olsun canla basla
zaten onada sorsan oda aynısını der beni onlarda oynatmayın der

Daha iyisine ihtiyacımız olduğunu kimse inkar edemez.  Ama serdar bu sene öyle nefret edilecek şekilde oynamadı.  Ha maxi gelirse kendi bile ister.  Belki adamı asıl mevkisinde de oynatırız arada. :)

Çevrimdışı Deniz

cenkin meshur villareal macı vardır orda cok ozguvenliydi güzelde oynadı sonrasında goruyoruz işte
fakat bu cocuk fener maçından sonra baya üzgündü sonrasında verdiği demeclerde hocasına ve takımına karsı borclu oldugunu soyleyip durdu
ahlaki ve iş bilinci var o konuda birsey demiyorum zaten bende karakter olarak begeniyorum ama erken hemen onu büyütmeyelim derdim bu :ok:
iyi de cenkten birşey olmadı diye günaydan da olmayacak demek olmuyor.
Kaleciler belli bir seviyeye gelene kadar hatalar da yapacaktır.İlk hatasında " ben demiştim" olmaması lazım.
Casillasın ilk maçlarına bakın benim tutacağım şutları bile yediği maçlar vardı.Ama inandılar güvendiler 10 sene babalar gibi durdu o kalede.
Günaya da zaman vermek lazım,hatalı goller de yiyecek hatalı çıkışlar da yapacak.
Cenk tolga hatalı gol yiyeceğine günay yesin en azından onlardan birşey olmayacağı ortada ama günayda çok ciddi potansiyel var.
Sonuna kadar güvenmek lazım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

4 maçta büyütmek yanlıs zaten  4 maçta  hiç birşey belli olmaz  bu performanısını devam ettirirse üstüne koyarak özgüven kazanarak bence iyi kaleci olur , cıkıslar riskli hamleler ama  bunu yaparsan defansa güven verirsin muslerada bu işi cok iyi yapanlardan  volkan  yapamayanlardan..

bu cocukta gayet guzel yapıyor. ayakalrı cok temız  panik hali yok ve ozellıkle benim hasret kaldıgım uzun degaj yapabilen bir kaleci yan toplara çıkabilmesi falan  bence  + ozellkleri .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kaleciler belli bir seviyeye gelene kadar hatalar da yapacaktır.İlk hatasında " ben demiştim" olmaması lazım.
Casillasın ilk maçlarına bakın benim tutacağım şutları bile yediği maçlar vardı.Ama inandılar güvendiler 10 sene babalar gibi durdu o kalede.
Günaya da zaman vermek lazım,hatalı goller de yiyecek hatalı çıkışlar da yapacak.
Cenk tolga hatalı gol yiyeceğine günay yesin en azından onlardan birşey olmayacağı ortada ama günayda çok ciddi potansiyel var.

Casillas bana  son  3 senedir güven vermiyor Keylor Navas oynasa daha iyi olur :)

Çevrimdışı ozan062

o zaman sizlere onerim su
potansiyel var deyin geçin
birinci kalecidir sudur budur diye büyütmeyelim
zaten baktım twtte baska mecralarda gunaya laf eden yok
bu iyi yolda oldugunu gosteriyor ama kahramanda ilan edilmemeli
aynı oguzhanı demirciyi buyuttugumuz gibi kalecileride boyle bi anda sımartmayalım
gerci bizim cocugun o karakteri yok ama baskıyı hemen simdiden arttırmayalım
anlastık?:)

4 maçta büyütmek yanlıs zaten  4 maçta  hiç birşey belli olmaz  bu performanısını devam ettirirse üstüne koyarak özgüven kazanarak bence iyi kaleci olur , cıkıslar riskli hamleler ama  bunu yaparsan defansa güven verirsin muslerada bu işi cok iyi yapanlardan  volkan  yapamayanlardan..

bu cocukta gayet guzel yapıyor. ayakalrı cok temız  panik hali yok ve ozellıkle benim hasret kaldıgım uzun degaj yapabilen bir kaleci yan toplara çıkabilmesi falan  bence  + ozellkleri .

