Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978744 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Sivok ile sözleşme imzalarsak bunu neden yapacağımız önemli.

1. stoper olaraksa geçmiş olsun ayağımıza değil . Bu kararı da 2 maçlık performans ile vermek tam bize göre bir karar olur.

3. stoper olarak kalacak kesinlikle doğru karar olur zira Ersan'dan her türlü iyidir.

Sivok 3 Ersan 4 Pedro 2 ve gelecek stoper 1 olursa sıkıntı yok.

burdaki mantigi anlayamadim tam olarak. Bir Stoper "kafamıza sıkmış oluruz" diyecek kadar kötüyse, ki buna katiliyorum, onun degil 3. stoper, 4. Stoper bile olmamasi lazim.

3. Stoper genelde bir cok macta görev alir. o maclarda bizi yakarsa nolacak?

demek istedigim 1. ve 3. Stoper Kriteri arasina bu kadar fark koymak saglikli olmaz. sonucta ikisi de önemli.

Sivok 4. Stoper bile zor olur. bence olmamali. Sözlesmesi uzatilirsa Ersan da yapilan hatayi 1e1 tekrarlamis oluruz.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Oparenin bonservisi almak için çalışmalara başlamışız. Korktuğum başıma geldi.

Çevrimdışı Atkar

seneye yabancı sınırı olmadığından ilk 11'e Gökhan töre ve Tolgay dışında kimseyi yazmıyorum eğer revizyon olucaksa.yedeklerde ise bir stoper bir tane de forvet yabancı olabilir.kendi açımdan bakarsam Oparenin bonservisini almam,İsmailide yollarım.Motta-Serdar yedek bekler için kaliteli.1 tane bonservissiz stoper(Samba),1 tanede parasını vererek 26 yaş cıvarı(Smalling ayarı) stoper alırım

Çevrimdışı Çağatay

Hıncal'ı günahım kadar sevmem ama lick tv ye şansala denizliye filan sağlam giydirmiş

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/uluc/2015/04/22/utanmanin-bittigi-nokta
Hope for the Best, Plan for the Worst

unuttuğu birşey var.aynısı kendi tuttuğu takımada yapılıyor.3-4 hafta önce son adamı biçen muslera kırmızı yok.trabzon maçında musleraya kırmızı yok.sneijder kapıyı tekmeledi bakalım ceza alıcak mı.fernandes aynısından almıştı.yazdıkları doğru ama kendi tuttuğun takımada aynısını yapıyorlar.çeşke bizde de böyle yazarlar olsa.bizdekiler penaltımıza penaltı bile diyemeyen yazamayan yazarlar.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

ben bilice esasında  kendi havuzundan adamları almaması sebebiyle kızıyorum ya bir tane soyle kendi gozlerinle milli takımdan kestirdiğin birini insan neden takıma katmazki
yani bu tip davranıslar sıkıyor benim canımı

tamam da bilic'i iyi tanımamız gerekiyor

hırvatistan için o kadar önemli bir isim değil.Sadece belirli bir zamanda milli takım teknik direktörlüğü yaptı ve bir başarısı yok.Zaten hırvatistan kadro kalitesi gereği her turnuvada gruptan çıkan sonra en fazla 1-2 tur gidip elenen bir takım hüviyetinde.

Hırvatistan'ın bülent korkmazı,abdullah avcısı gibi bir şey bilic.Yani bir efsane değil..Çıkan oyuncuları yönlendiremez.Mesela hagi ülkesinde futbol fenomeni o yüzden istediği gibi futbolcu bulabiliyordu gs'ye.Arsene Wenger fransada tüm wonderkidleri topluyor mesela ama bilic'ten bunu beklemek doğru olmaz

Çevrimdışı siyah-1903

hırvatistan için o kadar önemli bir isim değil.Sadece belirli bir zamanda milli takım teknik direktörlüğü yaptı ve bir başarısı yok.Zaten hırvatistan kadro kalitesi gereği her turnuvada gruptan çıkan sonra en fazla 1-2 tur gidip elenen bir takım hüviyetinde.

Hırvatistan'ın bülent korkmazı,abdullah avcısı gibi bir şey bilic.Yani bir efsane değil..Çıkan oyuncuları yönlendiremez.Mesela hagi ülkesinde futbol fenomeni o yüzden istediği gibi futbolcu bulabiliyordu gs'ye.Arsene Wenger fransada tüm wonderkidleri topluyor mesela ama bilic'ten bunu beklemek doğru olmaz

katılıyorum. biliç kendini kanıtlama sürecindeki bir TD.. efsane bir isim olmadığı sürece onun ekmeğini yememiz mümkün değil.. Hırvatistan'daki wonderkidleri avrupanın büyük takımları zaten takip ediyor, kıyıda köşede bir ülke değil.. ve ordan ancak onların istemeyeceği seviyedeki yetenek pırıltılarını getirebilirdi..
o zaman da biliç bu transferden de komisyon alıyor söylentilerinin ardı arkası kesilmeyecek
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Tolga

Çok doğru bir değerlendirme :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Hınçal GS ve FB'yi çok iyi trollüyor.Bırakın yapsın,bize dokunmayan yılan bin yaşasın :lol:

Çevrimdışı ozan062

tanımakla alakalsı yok yapması gerektiğini soyluyorum
ki ugrastı almaya calıstı bir iki isim ama zaten belli değilmi alamayız onları
kendi kariyerini olusturdugu takımın altyapısı ve milli takımında uzun zaman calısmıssa
beklerim ben acıkcası
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2015, 23:13:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Cayır cayır sağ bek ararken gözünün önündeki Vrsjalko'yu bile düşünmedi Bilic Hırvatistan'dan.

