iyi de cenkten birşey olmadı diye günaydan da olmayacak demek olmuyor.
Kaleciler belli bir seviyeye gelene kadar hatalar da yapacaktır.İlk hatasında " ben demiştim" olmaması lazım.
Casillasın ilk maçlarına bakın benim tutacağım şutları bile yediği maçlar vardı.Ama inandılar güvendiler 10 sene babalar gibi durdu o kalede.
Günaya da zaman vermek lazım,hatalı goller de yiyecek hatalı çıkışlar da yapacak.
Cenk tolga hatalı gol yiyeceğine günay yesin en azından onlardan birşey olmayacağı ortada ama günayda çok ciddi potansiyel var.
Sonuna kadar güvenmek lazım
o zaman sizlere onerim su
potansiyel var deyin geçin
birinci kalecidir sudur budur diye büyütmeyelim
zaten baktım twtte baska mecralarda gunaya laf eden yok
bu iyi yolda oldugunu gosteriyor ama kahramanda ilan edilmemeli
aynı oguzhanı demirciyi buyuttugumuz gibi kalecileride boyle bi anda sımartmayalım
gerci bizim cocugun o karakteri yok ama baskıyı hemen simdiden arttırmayalım
anlastık?

4 maçta büyütmek yanlıs zaten 4 maçta hiç birşey belli olmaz bu performanısını devam ettirirse üstüne koyarak özgüven kazanarak bence iyi kaleci olur , cıkıslar riskli hamleler ama bunu yaparsan defansa güven verirsin muslerada bu işi cok iyi yapanlardan volkan yapamayanlardan..
bu cocukta gayet guzel yapıyor. ayakalrı cok temız panik hali yok ve ozellıkle benim hasret kaldıgım uzun degaj yapabilen bir kaleci yan toplara çıkabilmesi falan bence + ozellkleri .
tabi tabi aynen oyle artılarınıda mac oynaya oynaya arttıracaktır tecrübe kalecilikte onemlidir derler
ben begenmedim derken yani bi cevher sezmedim ama uzun yılalrdır olmayan standart bir kalecimiz oalcaktır yiceği goller belli ama yemiceği golleride bildiğimiz türden işte lazım olanda su maddi zamanımızda budur..