tabi tabi aynen oyle artılarınıda mac oynaya oynaya arttıracaktır tecrübe kalecilikte onemlidir derler
ben begenmedim derken yani bi cevher sezmedim ama uzun yılalrdır olmayan standart bir kalecimiz oalcaktır yiceği goller belli ama yemiceği golleride bildiğimiz türden işte lazım olanda su maddi zamanımızda budur..
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2015, 11:46:08 ozan062 ]

Çevrimdışı Deniz

Ya denız bırakın Allah  aşkına  bi tutturmusunuz hamle  hamle  diye .. oğuzhan ve frei var işte kenarda  ne  hamle yapılablirki sen yapsana bi hamle  görelim.

Bende bilici kendi içimde eleştiririm ama  bu tip yorumları  okuyunca ölümüne  sahip cıkasım geliyor.

Sen hep ölümüne sahip çıkıyorsun  :evillol:

Kenarda oğuzhan var diyorsun herif girdiğinin 3. dksında asist yaptı küçümsediğin adam da ozi.Frei beğenmiyorsun ,istenilen şanslar verilince neler yapabileceğini gösterdi.
Cenk Tosun girip bizi kurtarmasa da "cenk kim " mi diyecektin?
Küçümsemeyin şu oyuncuları artık.Daha önce de dedim yine diyorum,yönetim birkaç defoyu saymazsak bu ligin en iyi kadrosunu kurmuştur.Hem de bu kadar maddi olumsuzluklara rağmen.
Necip yüzünden kaç puan vermişiz atınç pedro varken oyunda necipi görüyoruz sonra 3 dkda kendini attırınca da suçlusu Atınç Pedro mu olacak Bilic mi?
Elmayla armutu karıştırmamak lazım.Birini savunacam diye 50 kişiye gömmeye gerek yok.Hepsi pırlanta gibi oyuncular.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Daha iyisine ihtiyacımız olduğunu kimse inkar edemez.  Ama serdar bu sene öyle nefret edilecek şekilde oynamadı.  Ha maxi gelirse kendi bile ister.  Belki adamı asıl mevkisinde de oynatırız arada. :)

hatta sag ve sol lazım da işte opareyide alırlarsa
ismaili yollarlarsa tabi ugurda gider bi anda yedeksiz kalıyor sol taraf
saga bir tane iyi adam alınması lazım bu sebeble sartlar bizimkileri zorluyor alacaksınız kacarınız yok diyor

bu arada aman deyim arkadaslar o dunku seneri almayalım su takıma
cok begenen var evet ama bizim için avrupa hedefi olan bir takıma yakısmaz gereksiz bir hamledir
aynı senol hoca gibi bize yetersiz oyuncu ve hocadır hemen sıkıstırayım araya dedim:D

Çevrimdışı Deniz

Alıntı
o zaman sizlere onerim su
potansiyel var deyin geçin
birinci kalecidir sudur budur diye büyütmeyelim
zaten baktım twtte baska mecralarda gunaya laf eden yok
bu iyi yolda oldugunu gosteriyor ama kahramanda ilan edilmemeli
aynı oguzhanı demirciyi buyuttugumuz gibi kalecileride boyle bi anda sımartmayalım
gerci bizim cocugun o karakteri yok ama baskıyı hemen simdiden arttırmayalım
anlastık?:)
Zaten kimse "mükemmel kaleci şöyle böyle "diyemez :).
Onu demek için 2-3 maçı bize aldırması lazım şu an ona çok erken.
Kimse de günaydan bu sezon maç aldırmasını beklemesin.Dünyada hiçbir kaleci 5 maçta star olmuyor.
Ama kimse de 5 maçta adama gömmesin.
Hatalı gol de yiyecek hatalı çıkış da yapacak.böyle böyle kulağına küpe olacak her maç daha iyisini yapacak.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sen hep ölümüne sahip çıkıyorsun  :evillol:

Kenarda oğuzhan var diyorsun herif girdiğinin 3. dksında asist yaptı küçümsediğin adam da ozi.Frei beğenmiyorsun ,istenilen şanslar verilince neler yapabileceğini gösterdi.
Cenk Tosun girip bizi kurtarmasa da "cenk kim " mi diyecektin?
Küçümsemeyin şu oyuncuları artık.Daha önce de dedim yine diyorum,yönetim birkaç defoyu saymazsak bu ligin en iyi kadrosunu kurmuştur.Hem de bu kadar maddi olumsuzluklara rağmen.
Necip yüzünden kaç puan vermişiz atınç pedro varken oyunda necipi görüyoruz sonra 3 dkda kendini attırınca da suçlusu Atınç Pedro mu olacak Bilic mi?
Elmayla armutu karıştırmamak lazım.Birini savunacam diye 50 kişiye gömmeye gerek yok.Hepsi pırlanta gibi oyuncular.

benım demek  istediğim su güzel denız kardeşim cok sevıyorum senı :)   oguzhan giriyor  frei giriyor  oyuna  yaptıkarı ile  fark yaratmıyolar daha dogrusu oguzhanda bu sene  bi düşüş oldu ben cok umıtliyim ondan ama  ne gibi hamlele olacak :)

55 Dk da . Dk demba ba yı cıkarmak  yerine yanı yabancı oyuncu cıkarıp franco yu almak yerine Necip i aldı türk olarak  neresinde hata Allah  askına  denizim..

gerikafalı necip kırmızı yiyince yabancı oyuncu cıkarmak  zorunda kaldı..

Çevrimdışı Deniz

Yani daha açığını söylemek gerekirse hatalı golleri yedikten sonra Tolganın ekşimiş suratıyla bir yerini tutarken görmektense,cenkin ellerini yana açan saçma hareketini görmektense günayı görmeyi tercih ederim.Çünkü cenk tolga yine o golleri yiyecek ve hiç ders çıkartmayacak bundan eminiz ama bu çocuk çıkartacak.
Sadece biraz sabır.Ne çok fazla güven,ne de çok fazla beklenti.Sadece sabır.

Çevrimdışı yigitcan1903

Zaten olay bu değilmi yigtcan kardeşim  Bjk  iyi oynamadıgı maçları kaybederek şampiyonluga  10 hafta  kala  havlu atan bir takım değilmiydi.

artık takımımız  iyi oynamadıgı maçları  kazanarak zirve yarısında  devam ediyor .

zaten sezon  geneline baktıgımız zaman 28 maçın  17 18 maçını  iyi oynamısızdır , bence şampyonlugu en cok hakeden biziz. defans yapmıyotuz  top oynamaya  calısıyoruz oyunu  cirkinleştrmiyoruz.

Olay bu da bunu fener g.saray da yaptı,yapıyor
At başı gittiğimize göre düğümü ne çözecek
Derbiler
Onları da kazanamıyoruz
Nasıl yapıcaz?
Kazanmayı bırak 1-2 sinde berabere kalsak içinde bulunacağımız pozisyonu düşün
Madem kabul ediyoruz kötü oynayarak gittiğimizi,gittiklerini
Kritik noktalar derbiler
Yenemiyorsan yenilmeyeceksin en azından

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yani daha açığını söylemek gerekirse hatalı golleri yedikten sonra Tolganın ekşimiş suratıyla bir yerini tutarken görmektense,cenkin ellerini yana açan saçma hareketini görmektense günayı görmeyi tercih ederim.Çünkü cenk tolga yine o golleri yiyecek ve hiç ders çıkartmayacak bundan eminiz ama bu çocuk çıkartacak.
Sadece biraz sabır.Ne çok fazla güven,ne de çok fazla beklenti.Sadece sabır.

Ben  gunayı sevdim kanım ısında cocuga cok yürekten oynuyor. Bana  güven veriyor Eger çok KLAS bi kaleci almayacaksak (ahhh ospina ahh ) Gunay  tolga ve cenkten formayı alacak inşallah. 

