Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983151 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Olcay oynamalı.

Bakın etkisiz filan ama gerçekten oynamalı.

Hücum pres Olcay ile başlıyor bizde yoksa kimse yapmıyor.

Olcay da Veli de dönmeli takıma. Seneye ikisinin yerine hem bu işi yapan hem teknik adam bulmalıyız sonra bu 6 hafta çok lazımlar bize.
sene başından beri söylüyorum olcay oynamayınca solumuz çöküyor adam müdafayı ilerde başlatıyor topu kalemize kadar takip ediyor kesinlikle kanadından rahat atak yapılmasına izin vermiyor bunu sağdada gökhan yapıyor ama ligin ikinci yarısı gökhan kötü ve buda serdara çok yük bindiriyor olcayın varlığı gökhanıda rahatlatıyor ilerde ben olcayın çıplak gözle seyrettiğim her maçında beğendim olcay olmayınca motto nun da defoları ortaya çıkıyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bilic bu işi bilmiyo gitsin demek ne biliyim biraz sacma  geliyor bana..

Sallapatinin dediği gibi Statsız , bu kadar cok sakatlıklar bogusarak , iyi kötü avrupadaiş yaparak, bu fb ve gs nın  önünde olması  onun  ne kadar iyi bi hoca oldugunu gösterir.

dünde müthiş cesur bi hareketle cenk i alarak macı aldı . necipn oyuna girmesi ise yabancı kuralından  dolayı mecburiyettir.

Çevrimdışı Anıl

Sallapatinin dediği gibi Statsız , bu kadar cok sakatlıklar bogusarak , iyi kötü avrupadaiş yaparak, bu fb ve gs nın  önünde olması  onun  ne kadar iyi bi hoca oldugunu gösterir.

dünde müthiş cesur bi hareketle cenk i alarak macı aldı . necipn oyuna girmesi ise yabancı kuralından  dolayı mecburiyettir.

Gs ve Fb daha ne kadar kötü olabilir Onur abi ? Tüm iyi olan şeyleri Bilic'e mal edip kötü olanları Bilic'e yazmamak art niyettir, yanlı bakmaktır. Necip'in girmesi yabancı kuralıysa neden Necip'ten sonra Franco'yu aldı ? Müthiş cesur hareketi sayesinde adamlar 4e1 yakaladı ama atamadılar. Allahtan Sosa güzel ortaladı Cenk çok iyi vurdu da 3 puan ve liderlik geldi. Yoksa lig bizim için bitiyodu dün akşam. @ONUR KOLCU

Çevrimdışı atalay

dünde müthiş cesur bi hareketle cenk i alarak macı aldı .
Cenk hamlesi ve müthiş cesur bir hareket mi?
78.de gol yemiş;organize olamayan,ceza sahasına 2.bir oyuncu sokamayan takıma yapılacak tek bir hamle vardı;onu yaptı.Ki onu da Tolgay'ı çıkararak yanlış yaptı.Zira topu öne doğru taşıyacak oyunu oraya yıkacak sahada ki tek oyuncuydu.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Dakika 90+1, Günay kale vuruşu kullanacak. orta sahamızın kendi ceza sahamız yakınında toplam 6 oyuncumuz var. Altı üstü birisi gelip topu alacak, ileriye doğru başlatacak oyunu.

90+4 Pedro-Sivok-Motta-Serdar 12-15 pas arası kendi arasında paslaştı, 1 top ileri atmaktan "çekindiler" En son sivok aldı bu riski oda kısa hava topu yaptı topu rakibe verdi.

90+6 ki en önemli done budur, Sosa Ceza sahasına orta yaptı içeride yazıyla üç, rakamla 3 adamımız var. Dakika 90+6 Maç 7 dk uzamış, beraberlik bile seni yarıştan büyük ölçüde uzaklaştıracak. Son hücumun ve ceza sahası içinde, yakınında total 3 futbolcun var.

Arkadaşlar özellikle 3.maddenin izahı yok. Bakın, bunu en amatör teknik direktör dahi bilir, yani ortada bir problem olduğunu bilir.