Enteresan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Cayır cayır sağ bek ararken gözünün önündeki Vrsjalko'yu bile düşünmedi Bilic Hırvatistan'dan.

Enteresan.

Adam 3.5m'a transfer olmuş bizimkiler görse bu fiyatı kalp krizi geçirirlerdi. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

Enteresan.

33lük v ile baslayan yunanlıları ister o
spahiclere onay verir sivok kalsın der cok seviyor onları:(((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ff19

yine gazetelerdeki haberlere inanıp takımını kötüleyenleri gün yüzüne vurmuş forum. bilicin tek amacı bizim kötü oynaması zaten o yüzden cr7 geliyordu o istemedi maxi geliyordu o istemedi yoksa hepsi buradaydı değil mi ?

Çevrimdışı talha

33lük v ile baslayan yunanlıları ister o
spahiclere onay verir sivok kalsın der cok seviyor onları:(((

Spahic'i isterim ben. Kaboul yerine Spahic gelsin her türlü. :ebebe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2015, 20:39:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzonspor-Galatasaray maçında hakem Ali Palabıyık'ın kafasına çakmak isabet etmiş ve ne ceza verileceği tartışılmaya başlanmıştı. Seyircisiz oynama cezası verilmesi durumunda, Trabzonspor-Beşiktaş maçı boş tribünlere oynanacaktı.

Dosyayı karara bağlayan PFDK, olay nedeniyle Trabzonspor'a 20.000 TL para cezası verdi.

:kop: :kop: :kop:

Sadece gülüyorum artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2015, 20:40:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzonspor-Galatasaray maçında hakem Ali Palabıyık'ın kafasına çakmak isabet etmiş ve ne ceza verileceği tartışılmaya başlanmıştı. Seyircisiz oynama cezası verilmesi durumunda, Trabzonspor-Beşiktaş maçı boş tribünlere oynanacaktı.

Dosyayı karara bağlayan PFDK, olay nedeniyle Trabzonspor'a 20.000 TL para cezası verdi.

:kop: :kop: :kop:

Sadece gülüyorum artık.

Bu da bize önceden verilen bir ceza. Sadece tezahürattan çakmak filan yok.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, deplasmanda Gençlerbirliği ile oynadığı lig maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı, siyah-beyazlılar, tribün kapatma ve 200 bin lira para cezası aldı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan P.

Twitterda @Armata1903 adli sayfaya grafik tasarimci olarak yardimci olmaya basladim desteklerinizi bekleriz.  twitter.com/Armata1903

Çevrimdışı Deniz

Geçmiş pierro kararlarına baktım.fenerin 4-5 tane pierrolu pozisyonunu izledim tamamında feneri haklı çıkartmışlar.
Pierro aziz yıldırım mı acaba?

Gerçekten bu sezon oynanan oyun çok büyük.Stadsız Beşiktaşın,borç içindeki gs nin buralara kadar geleceğini hesap edemeyen licktv ve bunun çıkar ortakları bitime kritik haftalar kala hem sahada hem de medyada çeşitli oyunlarla bir algı çalışması yürütüyor.

Bakalım bizim üstümüze nasıl oyunlar oynayacaklar bu hafta.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca aynı pierro eskişehir maçında olcaya yanılmıyorsam 8 santimle ofsayt demişti.Ve o golün nizami olduğu gün gibi ortadaydı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Ben tam bunları yazarken bakın fenerin medyadaki en etkili kolu ne demiş

SPORX.COM ‏@sporx  9 dk.9 dakika önce
Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe bu yıl da Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsa 7. yıl olacak. 20 milyon eurodan 140 milyon euro olacak."

Türkçe çevirisi:"Yeter artık 6 senedir CL ye gidemiyoruz paracıklar bize gelmiyor artık 20 milyoncuğu ne pahasına olursa olsun kimseye yedirmeyiz."

Çevrimdışı Tolga

Ben tam bunları yazarken bakın fenerin medyadaki en etkili kolu ne demiş

SPORX.COM ‏@sporx  9 dk.9 dakika önce
Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe bu yıl da Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsa 7. yıl olacak. 20 milyon eurodan 140 milyon euro olacak."

Türkçe çevirisi:"Yeter artık 6 senedir CL ye gidemiyoruz paracıklar bize gelmiyor artık 20 milyoncuğu ne pahasına olursa olsun kimseye yedirmeyiz."
Şike sürecinde maddi anlamda uğradıkları zararı birileri gidermek için cansiperane mücadele veriyor her zamanki gibi.

Çevrimdışı Tolga

Bu sezon yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla adından söz ettiren Beşiktaş Kulübü Yönetimi, bu kez de konç sponsorluğu için çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş Kulübü Yönetimi’nin Lassa ile konç sponsorluğu için görüşmelere devam ettiği öğrenildi.

Yapılan görüşmelerin ardından Lassa’nın yurt dışında bir takım ile sponsorluk anlaşması için görüştüğü ve o anlaşmanın ardından Beşiktaş için bütçe ayırıp ayıramayacağının belli olacağı belirtildi.

Kaynak:Malum Site Özel Haber
:icool:
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2015, 17:28:15 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sezon yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla adından söz ettiren Beşiktaş Kulübü Yönetimi, bu kez de konç sponsorluğu için çalışmalarını sürdürüyor.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü Yönetimi’nin Lassa ile konç sponsorluğu için görüşmelere devam ettiği öğrenildi.

Yapılan görüşmelerin ardından Lassa’nın yurt dışında bir takım ile sponsorluk anlaşması için görüştüğü ve o anlaşmanın ardından Beşiktaş için bütçe ayırıp ayıramayacağının belli olacağı belirtildi.

Kaynak:Malum Site Özel Haber
:icool:
Hacı abi yukarda kocaman yazmışsın sitenin adını ama aşağıda malum diyosun :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."