Çevrimdışı talha

Günaydan çok aşırı bir performans zaten beklemiyoruz sadece Tolga sakat kenfalan Günay oynasaymış diyoruz.  Hatta Tolga sağlıklı iken de o oynasaymış çocuk kaleye e alışırdı zira Tolganın bir esprisini görmedik bu sezon tek bildiği her uçtuğunda  bir tarafını tutarak inmesi
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2015, 11:59:09 EleSuDökenSuat ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olay bu da bunu fener g.saray da yaptı,yapıyor
At başı gittiğimize göre düğümü ne çözecek
Derbiler
Onları da kazanamıyoruz
Nasıl yapıcaz?
Kazanmayı bırak 1-2 sinde berabere kalsak içinde bulunacağımız pozisyonu düşün
Madem kabul ediyoruz kötü oynayarak gittiğimizi,gittiklerini
Kritik noktalar derbiler
Yenemiyorsan yenilmeyeceksin en azından

Aynen  oyle derbilerde hepsinde berabere kalsak  bile  olurdu..

son fb macından tutki .diger derblerde anlamadıgımbir şeklde hep saldırma arzusu var tecrubesizliktenmi nedir , zaten fb yıllardır arkada top cevirp 2 3 pozisyon bulup golü atıp gidiyor.

4   5 tane  gol kacırdık atamadık  olimpyattaki gs macında  oyun kontolünü almışken  sacma sapan melodan kafa golü yedik .. b maçlarda aslında  maglubıyeti haketmedik  ama  tecrübesizlik bize bu derbileri kaybettiriiyor olmpyat faktörüde var . o stat oyle rezil bi statki 50 bın kşi bile boş gösteriyor ve o taraftar destegini arkasına  almasına engel oluyor..

ama  şunu  buurdan  diyebilirmk seneye inşallah vodafoneArena da derbileri kazanacagız deplasmanda kazanmasakta olur ama içerde kazanarak yolumuza devam edecegiz inşallah bu sene  şampyon olup yeni zaferlere yelken  açarız..

Çevrimdışı Deniz

benım demek  istediğim su güzel denız kardeşim cok sevıyorum senı :)   oguzhan giriyor  frei giriyor  oyuna  yaptıkarı ile  fark yaratmıyolar daha dogrusu oguzhanda bu sene  bi düşüş oldu ben cok umıtliyim ondan ama  ne gibi hamlele olacak :)

55 Dk da . Dk demba ba yı cıkarmak  yerine yanı yabancı oyuncu cıkarıp franco yu almak yerine Necip i aldı türk olarak  neresinde hata Allah  askına  denizim..

gerikafalı necip kırmızı yiyince yabancı oyuncu cıkarmak  zorunda kaldı..
Güzel kardeşim,onurum bu elemanları yetişterecek olan da hoca :).Bunlar genç daha saf altın gibi düşün.İşin ustası da hocadır.İşleyecek ki bunlar güzel şeyler yapsın.
Bizim kenardaki çocukların çoğu 24 ayar altın.Hoca ne kadar güzel işlerse o kadar çok iş yaparlar.
İnan bana hiçbiri kötü oyuncu değil.Oziyle kerim hiç değil.
Bu çocukları işlediği zaman ,takıma kazandırdığı zaman,işte o zaman Bilic her türlü takdiri toplar..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Güzel kardeşim,onurum bu elemanları yetişterecek olan da hoca :).Bunlar genç daha saf altın gibi düşün.İşin ustası da hocadır.İşleyecek ki bunlar güzel şeyler yapsın.
Bizim kenardaki çocukların çoğu 24 ayar altın.Hoca ne kadar güzel işlerse o kadar çok iş yaparlar.
İnan bana hiçbiri kötü oyuncu değil.Oziyle kerim hiç değil.
Bu çocukları işlediği zaman ,takıma kazandırdığı zaman,işte o zaman Bilic her türlü takdiri toplar..

kerimin artık seneye daha verimli olur bak gokhan töreyi de hoca işledi  oguzhanı biliyosun maç kaybetmek  pahasına sahip çıktı herkes 18 bile almaması gerektiğini söylerken  bi sonraki maçta 11 de başlattı keza Frei için olcayı kesti vs vs . lig uzun maraton  biz buralara geldik dogrusuyla yanlısıyla cogu zaman dogrusu ile. :)

fazla eleştri iyi değil bence  hoş karşılamıyorum yinede :)

Çevrimdışı talha

Adam parlatmak istiyorsak çare benitez :)