Bu kaçıncı maçtır ki, önde olduğumuz halde rakipler kontra atakla bizi perişan etmesin. Ben sayamadım. Hayır, ortada baskıya aldığın falan da yok, olur yüklenirsin, boğarsın, top döner bir şekilde gol olur, anlarım ama oda yok.

Dün Kesinlikle tesadüfi, insanüstü birşekilde maçı aldık. Rakip Karabük, sondan 3.sırada.
Son sıradaki balıkesire 2 puan bıraktık, sonran 1 önceki rakibe 3 puan.
15.sıradaki rizeye 2 puan
14.eskişehire 5 puan bıraktık

Benim analizim, büyük takımlara karşı yetemiyoruz. Son sıradaki takımlara karşı konsatre olamıyoruz, orta sıradaki takımları dengimiz belleyip, bir şekilde geçiyoruz. Bu büyük sıkıntı. Bakın fenerbahçeye karşı 6 puan kaybetmişiz, gs ye karşı 3 (Şimdilik)

Küme düşmemeye oynayan takımlara(en az 3 ü düşecek) 12 puan bırakmışız.

Buda aslında ligin ne kadar kalitesiz olduğunun göstergesidir. Bu puan kayıplarına, bu derbi kısırlığına rağmen, averajla da olsa lider olman neresinden tutarsan tut gariptir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gs ve Fb daha ne kadar kötü olabilir Onur abi ? Tüm iyi olan şeyleri Bilic'e mal edip kötü olanları Bilic'e yazmamak art niyettir, yanlı bakmaktır. Necip'in girmesi yabancı kuralıysa neden Necip'ten sonra Franco'yu aldı ? Müthiş cesur hareketi sayesinde adamlar 4e1 yakaladı ama atamadılar. Allahtan Sosa güzel ortaladı Cenk çok iyi vurdu da 3 puan ve liderlik geldi. Yoksa lig bizim için bitiyodu dün akşam. @ONUR KOLCU

Siz e kalırsa fb maçında 2 hafta  Öncede bitiyordu aglamaktan baska  yaptıgınız birşey 28. Hafta sonunda Takım lider neyini  tartırsıyoruz. yıllarca tabela yapamadıktan sonra sahane top oynasan ne olur .

sizlerde kalecinin  yediği golden defansın  yediği calımdan futbolcuların atamadı gollerden bilici sorumlu tutmuyomusunuz ne istediğinizi bilmiyosunuz . herşey konusmakla kadro yazmak kadar kolay değil.

ben şampiyon oldugumuz denizli zamanından beri  Beşiktaş  ilk kez  bu yarısların içinde ne  eleştireceğim hocayı ben bu hocayı bu takımı bu yonetimi  sadece takdir ederim , teşekkür ederim gerisi fasa fiso dur.

buralarda bjk hocasına  baskanına topcusuna  lig devam ederken kullanılan kelimeler Armaya  ve Beşiktas a saygısızlıktır.

Çevrimdışı atalay

Dakika 90+1, Günay kale vuruşu kullanacak. orta sahamızın kendi ceza sahamız yakınında toplam 6 oyuncumuz var. Altı üstü birisi gelip topu alacak, ileriye doğru başlatacak oyunu.

90+4 Pedro-Sivok-Motta-Serdar 12-15 pas arası kendi arasında paslaştı, 1 top ileri atmaktan "çekindiler" En son sivok aldı bu riski oda kısa hava topu yaptı topu rakibe verdi.

90+6 ki en önemli done budur, Sosa Ceza sahasına orta yaptı içeride yazıyla üç, rakamla 3 adamımız var. Dakika 90+6 Maç 7 dk uzamış, beraberlik bile seni yarıştan büyük ölçüde uzaklaştıracak. Son hücumun ve ceza sahası içinde, yakınında total 3 futbolcun var.
Bunun sebebi çok basit.
Öncelikle Sivok-Ersan(Atınç,Necip,Pedro)kim olursa olsun geriden oyuna yöne verme işini Sivok yanındakine bırakıyor ki genelde bu işi Atiba yada Tolgay stoperlerin arasına girerek yapıyor.(O esnada Tolgay sahada yok zaten;bu yarı bir komedi)

Pedro ve Sivok'un paslaşmaları ise bizim hücum plansızlığımızdan başka bir şey değil.Oyuncular işin kolayını bulmuşlar her hücumda Töre'yi topla buluşturmaya çalışıyor.Ve Töre'nin bire birleri dışında bir plan yok.Dün 4'e 3 ve 3'e 2'i hücum ederken en kötü opsiyon olan Töre'yi kullandık ki bunu takımda topa en iyi yön veren Tolgay ve Sosa yaptı.Not:Ligin en çok pas bağlantısı yapan ikilisi Sosa-Töre.

