Dakika 90+1, Günay kale vuruşu kullanacak. orta sahamızın kendi ceza sahamız yakınında toplam 6 oyuncumuz var. Altı üstü birisi gelip topu alacak, ileriye doğru başlatacak oyunu.
90+4 Pedro-Sivok-Motta-Serdar 12-15 pas arası kendi arasında paslaştı, 1 top ileri atmaktan "çekindiler" En son sivok aldı bu riski oda kısa hava topu yaptı topu rakibe verdi.
90+6 ki en önemli done budur, Sosa Ceza sahasına orta yaptı içeride yazıyla üç, rakamla 3 adamımız var. Dakika 90+6 Maç 7 dk uzamış, beraberlik bile seni yarıştan büyük ölçüde uzaklaştıracak. Son hücumun ve ceza sahası içinde, yakınında total 3 futbolcun var.
Arkadaşlar özellikle 3.maddenin izahı yok. Bakın, bunu en amatör teknik direktör dahi bilir, yani ortada bir problem olduğunu bilir.
Bu kaçıncı maçtır ki, önde olduğumuz halde rakipler kontra atakla bizi perişan etmesin. Ben sayamadım. Hayır, ortada baskıya aldığın falan da yok, olur yüklenirsin, boğarsın, top döner bir şekilde gol olur, anlarım ama oda yok.
Dün Kesinlikle tesadüfi, insanüstü birşekilde maçı aldık. Rakip Karabük, sondan 3.sırada.
Son sıradaki balıkesire 2 puan bıraktık, sonran 1 önceki rakibe 3 puan.
15.sıradaki rizeye 2 puan
14.eskişehire 5 puan bıraktık
Benim analizim, büyük takımlara karşı yetemiyoruz. Son sıradaki takımlara karşı konsatre olamıyoruz, orta sıradaki takımları dengimiz belleyip, bir şekilde geçiyoruz. Bu büyük sıkıntı. Bakın fenerbahçeye karşı 6 puan kaybetmişiz, gs ye karşı 3 (Şimdilik)
Küme düşmemeye oynayan takımlara(en az 3 ü düşecek) 12 puan bırakmışız.
Buda aslında ligin ne kadar kalitesiz olduğunun göstergesidir. Bu puan kayıplarına, bu derbi kısırlığına rağmen, averajla da olsa lider olman neresinden tutarsan tut gariptir.