Sosa'da 2'ye 1 yapacak Töre ve Tolgay'ı bulamayınca dikine sırtı dönük topla dikine oynayacak Demba olmayınca golden önceki uzun topu bile Töre'ye oynamak zorunda kaldık.Golde Balıkesir maçının bir benzeri Ozzie'nin 180 derece dönüp Pektemek'e attırdığını;Sosa,Cenk'e attırdı ki Cenk,Fatih Tekke golü attı resmen.

Kısacası Samet Aybaba döneminden bu yana ceza sahasına oyuncu sokmakta problem yaşıyoruz.Sezonun ilk yarısında bunu yaptığımız maçlarda zaten hiçbir sorun yaşamıyorduk.Olcay,ekstra adam noktasına bir ihtiyaç.

Çevrimdışı Kadir G.

Kesinlikle iyi hoca değil, vasat. Aklında birden fazla oyun planı yok. Kazandığı derbi yok. En önemlisi Beşiktaşın ne olduğunu bilmiyor. Fb yi gs yi Beşiktaştan üstte görmesi bile bitirir olayı. Bu kafayla alt liglerin üst sıralarını diğerlerinin orta sıra takımlarını anca yönetir.

Çevrimdışı ozan062

senol günesin bi sınavı daha var aksam
gorucez falan demeyi sevmem ama egerki sonucu yapamaz yada
mac sonu rezil konusmalarından birini yaparsa sizlerden ricam o kişinin adının
artık anılmamasıdır
yahu bizim bilici ona tercih ederim en azından bizimki avrupada zorluyor ki ben
bunu kabul etmeme ragmen oyleymiş gibi yazıyorum o hale cevirdiniz beni :bawling: :lol:

bizimkide oda hiçbir büyük macı yenememiş olacak bursayla
biz uzun zaman sonra bursaya takılmıyoruz senol gunes sagolsun....
burdan bile ortaya cıkıyor bazı seyler:D
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2015, 19:37:39 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

senol günesin bi sınavı daha var aksam
gorucez falan demeyi sevmem ama egerki sonucu yapamaz yada
mac sonu rezil konusmalarından birini yaparsa sizlerden ricam o kişinin adının
artık anılmamasıdır
yahu bizim bilici ona tercih ederim en azından bizimki avrupada zorluyor ki ben
bunu kabul etmeme ragmen oyleymiş gibi yazıyorum o hale cevirdiniz beni :bawling: :lol:

bizimkide oda hiçbir büyük macı yenememiş olacak bursayla
biz uzun zaman sonra bursaya takılmıyoruz senol gunes sagolsun....
burdan bile ortaya cıkıyor bazı seyler:D
yaparsa senden ricam profil resmini o olarak yapman  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 20:27:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bursalılar Şenol hocayı alacağımızı anladılar devamlı tribüne çağırıyorlar  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neco

Arkadaşlar özellikle 3.maddenin izahı yok. Bakın, bunu en amatör teknik direktör dahi bilir, yani ortada bir problem olduğunu bilir.

Bu kaçıncı maçtır ki, önde olduğumuz halde rakipler kontra atakla bizi perişan etmesin. Ben sayamadım. Hayır, ortada baskıya aldığın falan da yok, olur yüklenirsin, boğarsın, top döner bir şekilde gol olur, anlarım ama oda yok.

Dün Kesinlikle tesadüfi, insanüstü birşekilde maçı aldık. Rakip Karabük, sondan 3.sırada.
Son sıradaki balıkesire 2 puan bıraktık, sonran 1 önceki rakibe 3 puan.
15.sıradaki rizeye 2 puan
14.eskişehire 5 puan bıraktık

Benim analizim, büyük takımlara karşı yetemiyoruz. Son sıradaki takımlara karşı konsatre olamıyoruz, orta sıradaki takımları dengimiz belleyip, bir şekilde geçiyoruz. Bu büyük sıkıntı. Bakın fenerbahçeye karşı 6 puan kaybetmişiz, gs ye karşı 3 (Şimdilik)

Küme düşmemeye oynayan takımlara(en az 3 ü düşecek) 12 puan bırakmışız.

Buda aslında ligin ne kadar kalitesiz olduğunun göstergesidir. Bu puan kayıplarına, bu derbi kısırlığına rağmen, averajla da olsa lider olman neresinden tutarsan tut gariptir.

Muhteşem bir analiz @Armağan Bozkurt, tebrik ederim  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Bir ekleme yapayım isterseniz: Bu sene başından beri pozisyon vermeden gol yiyoruz. Buna oynadığımız en büyük maçlar dahil, yani aslında güçlü takımlara karşı bile pozisyon vermedik ama gol yeme becerimiz acayip yüksek. Ortada fol-yumurta yokken gol yiyoruz.

Çevrimdışı cisse557

Teknik direktör nasıl olurun cevabını arayanlar Bursa-Fener maçını izlesin.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 20:48:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Güneş bir sürü oyuncuyu tutamayacağının farkında seneye.

Ve büyük takım çaıştıracaksa bunun son şansı olduğunun da farkında. O yüzden uzatmıyor sözleşme.

Josue, Şener, Ozan, Ayıboğan bunların hepsi ayrılacka bu takımdan seneye.

Şenol hocayı biz alırsak Bursa'ya çok derine saplamış oluruz aynı zamanda  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Serdar Aziz'i alabilme ihtimalini sevdim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 20:53:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Serdar Aziz'i alabilme ihtimalini sevdim.

Gelse Ersan'ın türevi olur bence ben beğenmiyorum hiç.

Ersan da ilk geldiğinde böyle parlıyordu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Gelse Ersan'ın türevi olur bence ben beğenmiyorum hiç.

Ersan da ilk geldiğinde böyle parlıyordu.
Ben beğeniyorum. Stilini Ramos'a benzetiyorum. Bilekleri iyi, hava toplarında üstün, hızlı, baskı gördüğünde paniklemiyor. Bi ara Ozan Tufan bize gelsin demiştim de yapma etme falan demiştiniz bu da öyle olur bak demedi demeyin :)

Çevrimdışı talha

Bize ne Bursa'dan beyler. Şenol hocada inşallah vefalı adamdır da ayrılmaz başından. :bandit: :bandit: :kop: :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kutay

Şenol Güneş bir sürü oyuncuyu tutamayacağının farkında seneye.

Ve büyük takım çaıştıracaksa bunun son şansı olduğunun da farkında. O yüzden uzatmıyor sözleşme.

Josue, Şener, Ozan, Ayıboğan bunların hepsi ayrılacka bu takımdan seneye.

Şenol hocayı biz alırsak Bursa'ya çok derine saplamış oluruz aynı zamanda  :D
bence de abi lucescu gelmezse seneye kesinlikle şenol hoca gelmeli bilici zaten taraftarların çoğu kafadan silmiş bile
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı talha

bence de abi lucescu gelmezse seneye kesinlikle şenol hoca gelmeli bilici zaten taraftarların çoğu kafadan silmiş bile

Bilic'i silen taraftar Şenol Hoca'ya en fazla bir yarısezon dayanacak. Şunu şuraya yazayım da eğer Şenol hoca gelirse uplarım. :busted_cop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Ts macina nasil bir kadroyla cikacagimizi cok metak ediyorum.yabanci siniri epey bir belimizi bukecektir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

yaparsa senden ricam profil resmini o olarak yapman  :evillol:

cok büyük konustum
iyikide konusmusum 7 maçta 1beraberlik 6 maglubiyet yiyen bir adam
kimbilir kac gol atmıs kaç gol yemiş onuda hesaplamak lazım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

bundan sonra o hocadan bahseden olursa agır kuserim
yani arkadas daha ne yapsın adam size ben yetersizim diye bagırıyor